در این مقاله موضوع appearance در آزمایش ادرار را بررسی می نماییم. با ما بمانید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه
تفسیر appearance در آزمایش ادرار یکی از بخش های بسیار مهم آزمایش ادرار را شامل میشود.
appearance در آزمایش ادرار میتواند به تشخیص بسیاری از بیماری ها توسط پزشک متخصص کمک کند.

appearance در آزمایش ادرار ویژگی های ظاهری ادرار را شامل میشود و با بروز هر گونه تغییر در این نشانه ها، پزشکی که آزمایش ادرار را تجویز کرده، میتواند به بیماری های مختلف در ارتباط با این تغییر ظاهری پی ببرد. برای شناخت بیشتر تفسیر آزمایش ادرار و نقش این شاخص مهم در آزمایش ادرار با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
appearance در آزمایش ادرار چیست؟
appearance در آزمایش ادرار به معنی ظاهر ادرار است.
ادرار معمولا شفاف بوده اما ممکن است دارای رسوب فسفاتها یا اوراتها، کدر باشد.
اگر در ادرار حضور گلبولهای سفید یا قرمز، اپی تلیالها و باکتریها نیز باشد رنگ ادرار کدر یا نیمه کدر می شود.
موکوس ها نیز هم می توانند نمای مه آلود به ادرار بدهند.
فهرست:
آزمایش ادرار به چه منظور انجام میگیرد؟
اهمیت appearance در آزمایش ادرار
چرا تفسیر آزمایش ادرار مهم است؟
هزینه های بررسی آزمایش ادرار
appearance در آزمایش ادرار چه معنایی دارد؟
آزمایش ادرار به چه منظور انجام میگیرد؟
آزمایش ادرار یکی از راه هایی است که از طریق آن می توان به وجود بسیاری از بیماری ها پی برد.
به وسیله آزمایش ادرار می توان از عفونت های برخی از اندام های داخلی مانند کلیه و کبد آگاه شد.
همچنین با آزمایش های مختلف روی ادرار فرد می توان جنبه های مختلف سلامتی فرد را مورد بررسی قرار داد.

ادرار یکی از مایعات بدن است که به منظور دفع مواد زاید به وجود می آید. ادرار متشکل از موادی است که برای بدن مناسب نیستند و طی عمل ترشح توسط کلیه دفع میشوند.
شما ممکن است برای دردهای مختلف و یا وجود نشانه های غیر معمول در بدنتان به پزشک مراجعه کنید. تشخیص برخی از دردها و نشانه ها در بدن شما نیازمند آزمایش ادرار می باشد. مواردی مانند درد در ناحیه شکم، کمر و ناحیه تناسلی، همچنین تغییر حالت ادرار مانند:
وجود خون در ادرار، وجود رنگ غیر طبیعی در ادرار و به طور کلی تغییر ظاهر ادرار از جمله مواردی است که پزشک با اطلاع از آن ها حتما از شما میخواهد تا برای تشخیص بهتر، آزمایش ادرار انجام دهید.
برای تشخیص میزان و نوع عفونت ها از طریق آزمایش ادرار Bacteria میتوانید از صفحه Bacteria در آزمایش ادرار دیدن کنید.
عفونت کلیه
عفونت کلیه یکی از پرکاربردترین مواردی است که در آن پزشک مربوطه برای تشخیص عفونت مورد نظر، آزمایش ادرار را تجویز می کند.
چرا که کلیه اندامی است که در آن با مکانیسم های بسیار پیچیده و دقیق، ادرار تشکیل می شود.
بنابراین وجود هر گونه عفونت در کلیه را تقریباً میتوان به وسیله آزمایش ادرار تشخیص داد.
ادراری که توسط کلیه های یک فرد به وجود می آید، می تواند حاوی اطلاعات زیادی برای پزشکان باشد.
همان طور که گفتیم، ادرار، یکی از مایعات مهم بدن است و خروج آن از بدن یکی از راه های دسترسی به عفونت های داخلی بدن می باشد.
در واقع شما می توانید با مایعی که از یک اندام بسیار مهم از بدنتان خارج شده، طیف وسیعی از شاخص های سلامت را در یک فرد تعیین کنید.
علاوه بر عفونت کلیه و دیگر اندام های بدن، آزمایش ادرار می تواند برای موارد دیگری هم مورد استفاده قرار بگیرد.
به طور کلی آزمایش ادرار برای تشخیص های پزشکی و همچنین اطلاع از سلامتی یک فرد مورد استفاده قرار می گیرد.
پزشکان معمولاً آزمایش ادرار را در موارد دیگری هم برای بیماران تجویز می کنند. برای مثال شخصی که برای انجام عمل جراحی به بیمارستان و کلینیک مراجعه میکند، قبل از انجام عمل جراحی، مجموعه ای از آزمایش ها برای فرد تجویز میشود.
برای تشخیص آزمایش خون در ادرار و درمان پیشامد های ناشی از آن پیشنهاد می کنیم صفحه معنی trace در آزمایش را ببینید.
آزمایش ادرار یکی از مهمترین آزمایشهایی است که در دسته این آزمایش ها قرار می گیرد.
آزمایش ادرار در بارداری
همچنین آزمایش ادرار یکی از مهمترین آزمایش ها در دوران بارداری به شمار می رود.
زنان باردار برای کنترل سلامتی خود و فرزندشان باید در ماه های ابتدایی بارداری خود، آزمایش های مختلفی را انجام دهند.
یکی از مهمترین این آزمایش ها، آزمایش ادرار می باشد که پزشک مربوطه برای فرد مورد نظر تجویز می کند.
همچنین آزمایش ادرار در دوران بارداری می تواند اطلاعات مهمی را در رابطه با سلامتی فرزند و مادر ارائه دهد.
به همین دلیل این آزمایش یکی از مهمترین آزمایش ها در دوران بارداری به شمار می رود.
همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، آزمایش ادرار راهی برای پی بردن به وجود یا عدم وجود بسیاری از بیماری ها در بدن می باشد. بنابراین برای انجام معاینات پزشکی در بخش های مختلف، آزمایش ادرار می تواند بسیار کارگشا باشد.
همچنین اشخاصی که برای بیماری های مختلف در بخشهای مختلف بیمارستان بستری هستند، به منظور چکاپ و بررسی روند درمان، آزمایش ادرار از این افراد گرفته میشود.
اهمیت appearance در آزمایش ادرار
appearance در آزمایش ادرار یکی از مهمترین بخش های آزمایش ادرار می باشد. پزشکان برای تشخیص بسیاری از عفونت ها و بیماری ها از appearance ادرار استفاده میکنند.
در واقع appearance ادرار میتواند بسیاری از نشانه های بیماری های مختلف را در خود جای دهد و آنها را نمایان کند.
appearance در آزمایش ادرار تقریبا یک راه تشخیص دقیق میباشد.
دکتر سلیمی با تخصصی که در زمینه پزشکی دارد، میتواند با appearance در آزمایش ادرار بسیاری از بیماری ها را با دقت و به درستی تشخیص دهد.
شما هم اگر برای آزمایش ادرار خود نیازمند تشخیص دقیق یک پزشک ماهر در این زمینه میباشید، دکتر سلیمی یکی از متبحرترین پزشکان در زمینه تشخیص بیماری های کلیوی میباشد. با مراجعه به دکتر سلیمی، به سلامت خود اهمیت دهید و آن را حفظ کنید.

چرا تفسیر آزمایش ادرار مهم است؟
همان طور که اشاره کردیم، آزمایش ادرار یکی از راه های تشخیص انواع عفونت ها و بیماری ها در بدن می باشد.
اطلاعاتی که برای تشخیص این بیماری ها در بدن توسط ادرار به دست می آید، از تفسیر آزمایش ادرار حاصل می شود. تفسیر آزمایش ادرار شامل موارد گوناگون می باشد.

در این قسمت از مقاله، شما را با تفسیر آزمایش ادرار و اهمیت آن بیشتر آشنا میکنیم.
تفسیر آزمایش ادرار شامل موارد گوناگونی می باشد که تفسیر هر کدام از این موارد میتواند معنای متفاوتی داشته باشد.
در واقع تفسیر آزمایش به پزشک کمک می کند تا بهتر به تشخیص بیماری یک فرد پی ببرد.
بخشهای بسیار مهم در تفسیر آزمایش ادرار شامل موارد زیر می باشد.
ظاهر ادرار (Appearance)
ظاهر ادرار (Appearance) می تواند اطلاعات بسیار زیادی را در رابطه با سلامتی و بیماری شخص به پزشک بدهد و از همین نظر حائز اهمیت است. ظاهر ادرار(Appearance) به طور معمول شفاف و بی رنگ است.
اما مواد موجود در ادرار میتواند این شفافیت را تغییر دهد. به همین دلیل است که ظاهر ادرار (Appearance)میتواند در تشخیص بیماری ها بسیار کمک کننده باشد.
وجود همین مواد در ادرار، میزان آن ها، کم یا زیاد بودنشان، تغییر درجه رنگ ادرار که به واسطه وجود همین مواد حاصل میشود نیز میتواند نشانه هایی از بیماری های مختلف را شامل شود.
مواردی مانند:
برخی از چربی های موجود در مواد غذایی، وجود عفونت های مختلف، وجود گلبول های قرمز و سفید خون، قارچ ها و باکتری ها و همچنین وجود اسپرم در مردان میتواند رنگ و ظاهر ادرار (Appearance) را دچار تغییر بکند. ادرار از نظر شفافیت و ظاهر به شکل های متفاوتی دیده میشود.
ادرار ممکن است شفاف باشد
ادرار ممکن است شفاف باشد که این نشانه سلامت و روند صحیح تولید و دفع ادرار می باشد.
ادرار کدر معمولا به دلیل رسوب موادی مانند: فسفات ها، اوره، نمک و دیگر مواد در ادرار به وجود میآید.
تغییر در ظاهر ادرار (Appearance) میتواند نشانه بیماری باشد اما در بسیاری از موارد هم این تغییر ظاهر نشانه بیماری نمیباشد.
در واقع تشخیص بیماری از طریق ظاهر ادرار (Appearance) توسط پزشک قابل تشخیص است.
دکتر سلیمی یکی از متخصص ترین پزشک ها در زمینه تشخیص بیماری از ظاهر ادرار (Appearance) می باشد. شما هم اگر برای آزمایش ادرار خود نیاز به یک پزشک متخصص دارید، دکتر سلیمی انتخاب مناسبی میباشد.
بوی ادرار
بوی ادرار یکی دیگر از مواردی است که پزشکان در تشخیص بیماری ها از آن استفاده می کنند. اگر بخواهیم بوی طبیعی ادرار را به چیزی تشبیه کنیم، می توانیم آن را به بوی فندق نزدیک بدانیم.
برخی از بیماری ها می تواند این بو را به بوی غیر طبیعی و یا نامطلوبی تغییر دهد. در واقع شما می توانید با بوی غیر طبیعی ادرار خود از این موضوع مطلع شوید که حتما مشکلی در بدنتان وجود دارد که باعث شده ادرارتان بوی غیر نرمالی به خود بگیرد.
بعد از این که متوجه شدید ادرار شما بوی غیر طبیعی دارد، می توانید برای تشخیص درست و صحیح مشکلتان به پزشک متخصص مراجعه کنید
تغییر بوی ادرار به دلیل موادی است که در ادرار وجود دارد. اسیدها یکی از مهمترین مواردی است که باعث تغییر بوی ادرار می شوند.

بوی ادرار یکی از مهمترین بخش های تفسیر آزمایش ادرار می باشد
بوی ادرار یکی از مهمترین بخش های تفسیر آزمایش ادرار می باشد. چرا که اطلاعات بسیار مفیدی در رابطه با بیماری ها و تشخیص آن ها در اختیارمان قرار میدهد.
برای مثال افرادی که مبتلا به یک نوع بیماری روده ای می باشند، بوی ادرارشان بسیار بد و نامطلوب است.
در واقع بوی ادرار آن ها چیزی شبیه به بوی مدفوع می باشد و پزشک با آزمایش ادرار می تواند تشخیص خود را در رابطه با آن بیماری قطعی کند.
بوی ادرار افراد مبتلا به دیابت نیز غیر طبیعی می باشد و فردی که مبتلا به دیابت است نیز خودش تشخیص می دهد که بوی ادرارش نامطلوب و غیر طبیعی شده است.
بنابراین بوی ادرار و تغییر این بو می تواند نشانه ای از بیماری های مختلف باشد که توسط پزشک متخصص تشخیص داده می شود و بخش مهمی از تفسیر آزمایش ادرار و اهمیت آن را به ما نشان می دهد.

وزن مخصوص ادرار
یکی دیگر از بخش های تفسیر آزمایش ادرار، مربوط به وزن مخصوص ادرار می باشد. وزن مخصوص ادرار هم میتواند در تشخیص بسیاری از بیماری ها به پزشکان کمک کند. وزن مخصوص ادرار توسط آزمایش ادرار قابل تشخیص است.
وزن مخصوص ادرار در حالت نرمال چیزی بین عدد 1/015 تا 1/025 می باشد. این وزن طبیعی میتواند تحت تاثیر موارد گوناگونی افزایش یا کاهش پیدا کند. این تغییر وزن می تواند به پزشکان در تشخیص بیماری های مختلف کمک کند.
عواملی مانند اسهال، استفراغ، تب، عرق کردن، مصرف موادی مانند نمک و شکر و همچنین اختلال در کار کلیه ها می تواند باعث تغییر وزن مخصوص ادرار شود.
در بیماری دیابت بی مزه، وزن ادرار به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند و پزشک با انجام آزمایش ادرار و تفسیر آن می تواند به تشخیص این بیماری پی ببرد.
بنابراین در تفسیر آزمایش، وزن مخصوص ادرار یکی از بخشهای مهم می باشد و باید به درستی این بخش را تفسیر کرد و اطلاعات مورد نظر خود را از آن استخراج کرد.
پیشنهاد می کنیم از سایر مطالب سایت اسلیو سرجری دیدن کنید.
PH ادرار
یکی دیگر از بخشهای مهم تفسیر آزمایش ادرار که از اهمیت بالایی برخوردار است، PH ادرار می باشد. PH طبیعی ادرار چیزی بین ۵.۵ تا ۸ میباشد.
اگر PH ادرار از این اعداد بیشتر و یا کمتر باشد، نشانه بیماری و اختلال در بدن می باشد. عوامل مختلفی در تغییر PH ادرار دخیل هستند.
این عوامل شامل گرسنگی های طولانی مدت، اسهال، بیماری دیابت، عفونت در بخش های مختلف مجاری ادراری، مصرف بیش از حد لبنیات و همچنین مواد ضد اسیدی که توسط معده ترشح می شوند، می باشد. همه این موارد می توانند باعث افزایش یا کاهش PH ادرار شوند.
پزشک متخصص با بررسی هر کدام از این عوامل میتواند به تشخیص بیماری ها توسط تفسیر آزمایش ادرار کمک کند.
میزان پروتئین در ادرار
پروتئین ها یکی از مواد بسیار مهم و حیاتی در بدن به شمار می رود که فعالیتهای بسیاری از بخش های بدن تحت کنترل پروتئین ها می باشد. میزان پروتئین ها در هر قسمت از بدن به صورت کنترل شده وجود دارد.
کلیه ها یکی از اندام های بدن است که پروتئین ها در این بخش، فعالیت های بسیار حساس و حیاتی را به انجام میرسانند. میزان پروتئین ها در ادرار یکی از مهمترین بخش های تفسیر آزمایش ادرار می باشد.
همان طور که اشاره کردیم، پروتئین ها وظایف بسیار منحصر به فردی را در بدن به انجام می رسانند. به همین دلیل است که وجود آن ها در ادرار می تواند نشانه بیماری باشد.
جهت فهمیدن اهمیت مصرف پروتئین بعد از جراحی لاغری لازم می باشد از صفحه مصرف پودر پروتئین بعد از عمل اسلیو دیدن کنید.

چرا که هر ماده ای که در ادرار وجود داشته باشد، به خارج از بدن دفع می شود. بنابراین وجود پروتئین در ادرار نشاندهنده دفع پروتئین می باشد که یکی از حیاتی ترین مواد موجود در بدن است. از این نظر باعث بروز بیماری های مختلفی در بدن نیز خواهد شد.
بنابراین با انجام آزمایش ادرار و تعیین میزان پروتئین هایی که در ادرار وجود دارند، می توان به تشخیص بسیاری از بیماری ها کمک کرد.
برای چگونگی انجام تست ادرار 24 ساعته توصیه می کنیم ازپست urine volume چیست دیدن کنید.
بیماری های کلیوی
یکی از اصلیترین مواردی که وجود آن باعث ظاهر شدن پروتئین در ادرار می شود، بیماری های کلیوی می باشد. در واقع از بارزترین نشانه های بیماری های کلیوی، دفع پروتئین در ادرار است.
مواردی مانند ورزش کردن هم در دفع پروتئین توسط ادرار موثر است. اما مهمترین جنبه دفع پروتئین ها توسط ادرار در بحث بیماریهای کلیوی مطرح است.
همچنین اختلال در ساختارهای مختلف کلیه مانند گلومرول ها میتواند باعث ظاهر شدن پروتئین در ادرار شود. همه این ها توسط پزشک متخصص قابل تشخیص است.
گلوکز در ادرار
همان طور که می دانید، گلوکز سوخت اصلی سلولهای بدن به شمار میرود و وجود آن در ادرار می تواند نشانه هایی از بیماری ها و یا اختلال در اندام های مختلف بدن باشد.
در حالت ایده آل، ادرار باید عاری از هر گونه گلوکزی باشد. اما به طور معمول در ادرار مقدار بسیار کمی گلوکز وجود دارد که اگر این میزان کم به حد زیادی تبدیل شود، می تواند باعث بروز بیماری های مختلفی در بدن بشود.
بیماری هایی که معمولاً باعث ظهور گلوکز در ادرار میشود، معمولاً نیاز به درمان دارند. باید برای درمان این بیماری ها حتما به پزشک مراجعه کرد و آن ها را جدی گرفت.
دیابت شیرین یکی از بیماری هایی است که علامت و نشانه آن وجود مقدار زیادی گلوکز در ادرار می باشد.
این بیماری با انجام آزمایش ادرار و تفسیر آن توسط پزشک متخصص قابل تشخیص است.
شما هم اگر برای انجام آزمایشات مربوط به کلیه و ادرار و تشخیص درست آن ها به دنبال یک کلینیک تخصصی و پزشک ماهر هستید، دکتر سلمی انتخاب بسیار مناسبی میباشد.
دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص در ایران میباشد. تشخیص پزشکی دکتر سلیمی بسیار دقیق و تخصصی است.

دکتر سلیمی یکی از متبحرترین پزشکان در زمینه بیماری های کلیوی در ایران میباشد.
هزینه های بررسی آزمایش ادرار
هزینه هایی که معمولا برای انجام آزمایش ادرار از افراد گرفته می شود، به عوامل گوناگونی وابسته است.
از مهمترین عواملی که باعث میشود هزینههای آزمایش شما افزایش یا کاهش داشته باشد، مکانی است که برای انجام آزمایش خود به آنجا مراجعه می کنید.
بسیاری از مراکز خصوصی و دولتی در بیمارستان ها و همچنین آزمایشگاه های خصوصی و دولتی برای انجام آزمایش های گوناگون از جمله آزمایش ادرار به مردم خدمت رسانی می کنند.
هر کدام از این مراکز با توجه به خدماتی که به بیماران و مراجعان خود ارائه می دهند، هزینه هایی نیز دریافت می کنند.
کلینیک هایی که به صورت خصوصی آزمایش های مختلف از جمله آزمایش ادرار را انجام میدهند
کلینیک هایی که به صورت خصوصی آزمایش های مختلف از جمله آزمایش ادرار را انجام میدهند، معمولا به دلیل داشتن شرایط بسیار مطلوب تر از مکانهای دولتی، هزینه های بالاتری را برای انجام این آزمایش ها دارند.
از طرفی کلینیک های خصوصی دارای خدمات بهتر و خدمت رسانی به موقع و بیشتر به مراجعان خود هستند. همچنین پزشکانی که در آزمایشگاه های خصوصی و دولتی برای تشخیص بیماری های مختلف فعالیت می کنند، تخصص و تبحرشان در این زمینه می تواند در هزینه انجام آزمایش ادرار موثر باشد.
دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص در ایران به شمار می رود.
دکتر سلیمی با سابقه و مهارتی که در زمینه شغلی خود دارد، توانسته است به یکی از موفق ترین پزشکان در ایران تبدیل شود.
دکتر سلیمی با تشخیص درست و صحیح انواع مختلف آزمایش ها از جمله آزمایش ادرار، توانسته است خدمات بسیار بزرگی به بیماران خود ارائه دهد.
دکتر سلیمی یک پزشک با سابقه در زمینه تشخیص بیماریهای مختلف به واسطه آزمایش های گوناگون از جمله آزمایش ادرار می باشد.

appearance در آزمایش ادرار چه معنایی دارد؟
در ابتدای این بخش، به بیان این موضوع میپردازیم که appearance در آزمایش ادرار چه معنایی میدهد.
لغت appearance در زبان انگلیسی به معنی ظاهر می باشد و وقتی این کلمه در آزمایش ادرار استفاده میشود، به معنی “ظاهر ادرار” خواهد بود.
بنابراین وقتی از appearance در آزمایش ادرار صحبت می کنیم، منظور ظاهر ادرار می باشد. ظاهر ادرار نقش مهمی در تشخیص بیماری های کلیوی و دیگر بخش های بدن دارد.
ظاهر ادرار شامل یک سری اطلاعاتی است که پزشک متخصص میتواند با بررسی و تفسیر آن ها به سلامتی و یا بیمار بودن فرد آزمایش دهنده پی ببرد. معمولا پزشکان برای تشخیص بهتر بیماری ها از آزمایش ها کمک میگیرند.
آزمایش های مختلف از جمله آزمایش ادرار اطلاعاتی در رابطه با محیط داخلی بدن در اختیار پزشک قرار میدهند و به همین دلیل است که کار تشخیص بیماری را هموارتر میکنند.
ظاهر ادرار یا همان appearance در ادرار هم به عنوان یکی از مهمترین بخش های آزمایش ادرار کمک زیادی به پزشکان برای تشخیص بیماری ها و مشکلات داخلی میکند.
ظاهر طبیعی ادرار تقریبا شفاف است
ظاهر طبیعی ادرار تقریبا شفاف است اما با رسوب برخی از مواد در ادرار، ادرار کدر یا تیره میشود.
موادی که میتوانند ظاهر ادرار(appearance در آزمایش ادرار) را تغییر دهند، شامل موارد گوناگونی میباشند.
یکی از موادی که باعث تغییر ظاهر ادرار میشود، فسفات ها میباشند.
اوره و برخی از نمک ها نیز میتوانند ظاهر ادرار (appearance در آزمایش ادرار) را تغییر دهند.
ظاهر طبیعی ادرار تقریبا شفاف است و رنگ آن زرد تقریبا روشنی میباشد. اما با رسوب برخی از مواد در ادرار، ادرار کدر یا تیره میشود.
موادی که میتوانند ظاهر ادرار(appearance در آزمایش ادرار) را تغییر دهند شامل موارد گوناگونی میباشند.
موادی مانند فسفات ها، اوره، برخی از نمک ها، چربی ها و … میتواند باعث تغییر رنگ ادرار شود.
یکی از شکل های تغییر ظاهر ادرار، ادرار ابری میباشد.
ادرار ابری همان ادرار کدر است
ادرار ابری همان ادرار کدر است که در حقیقت رنگ شفاف و تقریبا روشن ادرار طی این فرآیند از بین میرود. ادرار ابری میتواند به علت های گوناگونی بروز کند که هر کدام از این موارد میتواند توسط پزشک متخصص قابل تشخیص باشد.
اما به این نکته توجه کنید که اگر ادرار شما کدر است و با نوشیدن آب بیشتر به حالت عادی خود بر میگردد، نیازی به مراجعه به پزشک نخواهد بود و نگران نباشید.
از جمله مواردی که میتواند باعث تغییر ظاهر ادرار (appearance در آزمایش ادرار) و ابری شدن آن شود:
کمبود آب بدن و افزایش غلظت ادرار، بیماری های کلیوی، بیماری های مربوط به مثانه، انواع سرطان های مثانه و کلیه، نارسایی کلیوی و دیابت شیرین می باشد. همه این ها مواردی است که باعث تغییر ظاهر ادرار و یا appearance در آزمایش ادرار میشود.
شما با مراجعه به پزشک می توانید از علت درست این تغییرات آگاهی پیدا کنید.
دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص در زمینه تشخیص بیماری ها از طریق آزمایش های مختلف از جمله آزمایش ادرار می باشد. با مراجعه به دکتر سلیمی از سلامت خود آگاه شوید.
برای برسی علت های ایجاد بوی بد دهان بعد از جراحی لاغری پیشنهاد می کنیم صفحه علت بوی بد دهان بعد از عمل اسلیو را ببینید.
منبع: