در این مقاله قصد داریم تا به صورت مفصل در رابطه با این موضوع صحبت کنیم که دیابت من درمان شد و اطلاعات جامع و کاملی در این زمیه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم. بنابراین از شما دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی نمایید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه
در عصر کنونی که در آن قرار گرفته ایم، بیش از آن که نگرانی و اضطراب بیماری های مسری را داشته باشیم، خطر بیماری های غیر واگیرداری مثل دیابت را احساس می کنیم و از آن می ترسیم. از جمله بیماری هایی که امروزه خیلی از اشخاص را درگیر خود کرده است، بیماری دیابت می باشد.
برای درمان مشکل دیابت در کمتر از 30 روز لطفا صفحه درمان دیابت در 30 روز را ببینید.
پیش از آن که وارد مباحث گوناگون شویم، در این بخش، موارد مختلف مرتبط با موضوع دیابت من درمان شد را به صورت کلی مطرح می کنیم تا شما خوبان، زمینه و آمادگی لازم برای ورود به سایر مسائل را پیدا نمایید. به جا است که در همین بخش مقدماتی، از دکتر سلیمی نام ببریم که بهترین دکتر درمان دیابت می باشد و از این رو توصیه می کنیم، از تجربه و دانش او در این زمینه کمک بگیرید.
انواع راه های درمان دیابت با نظر کسانی که گفته اند ” دیابت من درمان شد ”
- داروهای خوراکی
- کنترل قندخون
- تزریق انسولین
- رژیم غذایی سالم
- کاهش وزن و جراحی چاقی
- ورزش
- پیوند لوزالمعده
- کنترل سطح قند خون در زنان باردار
در ادامه به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:
دیابت چیست و شما درباره ی آن چه می دانید؟
آشنایی با تاریخچه ی بیماری دیابت
آیا در رابطه با انواع بیماری دیابت شناختی دارید؟
شباهت ها و تفاوت های دیابت های نوع 1 و 2 در چیست؟
سریع ترین روش برای درمان بیماری دیابت چیست؟
قرص شیرین کننده برای بیماران دیابتی
روش های کنترل نمودن بیماری دیابت کدامند؟
ارتباط ورزش با بیماری های دیابت نوع 1 و 2
فواید ورزش و فعالیت های ورزشی برای بیماران دیابتی چیست؟
پرسش های متداول و اساسی در مورد ورزش و فعالیت ورزشی
چه ارتباطی بین سطح گلوکز خون و فعالیت های بدنی وجود دارد؟
درمان فوری بیماری دیابت با استفاده از چند راه حل کاربردی
روش های درمانی پیشرفته و نوین برای بیماری دیابت
رژیم غذایی بیماران دیابتی به چه صورت می باشد؟
نکته های مهم و اساسی مراقبتی برای بیماران دیابتی
مهم ترین مواد غذایی و خوراکی ها برای بیماران دیابتی کدامند؟
سخن پایانی در باب موضوع “دیابت من درمان شد”.
بیماری دیابت یک بیماری مزمن می باشد
برای شروع گفتار، همین قدر بدانید که بیماری دیابت یک بیماری مزمن می باشد که درمان قطعی و کاملی ندارد و در واقع نمی توان گفت که دیابت به صورت کامل درمان می گردد و از بین خواهد رفت.
می توان گفت که این بیماری قابل کنترل می باشد و شخص قادر خواهد بود تا با مراعات کردن نکات خود مراقبتی، خود را به شرایطی برساند که به آسانی و بدون عوارض دیابت، زندگی طبیعی خود را دنبال نماید.
در آغاز به ذکر سوالاتی چند و طرح موضوعاتی در ارتباط با عنوان “دیابت من درمان شد” می پردازیم و به دنبال آن، هر کدام از موارد مطرح شده را تشریح خواهیم کرد تا به نتایج مورد نظر دست یابیم. پس با ما باشید.
اگر از بیماری دیابت رنج میبرید برای درمان این بیماری پیشنهاد می کنیم پست درمان دیابت بدون دارو را مطالعه نمائید
دیابت چیست و شما درباره ی آن چه می دانید؟
همان طور که در بخش مقدماتی از موضوع “دیابت من درمان شد” ملاحظه کردید، نمایی کلی از تحقیق به سمع و نظر شما سروران عزیز مطرح شد و حالا در سوال آغازین به سوالی که در وهله ی نخست به ذهن هر کسی خطور می کند می پردازیم و آن تعریفی از دیابت می باشد.
قبل از ورود به بحث اصلی، بهتر می بینیم که تعریفی کلی در باب دیابت ارائه دهیم. همان گونه که همه ی شما اطلاع دارید، همگی ما انسان ها به منظور انجام کارهای روزمره، روزانه احتیاج به انرژی داریم و این انرژی به طور قطع از راه مصرف مواد غذایی تامین می شود.
پیشنهاد می کنیم از پست بهترین ورزش برای لاغری دیدن کنید.
این مواد غذایی که به صورت روزانه مصرف می کنیم، پس از مدت زمانی در بدن به گلوکز یا به عبارت ساده تر قند تبدیل می گردد. این قند وارد شده به بدن در خون و همچنین سلول ها جریان می یابد و در نهایت انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
حال اگر چنان چه قند وارد شده به بدن ما وارد سلول ها نگردد و همچنان در خون باقی بماند، در این صورت قند خون ما افزایش پیدا می کند. این افزایش قند خون در بدن موجب به وجود آمدن بیماری دیابت می گردد. البته لازم به ذکر است که این بیماری از طریق انسولین (هورمونی درون بدن) قابل کنترل می باشد.
انسولین هورمونی است که از طریق پانکراس ترشح می گردد
باید دانست که انسولین هورمونی است که از طریق پانکراس ترشح می گردد و قند را کمک می کند تا این که به درون سلول ها نفوذ کرده و در خون باقی نماند. زیرا چنان چه انسولین در بدن شخصی ترشح نگردد، قند هم در خون او می ماند و در پایان به دیابت منتهی می گردد.
آن چه لازم است بدانید، این است که بیماری دیابت یک نوع بیماری عروقی به حساب می آید که زمینه ساز و به وجود آورنده دیگر بیماری های متعدد از جمله ناراحتی های قلبی، کلیوی، بینایی و افسردگی ها می باشد. این بیماری که در واقع همان بیماری قند محسوب می شود، متاسفانه خیلی از اشخاص را گرفتار و درگیر خود نموده است و به عبارتی نوعی اختلال متابولیکی و سوخت و ساز بدن می باشد.
البته لازم به ذکر است که ما در زمینه درمان دیابت و مسائل و مشکلات مرتبط با آن دکتر سلیمی را پیشنهاد می کنیم که در تخصص خود بهترین می باشد و می تواند شما را یاری رساند.
اگر خواهان فهمیدن اطلاعات در زمینه عمل جراحی اسلیو معده که برای کوچک شدن معده می باشد هستید صفحه عمل کوچک کردن معده را ببینید.
آشنایی با تاریخچه ی بیماری دیابت
در سوال ابتدایی از نوشتار دیابت من درمان شد، به تعریف دیابت پرداخته شد و اطلاعات اولیه ای در این رابطه برای شما بیان شد و اینک در این بخش بنا داریم که تاریخچه ی این بیماری را تشریح کنیم. پس همچنان ما را همراهی نمایید.
دیابت در حال حاضر یکی از معضلات خیلی از افراد می باشد که در اثر بالا رفتن قند خون در بدن ایجاد می شود. دیابت شیرین در واقع کامل شده ی دیابت است که برگرفته از زبان یونانی به معنی سیفون می باشد.
این طور می توانیم بگوییم که واژه ی دیابت حدودا نخستین بار 250 سال پیش توسط فردی به اسم آپولونیوس مورد استفاده قرار گرفته است. سال 1675 شخصی به نام توماس ویلیس به خاطر این دیابت شیرین را به جای دیابت به کار برد که خیلی از افراد مبتلا به این بیماری، ادرار شیرین داشتند و این مسئله به علت وجود قند در ادرارشان بود.
شخصی به نام دوبسون نشان داد که دیابت در برخی از اشخاص به مرگ منتهی می گردد و در برخی دیگر، به بیماری دائمی تبدیل می شود و به همین خاطر دیابت را با انواع 1 و 2 اسم گذاری نمود.
در ادامه ی گفتار، بیشتر با انواع بیماری دیابت آشنایی پیدا خواهید کرد و همچنین شباهت ها و تفاوت های بین این دو نوع را بررسی می کنیم.
آیا در رابطه با انواع بیماری دیابت شناختی دارید؟
در قسمت پیشین از سلسله موضوعات مرتبط با “دیابت من درمان شد” به توضیحاتی در ارتباط با تاریخچه ی دیابت پرداختیم و حال در این قسمت می خواهیم که انواع دیابت را مطرح کنیم و درباره ی هر کدام از آن ها سخن بگوییم.
همان طور که ملاحظه کردید؛ در قسمت های فوق به صورت تیتروار انواع دیابت را نام بردیم. اما در این بخش، به صورت گسترده تر آن ها را بیان می کنیم. بر اساس راه ها و روش های درمانی گوناگونی که وجود دارد، بیماری دیابت در دو نوع تقسیم بندی می شود.
دیابت نوع اول:
بیماری دیابت از نوع 1 بیماری است که با توجه به شرایط محیطی در بدن اشخاص و حتی کودکان و نوجوانان به وجود می آید. این نوع از بیماری دیابت برای درمان کردن خیلی احتیاج به انسولین ندارد و بعد از مدتی مراقبت کردن به وسیله ی شخص بیمار کنترل می گردد.
دیابت نوع دوم:
نوع دوم بیماری دیابت، عموما در اشخاصی که بیش از 40 سال سن دارند، نمایان می شود، یا به اصطلاح خود را بروز می دهد و برای درمان آن احتیاج به ترشح شدن انسولین از ناحیه پانکراس می باشد.
بعضی مواقع این امکان وجود دارد که انسولین ترشح شده بدن در برابر دیابت ناکافی باشد و بدن در مقابل انسولین موجود از خود مقاومت نشان بدهد. در رابطه با درمان دیابت نوع 2 باید گفت که برای درمان این نوع از بیماری دیابت، نیاز به تغذیه و رژیم غذایی ایده آل و همچنین ورزش خواهید داشت.
چنان چه پانکراس فرد قادر نباشد تا در مقابل دیابت مقاومت نماید، به اصطلاح تنبل شده و در ضمن انسولین را به خوبی ترشح نمی کند. در این صورت احتیاج به انسولین دارد و بایستی آن را از طریق بیرون از بدن تامین نماید.
شباهت ها و تفاوت های دیابت های نوع 1 و 2 در چیست؟
همان طور که در قسمت قبل ملاحظه کردید، مطالبی در باب انواع دیابت بیان گردید و به هر کدام از آن ها پرداخته شد. حالا در این بخش از نوشتار “دیابت من درمان شد” تصمیم داریم تا در ارتباط با شباهت ها و همچنین تفاوت های بین آن ها سخن بگوییم. پس همچنان ما را دنبال نمایید.
در رابطه با شباهت های هر دو دیابت می توان گفت که اصلی ترین فاکتوری که در هر دوی آن ها مشترک است، مقدار بالای قند خون در آن ها می باشد و این نکته تنها شباهت دیابت های از نوع اول و دوم است.
و در رابطه با تفاوت های آن ها باید گفت که از جمله تفاوت هایی که مابین دیابت نوع اول و دوم متداول می باشد، این است که دیابت از نوع اول همواره احتیاج به انسولین خواهد داشت، زیرا بدن قادر به تامین انسولین نیست.
ولی چنان چه مبتلا به دیابت از نوع 2 می باشید، احتیاج به مصرف انسولین پیدا نخواهید کرد و تنها به کمک رعایت نکاتی خواهید توانست بیماری خود را کنترل نمایید.
در صورتی که نگران این هستید که آیا مبتلا به دیابت می باشید یا خیر، در این حالت به موارد اشاره شده در زیر توجه و دقت نمایید:
افزایش تشنگی و تشنگی پیش از حد
پر ادراری و همچنین شب ادراری
پرخوری بیشتر از حد
کاهش یافتن وزن
سریع ترین روش برای درمان بیماری دیابت چیست؟
مخاطیبن گرامی؛ در مرحله قبلی به شباهت ها و همچنین تفاوت های بین هر دو نوع از دیابت پاسخ دادیم و اطلاعات خوبی در این زمینه به نظر شما خوبان رسید. در این مرحله از مبحث “دیابت من درمان شد” قصدمان این است که سریع ترین راه درمان دیابت را برای شما بگوییم.
خاطر نشان می کنیم که دکتر سلیمی در رابطه با درمان دیابت، در زمره بهترین متخصصین می باشد و شما در این راستا می توانید از دانش بالای جناب دکتر سلیمی در جهت درمان خود استفاده کنید.
همان طور که اطلاع دارید، هر نوع بیماری طول درمان مخصوص به خود را دارد و در این میان تنها فردی که قادر می باشد در طول این مدت درمانی شخص را یاری نماید تا به خوبی این گونه بیماری را سپری کند، خود شخص بیمار است.
در اینجا بیمار می بایست با توجه به اصولی، کمک به درمان شدن و سریع تر خوب شدن خود نماید. در صورتی که شخص بیمار توانایی این را داشته باشد که یک سری نکات را رعایت نماید، حتما خواهد توانست تا طول مدت درمان خود را کم کند و به حداقل ممکن برساند.
استفاده از بعضی مواد غذایی می تواند کار درمان را راحت تر کند
در این راستا و به منظور بهبودی خود، هم می تواند از داروهای شیمیایی بهره گیرد و هم می تواند روش های دیگر را به کار ببرد. استفاده از بعضی مواد غذایی می تواند کار درمان را راحت تر کند تا این که بهبودی کامل، سریع تر صورت پذیرد.
چنان چه بیماری مذکور ادامه پیدا کند، خیلی چیزها را از شما می گیرد و دسترسی شما را به آن ها محدود خواهد کرد. صرف کردن شیرینی، مصرف غذاهای خوشمزه، خوردن قند و بسیاری از خوراکی های لذت بخش دیگر را از شما دریغ خواهد نمود.
اگر مایل باشید، شما خواهید توانست تا در طول دوران زندگی خود، بیماری دیابت را به کمک راه های مختلف و متنوع کنترل نمایید تا این که بتوانید لذیذترین و بهترین خوراکی ها را مصرف کنید.
نه فقط کسانی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، بلکه تمامی اشخاص، هنگامی که دچار فشار عصبی می شوند، این مسئله موجب می شود تا سطح قند خونشان بالا برود و این قند خون وقتی برطرف می گردد و به بهبودی می رسد که شخص آرامش پیدا کرده باشد.
آیا می دانید استفاده از ورزش بعد از عمل بای پس معده کمک بسیار زیادی به شما خواهد کرد برای همراهی با ما در این خصوص صفحه ورزش بعد از عمل بای پس معده را ببینید.
قرص شیرین کننده برای بیماران دیابتی
در ادامه مطالب مرتبط با “دیابت من درمان شد” به بررسی قرص شیرین کننده برای افراد دیابتی می پردازیم.
در صورتی که شما دچار دیابت باشید، یا بیماری دیابت در بین افراد خانواده شما وجود داشته باشد، قطعا به این موضوع فکر کرده اید تا از شیرین کننده های مصنوعی و یا طبیعی بدون قند مصرف نمایید.
ادعای تولید کنندگان این قبیل مواد خوراکی این است که اشخاص می توانند بی هیچ نگرانی و به منظور جلوگیری از بالا رفتن میزان قند خود، به جای استفاده از قند و شکر، از این گونه طعم دهنده ها مصرف نمایند.
قرص های شیرین کننده از کالری کم برخوردارند و ویژه ی افراد دیابتی است و با دارا بودن شیرینی زیاد، حاوی ماده ای تحت عنوان سوکرالوز می باشد که با استفاده از لاکتوز شیر تهیه گردیده است. ماده ی مذکور، خواص قند و شکر را دارا نمی باشد و باکتری های موجود در بدن آن را به عنوان ماده ی غذایی نمی شناسد.
در ضمن این مواد غذایی به آسانی از بدن دفع می گردند و به علت کالری پایین، جذب بدن نخواهند شد. چنان چه شما این قرص شیرین کننده را به صورت خالی و یا همراه با نوشیدنی هایی مثل چای و البته با تایید دکتر مصرف کنید، هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. همچنین شما می توانید برای دیابت خود، شکر قهوه ای مصرف نمایید. دکتر سلیمی که بهترین دکتر برای درمان دیابت است، می تواند رهنمودهای خوبی در این زمینه برای شما داشته باشد.
روش های کنترل نمودن بیماری دیابت کدامند؟
در این قسمت از مقاله “دیابت من درمان شد” بنا داریم تا راه و روش های کنترل کردن بیماری دیابت را شرح دهیم و در این مورد، مطالب مفیدی را ارائه دهیم. این طور می توانیم بگوییم که بیماری دیابت جزء بیماری هایی می باشد که روش کنترل واحدی برای آن نیست، یا به عبارتی با اتکا به یک روش پزشکی نمی شود آن را مهار کرد و به بهبودی کامل رسید.
بهتر است بگوییم که مجموعه ای از عوامل مختلف می توانند در جهت کنترل و بهبودی این بیماری تاثیرگذار باشند و در این راستا باید از همگی این موارد در کنار هم استفاده کرد. این متدهای کنترل – درمانی عبارتند از رژیم غذایی، ورزش، دارو و همچنین انسولین که البته در برخی مواقع تنها با استفاده از رژِیم های غذایی و ورزش می توان دیابت را به کنترل درآورد.
خاطر نشان می کنیم که رژیم های غذایی و همچنین فعالیت های ورزشی برای کسانی هم که سالم هستند و به منظور جلوگیری از ابتلا به دیابت این موارد را انجام می دهند، خیلی مهم و ضروری می باشد.
ارتباط ورزش با بیماری های دیابت نوع 1 و 2
حال که در بخش پیشین از مجموعه گفتارهای مربوط به “دیابت من درمان شد” با راه و روش های کنترل این بیماری آشنا شده اید، در این قسمت، به جایگاه ورزش و فعالیت های ورزشی در مورد انواع دیابت می پردازیم. پس به ادامه مطالب توجه کنید.
کسانی که مبتلا به دیابت از نوع اول می باشند، قادر هستند که در همه ی سطوح ورزشی از آماتور گرفته تا حرفه ای، فعالیت نمایند. البته به این شرط که درگیر عوارض بیماری دیابت نباشند و همچنین میزان قند خون آن ها در سطح قابل قبولی باشد.
مهم ترین اصل در انجام ورزش در مورد دیابت نوع اول، تنظیم میزان انسولین تزریق شده و همچنین مقدار غذای مصرف شده طبق شدت و زمان مشخص شده برای انجام فعالیت های ورزشی می باشد و در کنترل آن حائز اهمیت است.
مقصود از انجام فعالیت های ورزشی در دیابت نوع اول
کلا مقصود از انجام فعالیت های ورزشی در دیابت نوع اول، به وجد آوردن احساس اعتماد بالا در مورد اشخاص مبتلا به این بیماری می باشد. شما می بایست این احساس را در خودتان تقویت نمایید که این بیماری نمی تواند و نباید هیچ گونه محدودیتی در فعالیت های روزانه ایجاد کند.
حال در ادامه این بخش از موضوع “دیابت من درمان شد” به نقش ورزش در بیماری دیابت نوع دوم می پردازیم و به مواردی در این رابطه اشاره می کنیم. در ارتباط با جایگاه ورزش در کنترل دیابت نوع دوم، نکته اساسی و مهم مربوط به آغاز به موقع این گونه فعالیت ها می شود.
در حقیقت هر اندازه فعالیت های ورزشی در مراحل نخستین بیماری دیابت و پیش از احتیاج به دارو در فرد بیمار زودتر آغاز شود، میزان تاثیراتش در بهبود کنترل این بیماری بالاتر خواهد رفت.
مزایای انجام مرتب و منظم فعالیت های ورزشی در رابطه با دیابت نوع دوم به صورت زیر می باشد:
کنترل نمودن بهتر قند خون
کاهش یافتن چربی
درمان چاقی و کاهش پیدا کردن وزن
فواید ورزش و فعالیت های ورزشی برای بیماران دیابتی چیست؟
در قسمت قبل از مجموعه گفتارها راجع به “دیابت من درمان شد”، ارتباط بین ورزش با دیابت های 1 و 2 را تشریح کردیم و حتی نمونه هایی از مزایای فعالیت های ورزشی را در این خصوص برای شما بیان کردیم. در این قسمت، به صورت جامع تری فواید ورزش را در این باره عنوان خواهیم کرد. به طور کلی فواید انجام فعالیت های ورزشی در خصوص بیماران دیابتی به صورت زیر می باشد:
ورزش مهم ترین راه در جهت مقابله با عوارض بیماری دیابت مانند بیماری های قلبی، کلیوی و غیره به حساب می آید.
انجام دادن ورزش، ارتباطی مستقیم با کاهش یافتن لیپیدها مانند کلسترول دارد.
فعالیت های ورزشی در زمینه ی برداشت گلوکز به وسیله سلول ها، بالا رفتن حساسیت سلول ها نسبت به انسولین از سلول های بتای پانکراس تاثیر قابل توجهی دارد.
انجام دادن ورزش در تنظیم کردن فشار خون تاثیرگذار می باشد.
انجام دادن فعالیت های ورزشی موجب کاهش یافتن توده چربی در بدن و … در نهایت منجر به کاهش یافتن وزن شما خواهد شد.
ورزش علاوه بر این که کاهش دهنده ی استرس و اضطراب می باشد
ورزش علاوه بر این که کاهش دهنده ی استرس و اضطراب می باشد، به دنبال انجام دادن ورزش انسان شاهد افزایش انرژی روانی نیز می باشد.
از جنبه مثبت دیگر انجام فعالیت های بدنی و ورزش، افزایش کلسترول خوب و همچنین کاهش دهنده ی چربی بد خون می باشد.
همه ی ما می دانیم که ورزش کردن باعث پیشگیری از حوادث عروقی مغز و همین طور مشکلات قلبی – عروقی می شود.
ورزش کردن، استحکام استخوان ها را به دنبل دارد و در نتیجه به خوبی از مبتلا شدن به پوکی استخوان جلوگیری می کند.
همچنین با سوزاندن کالری به وسیله ی ورزش کردن، خطر مبتلا شدن انسان به دیابت نوع 2 کاهش داده می شود.
البته ناگفته نماند که افرادی که بی ام آی آن ها بالا می باشد و علاوه بر آن در خانواده سابقه فشار خون بالا و دیابت را دارند، با ورزش کردن و انجام فعالیت های بدنی، می توانند به سلامت بدن خود کمک مثمر ثمری انجام دهند.
حال در ادامه موضوع “دیابت من درمان شد”، سوال های اساسی که ممکن است درمورد فعالیت های ورزشی و بدنی برای شما پیش آید را برای شما عزیزان ارائه می دهیم:
پرسش های متداول و اساسی در مورد ورزش و فعالیت ورزشی
برای بدن و سلامت آن، چه نوع فعالیت هایی مناسب می باشد؟
برای بدن انسان، 4 نوع فعالیت بدنی بسیار مفید می باشند که در ادامه هر کدام از آن ها را برای شما عزیزان شرح می دهیم.
افزایش فعالیت در کارهای روزانه:
تمام سعی و تلاش شما این باشد که تحرک خود را تا حد امکان بالا ببرید. در هنگام رفتن به خرید از ماشین استفاده نکنید، بلکه پیاده بروید و یا با استفاده از دوچرخه به محل کارتان مراجعه نمایید. در ضمن از پله به جای آسانسور استفاده کرده و به طور کلی در حال افزایش تحرک خود باشید.
انجام دادن ورزش های هوازی:
انجام ورزش های هوازی در مدت زمان 30 دقیقه ای و آن هم 4 الی 5 روز در هفته به شما توصیه می شود که خیلی مفید و سودمند خواهد بود. انجام فعالیت های ورزشی مانند: نرمش در آب، دوچرخه سواری، ایروبیک، ورزش هایی مثل والیبال، بسکتبال، تنیس و دیگر فعالیت های تفریحی می تواند تاثیرگذار باشد.
در صورتی که مدت زمان طولانی است که فعالیت های ورزشی نداشته اید، قبل از هر کاری با پزشک مربوطه خود در رابطه با افزایش فعالیت های ورزشی و بدنی مشورت نمایید. قبل از این که ورزش کنید، حتما به مدت 5 دقیقه بدن خود را گرم کرده و بعد از اتمام ورزش، آن را سرد نمایید.
شما می توانید در آغاز 5 الی 10 دقیقه به صورت روزانه ورزش کنید و در روزهای بعدی زمان آن را رفته رفته بیشتر کنید و به مرز 30 دقیقه در روز برسانید.
انجام دادن فعالیت های جسمانی به صورت منظم می تواند در موارد زیر تاثیرگذار باشد:
هموستاز گلوکز همه ی بدن
افزایش منتقل شدن گلوکز توسط انسولین
افزایش یافتن حساسیت انسولین
کاهش پیدا کردن مقاومت بدن
کاهش یافتن توده های چربی بدن
کاهش پیدا کردن فشار خون
انجام دادن ورزش های قدرتی (بدنسازی):
فعالیت های ورزشی مثل بلند کردن وزنه، به کارگیری نوارهای ارتجاعی، هفته ای 2 الی 3 نوبت کار کردن با دستگاه های مخصوص بدنسازی موجب اضافه شدن عضلات شما می گردد.
انجام دادن تمرین های دایره ای به کمک وزنه های متوسط با تکرارهای بسیار در جهت کاهش احتمالی عوارض بالا رفتن فشار خون، سفارش و تاکید می گردد.
لازم به ذکر است که ورزش های قدرتی موجب می شوند، کارها و امور روزانه به شکلی بهتر انجام شوند و در ضمن کمک به ایجاد تعادل و سلامت استخوان های شما خواهد کرد.
انجام دادن ورزش های قدرتی باعث می شود تا چربی درون عضلانی کم شود.
د) انجام دادن ورزش های کششی: انجام ورزش ها و حرکات کششی موجب نرم شدن عضلات و مفاصل بدن می شود و جلوی آسیب رسیدن به عضلات و سفت شدن آن ها پس از انجام دیگر ورزش ها را می گیرد.
نکاتی به منظور ایمنی
به دنبال هر کششی، عمل بازدم را انجام دهید.
مابین هر کششی، به صورت آرام و طبیعی تنفس نمایید.
در زمان کشش نپرید.
کشش ها را تا موقعی انجام دهید که دردی احساس نکنید و تنها فشار وارد شده از کشش را در قسمت عضلات احساس نمایید.
شدت انجام فعالیت های بدنی تا چه میزانی مورد نظر می باشد؟
کلا شدت انجام دادن فعالیت های ورزشی هوازی می بایست به اندازه ای باشد تا به 60 الی 70 % تعداد ضربان قلب ذخیره خود دست یابید، اما این میزان افزایش بایستی به صورت مستمر و به تدریج انجام گیرد. شدت فعالیت های بدنی مشخص کننده کالری هایی می باشد که به سبب انجام این گونه فعالیت ها می سوزد و با آن در ارتباط مستقیم می باشد.
مدت زمان انجام فعالیت های ورزشی چقدر باید باشد؟
به طور کلی موقعی به ورزش بپردازید که راحت باشید و در ابتدا احتمالا 10 دقیقه کفایت می کند و تا همین اندازه مناسب است. به تدریج مدت زمان انجام ورزش های هوازی را به اندازه 2 الی 4 دقیقه در هفته بالا ببرید و تا موقعی که بی توقف 20 تا 60 دقیقه ورزش می کنید، این کار را ادامه دهید. اطمینان پیدا کنید که تمرین کردن با وزنه را حتما در برنامه خود قرار داده باشید.
تاثیر انجام دادن مرتب و منظم فعالیت های بدنی و ورزشی در کم کردن قند خون خیلی مهم و با اهمیت می باشد. از این رو بایستی شما دست کم 3 روز در طول هفته ورزش و فعالیت های ورزشی انجام دهید. اگر قصدتان از ورزش کردن کم کردن وزن می باشد، بایستی حداقل 5 بار در طول هفته در این رابطه برنامه داشته باشید.
در چه موقعی باید فعالیت های ورزشی انجام گیرد؟
در رابطه با زمان انجام دادن فعالیت های ورزشی می توان گفت که کلا بهترین وقت برای ورزش کردن، 1 الی 2 ساعت پس از صرف غذا مناسب می باشد. چرا که به این طرق نه فقط می توانید میزان قند خون خود را پس از غذا به شکل بهتری کنترل نمایید، بلکه در صورت تزریق نمودن انسولین احتمال پایین افتادن قند خون کمتر می شود.
در مورد دیابت از نوع دوم، چنان چه شما انسولین مصرف می نمایید، می بایست از ورزش کردن در مواقعی که فعالیت انسولین در بدن به اوج خود می رسد، بپرهیزید. بنابراین انجام دادن ورزش در طول روز نسبت به عصر بهتر می باشد.
اما در رابطه با دیابت از نوع دوم، با مراعات کردن اصول کلی انجام ورزش و فعالیت در طی روز مانعی ندارد و تنها انجام این گونه فعالیت ها در ساعات آغازین روز می بایست با شدت خیلی کم صورت پذیرد.
در بخش های اخیر، به ارتباط ورزش و فعالیت های ورزشی با بیماری دیابت پرداخته شد و همچنین مزایا و فواید این قبیل فعالیت ها مطرح گردید و اینک در ادامه ی مطلب مربوط به “دیابت من درمان شد”، می خواهیم نکاتی را در زمینه درمان دیابت بگوییم.
در اینجا به بحث و بررسی نکات مهم در مورد درمان دیابت به کمک ورزش و نقش موثر آن در کنترل کردن دیابت خواهیم پرداخت.
نکته هایی درباره ی تجویز ورزش برای افراد دیابتی
در رابطه با اشخاص دیابتی، فعالیت های ورزشی که پیشنهاد و تجویز می گردد، غالبا فعالیت های هوازی با شدت پایین و طولانی مدت 40 الی 60 دقیقه ای توصیه می شود.
میزان آمادگی جسمانی اشخاص در تجویز هر نوعی از فعالیت های ورزشی تاثیرگذار می باشد.
کسانی که انسولین مصرف می کنند، توصیه می شود که پیش از انجام این گونه فعالیت ها انسولین را به عضلاتی که درگیر این فعالیت ها می باشند، تزریق نکنند.
برای ورزش های طولانی مدت که غالبا 30 % کاهش در مصرف انسولین را در پی دارد، توصیه می گردد که تقریبا 40 گرم در هر ساعت از کربوهیدرات ها با GI بالا استفاده شود.
استفاده از مکمل کربوهیدرات در مورد اشخاص دیابتی که انسولین تزریق نمی کنند، ضروری نمی باشد.
به ادامه مقاله “دیابت من درمان شد” توجه فرمایید تا نکاتی را درباره افرادی که کلا بی تحرک می باشند، مطرح نماییم.
نکته های مهم برای کسانی که کاملا بی تحرکند
چه نوع ورزشی مناسبتر است؟
بهترین انتخاب، فعالیت های ورزشی هوازی می باشد.
فعالیت های ورزشی که در حد ورزش های سبک تا متوسط می باشند، شامل: کوه پیمایی، دوچرخه سواری، شنا و غیره می باشند.
در صورتی که هر گونه محدودیت حرکتی در پاها دارید، می بایست ورزش هایی که در وضعیت نشسته یا خوابیده می توان انجام داد را بیاموزید. در ضمن طول زمان انجام آن را از نیم ساعت بیشتر و همچنین تعداد دفعات انجامش را به بیش از 1 الی 2 بار در طول روز اضافه کنید.
ورزش با چه شدتی برای بدن مفید می باشد؟
در افراد با توجه به سن، وزن، میزان فعالیت روزانه و همچنین مهارت، میزان و شدت ورزش، متفاوت می باشد.
در کل شدت ورزش در فعایلت های بدنی باید نسبی باشد و با توجه به عوامل یاد شده صورت بگیرد.
مدت زمان ورزش چقدر باید باشد؟
برای داشتن بدنی سالم، باید ورزش منظم را جزئی از زندگی خود قرار دهید.
ورزش حداقل به مدت نیم ساعت در روز، برای بدن لازم می باشد.
به طور کلی می توان گفت که در مدت زمان ورزش کردن محدودیت خاصی وجود ندارد، فقط شت آن می باشد که باید تحت کنترل به صورت سبک و یا متوسط می باشد.
آیا ورزش کردن باید در وقت خاصی صورت بگیرد؟
هر فعالیتی که در زندگی شما به صورت روزانه انجام می پذیرد، می تواند ورزش محسوب شود. مانند دوچرخه سواری که شما از منزل تا محل کار خود انجام می دهید.
اگر شخص بتواند فعالیت روزانه ی خود را به دو یا چهار بخش تقسیم نماید، می تواند از تاثیرات مثبت و بهتر آن استفاده کند. البته انجام دادن این فعالیت ها در چند بخش نیز ساده تر خواهد بود.
در واقع بهترین راهی که می توان پیشنهاد کرد، این است که فعالیت های روزانه ی خود را درگیر فعالیت بدنی کنید. به عنوان مثال افرادی که مشکل ندارند، از دوچرخه به جای اتومبیل شخصی برای رفتن به محل کار و یا انجام کارهای روزانه که احتیاج به اتومبیل دارند، استفاده کنند.
چه ارتباطی بین سطح گلوکز خون و فعالیت های بدنی وجود دارد؟
تعیین سطح گلوکز خون برای همه ی فعالیت های ورزشی بسیار لازم و پر اهمیت است. البته این موضوع شامل فعالیت های ورزشی با شدت خیلی کم (از 20 درصد ظرفیت هوازی بیشینه کمتر باشد) نمی باشد.
این تعیین سطح می تواند از عوارض متابولیکی، هیپوگلیسمی (افت قند خون) و هایپر گلیسمی مرتبط با آن جلوگیری کند. هیپوگلیسمی یا همان افت قند خون در افراد مبتلا به دیابت که انسولین تزریق می کنند، نسبت به افراد دیگر بیشتر می باشد. اگر این افراد قصد ورزش و فعالیت ورزشی را دارند و میزان قند خون آن ها از 75 یا 90 (mg/dI) کمتر باشد، توصیه می شود تا از انجام فعالیت های شدید ورزشی بپرهیزند.
میزان گلوکز برای این افراد در حالت استراحت 100 (mg/dI) و برای انجام فعالیت های ورزشی حرفه ای 360 (mg/dI) می باشد. نکته ای که در اینجا حائز اهمیت می باشد، این است که شخص نمی تواند سطح گلوکز را اندازه بگیرد و آن را به مرحله ی اجرا درآورد. چرا که شخص ممکن است، در مورد تغذیه اطلاعات تخصصی لازم را نداشته باشد. این قسمت را متخصص تغذیه مربوطه می تواند به شکل کاربردی در برنامه رژیم غذایی شما تدارک ببیند.
درمان فوری بیماری دیابت با استفاده از چند راه حل کاربردی
یک سری نکات هست که اگر اشخاص مبتلا به دیابت نسبت به آن آگاهی داشته باشد و در صورتی که آن ها را جدی بگیرند، در این حالت فرد می تواند به نحوی بهتر این بیماری خاموش را درمان سازد و به اصطلاح زندگی عادی خود را دنبال کند و با خیالی آسوده بگوید که دیابت من درمان شد.
در این ارتباط بایستی مواردی را دقت و توجه کرد تا بیماری دیابت نتواند بر روی کلیه های شما اثری مخرب بگذارد. شما باید قند خون خود را تحت نظر داشته باشید و همواره آن را در سطحی طبیعی نگه دارید و چند وقتی یک بار کنترل نمایید.
نباید بگذارید قند خون شما بالا برود که این خود بر روی بیماری دیابت اثر می گذارد و موجب تحریک آن می شود. در طول مدت دیابت سعی نمایید تا دخانیات مصرف نکنید و وزن خود را کم کنید و نگذارید که در بدن شما، چربی مازاد تشکیل گردد.
افراد دیابتی بهتر است تا چند وقتی یک بار، فشار خون و وزنشان ویزیت شود تا نسبت به وضعیت خود اطلاع بهتری پیدا کنند. کسانی که 11 سال به بالا می باشند و مبتلا به دیابت نوع 2 هستند، بایستی چند وقتی یک بار آزمایش ادرار به منظور بررسی میکروآلبومین بدهند. چرا که این کار در کاهش بیماری موثر می باشد.
روش های درمانی پیشرفته و نوین برای بیماری دیابت
امروزه بیماری دیابت به مانند چاقی از سوی خیلی از متخصصان و کارشناسان سلامت، به عنوان یک اپیدمی معرفی شده است. چرا که تعداد کسانی که مبتلا به این بیماری هستند و از آن رنج می برند، به صورت روز افزون رو به افزایش می باشد و تاسف انگیز این که سن اشخاص درگیر با این بیماری روز به روز کم تر یا به اصطلاح جوان تر می گردد.
در ضمن خطر مبتلا شدن به این بیماری فقط منحصر به کسانی نمی شود که سابقه فامیلی ابتلا به دیابت را دارا می باشند، بلکه متخصصان امر این اعتقاد را دارند که کسانی که سابقه فامیلی مبتلا شدن به دیابت را دارند، در واقع نخستین گروه از اشخاصی به حساب می آیند که در خطر این بیماری قرار دارند. ولی فقط به این ها محدود نمی شود که امکان دارد، از بیماری های مزمن رنج ببرند.
در حقیقت هر شخصی به خصوص افرادی که از سطح قند خون بالایی برخوردارند، مستعد این می باشد که به بیماری دیابت مبتلا گردد. در زمان های پیش، ابتلا به بیماری دیابت مساوی بود با از دست دادن دست و پا، نابینایی، از دست رفتن کلیه و مرگ زودرس.
ولی هم اکنون به دلیل پیشرفت های به وجود آمده در رابطه با علم پزشکی، تحقیقات و مطالعات انجام شده و به لطف تکنولوژی های مدرن، خیلی از کسانی که با بیماری دیابت دست به گریبان هستند، امیدوار به نوع آوری در زمینه درمان های نوین و کسب لذت از زندگی همراه با سلامت کامل به مانند دیگر افراد می باشند.
انسولین: با توجه به این که دیابت به دلیل کمبود و نقصان انسولین به وجود می آید، اشخاص مبتلا به این بیماری روز به روز به راه های تازه تری برای دریافت انسولین به جای تزریق آن روی می آورند:
پمپ انسولین قابل کشت
این دستگاه می تواند با محاسبه ی دقیق میزان قند خون انسولینی که برای بدن احتیاج می باشد را فورا در اختیار بدن بگذارد.
انسولین های تنفسی
این گونه انسولین کمک به تزریق های روزانه انسولین می کند که این امر با اسپری نمودن گونه ای از انسولین یا به اصطلاح انسولین سریع الاثر در دهان و تنفس انجام می شود. در این گونه انسولین تنفسی، مجاری گلو و زبان توسط لایه ای پوشیده می گردد و راه به منظور رسیدن فوری انسولین به جریان خون میسر می شود.
قرص های انسولین
در درودن این قرص ها، نوعی جدید از پلیمرها به کار رفته که به کمک آن اشخاص دیابتی سریع تر انسولین را دریافت می کنند. چرا که به انسولین این اجازه را می دهند تا بدون آن که توسط سیستم گوارش تخریب گردند، به جریان خون راه پیدا کنند.
انسولین های جدید
نوع جدیدی از انسولین به گونه ای طراحی شده اند که قادر باشند، مقدار انسولین تزریقی شخص که احتیاج می باشد را کم کند و از سویی دیگر، میزان قند خون را به شکلی بهتر کنترل نماید. لازم به ذکر است که این نوع از انسولین، در برگیرنده ی انواع glargine گونه ای از انسولین پایه، aspart که گونه ای از انسولین خیلی سریع الاثر است و نوعی دیگر از انسولین مخلوط lispro است که دارای انسولین خیلی سریع الاثر می باشد.
اندازه گیری قند خون و آزمایش ها
بحث و بررسی پیرامون این مسئله خیلی مهم و دارای اهمیت می باشد که شخص مبتلا به دیابت، چقدر در کنترل کردن قند خون خود موفق بوده است و به همین خاطر، برای بررسی مقدار موفقیت این اشخاص، راه های نوینی در جهت اندازه گیری قند خون و انجام آزمایش ها ابداع گردیده است:
اندازه گیری قند خون بدون درد
با استفاده از این روش، به اشخاص مبتلا به دیابت این فرصت داده می شود تا قند خون خود را بدون هیچ گونه درد و فقط با ایجاد سوراخی در نوک انگشت اندازه گیری نمایند. به منظور گرفتن نمونه های خون، راه هایی وجود دارد.
_ اندازه گیری مداوم قند خون: به کمک این روش برای اندازه گیری قند خون، جوهر فلورسان خاصی حاوی نانو ذرات به زیر پوست تزریق می گردد و ابزاری مانند ساعت مچی در آن قسمت روی دست پوشیده می گردد. به صورتی که اطلاعات مربوط به قند خون به طور مستمر در اختیارتان قرار می گیرد و این روش برای کنترل بیماری دیابت خیلی موثر می باشد.
درمان های نوین
با توجه به این که بیماری دیابت بیماری مزمن می باشد، درمان مشخص و قطعی برای آن وجود ندارد. ولی با این وجود درمان های متعدد برای آن پیدا شده است و نتایج امیدبخشی توسط محققین در حال بررسی و ابداع می باشد:
پیوند سلول های جزایر لانگرهانس
این متد در رابطه با کسانی که مبتلا به بیماری دیابت نوع 1 هستند، موثر می باشند. چرا که به کمک تکنیک ادمونتون، سلول هایی که از دهنده ی پانکراس کسب می گردد، به صورت بهتر پیوند داده می شود و به فردی که گیرنده است، در جهت ساخت انسولین یاری می رساند.
ژن درمانی
ژن خاصی به اسم SHIP2 در این گونه درمان مسئولیت تنظیم و تولید انسولین را به عهده دارد که مورد شناسایی و هدف واقع می گردد.
واکسن
با استفاده از واکسن که دارای پتپید می باشد، می توان جلوی تخریب سلول های پانکراس را در بدن شخص گرفت و آن را متوقف نمود. امروزه اشخاص زیادی به این روش امیدوار گشته اند و آن ها امید دارند که با وجود بیماری که دارند، به کمک این روش، زندگی طولانی تری سپری نمایند.
رژیم غذایی بیماران دیابتی به چه صورت می باشد؟
در این بخش از موضوع “دیابت من درمان شد” به بحث پیرامون رژیم غذایی و مسئله تغذیه این قبیل بیماران می پردازیم و اطلاعات سودمندی برای شما بیان خواهد شد. باید دانست که تغذیه ایده آل و رژیم غذایی مناسب برای همه کسانی که مبتلا به بیماری دیابت می باشند، امری ضروری می باشد.
کنترل کردن میزان گلوکز خون، فقط یک هدف در رژیم غذایی سالم می باشد
کنترل کردن میزان گلوکز خون، فقط یک هدف در رژیم غذایی سالم می باشد. رژیم غذایی ایده آل برای کسانی که مبتلا به دیابت می باشند، کمک به رسیدن به وزن مناسب و حفظ آن می کند و در ضمن از بروز مشکلات قلبی و عروقی در افراد مبتلا به بیماری دیابت جلوگیری می نماید.
هیچ گونه رژیم غذایی از پیش مشخص شده در رابطه با کسانی که مبتلا به دیابت هستند، یافت نمی شود و رژیم غذایی مناسب برای بیماران دیابتی دارای انواع گوناگون و متفاوتی می باشد. برنامه های غذایی متناسب با احتیاجات بیماران دیابتی و متناسب با عادات غذایی او برنامه ریزی و تعیین می گردد.
هر نوع رژیم غذایی بیماران دیابتی بایستی با مقدار دریافت انسولین و دیگر داروها متعادل شود. اصول و برنامه غذایی سالم و مناسب برای هر شخصی به طور کلی یکسان می باشد.
مصرف کردن مواد غذایی گوناگون و متنوع در برنامه رژیم غذایی شامل:
میوه ها، فراورده های لبنی بدون چربی، غلات، لوبیا، گوشت کم چرب، مرغ و ماهی و دیگر جایگزین های گیاهی می باشد.
خوردن غذای مختصر در طول روز به جای صرف کردن یک یا دو وعده ی غذایی سنگین در رابطه با مبتلایان به بیماری دیابت می تواند مفید باشد. مطلقاهیچ نوع غذایی برای بیماران دیابتی ممنوع نمی باشد. دقت و توجه به کنترل نسبت های غذایی و همچنین برنامه ریزی پیشرفته غذایی می تواند اشخاص مبتلا به دیابت را یاری رساند تا این که مثل دیگر اشخاص از وعده های غذایی لذت ببرند.
به منظور اطلاع بیشتر در رابطه با مطالب عنوان شده، می توانید به دکتر سلیمی مراجعه کرده و از رهنمودهای ایشان که بهترین دکتر درمان دیابت می باشد، استفاده نمایید.
نکته های مهم و اساسی مراقبتی برای بیماران دیابتی
از آنجا که بیماران دیابتی با تداخلات دارویی رو به رو هستند، در صورتی که به هر دلیلی به پزشک مراجعه کردید، خاطرتان باشد که به پزشک مربوطه اعلام کنید که انسولین یا قرص های خوراکی که قند خون را پایین می آورد، مصرف می کنید. چرا که مصرف کردن این گونه داروها می تواند با برخی از سایر داروها تداخل به وجود آورد.
کارت تعیین هویت و یا دستبند هشدار پزشکی برای خودتان تهیه کنید و موقعی که از خانه بیرون می روید، آن را به همراه داشته باشید. این کارت هویت، دربرگیرنده اطلاعات شخصی مانند نام و نام خانوادگی، شماره تماس، نشانی منزل و کارت پزشکی شامل نوع بیماری دیابت، نوع درمان، مقدار داروی مصرفی و همچنین مرکز پزشکی که در آن پرونده دارید، می باشد.
در ضمن آزمایش دوره ای قند خون را از یاد نبرید و آزمایشات دوره های خون و ادراری که دکتر برای شما مشخص کرده را سر موعد مقرر انجام دهید.
همواره به هنگام خروج از خانه، مواد قندی که سریعا جذب می شود و قند خون را فوری بالا می برد، مانند کشمش، آب نبات، شکلات یا چند حبه قند به همراه خود ببرید تا در صورت نمایان شدن نشانه های افت قند خون، از آن ها مصرف نمایید. نشانه ها و علائم قند خون بالا و پایین را بدانید و در صورت بروز این نشانه ها، سریعا به مرکزی درمانی مراجعه کنید.
مهم ترین مواد غذایی و خوراکی ها برای بیماران دیابتی کدامند؟
در این قسمت از نوشتار، بهترین مواد غذایی و خوراکی ها را برای بیماران دیابتی معرفی می کنیم. پس همچنان با مقاله “دیابت من درمان شد” در خدمت شما خوبان هستیم. بدن ما احتیاج به کربوهیدرات دارد، اما بهتر آن است که با مطالعه آن ها را برگزینیم.
نشاسته ها
غلات کامل مانند: برنج سبوس دار، جو دو سر و کینوآ
سیب زمینی کبابی شیرین
مواد غذایی که با استفاده از غلات تهیه گردیده و شکر اضافی ندارند.
سبزیجات
سبزیجات تازه مثل اسفناج، کلم پیچ به صورت خام و یا کمی بخارپز یا کبابی
سبزیجات منجمد شده
سبزیجات کنسرو شده به شرطی که نمک مازاد نداشته باشد.
میوه ها
بهتر آن است که میوه ها به صورت تازه مصرف گردند.
میوه های منجمد و یا کنسرو شده که شکر افزودنی ندارند.
مربا و مارمالاد با شکر کم و یا بدون شکر
پروتئین ها
تخم مرغ
ماهی و یا غذاهای دریایی
گوشت مرغ یا پرندگان دیگر
پروتئین های گیاهی مانند حبوبات، خشکبار خام و توفو
لبنیات
لبنیات را به صورت کم چرب مصرف کنید و چنان چه قصد دارید که نوع پر چرب آن را مصرف نمایید، در حجم خیلی کم باشد.
شیر 1. 5 % چربی
پنیر کم چرب
ماست کم چرب
چربی ها و شیرینی جات
در ادامه موضوع دیابت من درمان شد مطالبی در خصوص چربی ها و همچنین شیرینی ها برای تشماان بیان می کنیم. ایستادگی در مقابل این گروه از مواد غذایی خیلی دشوار می باشد. این مسئله را مد نظر داشته باشید که مصرف میزان زیاد این دسته از مواد غذایی منجر به اضافه شدن وزن خواهد شد و این موضوع کار کنترل بیماری دیابت را سخت می نماید.
روغن هسته انگور، روغن زیتون و کانوکا
غذایی که دارای چربی امگا 3 می باشند، مانند ماهی ها
منابع طبیعی از روغن های گیاهی مثل دانه های روغنی از جمله آفتابگردان
نوشیدنی ها
هنگامی که نوشیدنی مورد نظرتان را می نوشید، بیشتر از آن چیزی که فکرش را می کردید، کالری، شکر، نمک و حتی چربی مصرف نموده اید. لازم است که حتما قبل از مصرف کردن، به جدول مواد غذایی مندرج بر روی قوطی نوشیدنی توجه و دقت نمایید.
آب سالمی که طعم دار نباشد یا آب گاز دار
چای تلخ در صورت امکان، همراه با یک برش لیمو
قهوه بدون شیر و یا با شیر کم چرب و همچنین شیرین کننده مجاز
سخن پایانی در باب موضوع دیابت من درمان شد
همان طور که در بخش های مختلف مقاله ملاحظه کردید، مطالب گوناگونی مرتبط با درمان دیابت مطرح گردید و در ضمن دکتر سلیمی به عنوان بهترین دکتر در زمینه درمان بیماری دیابت به شما معرفی شد تا از تخصص و دانش بالای ایشان استفاده نمایید.
مواردی همچون انوع دیابت، روش های درمانی، تاثیر تغذیه و رژیم های غذایی، ورزش و فعالیت های ورزشی و نکات گوناگونی در این ارتباط برای شما گفته شد.
با آگاهی ها و اطلاعاتی که از این نوشتار کسب کردید، راه و روش های کنترل و پیشگیری از دیابت را فراگرفته اید. به ویژه پارامترهای ورزش و همچنین برنامه ی غذایی می تواند خیلی از مسائل مربوط به سلامت جامعه را حل نماید، به شرط آن که دانش و اصول در مورد آن ها مراعات گردد.
در ارتباط با علم و اصول لازم در این زمینه بهتر آن است که از متخصصین ورزشی و همچنین متخصصین امور تغذیه کمک بگیرید که از مهارت کافی در این رابطه برخوردارند.
امیدواریم مطالب گفته شده درباره “دیابت من درمان شد” توانسته باشد، آن چه را به دنبالش هستید، تامین کرده باشد و اطلاعات خوبی را به شما برساند و شما عزیزان هم نهایت استفاده و بهره را از آن ها برده باشید و رضایت کامل شما حاصل شده باشد.
برای دانستن اطلاعات در رابطه با تغذیه بعد از عمل ساسی بای پس و رژیم غذایی دوران نقاهت لازم می باشد از صفحه تغذیه بعد از عمل ساسی بای پس دیدن کنید.