در این مقاله، به این موضوع کاربردی می پردازیم که کدام کاهش وزن خطرناک است ؟ لطفا ما را تا انتهای این مقاله همراهی نمایید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه
کاهش وزنی که به صورت ناگهانی و بسیار سریع رخ دهد، می تواند نشاندهنده وجود یک بیماری در بدن باشد و بدون تردید، عاملی بسیار خطرناک برای سلامتی به شمار می رود.
شایان ذکر است که کاهش وزن سریع، می تواند در نتیجه پیروی از رژیم های لاغری سخت گیرانه نیز باشد که در مدتی کوتاه، وزن را به سرعت کاهش می دهند. اما این رژیم های لاغری، به دلیل آن که فاقد تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن می باشند، اثرات نا به هنجاری را بر بدن خواهند داشت.
در هر صورت، کاهش ناگهانی وزن، عامل مطلوبی به شمار نمی رود. این پدیده، نشان هنده آن است که بدن انسان، در حال مبارزه با مشکلی بزرگ می باشد.
به دلیل اهمیت بالای این موضوع، در این مقاله، سعی به بحث و بررسی بیشتری در زمینه موضوع ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” خواهیم پرداخت.
در نگارش این مقاله، از راهنمایی های دکتر سلیمی، بسیار بهره گرفته ایم. دکتر سلیمی، معتبرترین متخصص انواع جراحی لاغری می باشد. چنان چه شما هم از علاقه مندان به این موضوع می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.
کاهش وزن خطرناک چیست؟
هنگامی که وزن، به صورت غیر طبیعی و با سرعتی بالا کاهش می یابد، با خود عوارض ناخوشایندی را نظیر خستگی بدون هیچ علتی، خواب آلودگی دائمی و نیز گرسنگی و یا سیری غیر قابل کنترلی را به همراه دارد. این موارد، نشاندهنده آن است که انسان در معرض خطر قرار دارد.
زمانی که کاهش وزن ناگهانی و سریع اتفاق می افتد، می بایست به سرعت برای ریشه یابی مشکل، اقدام نمود. برای این کار، لازم است که با مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات لازم، ریشه اصلی کاهش وزن ناگهانی را کشف نمود و سریعاً برای رفع آن اقدام کرد.
پیشنهاد می کنیم از پست کدام نوع دیابت خطرناک است دیدن کنید.
کدام کاهش وزن خطرناک است؟
در مواردی که فرد بدون این که هیچ تغییر خاصی در سبک زندگی خود ایجاد کرده باشد، وزن خود را از دست می دهد، کاهش وزن خطرناک رخ داده است.
علاوه بر این، ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی و یا انجام ورزش های سنگین برای سرعت بخشیدن به روند کاهش وزن، از دیگر عوامل ایجاد کاهش وزن خطرناک می باشد. کاهش وزنی که با سرعت بالا و بدون هیچ تغییر برنامه ای اتفاق بیفتد، نشاندهنده وجود یک بیماری در بدن می باشد.
در این شرایط، انجام آزمایشات متعدد تجویز شده از طرف پزشک، به هدف یافتن علت این پدیده، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. پیش از تصمیم گیری، لازم است که ابتدا، فرد نگاهی به تغییراتی که در سبک زندگی خود داده است، بیاندازد.
اگر هیچ تغییری در فعالیت های بدنی و عادت های غذایی وی نبوده است، مراجعه به پزشک و اطلاع وی از کاهش وزن ناگهانی، امری الزامی می باشد. پزشک با انجام معاینات و بررسی نتیجه آزمایشات متعدد، پس از کشف علت کاهش وزن ناگهانی، اقدام به درمان این پدیده می نماید.
اما چنان چه کاهش وزن ناگهانی به دلیل پیروی از یک رژیم لاغری باشد، می بایست فرد، سریعاً به پزشک متخصص تغذیه مراجعه نماید. لازم به ذکر است که رژیم لاغری، هر چند بسیار سختگیرانه، نمی تواند برای همه افراد با هر میزان از بی ام آی کارآمد باشد.
افرادی که میزان بی ام آی ایشان بالا می باشد، نمی توانند با این گونه رژیم های لاغری، وزن خود را کاهش دهند
افرادی که میزان بی ام آی ایشان بالا می باشد، نمی توانند با این گونه رژیم های لاغری، وزن خود را کاهش دهند. علاوه بر این، مضراتی را که این گونه رژیم ها برای ایشان به همراه دارند را نیز نباید نادیده گرفت.
بهترین گزینه درمانی برای افرادی با بی ام ای بالا که تمایل به کاهش وزن اصولی و با سرعتی متعادل را دارند، جراحی چاقی می باشد. جراحی چاقی، با وجود رژیم های غیر اصولی که باعث کاهش وزن خطرناک می شوند، بدون ضرر و دائمی می باشد.
در همین راستا، دکتر سلیمی، جراح متخصص و با تجربه چاقی، به افرادی که بی ام آی بالا دارند و می خواهند با روشی ایمن و بی ضرر به وزن ایده آل برسند، توصیه به انجام عمل جراحی چاقی می نمایند.
در دنباله مبحث ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” به بررسی عوارض و علل تاثیر گذار بر کاهش وزن ناگهانی خواهیم پرداخت.
عمل بای پس معده بهتر است یا اسلیو؟ لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر روی سوال کلیک نمایید.
عوارض کاهش وزن خطرناک
یکی از اصلی ترین علل کاهش وزن با سرعت بالا، پیروی از رژیم های لاغری غیر اصولی می باشد. چاقی برای هیچ کس، خوشایند نمی باشد. اما چاقی، عارضه ای نیست که یک شبه ایجاد شده باشد و از همین رو، انتظار رهایی از آن به صورت سریع و ناگهانی، امری نامعقول می باشد.
همچنین ابتلا به برخی از بیماری ها نیز می تواند عاملی بر کاهش وزن خطرناک باشد. کاهش وزن خطرناک، به هر علتی که ایجاد شده باشد، می تواند عوارض ناخوشایندی را با خود به همراه داشته باشند. از جمله این عوارض، می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
ریزش مو
کاهش وزن، چنان چه با سرعت بالایی رخ دهد، می تواند سبب ریزش مو شود. مو برای داشتن یک رشد طبیعی، به مواد مغذی و مواد معدنی نیاز دارد. از جمله این مواد، می توان به پروتئین، آهن و روی، اشاره نمود.
در رژیم های لاغری سختگیرانه، عموماً تمامی مواد مغذی و لازم برای بدن وجود ندارد که این امر، باعث بروز اختلالاتی در سیستم داخلی بدن می گردد. لذا ریزش مو، تنها یکی از عوارض کاهش وزن خطرناک به شمار می رود.
کاهش سطح انرژی بدن
کاهش وزن با سرعتی بالا و غیر معقول، می تواند در مدت زمانی کوتاه، باعث پایین آمدن میزان توانایی و قدرت بدن شود.
با حذف مواد غذایی لازم برای بدن در برخی از رژیم های لاغری که برای تامین انرژی مورد نیاز بدن الزامی می باشند، بدن توانایی خود را برای انجام فعالیت های روزانه از دست می دهد.
رژیم های لاغری سختگیرانه ای نظیر رژیم کتوژنیک و یا رژیم مونو، از جمله رژیم های لاغری به شمار می روند که بخش وسیعی از مواد مغذی و لازم برای بدن را نادیده می گیرند. این امر، تاثیرات جبران ناپذیری را بر سلامت روحی و جسمی فرد، به همراه خواهد داشت.
در دنباله مبحث ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” به بیان برخی دیگر از عوارض کاهش وزن سریع که به دلیل پیروی از رژیم های سختگیرانه و یا ابتلا به بیماری های خاص رخ می دهد، پرداخته ایم.
لازم به ذکر است که دلیل اصلی ابتلا به این عوارض، عدم داشتن تغذیه صحیح و کافی و یا وجود یک بیماری خاص در بدن می باشد.
رژیم های لاغری سریع، در کنار کاهش وزن خطرناک و غیر استاندارد، عوارض زیر را نیز به دنبال خواهد داشت:
- کاهش سیستم ایمنی بدن
- از بین رفتن توده عضلانی بدن
- سوء تغذیه
- کم آبی
- پایین بودن متابولیسم بدن
- اختلال در عملکرد غده تیروئید
- بروز عارضه سنگ کیسه صفرا
- عدم تعادل الکترولیت ها
- بروز انواع آسیب های روانی نظیر افسردگی
- ابتلا به انواع بیماری های پوستی
- بروز انواع اختلالات هورمونی
در دنباله مقاله ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” به بررسی علل متفاوت تاثیرگذار بر کاهش وزن خطرناک و غیر اصولی، خواهیم پرداخت. پس، با ما همچنان تا پایان این مبحث کاربردی، همراه باشید.
علل ابتلا به کاهش وزن خطرناک
کاهش ناگهانی وزن، می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. از آن جمله، می توان به عدم جذب ریز مغذی ها اشاره کرد. در این شرایط، حتی فرد با وجود اشتهای بالایی که به خوردن غذا دارد، وزن وی، با سرعت بسیار بالایی، کاهش می یابد.
همچنین کاهش اشتها و یا ابتلا به انواع سرطان ها و یا داشتن مشکلات روحی و روانی نظیر استرس و یا پیروی از رژیم های غیر استاندارد به هدف کاهش وزن سریع، خود می تواند دلیلی بر کاهش وزن ناگهانی و خطرناک باشد. علاوه بر این، مصرف برخی از انواع داروها، می تواند تاثیر مستقیمی بر میزان اشتها و وزن فرد داشته باشد.
در ادامه مبحث ” کدام کاهش وزن خطرناک است “، برخی از علت های کاهش وزن خطرناک را مورد بررسی قرار داده ایم:
کاهش وزن خطرناک به دلیل سوء تغذیه
سوء تغذیه بر خلاف تصور همگان که تنها آن را مختص افراد گرسنه و فقیر می دانند، می تواند برای هر کسی و در هر سنی، به وجود آید. این پدیده، هنگامی رخ می دهد که فرد به میزان لازم و کافی، مواد مغذی لازم برای بدن خود را دریافت ننماید.
این پدیده، می تواند اثرات منفی شدیدی را بر سلامت فرد داشته باشد. یکی از این عوارض، کاهش وزن خطرناک می باشد. در برخی از موارد، سوء تغذیه به علت مصرف برخی از انواع داروهایی که بر میزان اشتها تاثیر می گذارند، به وجود می آید.
علاوه بر این، در مواردی که فرد، تصمیم به کاهش وزن خود با رژیم های لاغری سختگیرانه و غیر استاندارد می گیرد نیز، این پدیده رخ می دهد. لازم است که در تمامی وعده های غذایی، میزان کافی و لازم از موارد مورد نیاز بدن، در یک رژیم غذایی گنجانده شده باشد.
مصرف میزان کافی از پروتئین، چربی و کربوهیدرات، از بروز این عارضه جلوگیری خواهد کرد. اگر با مشکل سوء تغذیه مواجه هستید، می بایست به هدف درمان، سریعاً به پزشک مراجعه نمایید.
کاهش وزن خطرناک به دلیل سارکوپنیا
تحلیل عضلانی نیز، از دیگر علت های کاهش وزن خطرناک می باشد که می تواند در اثر پیروی از رژیم لاغری غیر استاندارد، نشات گرفته باشد. نشانه بارز این عارضه، ضعف عضلانی است. با افزایش سن و یا عدم استفاده از عضلات و کم تحرکی، این پدیده رخ می دهد و باعث کاهش وزنی با سرعت بسیار بالا می شود.
در این حالت، بیمار انرژی و قدرت و نیز انعطاف پذیری عضلانی خود را از دست می دهد. بدن انسان، تشکیل شده از توده چربی و توده بدون چربی است. این توده ها، شامل ماهیچه ها، استخوان و آب می باشد.
با از دست دادن عضلات که یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده بدن می باشند، وزن کاهش می یابد. برای درمان این عارضه، می توان از تغذیه مناسب و ورزش منظم، کمک گرفت.
تحلیل عضلانی، می تواند علت های دیگری نیز داشته باشد که از آن جمله، می توان به صدماتی نظیر شکستن استخوان، افزایش سن، پوکی استخوان، سکته، روماتیسم مفصلی و آرتروز و هر نوع آسیب عصبی دیگر اشاره کرد.
کاهش وزن ناگهانی، پدیده ای بسیار ناخوشایند و خطرناک می باشد که در مقاله ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” به بحث و بررسی آن پرداخته ایم. از شما علاقه مندان به این موضوع، دعوت می کنیم تا پایان این مقاله، ما را دنبال نمایید .
کاهش وزن خطرناک به علت پرکاری غده تیروئید
غده تیروئید، در صورتی که بیش از میزان مورد نیاز بدن، هورمون تیروئید را تولید نماید، باعث ایجاد تغییراتی ناگهانی در بدن می گردد. از جمله این تغییرات، می توان به کاهش وزن ناگهانی و خطرناک اشاره کرد.
هورمون تیروئید، فعالیت های بسیاری را در بدن کنترل می نماید که یکی از آن ها، کنترل میزان سوخت و ساز بدن می باشد. عدم ترشح به اندازه این هورمون، تغییرات شدید وزنی را به دنبال خواهد داشت.
افرادی که غده تیروئید پرکاری دارند، حتی با داشتن اشتهای بالا، میزان بسیار زیادی کالری می سوزانند و این امر، سبب کاهش وزن شدید می گردد. از دیگر عوارض هایپرتیروئیدیسم، می توان به ضربان نامنظم قلب، خستگی و اضطراب دائم، عدم تحمل گرما، لرزش دست و مشکلات خواب، اشاره کرد.
پرکاری تیروئید، به علل مختلفی ایجاد می شود که از آن جمله می توان به ابتلا به بیماری گریوز، مصرف زیاد ید و مصرف زیاد داروهای تیروئید، اشاره کرد.
لازم به ذکر است که پزشک برای درمان پرکاری تیروئید، با توجه به سن و شدت بیماری، آزمایشات خاصی را تجویز می نماید و پس از بررسی شرایط بیمار، اقدام به رفع مشکل وی می نماید و در صورت لزوم، او را به متخصص غدد، معرفی خواهد کرد.
کاهش وزن خطرناک به دلیل ابتلا به بیماری دیابت
چاقی، یکی از علل اصلی ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 می باشد. این در حالی است که دیابت نوع یک که یک بیماری وراثتی می باشد، می تواند نتیجه ای معکوس را به دنبال داشته باشد.
در دیابت نوع یک، سیستم ایمنی بدن به سلول های پانکراس که مسئولیت ایجاد و تولید انسولین لازم برای بدن را دارند، حمله می کند. در نبود انسولین لازم برای بدن، امکان استفاده از گلوکز برای تولید انرژی وجود نداشته و گلوکز موجود در خون افزایش می یابد.
لطفا از پست دیابت نوع دو ناشی از کدام عارضه چاقی می باشد دیدن کنید.
این امر باعث بالا رفتن قند خون می شود. کالری سوزی بسیار بالایی که در نتیجه این پدیده ایجاد می شود، کاهش وزن ناگهانی را به دنبال دارد.
از دیگر عوارض دیابت نوع یک، می توان به تکرر ادرار، خستگی و تاری دید، تشنگی و گرسنگی بسیار و نیز کمبود دائمی آب بدن اشاره کرد. برای درمان این عارضه، می توان به متخصص غدد مراجعه کرد. علاوه بر این، کنترل قند خون، پیروی از یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم، می تواند در رفع این عارضه، بسیار مفید واقع گردد.
کاهش وزن خطرناک به علت ابتلا به سرطان
در ادامه مبحث ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” به بررسی یکی دیگر از علل تاثیرگذار بر کاهش وزن ناگهانی، یعنی انواع سرطان خواهیم پرداخت. سرطان با افزایش میزان سلول های غیر عادی و تکثیر آن ها همراه است. این پدیده باعث بروز التهابات شدید در بدن می گردد.
علاوه بر این، سرطان، عامل اصلی تحلیل ماهیچه ها می باشد و اختلالاتی در هورمون های تنظیم اشتها به وجود می آورد. در برخی از انواع سرطان، هورمون های رو به رشدی وجود دارند که می توانند حتی در حالت استراحت نیز، میزان بسیار زیادی انرژی مصرف کنند.
در بسیاری از موارد، سرطان هیچ علامتی ندارد. از همین رو، لازم است که فرد، با مشاهده کاهش وزن ناگهانی که با سرعت بالایی در حال پیشروی می باشد، حتماً به دکتر سلیمی مراجعه نموده و علت این پدیده را جویا شود.
سرطان، علاوه بر کاهش وزن شدید، گاهاً همراه با علائمی نظیر تب و درد، خستگی و تغییرات پوستی همراه می باشد. این بیماری، به روش های مختلفی قابل درمان می باشد. از جمله روش های درمان سرطان، می توان به جراحی، پرتو درمانی، شیمی درمانی و نیز ایمنی درمانی، اشاره کرد.
لازم به ذکر است که این روش های درمانی نیز، خود باعث کاهش اشتهای بیمار می شوند و علاوه بر کاهش وزن شدید، با علائمی نظیر حالت تهوع و استفرغ و زخم های دهانی، همراه می باشند.
کاهش وزن شدید به دلیل ابتلا به بیماری ایدز
بیماری ایدز، سندروم نقص ایمنی می باشد که از نوع بیماری های ویروسی به شمار می رود و سبب به خطر انداختن جان فرد می شود.
این بیماری، باعث می شود که جذب مواد غذایی دچار اختلال شود که نتیجه آن سوء تغذیه، کم شدن اشتها و کاهش وزن با سرعت بسیار بالا می باشد. در حال حاضر، درمان قطعی برای بیماری ایدز ارائه نشده است. اما داروهایی وجود دارد که می تواند پیشرفت این بیماری را کاهش دهد.
کاهش وزن شدید به دلیل ابتلا به بیماری آرتریت روماتوئید
بیماری روماتیسم مفصلی، ایمنی بدن را در ناحیه مفاصل، مورد حمله قرار می دهد. التهابات مزمن ناشی از این بیماری، باعث افزایش غیر عادی متابولیسم بدن شده و کاهش وزن شدیدی را به همراه خواهد داشت.
از علائم اصلی این بیماری، می توان به احساس درد و تورم در ناحیه مفاصل اشاره کرد. بیماری روماتیسم مفصلی، عموماً در هر دو طرف بدن به صورت یکنواختی تاثیر می گذارد. افراد مبتلا به این بیماری، پس از تنها ساعتی بی تحرکی، احساس سفتی در مفاصل خود دارند.
فاکتورهای دخیل در ابتلا به این بیماری متفاوتند. از آن جمله، می توان به عوامل سن، ژنتیک، تغییرات هورمونی، مصرف دخانیات و حتی چاقی اشاره کرد. برای درمان این عارضه، می بایست به دکتر روماتولوژی مراجعه نمود.
بیماری ها و فاکتورهای متفاوتی بر کاهش وزن با سرعت بسیار بالا،دخیل می باشند. در مقاله ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” به ذکر این بیماری ها که عموماً سلامت بدن را در معرض خطر جدی قرار می دهند، پرداخته ایم. از علاقه مندان به این موضوع، دعوت می کنیم تا پایان این مقاله، با ما همراه باشند.
کاهش وزن شدید به علت عارضه افسردگی
به صورت کلی، افسردگی عارضه ای است که در آن، فرد حداقل به مدت دو هفته، احساس پوچی و غمگینی دارد. به صورتی که این روند، بر تمامی فعالیت های روزانه فرد تاثیر گذاشته و آن ها را با اختلال مواجه می نماید.
افسردگی سبب کاهش شدید اشتها می شود که این امر، کاهش وزن شدیدی را با سرعتی بالا به دنبال خواهد داشت.
افسردگی در افراد مختلف، علائم مختلفی دارد که از آن جمله، می توان به داشتن احساس غم و ناراحتی به صورت دائمی، نداشتن تمرکز و انرژی برای انجام فعالیت های روزمزه، عدم تعادل در خواب، تقویت حس خودکشی و … اشاره کرد.
بهترین راه درمان این بیماری و جلوگیری از بروز کاهش وزن خطرناک، مراجعه به روانشناس می باشد. در مواردی که شرایط فرد بسیار حاد باشد، عموماً لازم است که وی، به روانپزشک مراجعه نماید.
کاهش وزن خطرناک به علت بیماری التهاب روده
از دیگر عوامل تاثیرگذار بر کاهش وزن سریع و غیر قابل کنترل، انواع بیماری های التهابی روده می باشد. در این عارضه، چندین اختلال التهابی مختلف به صورت مزمن در دستگاه گوارشی ایچاد می گردد. از جمله این بیماری ها، می توان به کولیت زخمی و یا بیماری کرون اشاره کرد.
بدن افراد مبتلا به این بیماری ها، همواره در حالت مصرف انرژی قرار دارد. این بیماری، اختلالاتی در هورمون های گرسنگی و سیری ایجاد می کند که سبب کاهش اشتها و در نتیجه کاهش وزن شدید می شود.
از علائم این بیماری می توان به اسهال، نفخ و درد شکم، داشتن مدفوع خونی و نیز خستگی دائمی اشاره کرد. این افراد می بایست پس از اطمینان از ابتلا به این عارضه، سریعاً به دکتر سلیمی به عنوان برترین متخصص گوارش، مراجعه کنند.
کاهش وزن شدید به علت نارسایی احتقانی قلب
هنگامی که قلب، توانایی لازم و کافی برای رساندن خون و اکسیژن کافی به خود و سایر اندام های بدن را ندارد، عارضه نارسایی احتقانی قلب به وجود می آید. یکی از عوارض این بیماری، کاهش وزن غیر قابل کنترل می باشد.
به صورتی که تنها در مدت 6 ماه، تقریباً 7.5 درصد از وزن بدن کاهش می یابد. دلیل این کاهش وزن، عدم رسیدن خون کافی به دستگاه گوارش می باشد.
این عارضه، همراه با کم آوردن نفس، سرفه مزمن، خستگی و حالت تهوع می باشد. در صورت داشتن این نشانه ها، لازم است که سریعاً به پزشک مراجعه شود. درمان این مشکل، در شرایط معمول با دارو و در شرایط حاد، همراه با عمل جراحی می باشد.
به صورت کلی، کاهش وزن خطرناک، نشانه ای از بروز یک اتفاق ناگوار در بدن می باشد. از همین رو، به محض مشاهده چنین عارضه ای، می بایست به سرعت، به دنبال کشف علت آن و بر طرف نمودن آن نمود.
درمان بیماری چاقی به روش استاندارد و اصولی
همان طور که به آن اشاره شد، یکی از اصلی ترین علل کاهش وزن با سرعت بالا و غیر اصولی، پیروی از رژیم های لاغری سختگیرانه ای می باشد که در آن ها، تمامی مواد مغذی لازم و حیاتی برای بدن گنجانده نشده است.
افرادی که به بیماری چاقی مبتلا می باشند، دارای بی ام آی بالا هستند. بی ام آی، معیاری برای تعیین میزان چربی انباشته شده در بدن می باشد. با محاسبه شاخص توده بدنی، مشخص می شود که فرد از نظر جسمانی، در چه محدوده وزنی قرار دارد.
چاقی، لاغری و یا وزن متوسط، همگی از محاسبه بی ام آی مشخص می گردند. بی ام آی بالا، نشاندهنده این است که فرد، در محدوده چاقی قرار گرفته است.
این افراد با پیروی از رژیم های لاغری سختگیرانه، نه تنها نمی توانند وزن خود را کاهش دهند، بلکه با دنبال کردن این نوع از برنامه های غذایی و این قبیل رژیم ها، ضررات جسمانی جبران ناپذیری را به بدن خود تحمیل می نمایند.
رنج بردن از بیماری های مختلف
افراد مبتلا به بیماری چاقی مفرط، عموماً از بیماری های مرتبط با چاقی، نظیر دیابت نوع دو، فشار خون و کلسترول بالا، مشکلات تنفسی نظیر آپنه خواب و مشکلات قلبی و عروقی و بسیاری دیگر، رنج می برند. برای رفع این معضل، با دکتر سلیمی در ارتباط باشید.
در بخش های پیشین، به مضرات کاهش وزن سریع اشاره شد. هر یک از این عارضه ها، هنگامی که با بیماری های مرتبط با چاقی همراه شوند، زندگی فرد را در معرض ریسک خطرناک مرگ قرار خواهند داد.
از همین رو، افرادی که به بیماری چاقی مبتلا می باشند و بی ام آی ایشان در حدی بسیار بالا قرار دارد، می بایست به دنبال راهی مناسب و استاندارد برای کاهش وزن خود باشند.
دکتر سلیمی، جراح با تجربه در انجام انواع جراحی های چاقی به روش لاپاراسکوپی، بهترین و اصولی ترین روش درمان بی ام آی بالا را، انجام جراحی چاقی بیان می نمایند.
جراحی چاقی، روشی مناسب برای کاهش وزن با سرعت بالا می باشد و در عین حال، نه تنها هیچ عارضه ای را به دنبال ندارد، بلکه به تدریج باعث درمان بسیاری از بیماری های مرتبط با چاقی نیز می گردد.
کدام جراحی لاغری مناسب شماست؟ لطفا برای دریافت پاسخ روی سوال کلیک نمایید.
کاهش وزن حاصل از جراحی چاقی، بدون بازگشت و دائمی می باشد
بر خلاف رژیم های لاغری سختگیرانه که پس از رها شدن، بازگشت وزنی غیر قابل باور را به دنبال دارند، کاهش وزن حاصل از جراحی چاقی، بدون بازگشت و دائمی می باشد. علاوه بر این، تاثیرات مثبت روحی و روانی پس از انجام جراحی چاقی، خود از دیگر برتری های این روش بر رژیم های سختگیرانه لاغری به شمار می رود.
دکتر سلیمی، جراحی چاقی را به روش لاپاراسکوپی انجام می دهند که در آن، عمل جراحی، بدون ایجاد هیچ اسکار و بخیه روی شک، انجام می گیرد.
این امر سبب می گردد که نه تنها دوره نقاهت کوتاهی پس از جراحی چاقی وجود داشته باشد، بلکه از نظر زیبایی نیز هیچ ظاهر ناخوشایندی را نخواهد داشت. جراحی چاقی، تنها راه اصولی برای درمان بی ام آی بالا می باشد و روشی توصیه شده از جانب جراحان حاذقی نظیر دکتر سلیمی می باشد.
سخن پایانی
کاهش وزن سریع و ناگهانی، می تواند به علل متفاوتی رخ دهد. اما یکی از دلایل فاحش آن، پیروی از رژیم های سختگیرانه لاغری می باشد.
بسیاری از افرادی که بی ام آی بالایی دارند، برای این که بتوانند وزن خود را در مدتی کوتاه کم نمایند، اقدام به پیروی از رژیم های لاغری می کنند که در آن ها، تمامی مواد غذایی لازم برای بدن وجود ندارند.
این امر، عوارضی ناخوشایند را برای فرد به همراه خواهد داشت که در مقاله ” کدام کاهش وزن خطرناک می باشد ” به آن پرداخته شد.
بهترین و اصولی ترین روش درمان بیماری چاقی و بی ام آی بالا، انجام جراحی چاقی تحت نظر دکتر سلیمی می باشد که نه تنها هیچ ضرری برای بدن به همراه ندارد، بلکه علارغم کاهش وزن با سرعت بالا، بسیاری از بیماری های مرتبط با چاقی را نیز بهبود می بخشد.
در پاسخ به سؤال ” کدام کاهش وزن خطرناک است ” باید گفت که کاهش وزن خطرناک، نوعی از کاهش وزن می باشد که در مدت زمانی کوتاه، به صورت ناگهانی و سریع، وزن فرد را کاهش می دهد و عوارض ناگواری را برای سلامتی فرد به دنبال خواهد داشت.