با محتوای مفیدی در مورد کدام نوع دیابت خطرناک است همراه ما باشید.
بیماری و عارضه ای که در حال حاضر افرادی که دارای اضافه وزن، سن بالا، جوان، نوجوان، کودک و غیره را درگیر می کند، دیابت نام دارد که می تواند بسیار خطرناک باشد.
برای درمان قطعی بیماری دیابت در خارج از ایران توصیه می کنیم صفحه درمان قطعی دیابت در آلمان را مشاهده کنید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه

در این مقاله قصد داریم که انواع مختلف دیابت را برای شما شرح دهیم و به سوالی که اکثریت افراد درباره دیابت دارند که کدام نوع دیابت خطرناک است بپردازیم. پس پیشنهاد می کنيم که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب نمایید.
کدام نوع دیابت خطرناک است
تمامی دیابت ها خطرناک هستند اما دیابت نوع ۱ خطر بیشتری دارد و مرگبارتر است.
آن چه در نوشتار علمی پزشکی کدام نوع دیابت خطرناک است، مورد مطالعه قرار می دهیم:
دیابت چیست؟
چه غذاهایی باعث ایجاد دیابت می شود؟
چه افرادی احتمال بیشتری دارد که به دیابت مبتلا شوند؟
افرادی که دارای بیماری دیابت هستند، چگونه درمان می شوند؟
اگر بیماری دیابت پیشگیری و یا درمان نشود، چه اتفاقی می افتد؟
دیابتی که به آن پیش دیابت می گویند، چیست؟ راه های پیشگیری از آن ها را بیان نمایید.
کدام نوع دیابت خطرناک است؟
علت اصلی به وجود آمدن دیابت نوع ۱ در افراد چیست؟
دلیل دیابت بارداری چیست و به چه علتی رخ می دهد؟
چگونه تشخیص دهیم که مبتلا به دیابت هستیم؟
کدام میوه به درمان سریع تر دیابت بسیار کمک می کند؟
چه میوه هایی را باید هنگام داشتن دیابت مصرف کرد؟
انواع دیابت و چگونگی تشخیص آن
تزریق انسولین در افراد دیابتی چه تاثیری دارد؟
از دیابت بارداری و علائم آن چه می دانید؟
تاثیراتی که کرونا روی دیابت می گذارد، چیست؟
افرادی که به کرونا یا همان کووید ۱۹ دچار هستند، باید چه نکاتی را رعایت کنند؟
دیابت چه زمانی رخ می دهد؟
دیابت نوع ۱ چه مشکلاتی را در بدن ایجاد می کند و باید خوردن چه غذاهایی را رعایت کنیم؟
چه عواملی باعث ایجاد دیابت می شود؟
چاقی و دیابت
بیمارانی که به دیابت مبتلا شده اند، باید چه غذاهایی را در برنامه غذایی خودشان قرار دهند؟
چه علائم و نشانه هایی مربوط به کاهش قند خون است؟
با استفاده از چه راه و روش هایی می توان از افزایش قند خون تا حد بسیار زیادی جلوگیری کرد؟
آزمایش قند خون را هر چند وقت یک بار باید انجام دهیم؟
نتیجه گیری
دیابت چیست؟
به قندی که در خون جمع می شود، گلوکز می گویند که باعث بیشتر شدن و بالا رفتن قند خون می شود و فرد، مبتلا به دیابت می شود. دیابت دو نوع دارد. نوع ۱ و نوع ۲ اما دیابت های دیگری هم وجود دارد که به آن ها پیش دیابت و یا دیابت بارداری می گویند. دیابت نوع ۱ این گونه است که بدن تولید هر نوع انسولینی را متوقف می کند.
انسولین هورمونی است که از گلوکز مواد غذایی انرژی تولید می کند که باید فردی که مبتلا به دیابت نوع ۱ است، به صورت مداوم انسولین تزریق کند. این بیماری بیشتر در نوجوانان و کودکان اتفاق می افتد اما ممکن است در هر سنی دیده شود که با تزریق انسولین قابل درمان است.
اگر از بیماری دیابت رنج میبرید برای درمان این بیماری پیشنهاد می کنیم پست درمان دیابت بدون دارو را مطالعه نمائید.
دیابت نوع ۲ این گونه است که بدن نمی تواند به خوبی انسولین تولید کند
دیابت نوع ۲ این گونه است که بدن نمی تواند به خوبی انسولین تولید کند و کسانی مبتلا به دیابت نوع ۲ می شوند که دارای اضافه وزن هستند و یا سابقه خانوادگی دیابت دارند. این بیماری در افراد بیش از ۴۰ سال اتفاق می افتد و بسیار رایج شده است و روز به روز افزایش پیدا می کند.
دیابت دیگری که وجود دارد، دیابت بارداری است که طی زمان حاملگی اتفاق می افتد و به سابقه دیابت خانوادگی بستگی دارد. یکی از عواملی که روی رشد جنین بسیار تاثیر دارد، دیابت بارداری است که مشکلاتی را به همراه خود می آورد نظیر زایمان زودرس، مشکلات تنفسی و غیره و همچنین باید فردی که دچار دیابت بارداری است، به فکر درمان باشد. چون در آینده به دیابت نوع ۲ تبدیل می شود.
دیابت علائم زیادی دارد و به راحتی می توان تشخیص داد که دچار بیماری دیابت هستیم یا خیر؛ به عنوان مثال علائمی مانند کاهش وزن، تشنگی، خستگی بسیار زیاد، سوزن سوزن شدن دست و پا، تکرر ادرار، تاری دید، تاول زدن پاها، زخم شدن پا، عدم تحرک، بی حوصلگی، افزایش یافتن بسیار زیاد گرسنگی و غیره.
برخی از افراد حتی ماه ها و یا سال ها متوجه بیماری دیابت نمی شوند چون علائم به سختی پیدا می شود و به تدریج خودش را نشان می دهد.

چه غذاهایی باعث ایجاد دیابت می شود؟
یکی از عوامل مهم در دیابت نوع ۲، برنامه غذایی است که مصرف میکنید که باید به نوع غذاها بسیار دقت فرمایید تا این بیماری جدی تر نشود و می توانید حتی با پیروی از یک رژیم سالم و درست، دیابت را کنترل نمایید. خوراکی هایی مانند نان سفید ، نوشیدنی های شیرین و گازدار یا انرژی زا، برنج، میوه خشک و غیره باعث ایجاد دیابت می شوند.
برای درمان مشکل دیابت در کمتر از 30 روز لطفا صفحه درمان دیابت در 30 روز را ببینید.
چه افرادی احتمال بیشتری دارد که به دیابت مبتلا شوند؟
معمولا افرادی که سابقه خانوادگی دارند، بیشتر در معرض این بیماری هستند و باید خیلی رعایت کنند. اما علت های دیگر مانند چاقی و اضافه وزن، عدم تحرک، فشار خون خیلی بالا، کودکان و نوجوانان و غیره نیز وجود دارد.

پیشنهاد می کنیم از پست درمان دیابت در 30 روز دیدن کنید.
افرادی که دارای بیماری دیابت هستند، چگونه درمان می شوند؟
افرادی که به دیابت نوع ۱ یا نوع ۲ مبتلا هستند، می توانند با رژیم، برنامه غذایی و ورزشی مناسب، دیابت خود را کنترل کنند. ورزش کمک زیادی به بدن برای تولید انسولین می کند و باعث کاهش دیابت فرد بیمار می شود.
در کنار برنامه غذایی مناسب و ورزش های مخصوص، پزشک قرص هایی نیز تجویز می کند که دیابت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. چون تولید انسولین در بدن بسیار زیاد می شود که معمولا در دیابت نوع ۱ بیشتر قرص تجویز می شود.
اما در دیابت نوع ۲ برنامه های غذایی و ورزش های مختلفی برای درمان وجود دارد. افراد دیابتی هر شش ماه نیاز به چکاپ توسط یک متخصص دارند.
اگر باردار هستید و مبتلا به بیماری دیابت می باشد لازم است با غذاهای پایین آورنده قند خون در بارداری آشنا شوید.
اگر دیابت پیشگیری و یا درمان نشود، چه اتفاقی می افتد؟
- فشار خون بسیار بالا می رود.
- میزان کلسترولی که در خون وجود دارد، کاهش یافته و میزان چربی نیز افزایش می یابد.
- خطراتی مانند سکته مغزی، آلزایمر، بیماری های قلبی، مشکلات بینایی نیز آن ها را تهدید می کند.
باید اشاره داشته باشیم که اگر به دیابت مبتلا هستید، هر چند وقت یک بار باید به چشم پزشک مراجعه کنید.
پیشنهاد می شود که در روز حدودا ۳۰ دقیقه ورزش کنید
پیشنهاد می شود که در روز حدودا ۳۰ دقیقه ورزش کنید. برای پیشگیری از آلزایمر حتما کتاب بخوانید و یا حتی بازی هایی انجام دهید که ذهن شما را به چالش می کشند.
- عوامل دیگری هم وجود دارد که جزو عوارض دیابت است مانند عوض شدن شکل غضروف ها و استخوان ها، عفونت لثه ها، خرابی دندان ها و غیره. می توانید برای پیشگیری از این اتفاق ها از مسواک، خمیر دندان، شست و شوی دهان و نخ دندان استفاده نمایید.
- مورد دیگری که در افراد دیابتی بسیار دیده شده است، تغییر در اعصاب آن ها می باشد. چون دیابت به رگ های عصبی نیز آسیب می زند و باعث ایجاد عصبانیت شدید می شود.
- تغییر و یا از دست دادن حس شنوایی نیز جزو عوارض دیابت است. چون افرادی که دیابت دارند، احتمال این که شنوایی خود را از دست بدهند دو برابر می شود. دیابت به رگ های خونی آسیب بسیار زیادی می زند به خصوص به اعصاب، رگ های گوش، رگ های چشم و غیره که باید از آن ها با روش های مختلف و ساده جلوگیری کرد.
برای آشنایی با عملکرد داروهای خوراکی در درمان دیابت انسولین توصیه می کنیم صفحه دیابت انسولین و داروهای خوراکی را مشاهده کنید.

دیابتی که به آن پیش دیابت می گویند، چیست؟ راه های پیشگیری آن را بیان نمایید.
پیش دیابت هم علائمی مانند بیماری ها و عفونت های پوستی، باکتری ها، انواع قارچ، خارش های پوستی و غیره را به همراه دارد. اما باید اشاره کنیم که قارچ پوستی در افراد دیابتی شایع تر است و می تواند نشانه علائم پیش دیابت باشد
البته چاقی هم می تواند باعث بیماری های پوستی شود. مورد دیگری که در افراد دیابتی وجود دارد، ایجاد آپنه خواب و همچنین گرفتگی تنفس است که در افرادی که دارای اضافه وزن هستند نیز دیده می شود.
این بیماری به این صورت است که عضلات گردن فرد در هنگام خواب می گیرد و باعث مسدود شدن راه تنفسی می شود و یکی از مهم ترین علائم این بیماری، خرناسه با صدای بلند است.
آپنه خواب بسیار خطرناک است و حدود ۳۰ درصد احتمال خطر دیابت در فرد را افزایش می دهد و باید به سرعت توسط یک پزشک متخصص درمان شود. همان طور که اشاره شد، مشکل بینایی در بیشتر افراد قابل مشاهده است چون بخش نور چشم افراد و رگ های خونی چشم آسیب میبیند.
سطح گلوکز بیشتر می شود و به رگ ها و عروق خیلی نازک چشم آسیب شدید می رساند
سطح گلوکز بیشتر می شود و به رگ ها و عروق خیلی نازک چشم آسیب شدید می رساند و در برخی ها خونریزی چشم رخ داده است و در برخی دیگر کور شدن چشم و غیره. آسیب دیدن شدید کلیه ها براثر دیابت در مدت طولانی باعث زخمی شدن و ضخامت بسیار زياد نفرون ها می شود.
درون کلیه ها ساختارهایی وجود دارد که نفرون نام دارد و ساختارهای بسیار کوچکی است که خون را تصفیه می کند. اگر طی ۱۰ سال دیابت را درمان نکنند، حدودا ۴۰ درصد از کلیه ها را از دست می دهند و بسیار خطرناک است.
پس اگر می خواهید از وجود بیماری دیابت خلاص شوید، باید از یک برنامه غذایی مناسب و ورزش درست پیروی کنید تا دیابت بسیار کاهش یابد و یا حتی به طور کامل از بین برود.
یکی دیگر از شایع ترین مشکل ها در افراد دیابتی، مشکل نوروپاتی است که در دست ها و پاها حس بی حسی و مور مور ایجاد می شود و در نهایت به ضعف و درد و مشکلات گوارشی تبدیل می شود. عارضه و بیماری دیابت را جدی بگیرید. زیرا هر کدام از این مشکلات را اگر داشته باشید و قابل درمان نباشد، باید قطع عضو را انجام دهید.

کدام نوع دیابت خطرناک است ؟
در حال حاضر افراد بسیار زیادی دچار بیماری دیابت می شوند و همان طور که گفته شد، انواع مختلفی دارد. دیابت نوع ۱، دیابت نوع ۲، دیابت بارداری و پیش دیابت که بدن نمی تواند به خوبی تولید انسولین را انجام دهد. دیابت برای بدن بسیار خطرناک است و باید حتما به دنبال راه حلی برای درمان آن بود.
چون اگر به آن توجه نشود ممکن است با علائم بسیار زیادی شروع شود و تا قطع عضو پیش برود. اما می توان با راهکارهای آسان از آن پیشگیری کرد و تا حد زیادی آن را کنترل کرد.
دیابت های نوع ۱ یا نوع ۲ با کمبود انسولین مواجه می شوند اما در دیابت نوع ۱، معمولا انسولینی دیگر تولید نمی شود و بدن توانایی تولید انسولین را ندارد و در دیابت نوع ۲، انسولین تولید می شود اما به حدی نیست که بدن قند طبیعی و نرمال داشته باشد و قند او بالا می رود.
فقط در دیابت نوع ۱ انسولین تزریق می شود و در دیابت نوع ۲ انسولینی تزریق نمی شود و باید از روش های ساده تر استفاده نمود مانند پیروی از رژیم های غذایی و یا ورزش های مناسب و داشتن تحرک زیاد و غیره.
در واقع می توان پاسخ سوال کدام نوع دیابت خطرناک است را این گونه داد که تمامی دیابت ها خطرناک هستند اما دیابت نوع ۱ خطر بیشتری دارد و مرگبارتر است.

در ادامه این مقاله قصد داریم که به علائم بیشتری از بیماری دیابت بپردازیم. پیشنهاد می کنيم که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
علائم دیگر بیماری دیابت
- احساس تشنگی بسیار زیاد در طول روز و یا به عبارتی دیگر می توان نام این حس را عطش هم ناميد.
- گرسنگی بسیار زیاد حتی بعد از سرو غذا هم یکی از نشانه های بیماری دیابت است.
- خشک شدن مداوم دهان و گلو
- تکرر یا عفونت در ادرار هم یکی از شایع ترین عوامل دیابت است.
- سردردهای شدید و غیر قابل تحمل تا سردردهای خفیف هم جزو نشانه های دیابت است.
- ضعیف شدن حس بینایی و تضعیف قدرت دید در چشم
- کم شدن شنوایی فرد مبتلا به دیابت
- لاغر شدن بسیار زیاد
- خستگی مداوم بدون هیچ تحرکی و بدون انجام هیچ کاری مربوط به نشانه های دیابت می باشد.
- یکی دیگر از علائم دیابت سردرد است.
- اضافه وزن شدید هم جزو شایع ترین عوامل دیابت است.

علت اصلی به وجود آمدن دیابت نوع ۱ در افراد چیست؟
دیابت نوع ۱ را هنوز به طور کامل تشخیص نداده اند و علت اصلی آن را نمی دانند. اما طبق اطلاعاتی که به دست آمده است، بدن به صورت طبیعی با هر انسولینی می جنگد و اجازه تولید آن را به بدن نمی دهد و بدن ویروس ها و هر باکتری که در بدن وجود دارد را از بین می برد. اما در صورتی که این عملکرد هم از بین برود، فرد مبتلا به دیابت نوع ۱ می شود.
اگر انسولین در بدن شروع به فعالیت کند، قند یا همان گلوکز در رگ ها و سلول ها پخش می شود ولی اگر این عملکرد کار نکند، تمام قندها و گلوکزها روی هم انباشته می شوند.
اگر پیش دیابت ها را درمان نکنید، در آینده به دیابت نوع ۲ تبدیل می شود. دیابت نوع ۲ به این گونه است که سلول هایی مقاوم هستند و در برابر انسولین استحکام بسیار زیادی دارند. بنابراین انسولین به رگ ها منتقل نمی شود و قند بیشتر و بیشتر می شود و به این صورت فرد به دیابت مبتلا می شود.
اغلب افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا می شوند، ژنتیک است و سابقه خانوادگی دیابت دارند. علاوه بر این که ژنتیک بسیار روی دیابت تاثیر گذار است، چاقی و اضافه وزن هم موثر است.
پس اگر وزن بالایی دارید، قطعا به فکر کم کردن آن با ورزش و رژیم های مختلف باشید تا به دیابت مبتلا نشوید. زیرا دیابت بسیار خطرناک و جبران ناپذیر می باشد. شما در حال خواندن مقاله کدام نوع دیابت خطرناک است، هستید.

دلیل دیابت بارداری چیست و به چه علتی رخ می دهد؟
در دوران بارداری، سلول ها و پانکراس، با تولید انسولین مقاوم تر و مستحکم تر می شوند. اما در برخی ها که دیابت ایجاد می شود، پانکراس قدرت تحمل انسولین را ندارد و آن را دفع می کند و باعث ایجاد دیابت می شود. در این موارد قند افزایش پیدا می کند و گلوکز کاهش پیدا می کند.
لازم به ذکر است که بیماری دیابت مرگبار و خطرناک است. اما کدام نوع دیابت خطرناک است ؟
طبق اطلاعاتی که به دست آمده است، سالانه بیشتر کسانی که جان خود را از دست می دهند، بر اثر دیابت و اضافه وزن است اما اگر دیابت را به سرعت تشخیص دهید، با آسان ترین روش ها هم رفع می شود.
به عنوان مثال یک برنامه غذایی سالم و درست و یا پیشروی از ورزش هم می توان سرعت رشد دیابت را بسیار کاهش داد و در کل دیابت را رفع نمود.
دیابت نوع ۱ خطرناک تر از دیابت نوع ۲ است. چون نسبتا افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۱ هستند، عمر بسیار کوتاه تری نسبت به افرادی دارند که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
حتی ممکن است که ۲۰ سال از عمر فرد مورد نظر کاهش یابد که واقعا رقم چشمگیری است. حتی دیابت با روش های جراحی هم قابل درمان است زیرا علم و تکنولوژی پیشرفت کرده است و میتوان از وجود این بیماری به راحتی خلاص شد. شما در حال خواندن مطلب کدام نوع دیابت خطرناک است می باشید.
چگونه تشخیص دهیم که مبتلا به دیابت هستیم؟
راه های بسيار زيادی براي تشخیص دیابت وجود دارد که شایع ترین آن، احساس گرسنگی، خشکی دهان، خارش بدن و کم شدن قدرت دید است و همچنین اگر تکرر ادرار پیدا کردید نیز جزو علائم دیابت است. البته یک انسان عادی ۷ بار در شبانه روز ممکن است ادرار داشته باشد. اما اگر از آن عدد بیشتر شد، تکرر ادرار پیدا کرده اید و می تواند جزوی از نشانه های دیابت باشد.

کدام میوه به درمان سریع تر دیابت بسیار کمک می کند؟
یکی از بهترین میوه ها که هم در درمان دیابت و هم در درمان سرطان موثر است، خربزه می باشد. اما باید تاکید داشته باشیم که خربزه تلخ تاثیر گذارتر است .خربزه ای که عادی و یا شیرین باشد، بیشتر به بالا رفتن قند شما کمک می کند اما خربزه تلخ دیابت را بسیار کاهش می دهد و سرطان را به راحتی درمان می کند.
خربزه تلخ در ایران ممکن است به راحتی در دسترس نباشد و بیشتر در کشورهای آسیا و آفریقا به دست می آید. اما با کمی گشتن و حوصله می توانید پیدا کنید.

سبزیجاتی که شامل نشاسته نیستند مفید هستند
همچنین سبزیجاتی که شامل نشاسته نیستند، مانند فلفل و قارچ هم برای درمان دیابت بسیار مفید است. افرادی که مبتلا به دیابت هستند، باید حتما در برنامه غذایی خودشان تخم مرغ را قرار دهند زیرا تخم مرغ کربوهیدرات دارد که حدودا در هر تخم مرغ نیم گرم وجود دارد که همین علت باعث کاهش قند خون آن ها نیز می شود. در صورتی که به دیابت مبتلا هستید، کلسترول مصرفی را حتما باید رعایت نمایید.
چون دیابت بیماری های قلبی و یا عروقی را افزایش می دهد و کلسترول باعث می شود که بیماری های قلبی و عروقی علاوه بر این که در دیابت موثرند، به کلسترول بالا هم آسیب زده و در نتیجه به ناراحتی قلبی یا سکته های قلبی تبدیل شود و این موضوع بسیار خطرناک است و درصد مرگ و میر را افزایش می دهد.
کلسترول کافی و لازم برای بدن ضروری و خوب است اما کلسترول بیش از حد و تقریبا زیاد به بدن آسیب های جدی می رساند و مرگ را نیز افزایش می دهد. در این مقاله سعی می کنیم مطالب مفیدی برای افرادی که به دنبال پاسخ کدام نوع دیابت خطرناک است تهیه نماییم.
چه میوه هایی را باید هنگام داشتن دیابت مصرف کرد؟
برخی ها این نظر را دارند که میوه های شیرین باعث افزایش دیابت می شود اما باید بگوییم که این نظر کاملا اشتباه است و افرادی که به دیابت مبتلا هستند هم می توانند برخی از میوه های شیرین را میل کنند و باید تاکید کنیم،
علاوه بر این که روی دیابت هیچ تاثیری ندارد، بلکه برای بدن و تقویت آن بسیار مفید است. اما تاکید می کنیم که منظورمان میوه هایی است که کربوهیدرات کمی دارد و حداکثر باید کربوهیدرات موجود در آن ها ۱۵ گرم باشد.
کسانی که دیابت نداشته و بدن سالمی دارند، هر مقدار که قند از مواد غذایی به دست می آید، به انرژی و نیرو تبدیل می شود و به رگ ها و سلول ها فرستاده می شود. اما در برخی ها که به دیابت مبتلا هستند، این قندها تبدیل به انرژی نمی شود و روی هم انباشته می شود و یا همان قندها به رگ ها و سلول ها فرستاده می شود
و در نهایت سرتاسر بدن را قند می گیرد و فرد به دیابت مبتلا می شود و حتی غذاهایی که قند زیادی ندارد، کاملا به قند تبدیل می شود و به مرور بسیار خطرناک است و باید به سرعت درمان شود و اگر درمان نشود، اتفاقات جبران ناپذیری را برای فرد دیابتی به جای می گذارد.
حتی باید اشاره کنیم که قند مواد غذایی در فرد سالم با کمک انسولین کاملا از بین می رود و به انرژی تبدیل می شود. در ادامه این مقاله قصد داریم تا به خطرناک ترین نوع دیابت بپردازیم. پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب نمایید.
انواع دیابت و چگونگی تشخیص آن
در واقع ۲ نوع دیابت اصلی وجود دارد و دو نوع دیابت فرعی که به آن ها دیابت بارداری و پیش دیابت می گویند. دیابت نوع ۲ بیشتر در افراد با سن بالا و دارای اضافه وزن مشاهده می شود و کودکان و نوجوانان درگیر دیابت نوع ۱ می شوند.
همچنین دیابت نوع ۲ در کسانی که هیچ گونه تحرکی ندارند نیز رخ می دهد. در نوع ۱ بدن نمی تواند انسولین تولید کند و بدن مقاومت می کند و در نوع ۲ بدن به اندازه کافی و مناسب نمی تواند انسولین تولید کند.
کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالانی که به دیابت نوع ۱ مبتلا می شوند، با تزریق انسولین به صورت روزانه می توانند از رشد این بیماری جلوگیری کنند. اما در دیابت نوع ۲ انسولین تزریق نمی شود و فرد باید با برنامه غذایی مناسب و ورزش های مداوم، رشد دیابت را مهار کند.
چاقی و اضافه وزن باعث ایجاد دیابت می شود
چاقی و اضافه وزن باعث ایجاد دیابت می شود و به رشد این بیماری کمک بسیار زیادی می کند. زیرا قند در چربی ها شکل می گیرد و این موضوع بسیار خطرناک است.
همچنین به دلیل نداشتن تحرک و افزایش وزن در افراد، دیابت روز به روز زیاد می شود و افراد زیادی در معرض خطر دیابت قرار می گیرند. به وجود آمدن دیابت در کسانی که سن کمی دارند، بیشتر رخ می دهد.
دلیل این موضوع بالا رفتن وزن زیاد و نداشتن تحرک و فعالیت جسمانی است، به همین دلیل باید یک برنامه غذایی مناسب و تمرین های ورزشی مرتبی داشته باشید تا مبتلا به دیابت نشوید.
در واقع؛ دیابت زمینه ساز بیماری هایی مانند سکته های قلبی، سکته های مغزی، قطع عضو و غیره می باشد. چون دیابت دقیقا مانند مصرف مواد مخدر باعث این می شود که کلسترول فرد به شدت بالا برود. حتما سعی کنید که هفته ای حداقل یک بار توسط یک پزشک متخصص چکاپ شوید.
اما روش هایی برای شما طراحی کرده ایم که می توانید با کمک این روش ها خطراتی مانند سکته مغزی و قلبی را کاهش دهید:
- از یک رژیم غذایی درست و سالم استفاده کنید و در کنار رژیم، از ورزش های مختلف و گوناگون پیروی کنید. زیرا هم در تغییر وزن شما و هم در کاهش دیابت بسیار تاثیر دارد.
- حداقل باید نیم ساعت الی یک ساعت را به ورزش مورد نظرتان اختصاص دهید.
- توجه کنید که ورزش و رژیم غذایی مناسب، کلسترول شما را به شدت کاهش می دهد و این یک موضوع بسیار خوبی در افراد دیابتی است.
- اگر فشار خون بالایی دارید، سعی کنید که با روش های مختلف آن را کاهش دهید.
- به هیچ عنوان نباید از دخانیات و سیگار مصرف نمایید حتی باید سعی کنید که از افرادی که سیگار می کشند، دور شوید و فاصله بگیرید. زیرا افرادی که در معرض دود سیگار قرار می گیرند، از افرادی که سیگار می کشند، در معرض خطر و آسیب بیشتری قرار دارند.
- اگر قصد دارید که فشار خون و یا کلسترول را با سرعت بیشتری پایین بیاورید، می توانید از داروها البته با تجویز پزشک مصرف نمایید. به هیچ عنوان دور از اطلاع پزشک از داروهای مختلف استفاده ننمایید و در صورتی که اجازه مصرف آن را داشتید، حتما باید سر وقت و بدون هیچ دیر کردی آن را مصرف نمایید.

اطلاعات بیشتری در ارتباط با دیابت و این که کدام نوع دیابت خطرناک است ؟
در اصل دیابت، هورمونی به نام انسولین را دچار مختل می کند و بدن را در خطر می اندازد و پانکراس، انسولین ترشح می کند تا قند مواد غذایی را از بین ببرد و آن ها را تبدیل به نیرو و انرژی کند. اما اگر پانکراس آسیب ببیند، انسولین یا تولید نمی شود و یا بسیار کم تولید می شود که بدن به آن مقاومت نشان می دهد. بنابراین دیابت این گونه به وجود می آید.
همان طور که گفته شد، در هر سنی می تواند رخ دهد. دیابت در برخی ها به مرور و با سرعت کم رشد می کند و اما در برخی ها به سرعت رشد می کند و قبل از این که از متوجه دیابت خود شوند، دیابت در بدن رشد می کند و به مرور باعث گرفتن جان می شود.
اما معمولا علائم دیابت بروز می کند و فرد به سرعت می تواند متوجه شود که دیابت دارد و باید به دنبال درمان باشد. همان طور که گفته شد، راه ها و روش های مختلفی طراحی شده است.
تزریق انسولین در افراد دیابتی چه تاثیری دارد؟
همان طور که می دانید، بدن سلول های بسيار زيادی دارد و هنگامی که غذا میل می کنید، برای این است که بدن نیرو بگیرد تا بتوانید راه بروید، صحبت کنید، کاری انجام دهید و … بنابراین مواد غذایی باعث تامین نیرو و انرژی می شود و تمام قند و گلوکز حاصل از مواد غذایی به انرژی و نیرو تبدیل می شود. انسولین نمی گذارد که قندها روی هم انباشته شود. البته بدن احتیاج به مقداری قند هم دارد که انسولین بدن نیز تامین می کند.
حال هنگامی که انسولین تزریق می شود، بدن هم دقیقا همین کار را اما با سرعت پایین تر انجام می دهد. اما باید به صورت روزانه و سر وقت تزریق شود که مشکلی پیش نیاید.
پانکراس به مقدار لازم قند را در سلول ها پخش می کند تا بدن دچار کم قندی یا افت قند نشود و حتی اندازه ای قند هم در کبد ذخیره می شود که در افرادی که به دیابت مبتلا می شوند، این قند رها می شود و خون و چربی و سلول ها و بافت و رگ و کل بدن فرد دیابتی به قند زیاد مبتلا می شود که خیلی خطرناک است و می تواند مرگبار باشد.
البته دیابت نوع ۱ خیلی خطرناک تر از دیابت نوع ۲ است و احتمال مرگ فرد بیشتر می شود. در یک لیتر خون فرد دیابتی، حدودا ۱۲۶ میلی گرم قند وجود دارد که اگر در طی ۲۴ ساعت غذایی به بدن نرسد، قند خون فرد بیشتر می شود.

زمانی که دیابت نوع ۱ پدید می آید
دیابت نوع ۱ زمانی پدیدار می شود که سلول هایی که به نام بتا هستند، می توانند انسولین تولید کنند که ممکن است در هر سن و سالی رخ دهد. اما در افراد زیر ۲۰ سال و کودکان و نوجوانان احتمال بیشتری دارد و بسیار خطرناک است و باید به سرعت تحت درمان قرار گیرند.
دیابت نوع ۲
بدن کسانی که به دیابت نوع ۲ مبتلا شده اند، می تواند انسولین تولید کند اما یا بسیار کم و ناچیز است که قند خون فرد بالا می رود و یا بدن مقاومت می کند و عکس العمل یا واکنشی نشان نمی دهد. به وجود آمدن اختلالات در فرد هم از علائم دیابت است که در صورت عدم درمان، به قطع عضو منجر می شود
و اگر به قطع عضو نرسد، قطعا کلیه فرد دچار مشکلاتی می شود و باعث دیالیز می شود و همچنین امکان دارد که فرد نابینا شود و به صورت کامل حس بینایی خود را از دست بدهد و ساده ترین خطر این است که فرد به چاقی دچار شود و سخت ترین خطر، مرگ فرد است.

دیابت مرگبار است و خطر مرگ را در پیش دارد
چون دیابت مرگبار است و خطر مرگ را در پیش دارد. برای خلاص شدن از چاقی و اضافه وزن، بهتر است تا از رژیم ها و ورزش های مناسب استفاده کنید که حتی باعث می شود علاوه بر کاهش وزن، دیابت نوع ۲ را نیز کاملا درمان کند.
همان طور که گفته شد، می توانید از قرص ها هم برای درمان دیابت استفاده کنید اما تاکید می کنیم که با تجویز پزشک این کار را انجام دهید و به هیچ عنوان اگر پزشکان اطلاع ندارند، هرگز دارویی مصرف نکنید.
در دیابت نوع ۲ پزشک با یک معاینه و چکاپ ساده می تواند تشخیص دهد که شما به دیابت مبتلا شده اید یا خیر؛ اما در دیابت نوع ۱ این امکان وجود ندارد و باید حتما آزمایشات و چکاپ های مختلفی را انجام دهید تا پزشک مورد نظرتان متوجه شود که به دیابت مبتلا شده اید یا خیر. با ادامه متن کدام نوع دیابت خطرناک است ما را همراهی نمایید.
دیابت بارداری و علائم دیابت بارداری
هنگامی دیابت بارداری رخ می دهد که عملکرد تمامی یا برخی از هورمون ها دچار اختلالاتی شود و باید تاکید کنیم که این مشکل فقط در خانم هایی اتفاق می افتد که سن آن ها بالاتر از ۲۵ سال است و یا چون از وزن نرمال ناگهان به دلیل ایجاد و رشد جنین به وزن بیشتری رسیده اند، ممکن است دیابت بارداری رخ دهد. اگر به دنبال سوال کدام نوع دیابت خطرناک است می باشید، همراه ما باشید.
علائم دیابت بارداری
اگر مادر تحت نظارت و چکاپ نباشد، باعث ایجاد مشکلات بسیار زیادی می شود که هم جان مادر و هم جان جنین به خطر می افتد.
در واقع علائم دیابت به خصوص در خانم های باردار به سرعت قابل تشخیص است اما اگر مادر یا پزشک مورد نظر متوجه دیابت نشوند، ممکن است در آینده به دیابت نوع ۲ تبدیل شود و این موضوع بسیار خطرناک است.
در حالت عادی و طبیعی، دیابت بارداری پس از زایمان بعد از ۲ ماه مانند سابق می شود و دیگر هیچ اثری از دیابت وجود ندارد. اما اگر از این مدت گذشت، حتما به دنبال راه درمانی برای رفع دیابت باشید. چون اگر دیابت بارداری درمان نشود، به دیابت نوع ۲ تبدیل می شود.
یکی از شایع ترین نشانه های دیابت در خانم های باردار نفس های پشت سر هم می باشد که این نفس ها معمولا سنگین و دشوار هستند.
دیابت در خانم های باردار علائم دیگری هم دارد
دیابت در خانم های باردار علائم دیگری هم دارد. به عنوان مثال اگر در قسمت های ران خارش زیاد دارید یا بدن شما به صورت طبیعی و بدون هیچ دلیلی زخم شده باشد و یا عفونت های پوستی و قارچی پیدا کرده باشید و یا خسته و بی حال و حوصله باشید، همگی جزو علائم دیابت است که باید همان طور که گفته شد، در خانم های باردار پس از ۲ ماه دیگر هیچ نشانه ای از دیابت نباشد.
اما اگر پیگیری نکنید، دیابت بارداری به دیابت نوع ۲ تبدیل می شود. شما در حال خواندن مقاله کدام نوع دیابت خطرناک است می باشید.

تاثیراتی که کرونا بر روی دیابت می گذارد، چیست؟
همان طور که می دانید، خطر بیماری کرونا برای تمامی افراد وجود دارد اما کسانی که سن بالایی دارند و یا مبتلا به بيماري های زمینه ای و بسيار خطرناکی مانند دیابت هستند، خطر بیشتری دارد.
باید بگوییم که بیشتر کسانی که دیابت داشته اند و به بیماری کرونا مبتلا شده اند، جان خود را از دست داده اند. اما برخی ها هم با درمان های مختلف زنده مانده اند و دوباره به زندگی عادی برگشته اند. تمامی افراد اگر به بیماری کووید ۱۹ یا همان کرونا مبتلا شوند، مشکل های حاد و بسیار جدی را پیش رو خواهند داشت.
اگر انسولینی هستید یا روش دیگری را برای درمان انسولین مد نظر دارید، باید برنامه ریزی و تنظیم کنید. اگر دیابت شما تنظیم شده باشد، مشکلات بسیار زیادی برای شما پیش نمی آید اما اگر تنظیم نشده باشد، مشکلات بسیار جدی برای شما رخ می دهد و در کنار کرونا به بیماری های قلبی و مغزی مبتلا می شوید.
اگر فردی دیابت داشته باشد و به کرونا مبتلا شود، به یک مشکلی به نام کتواسیدوز مبتلا می شود
اگر فردی دیابت داشته باشد و به کرونا مبتلا شود، به یک مشکلی به نام کتواسیدوز مبتلا می شود که بیشتر در بیماران دیابتی نوع ۱ رخ می دهد. کتواسیدوز این گونه است که کار ذخیره مایعات و آب بدن را بسیار دشوار و سخت می کند و همچنین سطح الکترولیت که کار مدیریت فرسودگی را بر عهده دارد نیز کمی مشکل می کند.
بهتر است برای جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا، حداقل ۲۰ ثانیه دست هایمان را شست و شو دهیم، ماسک های چند لایه و یا ۲ عدد ماسک را مد نظر خود قرار دهیم، هنگام عطسه و یا سرفه جلوی دهانمان را با آرنج بگیریم، از تداخل دست به چشم جلوگیری کنیم، فاصله های اجتماعی را رعایت کنیم و تا حد امکان به بیرون از منزل مراجعه نکنیم و خریدهایمان را به صورت اینترنتی از سایت ها و مغازه های معتبر انجام دهیم.

افرادی که به کرونا یا همان کووید ۱۹ دچار هستند، باید چه نکاتی را رعایت کنند؟
در ادامه پاسخ به سوال کدام نوع دیابت خطرناک است باید بدانید که کرونا برای تمامی دیابتی ها خطرناک است و باید تمامی موارد زیر را رعایت کنند:
به هیچ عنوان باه افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، نزدیک نشوید و تماسی نداشته باشید.
با هر شخصی باید حداقل یک متر؛ باز هم تاکید می شود حداقل یک متر، فاصله داشته باشید.
دست را به صورت مداوم و منظم و پس از هر رفت و آمدی به مدت حداقل ۲۰ ثانیه شست و شو دهید.
پس از لمس هر قسمتی از مکان های عمومی، دست ها را با الکل ضد عفونی کنید.
به هیچ عنوان اگر بیرون از منزل هستید، بینی و چشم و صورت را با دست لمس نکنید. چون احتمال مبتلا شدن به کرونا را دوچندان می کند.
هر روز منزلتان را تمیز کنید
هر روز منزلتان را تمیز کنید و گرد و غبار را از روی سطوح بردارید.
اگر هر مشکلی که در ادامه برای شما شرح می دهیم را دارید، حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
اگر تنگی نفس دارید یا نفس کشیدن برایتان دشوار است.
اگر بدنتان درد می کند یا در قفسه سینه تان احساس نیروی زیادی و یا درد دارید.
اگر صورت یا اطراف لب شما کبود شده است و یا هر کدام از مشکلات فوق را دارید، حتما باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
نوشیدن آب برای تمامی افراد واجب و ضروری است اما بدن بیماران دیابتی آب بیشتری نیاز دارد. چون برخی از افراد دیابتی نمی توانند که آب میل کنند، بهتر است هر ۱۵ دقیقه یک بار کمی آب میل کنند تا بدنشان دچار کم آبی نشود.
اگر گلوکزی که در خون وجود دارد کاهش یابد، بهتر است از کربوهیدرات استفاده کنید. به عنوان مثال می توانید از آب میوه های طبیعی، ژله ها و غیره استفاده نمایید.
بهترین زمان برای انجام تست برای این که ببینید گلوکز شما بالا رفته است یا نه، این است که شما هر ۱۵ دقیقه به طور منظم گلوکز را چک کنید.
اگر هم گلوکزتان افزایش پیدا کرده است، حتما با پزشک متخصصتان مشورت نمایید.
دیابت چه زمانی رخ می دهد؟ و کدام نوع دیابت خطرناک است ؟
در ادامه مبحث کدام نوع دیابت خطرناک است باید بیان کنیم که دیابت زمانی رخ می دهد که بدن به انسولین احتیاج پیدا می کند. دیابت هنگامی به وجود میآید که بدن احتیاج به انسولین داشته باشد.
هورمونی که قند را از غذا می گیرد و به انرژی و نیرو تبدیل می کند و قند را متعادل می سازد. چون بدن باید مقداری قند هم داشته باشد و افراد دیابتی این قابلیت را ندارند.
البته در دیابت نوع ۱ اصولا انسولین به وجود نمی آید و در دیابت نوع ۲، انسولین بسیار کمی به وجود می آید که بدن با آن مقابله می کند و کلا در افراد دیابتی، سلول هایی که انسولین می سازد، در غده ای به نام پانکراس به طور کامل از بین می رود و تمامی آن ها را نابود می کند که این قضیه باعث می شود تا قند خون فرد روز به روز افزایش یابد و کمی نگران کننده است.
دیابت نوع ۱ از دیابت نوع ۲ خطر بیشتری دارد
دیابت نوع ۱ همان طور که گفته شد، از دیابت نوع ۲ خطر بیشتری دارد و امکان این که جان فرد را بگیرد نیز بسیار زياد است که با پیشرفت علم و تکنولوژی، روش های جدیدی عرضه شده است و می توان از مرگ و میر بسیار جلوگیری کرد.
باید اشاره داشته باشیم که دیابت نوع ۱ از دیابت نوع ۲ خطرناک تر است. اما افرادی که به دیابت نوع ۱ مبتلا شده اند، خیلی آسان تر می توان انسولین برایشان تامین کرد اما در دیابت نوع ۲ این گونه نمی باشد.
اما جای نگرانی وجود ندارد. می توان با روش های مختلف انسولین تامین کرد و افرادی که به دیابت نوع ۱ مبتلا هستند، می توانند در طول شبانه روز از یک پمپ انسولین استفاده کنند تا جایگزین کمبود انسولین آن ها شود.
و اما افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند، می توانند چربی هایشان را با انجام ورزش های گوناگون از بین ببرند و اگر اضافه وزن شدیدی دارید و bmi شما بیشتر از ۴۰ می باشد، بهتر است با مشورت پزشک متخصصتان به دنبال عمل های لاغری مانند عمل بای پس معده، حلقه یا رینگ معده، اسلیو معده و غیره بروید تا هم دیابتتان کنترل شود و هم از وجود عارضه چاقی خلاص شوید. علاوه بر دانستن این موضوع که کدام نوع دیابت خطرناک است بهتر است به موارد ذکر شده، توجه نمایید.

دیابت نوع ۱ چه مشکلاتی را در بدن ایجاد می کند و باید خوردن چه غذاهایی را رعایت کنیم؟
در دیابت نوع ۱، یک مشکل خیلی جدی وجود دارد که به آن هیپوگلیسمی می گویند که به معنای افتادن قند به صورت ناگهانی است و این مشکل باعث سرگیجه، تعریق زیاد، حس سرما و لرز، احساس ضعف و گرسنگی و غیره می گردد و حتی امکان دارد که افتادن ناگهانی قند، باعث بیهوش شدن بیمار شود. یکی از مشکلات رایج در دیابت نوع ۱، کاهش ناگهانی قند خون می باشد. گلوکز خون بالا باعث مشکلات و آسیبهای جدی میشود.
کاهش ناگهانی قند خون که به هیپوگلیسمی مشهور است، امکان دارد تا باعث احساس گرسنگی شدید، سرگیجه، عرق کردن زیاد و احساس سرما شود. در صورتی که قند خون افت شدیدی داشته باشد، حتی بیمار بیهوش می شود.
برای این که از این مشکلات جلوگیری کنید، بهتر است که از انسولین برای جلوگیری این مشکل به صورت روزانه و منظم استفاده کنید و از تزریق آن غفلت نکنید. ورزش هم در کاهش و تنظیم قند خون و دیابت بسیار موثر است. پیشنهاد مي کنيم که حداقل نیم ساعت الی یک ساعت در روز را به ورزش مورد علاقه تان اختصاص دهید.
اگر قندتان کاهش یافت، در مصرف شیرینی به هیچ عنوان زیاده روی نکنید. چون ممکن است قند خونتان افزایش یابد و این برای دیابت شما بسیار خطرناک و مضر است.
استفاده از مایعات و نوشیدنی های گلوکزی
بهتر است که در زمانی که قند خونتان کاهش می یابد، از مایعات و نوشیدنی های گلوکزی استفاده نمایید. به عنوان مثال می توانید از آب میوه های طبیعی، آب نبات و غیره استفاده کنید.
اما باز هم تاکید می کنیم که در مصرف آن محتاط باشید و بیش از حد شیرینی مصرف نکنید تا قندتان بیش از حد مجاز بالا نرود که مجبور به تزریق انسولین و یا بستری شدن در بیمارستان ها شوید. افرادی که به دیابت نوع یک مبتلا هستند، در مصرف غذا محدودیت بسیار زیادی دارند
اما باید به تزریق انسولین دقت زیادی داشته باشند و طبق هر غذا یا خوراکی شیرینی که قصد سرو آن را دارید، باید دوز انسولین تزریق نمایید تا قند آن غذا یا خوراکی را تنظیم کند و به صورت متعادلی تبدیل شود تا نه کاهش قندی پیدا کنید و نه قندتان افزایش پیدا کند.
اما افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند، محدودیت زیادی در مصرف غذاها و خوراکی های مختلف دارند. چون معمولا به افرادی که دارای دیابت نوع ۲ هستند، انسولینی تزریق نمی شود و باید با چربی سوزی و برنامه غذایی و انواع قرص البته با تجویز پزشک و غیره، قند خود را کنترل کنند.
افرادی که در مدت زیادی دارای اضافه وزن باشند و وزن آن ها تغییر زیادی پیدا نکند و دارای شاخص توده بدنی بالا باشند، در طی یک مدت به دیابت نوع ۲ تبدیل می شود. چون دیابت نوع ۲ با معضل چاقی ارتباط بسیار زیادی دارد.

تاثیر bmi بر دیابت
اگر به دنبال پاسخی برای سوال کدام نوع دیابت خطرناک است می باشید، لازم به ذکر است که شما باید به شاخص توده بدنی خود نیز توجه نمایید.
حال اگر نمی دانید که شاخص توده بدنی یا همان bmi چیست، در برخی از سایت ها با وارد نمودن جنسیت و قد و وزن و دور مچ دست، شاخص توده بدنی شما محاسبه می شود و در برخی از سایت ها فقط با وارد نمودن قد و وزن، شاخص توده بدنی شما محاسبه می شود که اگر بیش از ۴۰ باشد، شما دارای اضافه وزن هستید.
بهتر است با روش های ساده و راحت لاغری را انجام دهید. به عنوان مثال، با رژیم و ورزش و برنامه غذایی و ورزشی درست و مناسب؛ ولی اگر با این روش ها نتوانستید که کاهش وزنی داشته باشید، بهتر است از عمل هایی مانند اسلیو معده، بای پس معده، حلقه یا رینگ معده و غیره و از داروها و نوشیدنی ها با تجویز پزشک استفاده نمایید تا وزن قابل توجهی را از دست دهید و به دیابت مبتلا نشوید.
دیابت نوع دو و توجه به کدام نوع دیابت خطرناک است؟
دیابت نوع ۲ افراد سن بالا را هم درگیر می کند و برای آن ها بسیار خطرناک است. برای جلوگیری از دیابت راه و روش های مختلف و گوناگونی وجود دارد که در بخش های پیشین مقاله، به آن ها اشاره کرده ایم و می توانید با پیروی از آن ها احتمال مبتلا شدن به دیابت را تا حد بسیار زیادی کاهش دهید.
در دیابت نوع ۲، علاوه بر این که انسولین نمی تواند به اندازه و منظم ترشح شود، چربی و سوخت و ساز بدن هم عملکرد جالبی پیدا نخواهد کرد و به مرور باعث عدم کارکرد منظم و درست می شود چون در سلول ها قدرتی وجود ندارد که به درستی کار کند.

چه عواملی باعث ایجاد دیابت می شود؟
در این بخش از مقاله کدام نوع دیابت خطرناک است عوامل ایجاد دیابت را عنوان می کنیم. این عوامل عبارتند از:
نداشتن فعالیت و تحرک کافی
افزایش سن و کهنسالی
چاقی یا همان افزایش وزن
تاریخچه خانوادگی و مشکلات ارثی
فشار خون بالا
کلسترول و تری گلیسیرید بالا
ژنتیک
خانم هایی که سن بیش از ۲۵ سال بعد از حاملگی و دوران بارداری دارند.
و غیره
در برخی ها نشانه های دیابت مشخص نیستند و کمی زمانبر است
البته در برخی ها نشانه های دیابت مشخص نیستند و کمی زمانبر است تا دیابت آن ها مشخص شود که ممکن است تا قبل از این که علامت هایی از خود نشان دهد، دیابت در بدن رشد کند و خطرناک شود.
به همین دلیل دیابت را مرگ خاموش نامگذاری کرده اند. چون نشانه هایش به خوبی قابل مشاهده نیست. برخی از افراد فکر نمی کنند که دیابت دارند در حالی که از آن اطلاعی ندارند و بی خبر هستند و نمی توانند تشخیص دهند که کدام نوع دیابت خطرناک است . باید هر ماه سر وقت به صورت کامل چکاپ بروید تا از داشتن یا نداشتن دیابت و هر بیماری دیگری مطلع شوید.
اگر دیابت را تشخیص ندهید و در بدنتان رشد کند، باعث ایجاد بیماری های قلبی و عروقی و مغزی می شود. ممکن است در پاهایتان دیگر توانی نداشته باشید و نتوانید راه بروید، ایجاد مشکلات پوستی و مشکلات عفونتی به خصوص در خانم های باردار، نابینایی، ناشنوایی و غیره می شود.

ادامه علائم دیابت
تکرر ادرار نیز یکی دیگر از شایع ترین مشکلات هم در دیابت نوع ۱ و هم در دیابت نوع ۲ می باشد. چون وظیفه کلیه دفع سموم بوده و تمام قندهای افزودنی توسط کلیه دفع می شود. به همین دلیل تکرر ادرار صورت می گیرد.
تشنگی و خشکی دهان به صورت مداوم یکی از علائمی است که بعد از آن باید به دنبال سوال کدام نوع دیابت خطرناک است باشید. به دلیل این که بیمار دیابتی، تکرر ادرار بسیار شدید پیدا می کند، دچار تشنگی و خشکی دهان هم می شود که باید اشاره داشته باشیم که تنها با نوشیدن آب برطرف نمی شود و باید از روش های دیگری این مشکل را تنظیم کنند.
افرادی که دچار بیماری دیابت هستند، بیش از حد پرخوری می کنند
افرادی که دچار بیماری دیابت هستند، بیش از حد پرخوری می کنند. چون بدن افراد دیابتی برای تبدیل گلوکز یا همان قند به انرژی و نیرو، دچار مشکلاتی شده است و معده فرد دیابتی فرمان گرسنگی می دهد و به همین دلیل پرخوری را ادامه می دهد. حتی ممکن است که فرد بعد از اتمام وعده غذاییش، دوباره گرسنه شود و پرخوری کند و این علت هم باعث اضافه وزن و چاقی می شود و در نهایت به استرس و افسردگی شدید تبدیل می شود.
در بیماران دیابتی، هنگامی که برش و یا زخمی ایجاد می شود ، جریان خون آن ها ضعیف می شود و جریان خون به هیچ عنوان منظم و مناسب نمی باشد. چون به برش و یا همان زخم ایجاد شده هیچ گونه اکسیژنی نمی رسد و زخمی که ایجاد شده است، زمان زیادی می برد تا کاملا رفع شود.
همچنین ممکن است از طریق زخم، عفونت های زیادی به بدن وارد شود که باید حواستان را جمع کنید و مراقب هر گونه عفونتی باشید. چون زخمی که ایجاد شده است، زمان زیادی را صرف می کند. بهتر است که تا حد امکان نگذارید زخمی ایجاد شود. اگر هم ایجاد شد، یا آن را پانسمان کنید یا به هر جسم و سطحی و وسیله ای نزنید.

چاقی و دیابت
همان طور که گفته شد، یکی از علائم دیابت، اضافه وزن است و بر عکس آن نیز کاهش وزن قابل توجه هم جزو نشانه های دیابت است که بدن فرد بسیار ناتوان می شود و به آب نیاز دارد. چون با تعریق زیاد تمامی آب های بدن دفع می شود و وزن افراد هم به همین طریق کاهش می یابد و فرد یا افزایش وزن پیدا می کند و یا کاهش وزن پیدا می کند و بسیار لاغر می شود.
در بدن افراد دیابتی، سلول ها در ذخیره اکسیژن و زیر مغزی ها ناتوان هستند و به همین دلیل فرد توانایی انجام کاری را ندارد.
ممکن است که فرد احساس ضعف و ناتوانی بسیار شدید داشته باشد و انگشتانش حس مور مور داشته باشد.
علائمی که در دیابت نوع ۱ وجود دارد، با دیابت نوع ۲ کاملا متفاوت و گوناگون است. اما برخی از علائمی که تقریبا شبیه به هم هست را در ادامه برای شما ذکر کرده ایم. پس پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
علامت هایی که هم در دیابت نوع اول وجود دارد و هم در دیابت نوع دوم شامل موارد زیر می باشد:
این بیماران در نقاطی مانند دست و پاهایشان حس ناتوانی و ضعف دارند.
کسانی که به دیابت مبتلا هستند، تشنگی و عطش بسیار زيادی دارند.
خستگی بسیار زیاد حتی بدون انجام هیچ کاری و بدون انجام هیچ فعالیتی
افراد دیابتی تکرر ادرار بسیار زیادی پیدا می کنند.
در افراد دیابتی ممکن است هر عفونتی پیش بیاید. به عنوان مثال عفونت داخلی، عفونت لثه، عفونت های پوستی و غیره.
افرادی که دیابت دارند، در مدت کوتاهی ممکن است نابینا شوند.
خوب شدن زخمشان بسیار زمانبر است و طول می کشد.

بیمارانی که به دیابت مبتلا شده اند، باید چه غذاهایی را در برنامه غذایی خودشان قرار دهند؟
افرادی که مبتلا به دیابت هستند، باید غذاها و خوراکی های مخصوصی را مد نظر خود قرار دهند. به عنوان مثال می توانید از فهرست زیر استفاده نمایید تا قندتان تنظیم شود. پس پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
سیب زمینی پخته یا همان بخار پز شده را حتما در برنامه غذایی خود قرار دهید.
ماهی آب پز یا کبابی را در لیست غذاهای خود قرار دهید.
لبنیات حتما استفاده نمایید. فقط سعی کنید تا از لبنیاتی استفاده کنید که کم چرب باشد تا وزن شما افزایش پیدا نکند و دچار اضافه وزن نشوید.
گوشت هم می تواند در تنظیم قندتان بسیار تاثیر گذار باشد فقط باید بدون پوست آن را میل کنید.
سعی کنید مایعات زیادی مصرف نمایید
سعی کنید مایعات زیادی مصرف نمایید، از لبنیات پر چرب مانند شیرها و دوغ ها و ماست های پرچرب استفاده نکنید، میزان مصرف چربی را کاهش دهید، از روغن های سالم و بدون پالم استفاده نمایید، از غذاهای سرخ کرده به شدت پرهیز کنید.
به هیچ عنوان از ترشی استفاده نکنید. برای افراد دیابتی به شدت مضر است و آسیب های جدی می زند. به ویژه اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید. چون میزان اشتهایتان را دو چندان می کند و اضافه وزن شدید پیدا می کنید. پس به هیچ عنوان ترشی مصرف نکنید.
اگر به دیابت بارداری مبتلا شده اید، باید به سلامتی بسیار اهمیت دهید و حتما باید هر چند وقت یک بار به یک پزشک متخصص مراجعه کنید، رژیم و برنامه غذایی در طی این دوران بسیار اهمیت دارد و باید از پزشک مربوطه یک برنامه غذایی مفید و سالم دریافت نمایید تا سلامتی شما و جنین در معرض خطر نیفتد و مشکلی پیش نیاید. در دوران بارداری بهتر است با این سوال که کدام نوع دیابت خطرناک است بیشتر آشنا شوید.

چه علائم و نشانه هایی مربوط به کاهش قند خون است؟
علائم و نشانه های مربوط به کاهش قند خون عبارتند از:
حس گرسنگی در فرد افزایش یابد.
تعریق بسیار زیاد بدن
حالت تهوع های مداوم
تار شدن و خوب ندیدن چشم ها
بی حسی و مور مور شدن در قسمت لب و زبان
نداشتن توانایی تکلم و صحبت
رفتار تند و بد رفتاری.
احساس سردی و لرز در فرد.
پوست مرطوب
تند شدن ضربان قلب یا به اصطلاح دیگری می توان گفت طپش قلب
با استفاده از چه راه و روش هایی می توان از افزایش قند خون تا حد بسیار زیادی جلوگیری کرد؟
همان طور که در بخش های گوناگون مبحث کدام نوع دیابت خطرناک است گفته شد؛ افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۱ هستند، می توانند با کمک انسولین، قند خود را کاهش دهند و افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند، با استفاده از برنامه غذایی درست و ورزش های روزانه نیز می توانند قند خود را کاهش دهند.
روش های دیگری هم برای کاهش قند خون وجود دارد که در ادامه قصد داریم به آن ها بپردازیم
- برنامه غذایی مناسب و عالی
- دور کردن هر استرس و اضطرابی و ریلکس بودن
- اگر عفونتی در بدنتان ایجاد شده است، سعی کنید با بهترین روش و توسط بهترین دکتر متخصص آن را رفع کنید.
- مصرف دارو با تجویز پزشک
- استفاده از میوه خربزه تلخ
- از بین بردن چربی های بدن
- در هر روز حداقل نیم ساعت الی یک ساعت ورزش کنید و ورزش روزانه را دنبال کنید.
- میوه هایی که قند شما را کاهش می دهد را مصرف نمایید
- و غیره
آزمایش قند خون را هر چند وقت یک بار باید انجام دهیم؟
بهتر است هر یک هفته تست قند خون را انجام دهید و اگر دستگاه های قند خانگی در خانه دارید، بهتر است هر یک روز قند خود را بگیرید و خود را چکاپ کنید. پیشنهاد ما این است که دستگاه مخصوص قند خون را تهیه کنید که البته باید دستگاه خوبی باشد تا میزان قند شما را به درستی تشخیص دهد.

پیشنهادها:
اگر پشت سر هم و چندین بار افت قند پیدا کردید، حتما با پزشک متخصص و مرتبط خود در میان بگذارید.
هر یک هفته یک بار تست قند را انجام دهید.
برنامه غذایی مخصوص داشته باشید و آن را دنبال کنید و به هیچ وجه از آن غافل نشوید.
نتیجه گیری
در پاسخ به این که کدام نوع دیابت خطرناک است، در واقع خطرناک ترین نوع دیابت، دیابت نوع ۱ است و می تواند آسیب های جدی به فرد مورد نظر بزند و خطر مرگ بیشتری را نیز به دنبال دارد. بهترین میوه برای کاهش دیابت، خربزه تلخ است که می تواند کمک بسیار زیادی به کاهش دیابت بکند.
پس در دیابت نوع ۱ با استفاده از انسولین و داروهای مخصوص، قند را کاهش می دهند. اما در دیابت نوع ۲ با استفاده از رژیم ها و ورزش های مناسب، قند را نیز کاهش می دهند.
در واقع می توان پاسخ سوال کدام نوع دیابت خطرناک است را این گونه داد که تمامی دیابت ها خطرناک هستند اما خطرناک ترین آن دیابت نوع ۱ است که خطرات بسیار زیادی برای فرد دارد اما با رعایت کردن برخی از نکته ها می توان آن را کنترل نمود.