ما در این مقاله، قصد داریم بصورت کامل، به بررسی واکسن ب ث ژ درمان دیابت و عوامل موثر بر آن، بپردازیم و نکات بسیار مهمی را عنوان کنیم. بنابراین، توصیه می شود که تا انتهای مقاله، همراه ما باشید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه
بیماری دیابت، یکی از بیماری های شایع و فراگیر در دنیا محسوب میشود. بیش از صدها میلیون نفر در دنیا، به عارضه دیابت مبتلا شده اند. دیابت، علاوه بر افزایش قند خون و عدم کنترل در آن، باعث بروز امراض و بیماری های مختلفی خواهد شد.
بسیاری از افرادی که به انواع دیابت دچار شده اند، با مشکل اضافه وزن، بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون بالا و کلسترول بالا مواجه هستند. حتی در برخی از مواقع، مواردی مانند زخم پای دیابتی و عفونت های شدید، برای آنها ایجاد می شود.
بنابراین لازم است که در خصوص درمان دیابت، اطلاعات لازم داشته باشیم و اقدامات درست و اصولی را تحت نظر پزشک متخصص انجام دهیم. دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2، از انواع دیابت محسوب میشود که هر فردی، مستعد ابتلا به این عارضه را دارد.
برخی از داروها و موارد درمانی، می تواند کمک زیادی در روند درمان بیماران دیابتی، نماید. بسیاری از افراد، در این فکر هستند که آیا، واکسن خاصی برای درمان دیابت و کنترل قند خون وجود دارد یا خیر؟
پاسخ به این سوال، قطعیت خاصی ندارد. با این حال، واکسن هایی وجود دارد که می تواند منجر به کاهش قند خون و افزایش سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری دیابت شود. از جمله این واکسن ها، واکسن ب ث ژ (BCG) نام دارد.
پیشنهاد می کنیم از پست دیابت لادا چیست دیدن کنید.
واکسن ب ث ژ درمان دیابت
تحقیقات و بررسی های متعددی نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت، بخصوص دیابت نوع 1، توانسته اند از طریق واکسن ب ث ژ، سطح هموگلوبین خون خود را کاهش دهند. در واقع این واکسن، واکسن سل است که در زمان کودکی و نوزادی، به افراد تزریق می شود تا دچار بیماری سل نشوند. اما بررسی های مختلفی نشان داده است که واکسن ب ث ژ، تاثیر زیادی در کنترل قند خون افراد داشته است.
پیش از این، این واکسن با پاسخ ایمنی ترمیم شده در موش های مبتلا به دیابت نوع 1 همراه بوده است و یافته های مثبتی از جمله این امر محققان بیمارستان عمومی ماساچوست را قادر می سازد تا به سراغ آزمایش های انسانی بروند.
پیش از این موضوع، تحقیقات مختلفی بر روی همین واکسن انجام شده است که باعث ترمیم سیستم ایمنی بدن شده است که توانسته، تاثیر زیادی در روند ابتلا به دیابت و یا درمان آن داشته باشد.
در آزمایشی که در بیمارستان عمومی ماساچوست انجام شده است، حدود 8 سال زمان برد و به 9 نفر از بیماران مبتلا به دیابت نوع 1، دو مورد از واکسن BCG تزریق شد. نتایج آن نشان داده که هر 9 نفر، توانسته اند، کنترل خوبی نسبت به قند خون خود داشته باشند.
عملکرد واکسن ب ث ژ در درمان دیابت
از آنجایی که واکسن ب ث ژ، یکی از قدیمی ترین واکسن های جهان است و همه افراد، بایستی از همان دوران تولد، تزریق کنیم، تحقیقات زیادی در سراسر دنیا، بر روی عملکرد این واکسن انجام شده است.
نتایج جدیدی از عملکرد واکسن BCG نشان می دهد که این واکسن، با تزریق آن، می توان تاثیر زیادی را بر مکانیسم سیستم ایمنی بدن خود، مشاهده کرد. این تغییرات مکانیسمی که مثبت است، باعث شده که افراد دیابت، حال بهتری را تجربه کنند. زیرا این واکسن، توانسته که میزان قند خون را تا حد زیادی کاهش دهد.
در واقع، عملکرد اصلی این واکسن، بر روی متعادل سازی سیستم ایمنی و متابولیسم بدن است. بیماری دیابت، آسیب زیادی به سیستم متابولیسم و ایمنی بدن وارد می کند و باعث تشکیل و رشد باکتریهای بسیار مضر در بدن خواهد شد. واکسن ب ث ژ، با پاکسازی این باکتری و بازگردانی سیستم ایمنی بدن به حالت ایده آل خود، توانسته است که موفقیت زیادی در درمان دیابت کسب کند.
توصیه می کنیم از صفحه درمان عوارض دیابت دیدن کنید.
سبک زندگی نادرست و زندگی نامناسب در محیط شهری
سبک زندگی نادرست و زندگی نامناسب در محیط شهری، تاثیر زیادی بر افزایش وقوع بیماریهای مختلف، از جمله دیابت دارد. طبیعتا، زندگی در چنین محیطی، همراه با میکروب های مختلف است که بدن را آلوده می سازد.
بنابراین باید به این مسئله هم توجه داشته باشید که صرفا، تزریق واکسن ب ث ژ درمان دیابت، نمی تواند به تنهایی معجزه کند. لازم است در کنار آن، تغییرات زیادی را در سبک زندگی خود انجام دهیم. مصرف داروهای مختلف مربوط به دیابت، تزریق انسولین در ساعات و دفعات مشخص و دیگر عوامل، می تواند بر عملکرد درست واکسن BCG تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.
ماهیت اصلی BCG بر نابودی بیماری سل است که در سال های بسیار دور، جان صدها هزار نفر را گرفته است. این بیماری، ناشی از همان رشد میکروب های مختلف است.
متاسفانه این میکروب ها هم، هم اکنون وجود دارد. اما با تزریق این واکسن، افزایش سیستم ایمنی در بدن رخ می دهد و باعث نابودی این میکروب ها می شود و همچنین، موثر در درمان دیابت نوع 1 هم خواهد بود.
اگر مبتلا به دیابت نو یک هستید، مقاله دیابت انسولین و داروهای خوراکی را مطالعه نمایید.
دیابت گروهی از بیماری های متابولیک مزمن است
بیماری دیابت، یک نوع از بیماری های متابولیک مزمن محسوب می شود. این بیماری می تواند با هیپوگلیسمی مزمن تشخیص داده شود. یکی از اشکالات و مشکلات رایجی که دیابت برای بدن بوجود می آورد، تخریب زیاد سلولهای بتا است که مستقیم به سیستم ایمنی بدن مرتبط است. در اثر مشکلات خود ایمنی در بدن، این سلولها، دچار مشکل خواهد شد.
با برهم زدن سیستم متابولیسمی بدن، و کاهش سیستم ایمنی بدن، ترشح انسولین در بدن فرد، به حداقل می رسد. یا حتی، در صورت ترشح انسولین، بدن واکنش آنچنانی ای از خود، در مقابل انسولین نشان نمی دهد. به همین دلیل، افزایش قند خون در فرد رخ می دهد.
خوشبختانه با پیشرفت علوم درمانی و پزشکی، داروهای مختلفی برای کاهش قند خون و کنترل دیابت وجود دارد. اما به تنهایی کافی نیست. زیرا اغلب بیماری های مربوط به متابولیسمی بدن، ناشی از سبک زندگی نادرست است و مهمترین عارضه پیش امده، چاقی خواهد بود.
چاقی به خودی خود، باعث کاهش سرعت سوخت و ساز بدن می شود و بوجود امدن دیابت، نوعی قطعیت پیدا می کند. به همین دلیل، استفاده از دارو و سبک زندگی درست و اصولی، می تواند راه درستی برای درمان دیابت باشد.
واکسن ب ث ژ، دقیقا، سیستم ایمنی بدن را مورد هدف قرار می دهد. با افزایش متابولیسم بدن، سعی بر کنترل قند خون در افراد خواهد کرد. بنابراین می توانیم به این نتیجه برسیم که واکسن ب ث ژ درمان دیابت، می تواند گزینه مناسبی در خصوص درمان این عارضه، در کنار سایر عوامل باشد.
لطفا از پست بای پس معده در شیراز دیدن کنید.
واکسن ب ث ژ چیست؟
حال که با ساز و کار واکسن BCG آشنا شدیم و از تاثیر آن در دیابت، اطلاعاتی بدست اوردیم. لازم است توضیحی مختصر در خصوص این واکسن، بصورت کلی ارائه کنیم.
واکسن ب ث ژ، به نام واکسن ضد سل است. که در واقع، به عنوان یک میکروب زنده ای ضعیف شده سل، به بدن تزریق می شود. این واکسن، ماهیت کلی برای ایمن کردن بدن در مقابل بیماری سل دارد. این واکسن، در همان بدو تولد و در دوران نوزادی، به بدن ما تزریق می شود. تا سیستم ایمنی بدن، تقویت شده و از بروز بیماری سل جلوگیری گردد.
این واکسن می تواند همراه با عوارضی باشد. در زمان نوزادی، پزشکان، مراقبت های لازم را در این خصوص انجام می دهند. همچنین افرادی که به بیماری نقص سیستم ایمنی دچار هستند، نباید از این واکسن استفاده کنند. این مسئله، برای بزرگسالانی که برای درمان دیابت از BCG استفاده می کنند هم صادق است و اگر دچار نقص سیستم ایمنی هستند، نباید از این واکسن استفاده کنند.
شما در حال مطالعه مقاله واکسن ب ث ژ درمان دیابت هستید.
عوارض واکسن ب ث ژ چیست؟
خوشبختانه، واکسن ب ث ژ، عوارض خاصی برای بزرگسالان ندارد. اگر از واکسن ب ث ژ درمان دیابت استفاده می کنید، پزشک متخصص شما، بررسی های لازم را انجام می دهد. بیشترین عوارض مربوط به این واکسن، مربوط به کودکان است که در بدو تولد تزریق می شود. این عوارض به نوع تقسیم می شود:
عوارض موضعی
این عوارض، در محلی که تزریق انجام شده است، اتفاق می افتاد و خوشبختانه، کل بدن را درگیر خود نخواهد کرد. عوارض موضعی واکسن BCG عبارتند از:
- آبسه در محل تزریق
- لنفآدنیت چرکی یا غیرچرکی
- زخم محل تزریق
عوارض سیستمیک یا بدنی
این عوارض شامل درگیر شدن کل بدن است که می تواند موجب تب، التهاب در بدن و… شود. از جمله این عوارض عبارتند از:
- ایجاد عفونت در کل بدن
- مشکلات و التهابات در ناحیه استخوانی بدن
نتیجه گیری
ما در این مقاله به بررسی یکی از موارد مهم در خصوص درمان دیابت، یعنی واکسن ب ث ژ درمان دیابت، پرداختیم. این واکسن، از مهمترین واکسن هایی است که همه ما در زمان تولد تزریق کرده ایم.
واکسن ب ث ژ، یک واکسن مهم در زمینه جلوگیری از بروز بیماری سل است که در بدو تولد استفاده می شود. اما تحقیقات مختلفی نشان داده است که این واکسن، تاثیر زیادی در روند درمان دیابت، بخصوص دیابت نوع 1 دارد.
با ایجاد تغییرات مثبت در سیستم متابولیسم بدن، تغییرات در سیستم ایمنی، کاهش قند خون، از طریق این واکسن رخ می دهد. لازم به گفتن است که برای استفاده از واکسن ب ث ژ و دیگر داروهای درمان دیابت، حتما با یک پزشک متخصص مشورت های لازم را انجام دهید. تحت نظر پزشک باشید و اقدامات درمانی را پیش بگیرید.