هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح
فهرست مطالب

در این مقاله، عوامل موثر بر هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهیم.

شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.

📞  09120174510  📞

مقدمه

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح به عوامل مختلفی بستگی دارد.

پزشکی که این جراحی را انجام داده و تخصص او، دلیل انجام جراحی و اندامی که با استفاده از روش لاپاراسکوپی تحت جراحی قرار می گیرد و … از عوامل موثر در هزینه لاپاراسکوپی هستند.

اما بیمارانی که دارای بیمه های خاص مانند بیمه نیروهای مسلح هستند، امکان کاهش هزینه ها تا حد زیادی را دارند.

اگر هنوز نمی دانید لاپاراسکوپی چیست، صفحه لاپاراسکوپی معده چیست را مطالعه کنید.

همچنین اگر به دنبال هزینه های عمل  لاپارسکوپی اسلیو معده هستید، هزینه عمل اسلیو با بیمه نیروهای مسلح را مطالعه کنید.

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح
هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح

در این مطلب قصد داریم تا در مورد جراحی لاپاراسکوپی صحبت کنیم. جزئیات این عمل، چگونگی انجام آن، مراقبت های قبل و بعد از جراحی لاپاراسکوپی و … از جمله مسائلی هستند که در این مقاله به آن ها اشاره خواهیم کرد. همچنین از تجربیات دکتر سلیمی بهره می بریم.

دکتر سلیمی، معتبرترین متخصص انواع جراحی های لاغری بوده و دارای مدرک تخصصی فلوشیپ لاپاراسکوپی می باشند.

اگر متقاضی انجام این عمل هستید و به دنبال کسب اطلاعات در مورد هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح هستید، با این مقاله همراه باشید.

مشاوره جراحی چاقی
مشاوره جراحی چاقی

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح به دلیل پرداخت بخش زیادی از هزینه های این جراحی توسط بیمه، مبلغ چندان زیادی نمی شود.

البته برای استفاده از چنین روش هایی باید دقت کرد که بیمارستان یا پزشکی که جراحی لاپاراسکوپی توسط ایشان انجام می شود، طرف قرارداد با بیمه بیمار باشند.

هرچند بیمه نیروهای مسلح یکی از بیمه های رایج در کشور است، با این حال شناسایی پزشکانی مانند دکتر سلیمی که این بیمه را قبول می کنند، پیش از هر اقدامی اهمیت دارد.

عناوین مقاله:

عمل جراحی چند نوع دارد؟

عمل لاپاراسکوپی چیست و از کدام نوع جراحی هاست؟

جراحی لاپاراسکوپی چه تفاوتی با جراحی باز یا کلاسیک دارد؟

لاپاراسکوپی در چه شرایطی مورد استفاده قرار می گیرد؟

بیمار چگونه می تواند برای انجام عمل لاپاراسکوپی آماده شود؟

آزمایشاتی که قبل از عمل لاپاراسکوپی نیاز است، کدامند؟

لاپاراسکوپی چند نوع دارد؟

جراحی لاپاراسکوپی به چه صورت انجام می شود؟

مزایای لاپاراسکوپی چیست؟

عوارض و معایب جراحی به شیوه لاپاراسکوپی چیست؟

مراقبت های بعد از انجام لاپاراسکوپی چیست؟

لاپاراسکوپی تشخیصی چیست و در چه مواردی استفاده می شود؟

لاپاراسکوپی معده در کدام نوع جراحی ها و به چه شکل انجام می شود؟

درد و مشکلات بعد از لاپاراسکوپی به چه صورت قابل درمان هستند؟

هزینه لاپاراسکوپی به چه عواملی بستگی دارد؟

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح به چه صورت است؟

لاپاراسکوپی برای جراحی صفرا به چه صورت انجام می شود؟

در انتخاب بهترین پزشک برای انجام لاپاراسکوپی، باید به چه نکاتی توجه کرد؟

جراحی لاپاراسکوپی چند درصد ایمنی دارد؟

چه افرادی نمی توانند از جراحی لاپاراسکوپی استفاده کنند؟

 

عمل جراحی چند نوع دارد؟

زمانی که شخص مبتلا به بیماری می شود، براساس نوع بیماری و شدت آن درمان های مختلفی توسط پزشک برای او توصیه می شود.

یکی از درمان هایی که در بیماری های جدی یا زمانی که بدن بیمار به سایر درمان ها جوابی نداد، مورد استفاده قرار می گیرد، عمل جراحی است.

عمل جراحی چند نوع دارد؟
عمل جراحی چند نوع دارد؟

در این روش، درمان و اقداماتی که برای بهبودی بیمار و عضو آسیب دیده انجام می شود، با دخالت مستقیم پزشک اعمال می شود.

پیشنهاد می کنیم از پست هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی دیدن کنید.

جراحی چیست؟

جراحی یکی از روش های درمان است که در بیشتر بیماری ها به عنوان آخرین مرحله درمان مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین زمانی که یکی از اعضای بدن نیاز به تغییر داشته یا دچار آسیب دیدگی می شود و این تغییر باید مستقیما با کمک پزشک انجام شود، از جراحی استفاده می شود.

برای انجام جراحی، یک برش در سطح بدن بیمار و نزدیک عضو آسیب دیده یا نیاز به تغییر، زده می شود تا به وسیله آن، پزشک به داخل بدن بیمار دسترسی داشته باشد.

بعد از اتمام فرآیند عمل، محل برش بخیه زده شده و پوست به مرور ترمیم می شود. در بیشتر بیماری ها، جراحی آخرین مرحله درمان است و تا زمانی که بیمار به سایر روش ها واکنش مثبت داشته باشد، جراحی به تعویق می افتد. اما در بعضی از بیماری ها جراحی تنها راه درمان یا قطعی ترین روشی است که به درمان بیمار کمک می کند.

انواع مختلف جراحی

این روش درمانی انواع مختلفی دارد و به شکل های مختلف می توان آن را دسته بندی کرد. به عنوان مثال براساس اندامی که تحت جراحی قرار می گیرد، جراحی به انواع جراحی مغز، قلب، دندان و … تقسیم می شود.

اما کلی ترین تقسیم بندی انواع جراحی براساس شکل انجام جراحی است. جراحی ها یا با یک برش وسیع در سطح بدن انجام می شوند که به این حالت از جراحی، جراحی باز یا کلاسیک گفته می شود

و یا با چند برش کوچک در حد یک سانت و با ابزار مخصوص انجام می شود که به این نوع جراحی، جراحی لاپاراسکوپی یا بسته گفته می شود و امروزه محبوب ترین شیوه جراحی، چه در میان پزشکان و چه در میان بیماران به دلیل شیوه انجام آن است.

این جراحی امروزه توسط پزشکان با تجربه مانند دکتر سلیمی، برای بیمارانی که نیاز به اعمال تغییر در اندام های داخلی دارند، توصیه می شود.

انواع مختلف جراحی
انواع مختلف جراحی

عمل لاپاراسکوپی چیست و از کدام نوع جراحی هاست؟

بعد از مشخص شدن روش درمان بیماری اگر نیاز به جراحی باشد، دکتر سلیمی مشخص می کند که جراحی از چه نوعی باشد.

در بیمارانی که امکان انجام جراحی آن ها به صورت لاپاراسکوپی باشد، این روش توصیه می شود. در واقع لاپاراسکوپی اولین انتخاب برای بیمارانی است که نیاز به جراحی دارند و اگر امکان استفاده از آن وجود نداشته باشد، سپس پزشک به سراغ جراحی به شیوه کلاسیک یا باز خواهد رفت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله جراحی لاپاراسکوپی چیست را مطالعه کنید.

لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی یکی از انواع جراحی و در دسته جراحی های کم تهاجم است. جراحی به شیوه باز یا کلاسیک که با یک برش وسیع در سطح شکم بیمار انجام می شود، به جراحی های تهاجمی و جراحی به شیوه لاپاراسکوپی که آسیب جسمی بیمار در کمترین حد ممکن است، به جراحی های کم تهاجم معروف است.

این روش در ابتدا بیشتر برای جراحی های زنان و عمل کیسه صفرا مورد استفاده قرار می گرفت اما به مرور، جایگزین جراحی به شیوه کلاسیک برای سایر اندام ها شد و امروز برای بیشتر قسمت های بدن، در صورتی که امکان استفاده از آن باشد، مورد استفاده قرار می گیرد.

پیشنهاد می کنیم از پست بهترین متخصص لاپاراسکوپی در تهران دیدن کنید.

تاریخچه لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی نخستین بار در سال 1902 مورد استفاده قرار گرفت. جالب است بدانید که اولین بیماری که این جراحی روی آن انجام شد، یک سگ بود و تقریبا 48 سال بعد این جراحی با تغییراتی روی انسان انجام گرفت که با هدف تشخیص بیماری بود.

تقریبا 30 سال بعد و در سال 1981، جراحی لاپاراسکوپی در آلمان برای درمان بیماری استفاده شد که در آن زمان استقبال زیادی از آن نشد اما 4 سال بعد که این عمل برای کیسه صفرا استفاده شد، بیشتر پزشکان به مزایای آن پی بردند.

تا سال ها لاپاراسکوپی تنها روشی مناسب برای جراحی کیسه صفرا بود اما به مرور، با پیشرفت پزشکی و آشنایی با مزایای بیشتر این روش جراحی، برای سایر اندام ها هم مورد استفاده قرار گرفت.

برای اطلاع از هزینه عمل لاپاراسکوپی در تهران کلیک نمایید.

جراحی لاپاراسکوپی چه تفاوتی با جراحی باز یا کلاسیک دارد؟

هر چند جراحی لاپاراسکوپی و کلاسیک هر دو روشی برای درمان هستند و در بسیاری از بیماری ها امکان استفاده از هر دو وجود دارد، اما تفاوت زیادی بین این دو جراحی وجود دارد.

به طور کلی بیشتر پزشکان متخصص در زمینه انجام جراحی های مختلف مانند دکتر سلیمی، امروزه از شیوه لاپاراسکوپی برای بیماران نیازمند جراحی استفاده می کنند و این روش را نسبت به جراحی کلاسیک یا باز در اولویت می دانند که این به دلیل مزایای بالای لاپاراسکوپی نسبت به جراحی باز است.

در این بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، در مورد تفاوت های این دو نوع جراحی صحبت خواهیم کرد.

وسعت برش

اولین تفاوت میان جراحی کلاسیک با جراحی لاپاراسکوپی، در وسعت برشی است که برای هر کدام از این جراحی ها در سطح بدن بیمار زده می شود.

در جراحی لاپاراسکوپی، برش ها در حد یک سانت و در اطراف ناف هستند اما در جراحی کلاسیک، یک برش وسیع چند سانتیمتری در زیر ناف یا در نزدیکی اندام نیازمند به جراحی زده می شود.

میزان بخیه ها

طبیعتا برش وسیع تر، بخیه های بیشتری نیاز دارد. در جراحی لاپاراسکوپی معمولا یک یا دو بخیه جزئی و قابل جذب در محل هر برش زده می شود، در حالیکه در جراحی کلاسیک نیاز به بخیه های زیادی است که معمولا از نوع قابل جذب نبوده و بعد از جوش خوردن محل برش، بیمار باید برای کشیدن آن ها به پزشک مراجعه کند.

نوع مراقبت های بعد از عمل

تفاوت بعدی میان جراحی لاپاراسکوپی با جراحی کلاسیک در مراقبت های بعد از عمل است. معمولا بعد از جراحی به شیوه لاپاراسکوپی، بیمار به سرعت بهبود پیدا کرده و دوران نقاهت او کوتاه خواهد بود اما در جراحی کلاسیک، روند بهبودی طولانی تر است و دوران نقاهت با حساسیت بیشتری سپری می شود.

طول جراحی

طول جراحی در روش کلاسیک بیشتر از روش لاپاراسکوپی است و این به دلیل مشکلاتی است که معمولا حین این جراحی به وجود می آید.

به عنوان مثال، بیشتر بیماران در طول جراحی به شیوه باز یا کلاسیک، یک بار دچار خونریزی می شوند که فرآیند کنترل و متوقف کردن آن به مدت زمان جراحی می افزاید.

طول جراحی
طول جراحی

لاپاراسکوپی در چه شرایطی مورد استفاده قرار می گیرد؟

جراحی لاپاراسکوپی یک جراحی کاملا کاربردی است و در بیماری های مختلفی می توان از آن استفاده کرد. برخلاف گذشته که این روش بیشتر برای جراحی کیسه صفرا، رحم و تخمدان و معده استفاده می شد، امروزه استفاده های گسترده ای از این جراحی می شود و توانسته جایگزین جراحی کلاسیک در جراحی بیشتر اندام ها شود.

در ادامه، برخی از جراحی ها که می توان به شیوه لاپاراسکوپی انجام داد را معرفی خواهیم کرد.

جراحی های قابل انجام به شیوه لاپاراسکوپی

اگر نیاز باشد که بخش یا تمام اندام هایی مانند کیسه صفرا، آپاندیس و … برداشته شود، معمولا از جراحی لاپاراسکوپی که سریع تر و کم خطرتر است، استفاده می کنند.

همچنین در جراحی های معده به منظور لاغری یا درمان مشکلات معده نیز این روش کاربردی تر بوده و نتیجه بهتری دارد. برای ترمیم مثانه، مجاری ادراری و کلیه ها نیز جراحی لاپاراسکوپی قابل استفاده می باشد.

همان طور که گفته شد، در درمان بیماری های زنان مانند جراحی رحم، تخمدان، لوله های فالوپ و … نیز استفاده از جراحی لاپاراسکوپی کاربردی تر است و نتیجه بهتری نسبت به جراحی کلاسیک دارد.

برای بستن لوله های رحم یا درمان چسبندگی رحم در زنانی که قصد بارداری مجدد ندارند یا دچار نازایی هستند، اهدای کلیه و خروج و ورود کلیه از بدن یک بیمار به بیماری دیگر، درمان فتق، مشاهده وضعیت اندام های داخلی به خصوص کبد، کلیه ها، معده و … از جراحی لاپاراسکوپی استفاده می شود.

لاپاراسکوپی کاملا بی خطر بوده و بدون بروز هیچ مشکلی برای بیمار، پزشک نتایج دلخواه خود را از این جراحی به دست می آورد.

جراحی های قابل انجام به شیوه لاپاراسکوپی
جراحی های قابل انجام به شیوه لاپاراسکوپی

البته بعضی از بیماران به دلیل نگرانی بابت هزینه، این جراحی را آخرین مرحله درمان خود قرار می دهند اما بعضی شرایط خاص، روند انجام این جراحی را کم هزینه تر می کند و تمام بیماران قادر به استفاده از آن خواهند بود. به عنوان مثال هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، کمتر از هزینه عمل افراد عادی است.

بیمار چگونه می تواند برای انجام عمل لاپاراسکوپی آماده شود؟

اگر نیازمند جراحی هستید و دکتر سلیمی، جراحی لاپاراسکوپی را برای شما توصیه کرده است، خوشحال باشید چون جراحی شما به شکلی ساده انجام شده و خیلی زود می توانید به شرایط عادی زندگی بازگردید

البته به این شرط که پیش از انجام لاپاراسکوپی برای عمل کاملا آمادگی داشته و بعد از آن هم مراقبت ها را به طور دقیق انجام دهید.

در این بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، در مورد آمادگی های قبل از لاپاراسکوپی صحبت خواهیم کرد.

معاینه دقیق توسط پزشکان متخصص

در قدم اول برای آمادگی به منظور انجام جراحی لاپاراسکوپی، بیمار باید توسط چند پزشک معاینه شود و تاییدیه انجام عمل را از آن ها دریافت کند.

اولین پزشک، متخصصی است که جراحی لاپاراسکوپی به هر منظور توسط ایشان انجام می شود و بخش زیادی از معاینات پیش از جراحی و مراقبت های بعد از جراحی زیر نظر ایشان انجام می شود.

همچنین متخصص بیهوشی نیز باید بیمار را ویزیت کند تا نوع بیهوشی مناسب برای انجام جراحی لاپاراسکوپی بیمار انتخاب شود. بسته به دلیل جراحی، ممکن است نیاز به ویزیت توسط متخصصین دیگری نیز باشد.

به عنوان مثال؛ در جراحی های معده با هدف لاغری، بیمار باید توسط متخصص غدد و متخصص روانشناسی نیز ویزیت شده و در صورت تایید آن ها، انجام جراحی برای او امکانپذیر است.

انجام اقدامات لازم

بعد از معاینه توسط پزشک، معمولا مراقبت هایی برای بیمار مشخص می شود که تا زمان جراحی موظف به انجام آن هاست.

به عنوان مثال؛ اگر بیمار داروی خاصی مصرف کند که در روند جراحی تاثیرگذار باشد، مانند داروی رقیق کننده خون، باید مصرف دارو را قطع کند.

همچنین اگر بیمار در شرایط خاصی مانند بارداری باشد، حتما باید به پزشک اطلاع داده شود تا جراحی مطابق با وضعیت بیمار انجام شده یا در صورت لزوم، تا زمان توصیه شده توسط پزشک به تعویق بیفتد.

انجام اقدامات لازم
انجام اقدامات لازم

آزمایشاتی که قبل از عمل لاپاراسکوپی نیاز است، کدامند؟

یکی از مراحل ایجاد آمادگی پیش از هر جراحی، آزمایشاتی است که به منظور تعیین وضعیت بیمار انجام می شود. پزشک این آزمایشات را تجویز می کند تا از شرایط داخلی بدن مانند وضعیت ویتامین ها و … مطلع شده و در صورت نیاز، داروی خاصی را برای بیمار تجویز کرده یا داروهای مصرفی او را قطع کند.

این آزمایشات بسیار رایج هستند و پیش از تمام جراحی ها انجام می شوند و جراحی لاپاراسکوپی هم از این قاعده مستثنی نیست. البته در جراحی لاپاراسکوپی، بسته به محل جراحی ممکن است آزمایشاتی به آزمایش های روتین پیش از جراحی اضافه شوند.

آزمایشات قبل از لاپاراسکوپی

یکی از رایج ترین آزمایشات که نه تنها در جراحی ها، بلکه در شرایط عادی نیز انجام دوره ای آن توسط پزشکان توصیه می شود، آزمایش خون است.

اگر این آزمایش پیش از جراحی به بیمار توصیه شود، با هدف شمارش گلبول های قرمز و وضعیت اکسیژن رسانی به بدن خواهد بود تا در طول جراحی، میزان اکسیژن مورد نیاز برای بیمار مشخص شود.

همچنین اگر پزشک در مورد بیمار، مشکوک به کمبود ویتامین یا مشکل به خصوصی باشد که ممکن است در نتیجه جراحی تاثیرگذار باشد، این آزمایش آن را مشخص کرده و به انجام به موقع اقدامات لازم، کمک می کند.

آزمایشات دیگری مانند اندازه گیری هورمون ها به منظور بررسی عملکرد غده تیروئید، تست تنفس، تست استرس و … نیز ممکن است پیش از جراحی لاپاراسکوپی مورد نیاز باشد.

این آزمایشات هزینه ای دارند که اگر هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح پرداخت شود، هزینه بخشی از این آزمایشات نیز توسط این بیمه پرداخت خواهد شد. البته به شرطی که پزشک تجویز کننده آن ها از پزشکان طرف قرارداد این بیمه، مانند دکتر سلیمی باشد.

آزمایشات قبل از لاپاراسکوپی
آزمایشات قبل از لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی چند نوع دارد؟

اینک ه لاپاراسکوپی با چه هدفی انجام شود، این جراحی را به انواع مختلف تقسیم می کند که به طور کلی تشخیصی و درمانی نامیده می شود.

به طور کلی فرآیند انجام هر دو جراحی لاپاراسکوپی تشخیصی و لاپاراسکوپی درمانی یکسان است و تنها در جزئیاتی مانند نوع بیهوشی، مدت زمان عمل، اقدامات قبل و بعد از جراحی و … تفاوت دارند.

در این بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، در مورد انواع مختلف این روش جراحی صحبت خواهیم کرد.

لاپاراسکوپی با هدف تشخیص

لاپاراسکوپی تشخیصی اولین نوع از این جراحی است که پزشک با استفاده از آن وضعیت داخلی بدن را مشاهده می کند.

اگر بیمار دچار عارضه ای در یکی از اندام های داخلی بوده یا علائمی داشته باشد که اختلال در یکی از اندام ها علت احتمالی آن باشد، با استفاده از لاپاراسکوپی تشخیصی، وضعیت اندام مشاهده شده و عامل بیماری تعیین می شود.

فرآیند لاپاراسکوپی تشخیصی نیز مانند لاپاراسکوپی درمانی است. در این روش هم برای تشخیص بیماری، یک یا دو برش در سطح شکم بیمار و اطراف ناف زده می شود که در حد یک سانت هستند و از طریق آن ها لوله مخصوص لاپاراسکوپ که دارای یک دوربین و منبع نور است، وارد بدن شده و وضعیت داخلی بدن برای بیمار نشان داده می شود.

لاپاراسکوپی تشخیصی جایگزینی برای بیمارانی است که امکان عکسبرداری از وضعیت داخلی بدن آن ها وجود نداشته یا بخش آسیب دیده شرایطی دارد که با تصویربرداری، علت دقیق مشخص نمی شود. همچنین اگر داخل بدن دچار گرفتگی یا غده باشد هم با این روش، محل دقیق گرفتگی مشخص می شود.

لاپاراسکوپی با هدف درمان

لاپاراسکوپی درمانی دیگر نوع این جراحی است که همان طور که از نام آن پیداست، با هدف درمان بیماری های داخلی انجام می شود.

اگر یکی از اندام های داخلی نیاز به جراحی یا دخالت مستقیم پزشک داشته باشد، مثلا برای برداشتن کیسه صفرا، خارج کردن سنگ ها از کلیه، خارج کردن بخشی از معده و … که نیاز به دخالت مستقیم پزشک دارد،

با استفاده از ابزار لاپاراسکوپی؛ قیچی و ابزار جراحی به داخل بدن وارد شده و با استفاده از دوربین، موقعیت اندام آسیب دیده مشخص می شود و پزشک، جراحی را انجام می دهد.

لاپاراسکوپی تشخیصی یا درمانی کاربردهای زیادی دارند و امروزه جایگزین اصلی جراحی کلاسیک در درمان بسیاری از بیماری ها هستند.

لاپاراسکوپی با هدف درمان
لاپاراسکوپی با هدف درمان

اگر نیاز به انجام این جراحی دارید، باید به بهترین پزشک در زمینه جراحی مراجعه کنید. دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص و با تجربه در این زمینه هستند.

جراحی لاپاراسکوپی به چه صورت انجام می شود؟

یکی از دلایل مهم جایگزینی لاپاراسکوپی با جراحی باز یا کلاسیک، نحوه انجام آن است که دخالت مستقیم دست پزشک را تا حد زیادی کاهش داده و به دلیل برش کوچک تر، مشکلاتی مانند عفونت بعد از عمل در ناحیه بخیه ها و … را ندارد.

فرآیند انجام این جراحی نیز بسیار ساده تر از جراحی باز یا کلاسیک است که در این بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، به توضیح آن می پردازیم.

فرآیند انجام لاپاراسکوپی

در اولین قدم برای انجام لاپاراسکوپی، باید هدف از انجام آن و اندامی که تحت جراحی قرار می گیرد را مشخص کرد. لاپاراسکوپی تشخیصی و درمانی هر دو فرآیند یکسانی در آغاز دارند اما مراحل عمل درمانی بیشتر از عمل تشخیصی است. به منظور انجام این جراحی، ابتدا بیمار تحت بیهوشی کامل قرار می گیرد.

سپس سطح پوست شکم در ناحیه اطراف ناف و زیر ناف تا ناحیه تناسلی به طور کامل استریلیزه و تمیز می شود. سپس برش های کوچکی در حد 1 تا 2 سانت روی سطح شکم ایجاد می شود. برای شروع جراحی، یک گاز مخصوص از طریق اولین برش به زیر پوست تزریق می شود.

این گاز، شکم را باد می کند و فاصله پوست و لایه چربی زیر شکم را تا اندام های داخلی بیشتر می کند تا اولا دید پزشک به اندام های داخلی بیشتر شده و ثانیا احتمال آسیب در جراحی کمتر شود.

سپس دوربین لاپاراسکوپی وارد شکم می شود. این دوربین به صفحه نمایشی در اتاق عمل متصل است که پزشک از طریق آن داخل بدن بیمار را مشاهده می کند.

اگر لاپاراسکوپی از نوع تشخیصی باشد، دوربین تا محل مورد نظر فرستاده می شود. در لاپاراسکوپی درمانی اما از یک برش دیگر، ابزار جراحی مانند تیغ، قیچی و … وارد بدن می شوند و از طریق آن، اعمال جراحی در بدن انجام می شوند. در نهایت ابزار جراحی از بدن خارج شده و محل برش ها بخیه زده می شود.

فرآیند انجام لاپاراسکوپی
فرآیند انجام لاپاراسکوپی

مزایای لاپاراسکوپی چیست؟

تا اینجای مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، تقریبا مزایای لاپاراسکوپی نسبت به سایر روش های جراحی مشخص شد.

اما برای درک دقیق این موضوع و کاهش نگرانی های بیمارانی که کاندیدای انجام این عمل هستند، در مورد مزایای این روش جراحی صحبت خواهیم کرد.

مزایای این جراحی نسبت به جراحی های دیگر بسیار زیاد است و همین مزایا، علت اصلی انتخاب این روش توسط پزشکان هستند.

مزایای عمل لاپاراسکوپی

یکی از مزایای مهم عمل لاپاراسکوپی، فرآیند ساده انجام آن است. این جراحی نیاز به برشی وسیع ندارد. در نتیجه احتمال بروز مشکلاتی مانند عفونت، خونریزی حین عمل، ضعف شدید بیمار و … بسیار کمتر است.

در نتیجه خطرات این عمل نسبت به جراحی کلاسیک و دیگر روش های جراحی کمتر می باشد. طبیعتا زمانی که فرآیند انجام جراحی ساده تر می شود، دوران نقاهت بعد از آن هم ساده تر سپری می شود.

ریکاوری بیماران بعد از جراحی به شیوه لاپاراسکوپی، سریع تر و ساده تر است. همچنین بیماران مدت زمان کوتاه تری نیاز به بستری دارند.

یکی از مشکلات بزرگ بیماران در جراحی به شیوه کلاسیک، وسعت برشی است که جراحی از طریق آن انجام می شود. این برش در بیشتر بیماران بعد از عمل به اسکار تبدیل شده و جای آن تا پایان عمر در سطح پوست باقی می ماند.

اما با انجام جراحی به شیوه لاپاراسکوپی به دلیل وسعت کمتر برش ها، محل اسکاری نیز باقی نمانده و درمان محل بخیه ها بعد از جراحی، ساده تر انجام می شود.

سرعت بالاتر انجام این جراحی توسط پزشک و دید بهتر پزشک به وضعیت داخلی بدن بیمار، دیگر مزایای این روش جراحی هستند. همچنین این جراحی برای اکثریت بیماران قابل استفاده می باشد.

حتی زنان باردار که امکان انجام جراحی به شیوه تهاجمی تا بعد از زایمان برای آن ها وجود ندارد هم در ماه های اول بارداری می توانند تحت عمل جراحی لاپاراسکوپی قرار بگیرند.

مزایای عمل لاپاراسکوپی
مزایای عمل لاپاراسکوپی

عوارض و معایب جراحی به شیوه لاپاراسکوپی چیست؟

به هر حال جراحی فرآیندی است که بدون عارضه نیست. البته عارضه فقط مخصوص روش های مختلف جراحی نیست، حتی در درمان با دارو هم احتمال بروز مشکل در وضعیت بیماران وجود دارد که این به دلیل واکنش های مختلف بدن افراد نسبت به یک روش درمانی معین است.

طبیعتا جراحی با تغییرات مستقیم روی اندام ها، احتمال بروز عارضه بیشتری دارد. با این حال روش لاپاراسکوپی به دلیل امتیازات آن، عوارض بسیار کمتری دارد. این بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح را به توضیح بعضی از عوارض جزئی این جراحی اختصاص دادیم.

عوارض و خطرات جراحی لاپاراسکوپی

یکی از عوارضی که ممکن است بعد از عمل لاپاراسکوپی برای بیمار رخ دهد، خونریزی از محل بخیه هاست. این اتفاق بسیار نادر است و در بیمارانی رخ می دهد که بخیه های آن ها به درستی زده نشده یا پوستی بیش از حد حساس دارند.

دیگر عارضه رایج بعد از انجام این جراحی؛ تغییر رنگ، تورم و کبودی در محل برش و بخیه هاست. بهبود این عارضه بسته به نوع جراحی، چند روزی زمان می برد اما اقداماتی مانند استفاده از کمپرس آب سرد می تواند روند بهبودی آن را تسریع بخشد.

گاهی اوقات بیماران بعد از عمل لاپاراسکوپی احساس ضعف، ناراحتی و … می کنند که این عارضه ناشی از مواد بیهوشی و فرآیند عمل است و به مرور بهبود پیدا می کند.

به طور کلی تمام عوارض جراحی لاپاراسکوپی تا همین حد جزئی هستند و به مرور زمان و اندکی صبر، بهبود پیدا می کنند. اما اگر عارضه ها طولانی شده و بهبودی آن ها زمانبر شود باید با مراجعه به پزشک، علت اصلی آن ها را یافت و برای درمان هر چه سریع تر اقدام کرد.

البته پزشکی که جراحی لاپاراسکوپی توسط او انجام می شود نیز تاثیر زیادی در کاهش عوارض این عمل دارد. یکی از معتبرترین متخصصین در این زمینه، دکتر سلیمی می باشند.

عوارض و خطرات جراحی لاپاراسکوپی
عوارض و خطرات جراحی لاپاراسکوپی

مراقبت های بعد از انجام لاپاراسکوپی چیست؟

در بخش قبلی مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، در مورد عوارض جراحی لاپاراسکوپی و مشکلاتی که برای بیماران بعد از این عمل رخ می دهد، صحبت شد.

بیشتر این عوارض زمانی رخ می دهند که بیمار مراقبت های بعد از عمل را جدی نگرفته و دوران نقاهت خود را بدون دقت و مراقبت صحیح سپری می کند.

با توجه به این که مراقبت های بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی تاثیر زیادی در کاهش عوارض عمل و بهبودی سریع تر بیمار دارند، در این بخش، به مهم ترین نکات مراقبتی که توسط پزشکان حاذق در زمینه این جراحی مانند دکتر سلیمی گفته شده اند، اشاره خواهیم کرد.

مراقبت های مهم بعد از عمل لاپاراسکوپی

اولین نکته مراقبتی بعد از عمل لاپاراسکوپی، استراحت چند روز ابتدایی و حداقل به مدت 48 ساعت است. در 48 ساعت اول، بیمار علاوه بر استراحت باید از انجام کارهایی مانند استحمام هم خودداری کند، چون احتمال ضعف بیمار و خیس شدن بخیه ها زیاد است.

دیگر نکته مراقبتی بعد از عمل لاپاراسکوپی، عدم انجام فعالیت های سنگینی که انرژی زیادی از فرد صرف می کنند، مانند رانندگی کردن است. این کار علاوه بر صرف انرژی به دلیل ماندن اثر داروهای بیهوشی در بدن، خطرناک است.

شنا، دوچرخه سواری، دویدن و رابطه جنسی حداقل تا 3 هفته بعد از لاپاراسکوپی ممنوع است. بسته به محل جراحی و اندامی که تحت عمل قرار می گیرد، ممکن است ممنوعیت این کارها طولانی تر شود.

در طول یک تا دو هفته اول بعد از لاپاراسکوپی، بهتر است که بیمار از غذاهای سبک استفاده کند، هضم سخت غذاها و وجود مشکلاتی مانند یبوست، فشار زیادی به بخیه ها و محل جراحی وارد می کند.

انجام فعالیت های ساده روزمره از 48 ساعت بعد از عمل بلامانع است اما اگر بیمار احساس ضعف یا سرگیجه داشته باشد، باید انجام هر فعالیتی را به تعویق انداخت.

مراقبت های مهم بعد از عمل لاپاراسکوپی
مراقبت های مهم بعد از عمل لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی تشخیصی چیست و در چه مواردی استفاده می شود؟

همان طور که در بخش های قبلی مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح گفته شد، یکی از انواع این جراحی، لاپاراسکوپی تشخیصی است که در تشخیص بیماری های داخلی و در شرایطی مورد استفاده قرار می گیرد که امکان تصویربرداری یا استفاده از سایر روش ها برای تشخیص بیماری نباشد.

لاپاراسکوپی تشخیصی

این نوع از جراحی لاپاراسکوپی بیشتر در بیمارانی استفاده می شود که دچار عارضه ای داخلی در شکم و اطراف لگن شده اند.

لاپاراسکوپی تشخیصی یک جراحی سرپایی است و با بیهوشی عمومی انجام می شود. در نتیجه بیمار هیچ مشکلی احساس نکرده و عمل برای او به ساده ترین شکل ممکن انجام می شود.

دلایل انجام لاپاراسکوپی تشخیصی

لاپاراسکوپی تشخیصی با اهداف مختلفی انجام می شود. این روش در تشخیص بسیاری از بیماری ها و مشکلات کاربردی است که بعضی از آن ها موارد زیر هستند:

درد شکم:

اگر بیمار در داخل شکم احساس درد مزمن و حاد داشته باشد، با انجام لاپاراسکوپی تشخیصی، محل دقیق درد و علت آن بررسی می شود.

گاهی اوقات دردهای شکمی به دلیل سنگ صفرا، عفونت لگن، اندومتریوز، خونریزی شکمی و … رخ می دهد که در این شرایط، محل دقیق مشکل با انجام لاپاراسکوپی تشخیصی پیدا می شود.

توده شکمی:

اگر بیمار در بدن خود دارای توده ای شکمی و مشکوک به سرطان باشد، برای تشخیص دقیق محل و وضعیت توده از لاپاراسکوپی تشخیصی استفاده می شود.

البته برای تشخیص چنین عارضه هایی، معمولا از اشعه استفاده می شود اما گاهی پرتوها می توانند باعث گسترش بیماری شوند.

آسکیت، سرطان معده، روده، بیماری‌ های کبد، کلیه و … دیگر عارضه های قابل تشخیص با این نوع لاپاراسکوپی هستند.

توده شکمی:
توده شکمی:

لاپاراسکوپی معده در کدام نوع جراحی ها و به چه شکل انجام می شود؟

هنگامی که صحبت از لاپاراسکوپی معده می شود، بیشتر افراد، جراحی لاغری را تصور می کنند، هرچند جراحی لاغری شایع ترین دلیل انجام لاپاراسکوپی در معده است. اما این جراحی در این عضو ممکن است به دلایل مختلف دیگری هم توسط دکتر سلیمی انجام شود.

جراحی های لاغری

همان طور که گفته شد، رایج ترین دلیل انجام لاپاراسکوپی معده جراحی های لاغری هستند. این جراحی انواع مختلفی دارند و تقریبا برای تمام آن ها از لاپاراسکوپی معده استفاده می شود.

به عنوان مثال در جراحی اسلیو یا بای پس که بخشی از معده بیمار حذف و طی فرآیند جراحی از بدن خارج می شود، لاپاراسکوپی معده استفاده شده یا در جراحی رینگ معده که یک حلقه سیلیکونی دور تا دور این عضو قرار می گیرد هم از این جراحی استفاده می شود.

لاپاراسکوپی معده برای جراحی های لاغری، راحت ترین و مطمئن ترین روش برای انجام جراحی است که احتمال آسیب در آن کم، دوران نقاهت ساده و بهبودی بیمار به سرعت اتفاق می افتد.

تشخیص و درمان سرطان معده

اما دیگر علت انجام لاپاراسکوپی معده که کمتر کسی از آن مطلع است، تشخیص سرطان معده است. اگر طی تصویربرداری یا سایر روش های تشخیصی در معده بیمار، توده یا عارضه ای تشخیص داده شود، پیدا کردن محل دقیق توده، موقعیت آن و درمان به وسیله لاپاراسکوپی معده انجام می شود.

البته تشخیص و درمان سرطان با لاپاراسکوپی معده به خوشخیم یا بدخیم بودن سرطان هم بستگی دارد. با این حال برای بیشتر افراد، این روش در درمان مشکلات معده نتیجه بخش است.

لاپاراسکوپی معده خطر چندانی نداشته و به سادگی قابل انجام است اما گاهی اوقات ممکن است بیمار شرایط متفاوتی از خود بروز داده که در این شرایط، تنها یک پزشک با تجربه مانند دکتر سلیمی می تواند فرآیند عمل را کنترل کرده و مانع بروز مشکلات جدی شود.

تشخیص و درمان سرطان معده
تشخیص و درمان سرطان معده

درد و مشکلات بعد از لاپاراسکوپی به چه صورت قابل درمان هستند؟

همان طور که در بخش عوارض لاپاراسکوپی گفته شد، بعضی از بیماران پس از انجام این جراحی، دچار مشکلاتی می شوند.

مشکلات و عوارض به وجود آمده برای بیماران مختلف، متفاوت است و گاهی برخی بیماران، دوران نقاهت بعد از این عمل را بدون هیچ عارضه ای سپری می کنند.

با این حال رایج ترین مشکلی که برای بیماران بعد از این جراحی مانند سایر جراحی های سرپایی رخ می دهد، بروز درد بعد از عمل است.

درد ممکن است به دلیل آستانه تحمل درد پایین بیمار رخ داده یا به علت حساسیت به نوع بخیه و … بروز کند. با این حال تفاوتی ندارد که علت بروز عارضه چیست، تنها نکته مهم، درمان عارضه و مشکل ایجاد شده است.

بیشتر پزشکان با تجربه در زمینه جراحی لاپاراسکوپی مانند دکتر سلیمی، برای کنترل درد و مشکلات بیماران پس از این جراحی، داروهای مسکن را برای مصرف منظم تجویز می کنند.

درد و مشکلات بعد از لاپاراسکوپی به چه صورت قابل درمان هستند؟
درد و مشکلات بعد از لاپاراسکوپی به چه صورت قابل درمان هستند؟

بیمار برای بهبودی سریع تر باید داروها را در زمان تعیین شده و مطابق دستورالعمل پزشک مصرف کند. گاهی اوقات درد و عوارض بعد از این جراحی به دلیل کوتاهی بیمار در مصرف به موقع داروهای تجویز شده است.

استفاده از کمپرس سرد برای بی حسی محل درد و لوسیون های مسکن نیز تا حد زیادی درد بعد از این جراحی را کاهش می دهد. اگر درد بیمار با مصرف دارو یا کمپرس کاهش پیدا نکند، باید فورا به پزشک مراجعه کند.

در بعضی بیماران، علت بروز درد، عفونت محل برش است که در این شرایط، نوع درمان متفاوت است و به غیر از مسکن، باید داروهایی مانند آنتی بیوتیک هم مصرف شود.

هزینه لاپاراسکوپی به چه عواملی بستگی دارد؟

مانند تمام روش های درمانی، لاپاراسکوپی نیز هزینه هایی دارد. به طور کلی هزینه جراحی نسبت به سایر روش های درمان بیشتر است اما با توجه به نتیجه بخش بودن آن، این هزینه کاملا به صرفه است. در مورد جراحی لاپاراسکوپی، هزینه ها به عوامل مختلفی بستگی دارند.

عوامل موثر در هزینه لاپاراسکوپی

اولین عامل موثر در هزینه لاپاراسکوپی، نوع آن است. لاپاراسکوپی تشخیصی با درمانی از نظر مراحل متفاوت هستند، طبیعتا هر جراحی که مراحل بیشتری داشته باشد، هزینه بیشتری نیز خواهد داشت. تجهیزات مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی، دیگر عامل موثر در هزینه هستند.

پزشکی که این جراحی را انجام می دهد و دستمزد او هم، در هزینه لاپاراسکوپی موثر است. به عنوان مثال هزینه دریافت پزشکان فوق تخصص به خصوص دارای فلوشیپ مانند دکتر سلیمی، بیشتر از سایر پزشکان است

که این مسئله به دلیل تجربه، سابقه کاری و اطلاعات بیشتر آن ها در مورد این روش درمانی است. بیمارستان یا مرکزی که لاپاراسکوپی در آن انجام می شود نیز در هزینه آن موثر است.

عوامل موثر در هزینه لاپاراسکوپی
عوامل موثر در هزینه لاپاراسکوپی

در نهایت آخرین فاکتور موثر در هزینه این جراحی، علت انجام آن و اندامی است که به وسیله لاپاراسکوپی تحت جراحی قرار می گیرد. مثلا هزینه عمل کیسه صفرا به روش لاپاراسکوپی کاملا متفاوت با هزینه جراحی لاغری معده مانند اسلیو است.

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح به چه صورت است؟

یکی از دغدغه های بیماران در مورد عمل های جراحی که باعث عدم انجام این روش توسط بیمار، با وجود توصیه های پزشک می شود، هزینه این روش درمانی است.

در بخش قبلی در مورد عوامل موثر بر هزینه لاپاراسکوپی صحبت شد. حتی اگر تمام شرایط برای کاهش هزینه ها فراهم بوده، به عنوان مثال بیمار نیاز به مراقبت خاصی قبل یا بعد از عمل نداشته باشد و این جراحی را در یک بیمارستان دولتی انجام دهد هم برای بعضی از بیماران، هزینه لاپاراسکوپی بیش از حد خواهد بود.

در این شرایط، بیمار باید با استفاده از سایر روش ها برای کاهش هزینه های این جراحی اقدام کند که یکی از آن ها استفاده از بیمه است.

هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح به چه صورت است؟
هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح به چه صورت است؟

لاپاراسکوپی برای جراحی صفرا به چه صورت انجام می شود؟

یکی دیگر از جراحی های رایجی که به شیوه لاپاراسکوپی انجام می شود، جراحی کیسه صفرا است. این جراحی هم مانند سایر عمل های انجام شده با این روش، به سادگی انجام گرفته و روند بهبودی بیمار به سرعت طی می شود. در این بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، در مورد این عمل جراحی با لاپاراسکوپی صحبت خواهیم کرد.

لاپاراسکوپی برای جراحی صفرا به چه صورت انجام می شود؟
لاپاراسکوپی برای جراحی صفرا به چه صورت انجام می شود؟

برای انجام این جراحی به شیوه لاپاراسکوپی هم مانند سایر دلایل انجام این عمل، بیمار ابتدا تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد. البته بعضی از پزشکان برای انجام این جراحی به خصوص در روش تشخیصی، از بی حسی کلی استفاده می کنند.

هر چند این روش هم ممکن است درد و مشکلات ناشی از این عمل را کاهش دهد اما مشکلاتی مانند زودتر از بین رفتن اثر بی حسی، ترس و استرس روانی بیمار و … را به همراه دارد.

به همین دلیل توسط پزشکان حاذق مانند دکتر سلیمی، توصیه نمی شود. به منظور انجام این جراحی بعد از بیهوشی کامل بیمار و اطمینان از این موضوع، برش های مشخص در لاپاراسکوپی در سطح شکم ایجاد شده و سپس پزشک اقدام به برداشتن کیسه صفرا یا حذف و شکستن سنگ های داخل آن می کند.

در بیمارانی که درد شدیدی داشته یا موقعیت سنگ ها به گونه ای است که امکان خروج مستقیم آن ها وجود ندارد، لاپارسکوپی تنها با هدف برداشت کل صفرا انجام می شود.

در انتخاب بهترین پزشک برای انجام لاپاراسکوپی، باید به چه نکاتی توجه کرد؟

مهم ترین نکته ای که بیشتر بیماران کاندیدای عمل لاپارسکوپی به آن توجه می کنند، هزینه های این جراحی است.

هر چند هزینه، مسئله ای مهم چه در جراحی و چه در سایر روش های درمانی است، اما تنها نکته ای نیست که بیمار باید به آن توجه کند. هزینه ها با استفاده از بیمه قابل کنترل هستند.

به عنوان مثال؛ هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح تا حد زیادی کاهش پیدا می کند اما نکته مهم تری که بی توجهی به آن می تواند نتیجه جراحی را تغییر دهد، پزشکی است که عمل توسط ایشان انجام می شود.

در واقع بیمار باید بیشترین دقت خود را صرف انتخاب پزشک جراح کند تا بهترین نتیجه از عمل لاپاراسکوپی برای او حاصل شده و دچار کمترین ضرر و زیان شود.

اولین نکته ای که برای انتخاب پزشک در جراحی لاپاراسکوپی باید به آن دقت کرد، تخصص، فوق تخصص یا فلوشیپ بودن پزشک جراح است.

در انتخاب بهترین پزشک برای انجام لاپاراسکوپی، باید به چه نکاتی توجه کرد؟
در انتخاب بهترین پزشک برای انجام لاپاراسکوپی، باید به چه نکاتی توجه کرد؟

همچنین میزان رضایت بیماران از عملکرد پزشک هم مسئله مهمی است که توجه به آن در نتیجه عمل تاثیر می گذارد.

بیمارستانی که پزشک، عمل را در آن انجام می دهد نیز اهمیت زیادی در انتخاب پزشک دارد. پزشک انتخابی باید تجربه بالایی در زمینه انجام جراحی لاپاراسکوپی داشته باشد.

در غیر این صورت احتمال بروز مشکلات حین و بعد از عمل زیاد است. یکی از بهترین پزشکان با توجه به تمام ویژگی های گفته شده برای انجام این جراحی، دکتر سلیمی می باشند.

جراحی لاپاراسکوپی چند درصد ایمنی دارد؟

یکی دیگر از دغدغه های بیمارانی که دکتر سلیمی برای درمان یا تشخیص بیماری آن ها عمل لاپاراسکوپی را توصیه کرده است، ایمنی این روش جراحی می باشد.

بیشتر بیماران حتی از اسم جراحی هم وحشت دارند و زمانی که پزشک، این روش را برای درمان آن ها توصیه می کند نگران اتفاقات و مشکلات حین و بعد از عمل هستند،

در حالی که با روش لاپاراسکوپی، جایی برای هیچ نگرانی نیست. این روش ایمنی زیادی دارد و تا کنون مشکل و عارضه جدی و غیر قابل حلی در اثر انجام آن گزارش نشده است.

تنها بعضی از بیمارانی که مراقبت های قبل از عمل را جدی نگرفته اند، ممکن است بعد از عمل دچار عوارض نه چندان جدی این جراحی شوند.

جراحی لاپاراسکوپی چند درصد ایمنی دارد؟
جراحی لاپاراسکوپی چند درصد ایمنی دارد؟

چه افرادی نمی توانند از جراحی لاپاراسکوپی استفاده کنند؟

در آخرین بخش از مقاله هزینه لاپاراسکوپی با بیمه نیروهای مسلح، در مورد یکی از سوالات رایج بیماران و ممنوعیت این عمل برای بعضی گروه ها صحبت خواهیم کرد.

خوشبختانه با توجه به پیشرفت های زیاد در حوزه علم پزشکی و تغییرات ابزار جراحی، امروزه تمام افراد قادر به انجام روش های درمانی مختلف هستند.

اما بعضی از گروه ها بهتر است روش هایی مانند جراحی لاپاراسکوپی را با احتیاط بیشتری انجام دهند. از جمله این افراد می توان به بیمارانی که در سن یائسگی قرار دارند، اشاره کرد.

بیماران با تجربه جراحی شکمی و بیمارانی که به مشکلات قلبی مبتلا هستند هم بهتر است تنها با تجویز و تشخیص دکتر سلیمی، اقدام به این جراحی کنند.

رژیم لاغری رایگان بر اساس قد و وزن
رژیم غذایی
رژیم لاغری رایگان بر اساس قد و وزن

رژیم لاغری رایگان بر اساس قد و وزن، برای افراد برنامه های غذایی مشخصی طراحی می گردد تا از طریق محاسبه ی قد و وزن

روش های درمان دیابت
دیابت
روش های درمان دیابت

در این مقاله سعی می کنیم به این سؤال پاسخ بدهیم که روش های درمان دیابت چیست؟ جراحی چاقی از روش های درمان دیابت با

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک مشاوره بگیرید.📞

Call Now Buttonبا یک کلیک مشاوره بگیرید