در این مقاله قصد داریم تا درباره تمامی روش های پیکرتراشی، عوارض پیکر تراشی نیز با شما صحبت کنیم، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه
در سال های اخیر علم به گونه ای پیشرفت کرده است که هنری مانند مجسمه سازی نیز به دنیای پزشکی وارد شده است؛ پس پزشکان میتوانند به شیوه های گوناگون از پیکر بیماران هیکلی ظریف و زیبا بسازند و تا جای ممکن طبق سلیقه بیمار عمل نمایند.

البته این هنر پزشکی تحت عمل جراحی لاغری و با بیهوشی عمومی قابل اجرا است و مهارت بالایی نیاز دارد. به مجموعه ای از عمل های جراحی که کاملا تهاجمی هستند و باعث لاغری موضعی در افراد می شوند، پیکر تراشی گفته می شود.
همچنین این جراحی اگر به دست پزشکان حاذق انجام شود نتایج شگفت انگیزی به همراه خواهد داشت. هر چند عوارض پیکر تراشی ممکن است برخی از افراد را از انجام آن منصرف نماید.
عوارض پیکر تراشی کدام ند؟
همان گونه که گفتیم عنوان پیکر تراشی یک نوع جراحی نیست و مجموعه ای از عمل های لاغری تهاجمی را شامل می شود که هر کدام عوارض مخصوص به خود را در بیماران ایجاد می کنند؛
پس برای اینکه عوارض هر کدام را بدانید باید آشنایی مختصری با آن ها داشته باشید پس در ادامه مقاله همراه ما باشید. عوارض پیکر تراشی عبارت اند از:
-
عمل پیکر تراشی با لیپوساکشن:
در پاراگراف های قبلی گفتیم که پیکر تراشی به انواع عمل های لاغری تقسیم می شود که یکی از آن ها لیپوساکشن است. این جراحی یک نوع عمل زیبایی به شمار می رود که با انجام آن می توانید چربی های موضعی خود را برطرف کنید.
البته در صورتی که از برنامه های غذایی اصولی و فعالیت های ورزشی مناسب پاسخ مطلوبی دریافت نکرده باشید می توانید از این عمل زیبایی بهره بگیرید. همچنین در این جراحی که زیر مجموعه پیکر تراشی است، احتمال ایجاد فشار به اندام های بدن بسیار بالا است؛
زیرا پزشکان توسط یک لوله ساکشن به تخلیه چربی ها از بدن بیماران می پردازند. انجام این کار به قدرت و تکنیک های ویژه ای احتیاج دارد تا کمترین آسیب به بیماران وارد شود. ولی با این حال هیچ کس نمیتواند از بروز صدمات و عوارض این جراحی پیشگیری نماید.
عوارض پیکرتراشی با لیپوساکشن:
کبودی
با شدت بالا که تا هفته ها فرد را درگیر می کند.
تورم
این عارضه مدت زمان بالایی برای بهبودی نیاز دارد و بعضی اوقات تا ۶ماه بعد از عمل نیز ادامه داشته باشد. در ضمن در این جراحی زخم های متعددی ایجاد می کنند که امکان ترشح مایعات از آن ها زیاد است و تا مدت ها شاهد آن خواهید بود.
ترومبوفلبیت
احتمال دارد در یکی از عروق خونی بیماران لخته های خون تشکیل شود که باعث به وجود آمدن عارضه های بسیاری شود مثل التهاب.
عدم تقارن در فرم دهی بدن
اگر پوست شما از حالت کشسانی بسیار کمی برخوردار باشد، یا بهبودی زخم ها به شکل غیر نرمال به انجام برسد، یا از بخش های گوناگون بدن به طور نامساوی تخلیه چربی صورت بگیرد و به جزئیات آن به خوبی دقت نشود عارضه های زیادی را بعد از عمل در پی خواهد داشت مثل: خشکی پوست بدن، چین خوردگی پوست و برآمده شدن آن.
بی حسی
برخی از نواحی بدن که تحت این جراحی زیبایی قرار می گیرند احتمال دارد کاملا بی حس شوند. هر چند که این عارضه موقتی است و قطعا برطرف خواهد شد.
عفونت
بروز چنین مشکلی بسیار کمیاب است، اما با این وجود ممکن است چنین عوارضی را نیز بعد از عمل لیپوساکشن تجربه کنید که بسیار دردناک خواهد بود؛ زیرا نوعی عفونت پوستی است که در صورت بروز، باید با انجام یک عمل دیگر آن را برطرف کنید. در ضمن احتمال دارد جای اسکار و بخیه نیز از بین نرود.
سایر عوارض پیکر تراشی با عمل لیپوساکشن:
سوراخ شدن ارگان های داخلی بدن؛ البته درصد بروز این مشکل پایین است.
مرگ؛ احتمال دارد به دلیل بیهوشی، خطراتی همچون بیهوشی شما را تهدید به مرگ نماید.
مشکلات قلبی یا کلیوی؛ در طول این عمل زیبایی یا به بدن شما مایعات زیادی تزریق می نمایند و یا مایعات اضافی را به شیوه ساکشن از آن خارج می کنند. به همین خاطر میزان مایعات بدن دچار دگرگونی می شود و احتمال بروز اختلالات کلیوی یا قلبی را بالا می برد.
آمبولی ریه؛ زمانی که عمل لیپوساکشن انجام می دهید، چربی ها اجازه ورود به جریان خون و ریه ها را پیدا می کنند که در این صورت قادر خواهند بود گردش خون را تقریبا متوقف نمایند که این موضوع می تواند برای بیماران مرگبار باشد.
ادم ریوی؛ که به دلیل انباشته شدن مایعات به وجود می آید. این مایعات از طریق تزریقات در حین جراحی به بدن بیمار وارد می شوند.
واکنش آلرژیک؛ احتمال اینکه در هنگام جراحی به برخی مواد پزشکی حساسیت نشان بدهید نیز وجود دارد، چون داروها و مواد گوناگونی در این عمل به کار گرفته می شود.
سوختگی پوست؛ پزشکان در این عمل لوله ساکشن را با تکنیک های خاصی به بدن بیمار وارد می کنند که به این لوله کانولا گفته می شود. احتمالا با حرکات این لوله آسیب های متعددی به بدن بیماران وارد خواهد شد مثل: اصطکاک، سوختگی پوست و اعصاب.
عوارضی که در بالا عنوان کردیم فقط مربوط به یکی از انواع جراحی های پیکر تراشی می شوند، پس برای اطلاع از عوارض پیکر تراشی به صورت کامل، در ادامه مقاله همراه ما باشید.
عمل پیکر تراشی با لیپوماتیک:
این نوع جراحی در دسته جدیدترین جراحی های لاغری قرار می گیرد که در آن از امواج اینفراسونیک استفاده می کنند؛ افزون بر آن لوله کانولا را نیز در بدن و در قسمت مورد نظر می چرخانند تا چربی های آن جا را خرد کنند.
در این صورت پزشکان به سادگی میتوانند چربی های آن ناحیه را تخلیه نمایند. در میان دو روش جراحی که تا کنون نام برده ایم شباهت های زیادی موجود است، اما این شیوه با شتاب بیشتری انجام می گیرد و قدرت مکش نیز در آن بسیار زیاد است.

عوارض پیکر تراشی با لیپوماتیک:
در این جراحی نیز عوارض زیادی به چشم می خورد، مثل: احتمال آمبولی در لیپوماتیک، مدت زمان طولانی جراحی، خستگی، احتمال اشتباه پزشک.
در ضمن امواجی که در این جراحی به کار می روند میتوانند ارتعاشات شدیدی ایجاد نمایند و به رگ های بدن آسیب برسانند، همچنین ناهمواری پوست پس از عمل نیز به وجود خواهد آمد.
عمل بادی جت و عوارض پیکر تراشی با انجام آن:
جراحی نیز در دسته عمل های زیبایی پیکر تراشی قرار می گیرد که تهاجم کمتری نسبت به سایر شیوه ها دارد و به طبع خطرات آن نیز محسوس تر است.

در این عمل از قدرت آب استفاده می کنند تا بتوانند سلول های چربی در بدن را نابود نمایند. با این وجود در این شیوه نیز عارضه های گوناگونی وجود خواهد داشت که عبارت اند از:
- عفونت
- دی هیدراته شدن
- ورم ریه
- خونریزی شدید
- سوراخ شدن بافت ها یا ارگان ها به خاطر قدرت و فشار ناشی از آب
پیکر تراشی با عمل ابدومینوپلاستی:
این جراحی مخصوص نواحی شکمی است و نام دیگر آن تامی تاک می باشد. از این شیوه برای زیبایی شکم و بهبود آن استفاده می کنند.
این جراحی فقط تخلیه چربی ها از شکم نیست، بلکه اگر پوست اضافی نیز در این نواحی وجود داشته باشد در حین جراحی برش خورده و برطرف می شود تا زیبایی بیشتری در این نواحی به وجود بیاید.
در برخی اوقات برای محکم کاری در نقاط پایین تر شکم از بخیه استفاده می کنند تا بافت های میانی شکم را سفت تر کنند و فرم مناسبی در آن ایجاد نمایند.

در پایان، پزشکان جراح تغییراتی را در حالت پوست های شکم به وجود می آورند که به زیبایی آن اضافه کنند و شکمی تخت و تقریبا یک دست را به بیماران تحویل بدهند.
لطفا از پست ابدومینوپلاستی چیست دیدن کنید.
عوارض پیکر تراشی با عمل ابدومینوپلاستی:
در تمامی جراحی ها به خصوص عمل های زیبایی خطرات فراوانی موجود است و جراحی ابدومینوپلاستی نیز از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین عوارض ابدومینوپلاستی عبارت اند از:
- خطرات و عوارض بیهوشی؛ احتمال دارد در حین جراحی بیماران به واکنش های آلرژیک دچار شوند که باعث مرگ آن ها خواهد شد.
- عوارض جانبی نیز در این عمل موجود است مثل: عفونت، خونریزی
- لخته شدن خون که می تواند عارضه های دیگری را پدید بیاورد عروق خونی را دچار اختلال کند مثل: حملات قلبی، ترومبوز وریدی عمقی، سکته مغزی
- جمع شدن ریه یا آتلکتازی
- انباشته شدن مایعات در بخش پایینی زخم ها
- به دلیل زخم های متعدد و افتادگی پوست احتمال دارد به نکروز یا مرگ بافت دچار شوید.
- ممکن است اعصاب حسی بیماران نیز صدمه ببینند و به طور موقت یا دائمی در حالت بی حسی قرار بگیرند.
- بی حسی پهلو ها که این مورد نیز دائمی نیست.
- تورم پس از جراحی
- ناهمواری پوست شکم یا ناف، حتی امکان دارد تقارن این نواحی بعد از عمل از بین برود.
- نکروز بافت ناف
- ممکن است عوارضی در زخم های بیماران ایجاد شود مثل: برآمدگی، ورم، خارش
- و در نهایت احتمال جراحی دوباره برای بهبود چنین عوارضی نیز وجود دارد.
- قیمت ابدومینوپلاستی متغیر در کلینیک ابدومینوپلاستی است.
جراحی های زیبایی گوناگون دارای عوارض مختلفی هستند
همچنین جراحی های زیبایی گوناگون دارای عوارض مختلفی هستند که بروز آن ها به عوامل زیادی بستگی دارد مثل:
شرایط بیماران، سوابق پزشکی، سبک زندگی، مهارت جراح و… به همین خاطر در این مقاله دکتر سلیمی را به شما پیشنهاد می دهیم تا با کمک ایشان انواع جراحی های زیبایی را با موفقیت سپری کنید و عوارض بعد از عمل را به حداقل برسانید؛

زیرا دکتر سلیمی در چنین جراحی هایی از بروز ترین تکنیک ها استفاده می کند تا آسیب کمتری به بدن بیماران وارد شود. همچنین ایشان بیش از هر چیز به شرایط بیمار و انتظارات او بعد از عمل توجه می کنند تا بتوانند رضایت بیماران را جلب نمایند.
همچنین افزون بر موارد بالا ایشان برای حفظ سلامتی بیماران تمام تلاش خود را می کنند تا افراد بتوانند دوران نقاهت خود را به راحتی پشت سر بگذارند و اندام ایده آل خود برسند.
سخن پایانی
در این مقاله راجع به عوارض پیکر تراشی با شما صحبت کردیم و مجموعه جراحی های پیکر تراشی را برای تان شرح دادیم تا به طور کامل با آن ها آشنا شوید و تصمیم درستی برای انجام جراحی بگیرید.

همان طور که در مطالب بالا گفتیم عوارض این جراحی می توانند بسیار خطرناک باشند و به بیماران آسیب های جدی وارد کنند که قابل جبران نباشد، اما با این وجود افراد زیادی حاضر هستند تن به انجام عمل های زیبایی بدهند و به هر قیمتی آندام ایده آل خود را بسازند.
سپری کردن دوران نقاهت اینگونه جراحی ها نیز آسان نیست و مراقبت بسیاری احتیاج دارد، اما افراد زیادی هستند که همه خطرات و سختی های عمل را به جان می خرند تا بتوانند استایل مورد نظر خود را داشته باشند.
اگر شما نیز قصد انجام این دسته از عمل های زیبایی را دارید به عوارض پیکر تراشی توجه کافی داشته باشید.