عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی

در این مقاله ما قصد داریم که در مورد عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی صحبت کنیم. در دنیای ماشینی امروز چاقی یکی از معضلات بسیار مهم در جامعه ی ما شناخته می شود که جمعیت بسیار زیادی از مردم دنیا با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. ماشینی شدن کارها و پیشرفت جوامع باعث شده اند که تحرک مردم به شدت پایین بیاید.

 

عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی
عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی

اگر راجع به سبک زندگی مردم در زمان های گذشته تحقیق کنید، متوجه می شوید که برای انجام خیلی از کارهایی که امروزه شما به راحتی انجام می دهید، آن ها باید تحرک بسیار زیادی انجام می دادند. به عنوان مثال الان شما با باز کردن شیر آب خانه، به آب شرب و مصرفی مورد نیازتان دسترسی پیدا می کنید

ولی بهتر است که بدانید در زمان های قدیم برای دسترسی به این آب باید چاه حفر می کردند و یا از چشمه آب می آوردند، همچنین نحوه ی تغذیه نیز از گذشته تا به امروز تغییراتی داشته است، افزایش میل مردم به فست فودها و غذاهای چرب و پرکالری باعث شده است، میانگین افرادی که دارای اضافه وزن هستند، افزایش چشم گیری پیدا کند.

عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی

اگر بیمار دارای بیمه تکمیلی باشد؛ بخشی از هزینه جراحی بای پس معده را بیمه تقبل می کند. اما توجه داشته باشید که بیمه با دو اصل فراشیز بیمه (هزینه ای که بیمار پرداخت می کند) و سقف بیمه هزینه را پرداخت می کند.

برای مثال اگر جراحی بای پس معده 30 میلیون تومان باشد بیمه تا سقف 30 میلیون را پرداخت می کند. که این مبلغ با فرانشیز را اگر محاسبه کنیم بیمار باید معادل 30% را پرداخت کند یعنی 9 میلیون،  و بیمه 21 میلیون را پرداخت می کند.

قبل از هر توضیحی ابتدا باید بدانیم که:

چاقی چیست و به چه فردی چاق می گویند؟

چاقی چه عوارضی دارد؟

عمل بای پس معده چیست؟

چه هزینه هایی دارد؟

آیا بیمه ی تکمیلی هزینه های آن را قبول می کند؟

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی و هزینه عمل جراحی چاقی را مطالعه کنید.

افزایش میل مردم به خوش پوشی

از طرف دیگر با پیشرفت صنعت مد و پوشاک، میل مردم به خوش پوشی و خوش تیپ بودن افزایش پیدا کرده است. میل به زیبایی، یک میل ذاتی است که بین تمام مردم دنیا وجود دارد. هر کسی دوست دارد که خوش چهره و خوش تیپ باشد. اضافه وزن مخصوصا در ناحیه شکم و پهلو دشمن اصلی خوش تیپی می باشد.

حتی اگر شما گران ترین و شیک ترین لباس های دنیا را هم خریداری کنید، باز هم با داشتن یک شکم بزرگ نمی توانید جلوه ی اصلی آن لباس را در تن خود ببینید.

افزایش فعالیت مردم جهان در شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک و اینستاگرام نیز، باعث شده اند که مردم عادی، با دیدن عکس های ورزشکاران، خواننده ها، بازیگرها و مدل های معروف مورد علاقه ی خود، میل و علاقه آن ها به خوش تیپی بیشتر شود.

در این مقاله قصد داریم که در مورد یکی از روش های موثر لاغری، یعنی عمل بای پس معده صحبت کنیم.

چاقی چیست؟

وقتی که در بدن شما، چربی به صورت مازاد متجمع بشود، این تجمع چربی های مازاد در بدن را چاقی می گویند. عمدتا این تجمع چربی در ناحیه شکم، پهلو، ران، باسن و سینه می باشد. چاقی دارای دسته بندی و طبقه بندی های مختلفی است. در ادامه به بررسی این که چه افرادی چاق هستند و این چاقی جزء چه دسته ای می باشد، می پردازیم.

چاقی چیست؟
چاقی چیست؟

تا اینجا با مبحث چاقی چیست آشنا شدید پیشنهاد می کنیم تا انتهای پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی با ما همراه باشید.

به چه شخصی چاق گفته می شود؟

قبل از این که بخواهیم هر چیزی راجع به چاقی بگوییم، ابتدا باید بدانیم که چه شخصی چاق است. آیا هر شخصی که یک مقدار شکم دارد، چاق محسوب می شود؟

حساسیت مردم، به خصوص خانم ها به این نکته گاهی اوقات بیش از حد بالاست. به محض این که مقداری شکمشان از حد همیشگی بزرگ شد، دچار معضل و استرس می شوند. عده ای نیز همیشه در حال رژیم های سر سخت هستند. غافل از این که این سبک زندگی می تواند به آن ها آسیب جدی وارد کند.

کارشناسان برای تشخیص چاقی و دسته بندی آن معیاری به نام، شاخص توده ی بدنی یا به اختصار bmi طراحی کرده اند. این شاخص با در نظر گرفتن جنسیت شما، استخوان بندی، نوع فعالیت ها و از همه مهم تر قد و وزن شما، میزان وزن نرمال شما را اندازه گیری و محاسبه می کند.

با توجه به عدد به دست آمده از فرمول شاخص bmi وضعیت بدنی شما به دسته های زیر تقسیم می شود.

عدد bmi= وزن شخص بر حسب kg / توان دوم قد بر حسب m

لاغری مفرط:

کسانی که بعد از جایگذاری قد و وزن خود در فرمول بالا، نتیجه ای کوچک تر از 18.5 گرفتند، دچار ضعف بدنی و لاغری مفرط هستند. این افراد باید با تغذیه بهتر و مقداری ورزش سعی بر اضافه کردن وزن خود بکنند.

وزن نرمال:

کسانی که عدد به دست آمده از فرمول bmi آن ها چیزی بین 18.5 تا 25 باشد، این افراد دارای استاندارد ترین حالت بدنی از نظر چاقی و لاغری می باشند. یعنی این که نه آنقدر لاغر هستند که دچار ضعف بدنی باشند و نه آنقدر چاق که اندام نامناسبی داشته باشند. این افراد باید سعی کنند، با ورزش سبک و برنامه ی تغذیه مناسب وزن خود را ثابت نگه دارند.

اضافه وزن:

بعضی از افراد، مخصوصا خانم ها به محض این که مقداری وزنشان اضاف می شود، فکر می کنند که چاق شده اند و شروع به کارهای عجیب و غریب می کنند.

این افراد مورد هدف تبلیغات تقلبی می شوند و شروع به خرید داروهای لاغری تقلبی می کنند که هر کدام عوارض جانبی زیادی می توانند داشته باشند.

اگر میزان به دست آمده از فرمول bmi شخصی، میان 25 تا 29.9 باشد، این شخص فقط دچار مقدار کمی اضافه وزن است که با یک رژیم ساده و ورزش های خیلی معمولی مثل پیاده روی رفع می شود و اصلا نیاز به انجام کارهای خیلی عجیب نیست.

چاقی کلاس یک:

تا به این جای کار می توان گفت که تقریبا همه چیز نرمال پیش رفته است. کسانی که عدد حاصل شده از فرمول توده ی بدنی آن ها بین 18.5 تا 29.9 باشد، می توانند با ورزش های ساده و رژیم های سبک وزن خود را کنترل کنند.

چاقی کلاس یک:
چاقی کلاس یک:

اما افرادی نیز هستند که جواب به دست آمده از فرمول، برایشان چیزی بین 29.9 تا 35 می باشد. از این جا به بعد کم کم صدای زنگ های خطر به گوش می رسند. این افراد دچار چاقی کلاس یک هستند. تجمع چربی در ناحیه ی شکم، پهلو، دست و پا و… آن ها کمی به چشم می خورد.

این افراد کم کم دارند، به مرحله ای می رسند که در انتخاب لباس دچار مشکل می شوند. بعضا لباس های قدیمی برای آن ها تنگ شده اند و لباس های جدید نیز برای آن ها تنگ می باشند. شکم و پهلوی آن ها از توی لباس با چشم دیده می شوند و این شروع عذاب ها می باشد. این افراد باید سریعا به فکر کاهش وزن خود باشند.

چاقی کلاس دو:

این افراد که دارای عدد شاخص توده ی بدنی بین 35 تا 39.9 هستند، تقریبا می توان گفت که فیزیک ظاهری خود را از دست داده اند. تجمع چربی در نواحی مختلف بدن آن ها به وضوح قابل مشاهده است و انتخاب لباس مناسب در این مرحله کار دشواری می باشد. این اشخاص باید سریعا به دنبال راه حلی برای لاغری خود باشند.

چاقی مفرط:

این افراد که عدد bmi بالای 40 دارند، شدیدا دچار چاقی هستند. در این مرحله علاوه بر مشکلات افرادی که دارای چاقی درجه یک و دو هستند، (از دست دادن فیزیک بدنی و خوش تیپی)، سلامتی آن ها نیز شدیدا در خطر می باشد.

قند خون، فشار خون، درد پا، کمر، زانو… حداقل معضلاتی هستند که این افراد با آن ها دست و پنجه نرم می کنند، پس بهتر است که به سرعت به فکر روش مناسبی برای کاهش وزن خود باشند.

در حال حاظر شاخص توده ی بدنی، مهم ترین معیار برای تشخیص میزان چاقی و لاغری افراد می باشد که مربیان و پزشکان زیادی در سراسر دنیا از آن استفاده می کنند.

عوارض چاقی:

همان طور که گفته شد، چاقی علاوه بر این که زیبایی اندام شما را به هم می ریزد، خطرات جدی برای سلامتی شما دارد. بیماری هایی نظیر دیابت، مشکلات کبد، یبوست، التهاب در ناحیه روده ی بزرگ، اختلالات روانی، تنگی نفس، تورم در ناحیه ی پا، واریس، بیماری های کلیه، سرطان رحم، سرطان سینه، خرابی دندان، فتق در دیافراگم، آسیب دیدن مفاصل، رویش موی زائد و… همگی از عوارض چاقی می باشند.

بعضی از اشخاص نیز برای کاهش وزن خود، با انتخاب راه های نادرست و غیر علمی، به خصوص خوردن داروهای غیر مجاز آسیب های جدی تری به خود وارد می کنند.

یکی دیگر از عوارض بسیار جدی چاقی، از دست دادن اعتماد به نفس می باشد. شخصی که دچار چاقی است، به خصوص کسانی که چاقی مفرط دارند، در بین دوستان، اعضای فامیل، خانواده و در محیط های مختلف مثل خیابان، مدرسه، دانشگاه، محل کار و… از اعتماد به نفس کافی برخوردار نیستند.

آن ها آنقدر به خودشان تلقین کرده اند که من بد هیکلم! من چاقم! و البته حرف های سایرین و بعضا مورد تمسخر واقع شدن توسط دیگران. این که این اشخاص نمی توانند لباس مورد نظر خود را بپوشند و یا هر لباسی که می پوشند شکم و پهلویشان فرم لباس را خراب می کند.

همه ی این عوامل باعث می شوند که این افراد اعتماد به نفس کافی در جامعه نداشته باشند و استعداد های آن ها سرکوب شود. چه بسا افرادی که استعداد های بزرگی داشته اند و برای این عدم اعتماد به نفس، نتوانسته اند آن را نشان بدهند.

در ادامه به بررسی عوامل چاقی می پردازیم.

عوامل چاقی:

چاقی عوامل زیادی می تواند داشته باشد. برای رفع یک مشکل، اولین قدم پیدا کردن دلیل و منشا این مشکل است. شما نیز برای رفع مشکل چاقی ابتدا باید علت آن را ریشه یابی کنید. در ادامه به معرفی عوامل اصلی چاقی و توضیح هر کدام می پردازیم.

عادت های بد در غذا خوردن:

یکی از مهم ترین و تاثیرگذار ترین عوامل چاقی، عادات بد غذایی هستند. علاقه ی زیاد به شیرینی جات مثل، کیک، بستنی، شکولات، کاکائو، بسکوییت، قند و شکر و یا خوردن بیش از حد غذاهای فست فودی و چرب جزء عادت های بد غذایی می باشند. علاوه بر این ها ساعت غذا خوردن نیز مهم است، بعضی ها عادت دارند که قبل از خواب مقدار زیادی غذا بخورند که این علاوه بر چاق کردن آن ها در سلامتی معده ی آن ها نیز تاثیر گذار است.

پزشکان و محققان با درست کردن یک هرم، به شما راه کار برای تغذیه مناسب را داده اند.

عادت های بد در غذا خوردن:
عادت های بد در غذا خوردن:

همان طور که در تصویر مشاهده می کنید، انواع دسته بندی های مختلف مواد غذایی در این هرم دیده شده اند. شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که کارشناسان چرا از شکل هندسی هرم برای این کار استفاده کرده اند؟ دلیل آن واضح است. خصوصیت هرم این است که قائده ی پهن و نوک باریکی دارد.

یعنی عرض آن از پایین به بالا مدام کم و کم تر می شود. آن دسته از مواد غذایی که در ناحیه عریض تر واقع شده اند، یعنی در طول روز باید بیشتر مصرف بشوند. به طور مثال در پایین ترین قسمت هرم (قائده ی ان) می بینیم که نان و غلات قرار گرفته اند.

پر مصرف ترین ماده ی غذایی

نان و غلات به عنوان غذای اصلی مردم (قوت غالب) پر مصرف ترین ماده ی غذایی می باشند. از طرفی در نوک هرم نیز چربی ها و شیرینی ها رو مشاهده می کنیم که از این قسمت متوجه می شویم که مصرف این دسته از مواد غذایی در طول روز باید بسیار پایین باشد.

توجه کنید که هر چیزی باید به اندازه مصرف بشود. همین نان و غلات که در قائده ی هرم قرار دارند، در صورتی که بی رویه مصرف شوند، باعث چاقی و صدمه به سلامت شخص می شوند.

باید عادت به اندازه خوردن را در خودتان نهادینه کنید و یاد بگیرید که همیشه به اندازه ی لازم بخورید، نه بیشتر و نه کم تر. رعایت این موضوع و استفاده از هرم غذایی باعث می شود که شما یک برنامه غذایی سالم، دور از مریضی و چاقی داشته باشید.

استرس:

هورمون کورتیزول به عنوان غده ی استرس شناخته می شود. با ترشح بیش از حد این هورمون توسط غدد فوق کلیوی ممکن است، شخص دچار چاقی بشود، همچنین عده ای برای فرار از استرس و فکرای منفی، خود را با خوردن غذا و تنقلات سرگرم می کنند.

چیپس، پفک، تخمه و… همگی جزء مواردی هستند که به شدت مضر و چاق کننده هستند. راه کنترل این معضل این است که هنگام ناراحتی خود را با چیزهای دیگری مثل کتاب خواندن، گوش دادن به موزیک و… سرگرم کنید.

بی تحرکی:

یکی از عوامل اصلی در چاقی بی تحرکی می باشد. شما وقتی تحرکی نداشته باشید، کالری کمی می سوزانید و هر چقد غذا می خورید، قسمت عمده ی آن جذب بدن شما می شود.

ماشینی شدن شغل ها، میل به پشت میز نشینی، گسترش کارهای اینترنتی و… همگی باعث شده اند که ما برای خیلی از کارها لازم نباشد که حرکت خاصی انجام بدهیم.

سوپر مارکت های اینترنتی، نانواهای آنلاین، میوه فروشی های اینترنتی، موبایل بانک و اینترنت بانک باعث شده اند که ما حتی برای انجام کارهای روزمره و اولیه خود نیز لازم نباشد که از خانه خارج بشویم.

عوامل اتروژنیکی:

حتما اشخاصی را دیده اید که سایز کل بدنشان (دست ها، ران و ساق پا، صورت و…) معمولی و متناسب می باشد، ولی در ناحیه شکم آن ها تجمع چربی دیده می شود. یکی از دلایل بروز این مشکلات، مصرف مشروبات الکلی می باشد.

اختلالات هورمونی:

این اختلالات باعث می شود که سوخت ساز بدن شما از حد نرمال پایین تر بیاید و مواد غذایی بیشتر جذب بدن شما بشوند.

کم کاری تیروئید یکی از این اختلالات هورمونی می باشد. به کسانی که دچار این اختلالات هستند، توصیه می شود که سریعا به دکتر متخصص مراجعه کنند. هم چنین داشتن برنامه ی غذایی خوب نیز می تواند به چاق نشدن این افراد کمک کند.

عوامل ارثی و ژنتیکی:

عوامل ارثی و ژنتیکی تاثیر زیادی در خصوصیات ظاهری و درونی هر شخصی دارند. رنگ پوست، رنگ چشم، قد، عصبانیت، خوش رفتاری و البته چاقی و لاغری. به وفور دیده شده است، کسانی که دچار چاقی هستند، فرزندانشان هم تپل و چاق به دنیا می آیند.

عوامل ارثی و ژنتیکی:
عوامل ارثی و ژنتیکی:

مصرف بیش از حد الکل:

نوشیدنی های الکلی باعث می شوند که فرایند سوخت و ساز در بدن شما کند شود. با پایین آمدن سرعت فرایند سوخت و ساز، شما دچار اضافه وزن می شوید. معمولا کسانی که الکل مصرف می کنند، چاقی موضعی در ناحیه ی شکم دارند.

رژیم های غذایی نامناسب:

رژیم های غذایی نامناسب و کارشناسی نشده، می توانند ضررهای زیادی به بدن شما وارد کنند. رژیم غذایی که پروتئین به میزان کافی در آن دیده نشده، علاوه بر این که موجب لاغری شما نمی شود،

گاها نتیجه ی عکس نیز دارد. شما وقتی که بدنتان به میزان کافی پروتئین جذب نکند، به خوبی احساس سیری نمی کنید. پروتئین باعث کنترل ترشح هورمون نوروپپتید (یکی از هورمون های موثر در سیری) می شود.

یائسگی:

چاقی در دوران یائسگی بسیار در بین خانم ها رایج می باشد. قبل از یائسگی ترشح هورمون استروژن باعث می شود که چربی های اضافه در بدن خانم ها، در باسن و ران آن ها ذخیره بشوند. بعد از یائسگی این هورمون کم کار می شود و این چربی های اضافه در ناحیه شکم آن ها ذخیره می شوند.

شما در حال خواندن پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی هستید.

باکتری های مضر روده:

موسوم به باکتری روده و یا فلور روده.
در روده ی انسان ها صدها نوع باکتری زندگی می کنند. همان طور که می دانید بعضی از باکتری ها مفید و بعضی دیگر مضر هستند.

از بین رفتن توازن در این باکتری ها ممکن است، باعث بروز چاقی و اضافه وزن شود. باکتری فیرمیکوت در روده ی انسان سبب می شود که مواد غذایی بیشتر از حد استاندارد خود جذب بشوند.

در این قسمت به تعدادی از عوامل چاقی اشاره داشتیم. با شناخت عامل اصلی چاقی خود، می توانید راه حل مناسب برای حل آن را پیدا کنید.

باکتری های مضر روده:
باکتری های مضر روده:

کم خوابی:

خواب کم، مخصوصا در هنگام شب باعث افزایش وزن می شود. سوخت و ساز بدن، عضله سازی و خیلی از فعالیت های دیگر، در هنگام خواب شب انجام می شوند. با از دست دادن این خواب، بسیاری از فعالیت های ضروری بدن شما از دست می روند.

محققان این حوزه طی آزمایشات انجام شده، از یک جامعه آماری به وسعت 68000 نفر، به این نتیجه رسیده اند که کسانی که در شب 7 تا 8 ساعت می خوابند، تناسب اندام بهتری دارند، نسبت به کسانی که در این تایم فقط 4 الی 5 ساعت می خوابند.

تا به این جای کار ابتدا ما به تعریف چاقی پرداختیم، سپس متوجه شدیم که به چه شخصی چاق می گویند و انواع چاقی چیست.

در نهایت نیز به توضیح عوامل چاقی پرداختیم. در ادامه سعی داریم که در مورد تبلیغات فیک و دروغ داروها و وسایل لاغری صحبت کنیم.

تبلیغات دروغین برای لاغری:

همان طور که گفته شد یکی از معضلات اصلی مردم، رفع مشکل چاقی آن ها می باشد. وجود این مشکل و علاقه ی مردم به خوش پوشی، شاخک های کلاه برداران را تیز کرده است. عده ای سود جو برای کسب پول دست به تبلیغات وسیع در فضای مجازی، اینترنت و شبکه های ماهواره ای می کنند و در این تبلیغات وعده ی لاغری سریع و مجوزهای معتبر می دهند.

خیلی از مردم نیز به سرعت فریب خورده و چند دوره از این محصولات استفاده می کنند. بعد از چند دوره مصرف متوجه می شوند که پول خود را هدر داده اند، ولی ای کاش که این کار فقط باعث هدر رفتن پول آن ها می شد.

بعضی از این قرص ها و داروها عوارض مخرب زیادی بر روی بدن فرد مصرف کننده دارند و باعث می شوند که وی دچار مشکل بشود. در ادامه به بررسی بعضی از این تبلیغات می پردازیم.

  • کاهش وزن در دو هفته

این تبلیغات معمولا با شعارهای وسوسه کننده ای نظیر، کاهش وزن در دو هفته، دیگر احتیاجی به ورزش های طاقت فرسا نیست، لاغری بدون ورزش و رعایت رژیم، کاهش وزن 6 الی 8 کیلو در یک ماه و… مشاهده می شوند.

عده ای با دیدن این تبلیغات وسوسه می شوند و سعی می کنند، یک بار این روش را تست کنند. تعدادی از این داروها ترکیبات الکی هستند که هیچ تاثیری روی بدن شخص نمی گذارند.

تعداد دیگری هم ترکیبات مضرری هستند که با تاثیر روی هورمون های بدن موجب کم شدن اشتها می شوند. حتی در بعضی از این ترکیبات، گرد فرشته نیز دیده شده است و گرد فرشته یک نوع مخدر است که باعث لاغری نیز می شود، ولی عوارض جانبی سنگینی دارد.

هم چنین ممکن است، بدن شخص به این نوع مخدر وابسته بشود. لاغری حاصل از این داروها موقت است و به سرعت بر می گردد.

کاهش وزن در دو هفته
کاهش وزن در دو هفته

اگر قرار است، از قرص برای لاغری کمک بگیرید بهتر است که با تجویز پزشک و دارای استاندارد سازمان بهداشت و دارو باشد.

توجه کنید که لاغری امری نیست که بدون زحمت و سریع به دست بیاید. تبلیغاتی که هر روشی لاغری بدون سختی و زحمت و در مدت زمان کوتاه را به شما پیشنهاد بدهد، عمدتا دروغ می باشند.

  • دستگاه های ورزشی معجزه گر:

تجهیزات ورزشی زیادی در شبکه های اجتماعی و ماهواره ای برای لاغری تبلیغ می شوند. کلیت ورزش کردن خوب و مفید می باشد، ولی آیا شما با یک دستگاه و چند حرکت محدود لاغر می شوید؟ اگر که می خواهید با ورزش کردن لاغر شوید، باید زیر نظر یک مربی کار کشته و مجرب و با برنامه ی حساب شده ورزش کنید.

به عنوان مثال زدن 1000 حرکت دراز نشست در روز علاوه بر این که تاثیر زیادی روی لاغری شما ندارد، به ستون فقرات و گردن شما نیز آسیب می رساند.

شما باید برنامه ی تمرینی مدونی داشته باشید که در آن برنامه کل اعضای بدن و نواحی مختلف بدنتان درگیر باشند. علاوه بر این شما باید به اندازه ورزش کنید. حتما زیاد ورزش کردن باعث نتیجه گیری بهتر نیست، بلکه در مواقعی نیز نتیجه ی عکس می دهد.

  • کفش مخصوص لاغری:

شاید یکی از عجیب ترین تبلیغاتی که دیده باشیم، کفش های مخصوص لاغری باشند. فروشندگان آن ادعا می کنند که این کفش ها علاوه بر این که طبی هستند، با نیرویی که هنگام پیاده روی بر زمین وارد می کنند، باعث لاغری شخص می شوند. طبق بررسی کارشناسان این کفش ها، کفش های معمولی می باشند که حتی در طبی بودن آن ها نیز شک و شبهه وجود دارد.

کفش مخصوص لاغری:
کفش مخصوص لاغری:

به طور کلی باید توجه داشته باشید که هیچ قرص، وسیله ی ورزشی و یا کفشی به تنهایی باعث لاغری شما نمی شود. ورزش استاندارد و با برنامه به همراه رژیم مناسب و یا قرصی که توسط پزشک تجویز شده است و به علاوه ی رژیم غذایی می توانند در روند لاغری شما موثر باشند.

فرمول اصلی لاغری سوزاندن کالری زیاد و جذب کم آن می باشد. شما با ورزش می توانید شروع به کالری سوزی کنید و با رژیم غذایی مناسب نیز، کالری کم و پروتئین مناسب دریافت می کنید. این روند در طی گذشت چند ماه می تواند منجر به لاغری شما بشود.

اما عده ای به دلایل مختلف، مثل ضعف بدنی، بیماری، کهولت سن، پر بودن وقت و.. نمی توانند به صورت مداوم ورزش داشته باشند و یا شرایط زندگی آن ها به نحوی است که نمی توانند رژیم بگیرند. به این اشخاص توصیه می شود که سراغ روش انجام عمل های لاغری بروند. این عمل ها دقیقا مناسب اشخاصی است که بنا به هر دلیلی نمی توانند از طریق ورزش و رژیم به وزن ایده آل خود برسند. در ادامه ما به بررسی یکی از این عمل ها به نام عمل بای پس معده می پردازیم.

عمل بای پس معده:

همان طور که گفته شد، مناسب ترین راه حل برای کسانی که توان انجام ورزش های سخت و گرفتن رژیم را ندارند، استفاده از عمل لاغری می باشد. یکی از معروف ترین و موثر ترین عمل های جراحی لاغری، عمل بای پس معده می باشد.

عمل بای پس معده:
عمل بای پس معده:

این عمل برای اولین بار در سال 1967 میلادی در دانشگاه ایووا آمریکا و توسط شخصی به نام ایتو و میسون صورت پذیرفت و از آن زمان تا الان با به تکامل رسیدن آن، جزء محبوب ترین و موثر ترین عمل های لاغری می باشد. به صورت خلاصه می توان گفت که در این روش بهترین جراح بای پس معده با تغییر مسیر جذب مواد غذایی و کوچک تر کردن حجم معده، میزان جذب کالری و چربی را در بدن شما به حداقل می رساند.

در این روش جراح با دور زدن قسمتی از روده و بخش بزرگی از معده، باعث می شود که هم مسیر جذب مواد غذایی تغییر کند و هم با پایین آمدن حجم معده، شخص نتواند به میزان کافی غذا بخورد.

این عمل معمولا به دو شیوه ی برش باز و لاپاراسکوپی انجام می پذیرد. معمولا روش لاپاراسکوپی به دلیل این که درد و خونریزی کم تری دارد، بیش تر مورد استقبال قرار می گیرد. عمل بای پس معده علاوه بر این که باعث لاغری می شود، بسیاری از بیماری های مربوط به چاقی را نیز درمان می کند. در ادامه به بررسی دقیق تر این عمل جراحی می پردازیم.

عمل بای پس معده به چه اشخاصی توصیه می شود؟

این عمل به افرادی که

  • عدد به دست آمده از فرمول شاخص بدنی (bmi) آن ها از 35 به بالا می باشد. یعنی اشخاصی که دارای چاقی درجه 2 و یا چاقی مفرط هستند.
  • دارای بیماری های شدیدی مثل دیابت نوع دو، فشار خون و یا آپنه در ناحیه پا هستند.
  • سن آن ها بالای 18 سال است.
  • حداقل 5 سال است که دچار چاقی است و یا میزان چاقی وی به مرحله خیلی خطرناک رسیده است.

توصیه می شود.

عمل بای پس معده به چه اشخاصی توصیه می شود؟
عمل بای پس معده به چه اشخاصی توصیه می شود؟

البته این عمل به هر شخصی که مشخصات فوق را داشته باشد، توصیه نمی شود. قبل از عمل بیمار باید به پزشک مراجعه کرده و بنا به تشخیص وی اقدام به عمل بکند. در ادامه در مورد مقدمات پیش از عمل توضیحاتی ارائه می دهیم.

تا اینجا با مبحث عمل بای پس معده به چه اشخاصی توصیه می شود آشنا شدید پیشنهاد می کنیم تا انتهای پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی با ما همراه باشید.

چه کارهایی باید قبل از این عمل انجام بدهیم؟

دنبال یک پزشک خوب، خوش نام و چیره دست بگردیم.

طی جلسات مشاوره انتظار خود را از عمل بیان کنید.

دکتر روش انجام عمل، مزایا، معایب و هزینه ی آن را به شما می گوید، باید به همه ی آن ها با دقت گوش کنید و متوجه آن ها باشید.

از اشخاص دیگری نیز تحقیق کنید. کسانی که قبلا این عمل را انجام داده اند، بهترین گزینه ها هستند.

پس از قبول شرایط فوق، پزشک برای شما آزمایشاتی می نویسد. آن ها را به صورت کامل باید انجام دهید.

با توجه به نتیجه آزمایشات مشخص می شود که علت چاقی شما چیست. اگر اختلالات هورمونی باعث چاقی شما هستند، باید قبل از عمل آن ها رفع بشوند.

با توجه به جواب آزمایشات پزشک تشخیص می دهد که شما می توانید عمل کنید، یا خیر. در صورتی که جواب منفی بود، اصراری به انجام عمل نداشته باشید.

معمولا از بیمار آزمایش خون، آزمایش سونوگرافی، آزمایش کیسه‌ی صفرا و… گرفته می شود. این آزمایشات بنا به تشخیص پزشک جراح متغیر می باشد.

ترک کردن سیگار

اگر شما سیگار مصرف می کنید، باید از یک مدت قبل از جراحی به فکر ترک آن بیفتید. هم چنین بعد از جراحی نیز نباید به فکر سیگار کشیدن بیفتید. کشیدن سیگار روال کاهش وزن شما را کند می‌کند و ممکن است، شما را دچار مشکلاتی کند.

ترک کردن سیگار
ترک کردن سیگار

به مشاوره ی تغذیه ی خوب مراجعه کنید. معمولا توصیه می شود، از مدتی قبل به مشاور تغذیه مراجعه کنید و برنامه ی غذایی خود را اصلاح کنید. باید از نظر روانی آماده ی کم خوری باشید.

اگر باردار هستید، حتی اگر شک دارید، به این قضیه، ابتدا از صحت و سقم آن مطلع شوید.

اگر دارو یا مکمل خاصی را مصرف می کنید، حتی گیاهی، آن را به پزشک جراح خود اطلاع رسانی نمایید.

از یک هفته قبل شروع به رژیم و کاهش وزن کنید.

احتمالا پزشک به شما توصیه کند مصرف دارو‌هایی که از لخته شدن خون جلوگیری می کنند، را متوقف کنید. معروف ترین این داروها عبارتند از آسپرین، ایبوپروفن (ادویل)،ویتامین E، وارفارین (کومادین) و برخی دارو‌های دیگر.

در روز جراحی برنامه ی غذاییتان را طبق دستور العملی که دکتر داده است، تنظیم کنید.

سر زمان مقرر در بیمارستان حاضر شوید.

ترک کردن سیگار
ترک کردن سیگار

شیوه ی انجام عمل:

همان طور که گفته شد این عمل جراحی به دو روش برش باز و لاپاراسکوپی انجام می شود. در روش برش باز جراح به شیوه ی سنتی شروع به شکافتن شکم شما می کند. در این روش برش، خون ریزی و جای بخیه ی زیادی باقی می ماند،

اما در روش لاپاراسکوپی جراع ابتدا 4 تا 6 برش کوچک بر روی بدن شما ایجاد می کند، سپس با فرستادن لوله های مخصوصی (تروکار) به داخل بدن شما عمل را شروع می کند. دستگاه لاپاراسکوپ نیز همراه این تروکارها وارد بدن شما می شوند.

لاپاراسکوپ بر روی خود یک دوربین مخصوص دارد. این دوربین شروع به فیلم برداری از نواحی درونی بدن شما می کند. تصاویر ضبط شده به صورت آنلاین بر روی نمایشگر موجود در اتاق عمل نمایش داده می شود.

سپس بعد از این مراحل جراح شروع به انجام کارها می کند.

در مرحله ی نخست، جراح با بست های مخصوصی حجم معده ی شما را پایین می آورد. یعنی این که معده ی شما به دو بخش بالایی و پایینی تقسیم می شود. بخش بالایی معمولا حجم کمی دارد و عمده ی حجم معده وارد بخش پایینی می شود.

کیسه ی معده

به بخش بالایی معده کیسه ی معده نیز گفته می شود. از این به بعد غذایی که شما میل می کنید، وارد بخش کیسه ی معده می شود. همان طور که گفته شد بخش بالایی معده یا همان کیسه ی معده حجم بسیار کمی دارد.

معمولا این قسمت معده به حدی می رسد که یک انس (28 گرم) غذا بیشتر جا نمی شود. این امر باعث می شود که شما دیگر نتوانید زیاد غذا بخورید و با خوردن مقدار کمی غذا به سرعت سیر شوید. در صورتی که زیاده روی کنید، نیز ممکن است، حالتان بد شود. در این صورت است که شما ناچارا کم غذا می خورید و کالری کمی دریافت می کنید.

در مرحله‌ی بعد جراح بای پس کردن را شروع می کند. در این مرحله جراح همانند یک پل ارتباطی قسمتی از روده‌ی کوچک را به سوراخی که در کیسه ی معده ایجاد کرده است، متصل می کند.

حال غذایی که شما میل می کنید، به وسیله ی کیسه ی معده وارد این سوراخ جدید می شود و سپس از آنجا وارد رود‌ه‌ی کوچک شما می شود، به این طریق مسیر عبور و جذب غذا تغییر پیدا می کند و نتیجتا در این عمل جراحی کالری کم تری جذب بدن شما خواهد شد.

کیسه ی معده
کیسه ی معده

این عمل جراحی عموما بین 1 تا 2 ساعت زمان می برد. زمان بستری افراد نیز با توجه به شرایطشان متفاوت می باشد. عموما افراد 1 روز بعد مرخص می شوند. در موارد نادری هم دیده شده است که پزشک تا 4 روز دستور بستری داده است.

بعد از اتمام عمل، تازه کار اصلی برای شما شروع می شود. اینجاست که باید نتیجه ی کارها و هزینه هایمان را ببینیم. در ادامه به توضیح مراقبت های پس از عمل می پردازیم.

بعد از عمل چه کارهایی باید انجام بدهیم؟

همان طور که گفته شد بعد از اتمام عمل بین 1 تا نهایتا 4 روز شما می توانید که بستری باشید. در طول این مدت باید تحت یک سری از مراقبت ها باشید. با انجام درست این موارد می توانید زودتر نظر دکتر را برای دادن دستور ترخیص جلب کنید. در ادامه مواردی که باید در حین بستری شدن پس از عمل باید انجام دهید، را توضیح می دهیم.

بعد از عمل چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
بعد از عمل چه کارهایی باید انجام بدهیم؟

احتما دکتر از شما بخواهد که کنار تخت بشینید و گاها کمی قدم بزنید.

در مواردی به مدت 1 تا 2 روز یک سوند درون بینی تان می گذارند. این سوند به معده ی شما وصل می شود و مایعات روده ی کوچک را از آن خارج می کند.

احتمال دارد که یک سوند نیز برای خارج کردن ادرارتان به شما وصل کنند.

یک سوند نیز به بخش پایینی و بزرگ تر معده ی شما وصل می شود. به کمک این سوند آب معده ی شما دفع می شود.

داروهایی برای لخته نشدن خون به شما داده می شود.

در صورت لزوم داروهای مسکنی برای کاهش درد تجویز می شود.

بعد از عمل چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
بعد از عمل چه کارهایی باید انجام بدهیم؟

اگر تمام این موارد به درستی انجام شوند و دکتر از روند بهبود و نقاهت شما راضی باشد، مجوز ترخیص شما را صادر می کند. بعد از این که مرخص شدید و به خانه رفتید، باید یک سری کارها و مراقبت ها انجام دهید که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

همان طور که گفته شد قبل از عمل باید به یک دکتر تغذیه خوب مراجعه کنید. پیروی کردن از برنامه ی غذایی که وی تدوین کرده است، بسیار ضروری می باشد.

پیروی نکردن از آن علاوه بر این که روند لاغری شما را به تاخیر می اندازد، به معده ی شما نیز آسیب می رساند. یک هفته بعد از عمل، شما می توانید که مصرف مایعات رقیق را شروع کنید. دو هفته باید به معده ی جدیدتان فرصت دهید که به جذب مایعات عادت کند.

بعد از این دو هفته می توانید شروع به مصرف مواد خوراکی نیمه جامد و پوره ای کنید. بعد از گذشت مدت کوتاهی نیز معده ی جدیدتان به مصرف انواع مواد غذایی عادت می کند و می توانید که مثل گذشته همه چیز بخورید، البته باید توجه داشته باشید که حجم معدتان بسیار کوچک تر از گذشته شده است.

ورزش کردن را فراموش نکنید. احتیاجی به ورزش های سنگین نیست. پیاده روی روزانه بین 20 تا 30 دقیقه می تواند بسیار مفید واقع بشود. ورزش و رژیم روند لاغری شما را به شدت سریع می کنند. بعد از گذشت یک مدت از عمل می توانید هر ورزشی که دوست داشته باشید، را انجام دهید.

عمل جراحی بای پس معده مزایایی نسبت به سایر عمل های جراحی دارد که در ادامه به توضیح این مزایا می پردازیم.

امیدواریم تا اینجا از خواندن مقاله عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی اطلاعات مفیدی کسب کرده باشید.

مزایای لاپاراسکوپی نسبت به سایر روش ها:

زمان بستری بسیار کم:

همان طور که گفته شد نهایتا بعد از 4 روز شما مرخص می شوید.

دوره‌ی نقاهت بسیار کوتاه:

بعد از عمل معمولا تا چند روز احساس درد کمی از ناحیه بخیه ها داشته باشید. بعد از گذشتن چند روز شما می توانید که سرکار بروید و فعالیت های اجتماعی خود را از سر بگیرید.

درد و خون ریزی کم:

این عمل درد و خونریزی زیادی ندارد. در صورتی که به سبک لاپاراسکوپی نیز انجام شود، این درد و خونریزی به حداقل می سد.

جای زخم‌های باقی مانده بسیار کوچک‌:

خیلی ها نگران جای زخم و بخیه روی بدن خود هستند. این عمل به خصوص به شیوه ی لاپاراسکوپی، جای زخم زیادی بر جا نمی گذارد.

و خطر ابتلا به فتق یا عفونت پایین

عوارض جانبی بسیار کم:

گاهی اوقات دیده می شود که یک عمل جراحی، یک مشکل را حل می کند، ولی به جای آن چندین مشکل دیگر برای شما ایجاد می کند. عمل جراحی بای پس معده عوارض جانبی بسیار کمی دارد.

عوارض جانبی بسیار کم:
عوارض جانبی بسیار کم:

عملکرد نرمال بدن:

بعد از عمل، با توجه به این که ما درون سیستم داخلی بدن دست برده ایم، ولی هیچ اختلالی درون عملکرد معده، روده و کل سیستم بدن به وجود نمی آید.

وارد نشدن جسم خارجی به بدن شما:

یکی از مزایای مهم این عمل جراحی نسبیت به سایر عمل ها این است که جسم خارجی وارد بدن شما نمی شود. معمولا بدن انسان ها در برابر اجسام خارجی از خود مقاومت نشان می دهد و آن ها را پس می زند. گاها این اجسام خارجی باعث ایجاد عفونت نیز می شوند.

خون ریزی کم:

در جریان این جراحی، بیمار خون زیادی از دست نمی دهد.

ساده و کوتاه بودن این جراحی:

این جراحی، سنگین و پر فشار نیست. حدودا بعد از گذشت یک ساعت به مراحل انتهایی عمل می رسیم.

تا به این جای کار در مورد چاقی، علت های آن، راه های پیشگیری و درمان آن صحبت کردیم، سپس به شرح کامل عمل بای پس معده برای لاغری پرداختیم. حال می خواهیم بررسی کنیم که این عمل جراحی چه هزینه هایی دارد.

هزینه های عمل جراحی بای پس معده:

عمل جراحی بای پس معده، مثل هر عمل دیگری هزینه هایی دارد. این هزینه ها در جاهای مختلف متفاوت می باشند. به عنوان مثال ممکن است، هزینه ی عمل در تهران X تومان باشد، ولی در اهواز Y تومان. در هر شهری هم ممکن است، در مناطق مختلف و توسط پزشکان مختلف متفاوت باشد. در این قسمت ما سعی داریم که عوامل موثر در قیمت عمل بای پس معده را برای شما شرح دهیم.

هزینه های عمل جراحی بای پس معده:
هزینه های عمل جراحی بای پس معده:

چه عواملی در هزینه ی تمام شده ی بای پس معده موثر هستند؟

دستمزد جراح:

قطعا یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر روی مقدار کلی هزینه، دستمزد پزشک جراح می باشد. شما باید با توجه به بودجه ای که برای عمل دارید، پزشک انتخاب کنید. قطعا پزشکان خوش نام تر و با تجربه تر دستمزدهای بالاتری دارند.

دستمزد جراح:
دستمزد جراح:

دستمزد کادر جراحی:

قطعا یک جراح به تنهایی از پس یک جراحی بر نمی آید. جراح نیاز به یک تیم کامل که شامل دستیاران جراح، متخصص بی هوشی، تکنسین اتاق عمل و… می باشد، است. هر کدام از این اشخاص برای جراحی هزینه ای دارند، البته شما به صورت مستقیم چیزی به آن ها پرداخت نمی کنید، بلکه معمولا روی دستمزد جراح و بیمارستان حساب می شوند، ولی طبیعتا دستمزد این اشخاص نیز تاثیر زیادی در هزینه ی جراحی دارد.

هزینه ی بیمارستان:

یکی دیگر از بخش های مهم و تاثیرگذار بر روی هزینه ی عمل بای پس معده، این بخش می باشد. انتخاب بیمارستان تاثیر زیادی در هزینه ی تمام شده ای که پای شما می افتد دارد. بیمارستان های خصوصی معمولا امکانات بیشتر و طبیعتا هزینه های بیشتری نیز دارند، البته هر پزشکی فقط در چند بیمارستان خاص عمل می کند. انتخاب پزشک نیز در انتخاب بیمارستان تاثیرگذار می باشد.

تجهیزات جراحی:

هزینه ی تجهیزات جراحی در تعیین مبلغ هزینه ی بیمارستان تاثیر زیادی دارد. هر عمل جراحی یک سری مواد مصرفی و یک سری امکانات دستگاهی و تجهیزاتی لازم دارد.

این تجهیزات استهلاک بالایی دارند و هزینه ی نگه داری آن ها نیز زیاد است. هم چنین چند مدتی یک بار باید بهتر و به روز بشوند. مواد مصرفی جراحی نیز عمدتا وارداتی می باشند و هزینه ی آن ها مدام در حال افزایش می باشد.

تورم:

تورم عاملی است که روی قیمت همه چیز تاثیر می گذارد. با افزایش نرخ تورم، قیمت دستگاه ها، هزینه ی تعمیر و نگه داری آن ها، دستمزدها، هزینه های بیمارستان و مواد مصرفی گران تر می شوند.

قیمت ارز:

بخش عمده ی وسایل، تجهیزات و مواد مصرفی جراحی وارداتی هستند و با افزایش نرخ ارز مخصوصا دلار، قیمت آن ها نیز بالاتر می رود.

قیمت ارز:
قیمت ارز:

تحریم:

تحریم ها باعث می شوند که تجهیزات، مواد مصرفی و… سخت گیر بیایند. این تحریم ها باعث می شوند که بازار این گونه وسایل دست دلال ها بیفتد و آن ها نیز از این شرایط استفاده کنند و از آب گل آلود ماهی بگیرند. با این شرایط در صورتی که یکی از تجهیزات اتاق عمل دچار خرابی شود، نیز، پیدا کردن قطعات لازم برای آن کاری دشوار و هزینه بر می شود.

مالیات:

افزایش نرخ مالیات می تواند تاثیر زیادی در قیمت نهایی عمل جراحی بای پس معده داشته باشد. مالیات یکی از نکاتی هست که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی هزینه کشیده می شود.

محدودیت واردات:

دولت و مجلس برای حمایت از تولید کننده های داخلی مدام در حال تصویب قوانین محدود کننده ای برای واردات هستند. این ایجاد محدودیت باعث می شود که تجهیزات و وسایل مورد نیاز در بازار کم یاب شوند. این کم یابی باعث می شود که نرخ آن ها بالاتر برود.

در این قسمت به عواملی که به طور کلی بر روی هزینه ی نهایی این عمل جراحی تاثیر گذار هستند، اشاره کردیم. شاید عوامل دیگری نیز دخیل باشند، بر روی این موضوع، اما تاثیر زیادی ندارند.

همان طور که در قسمت قبل گفته شد، بعد از اتمام جراحی، کارها و هزینه های شما تمام نمی شوند، بلکه هنوز هم نیاز به مراقبت ها و هزینه های مختلفی داریم. در ادامه به توضیح هزینه های پس از عمل می پردازیم.

هزینه های پس از عمل:

هزینه های پس از عمل:
هزینه های پس از عمل:

پزشک تغذیه:

بعد از عمل شما تا مدتی باید زیر نظر پزشک تغذیه باشید. این فرض را داشته باشید که طی این عمل 70 درصد از حجم معده ی شما کم شده است. قطعا نمی توانید مثل قبل غذا بخورید. در صورتی که بدون برنامه غذا بخورید، ممکن است، باز هم حجم معده تان زیاد شود و یا با هر بار غذا خوردن، دچار مشکل بشوید. هزینه ی پزشک تغذیه یکی از ضروری ترین مسائل بعد از عمل بای پس معده می باشد.

مربی ورزشی:

ورزش کردن بعد از عمل، جزء ضروریات می باشد. شما می توانید بعد از عمل روزانه به پارک نزدیک خانه بروید و در آنجا پیاده روی کنید. در صورتی که بخواهید حرفه ای تر ورزش کنید، هزینه ی باشگاه و مربی را نیز باید متحمل شوید.

مکمل های غذایی:

خوردن مکمل های غذایی و ویتامین های مختلف بعد از عمل، امری ضروری می باشند. توصیه می شود که تا آخر عمر مصرف مکمل های غذایی را قطع نکنید.

خرید لباس:

یکی از اهداف کاهش وزن، پوشیدن لباس های زیبا می باشد. وقتی به این مرحله برسید، به این معنی است که تلاش های شما دارد، نتیجه می گیرد. لباس های قدیمی همه گشاد شده اند و وقت خرید لباس های جدید می باشد.

همان طور که مشاهده می کنید، عمل بای پس معده هزینه های زیادی دارد. علاوه بر هزینه های خود عمل، هزینه های جانبی آن نیز باید در نظر گرفته شوند. پرداخت این هزینه ها ممکن است، برای افراد متوسط جامعه مشکل ساز شود.

خوش بختانه از سالیان خیلی دور، انجام بیمه های همگانی و سلامت عمومی در ایران مرسوم بوده و قانون کارفرمایان را ملزم به انجام آن می کند. در ادامه به بررسی این که بیمه چیست و چه کاربردهایی در جامعه دارد، می پردازیم.

تا اینجا با مبحث هزینه های عمل جراحی بای پس معده آشنا شدید پیشنهاد می کنیم تا انتهای پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی با ما همراه باشید.

بیمه چیست:

هر کدام از ما بارها اسم بیمه را شنیده ایم و حتی ممکن است، از خدمات آن استفاده کرده باشیم، ولی نتوانیم آن را به صورت دقیق تعریف کنیم.

در اصل بیمه یک نوع قرارداد است. قراردادی که بین شرکت بیمه کننده و شخص یا شرکت بیمه شونده نوشته می شود و به موجب این قرارداد، بیمه کننده به ازای دریافت مبلغ مشخصی پول، در صورت بروز حادثه ی خاصی برای بیمه شونده، خسارت های آن را جبران می کند.

عمل جراحی چاقی یکی از عمل های رایج در ایران و جهان می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این جراحی با بیمه تامین اجتماعی  توصیه می کنیم از صفحه عمل چاقی با بیمه تامین اجتماعی دیدن کنید.

بیمه چیست:
بیمه چیست:

به طور مثال من می خواهم خانه ی خود را بیمه ی آتش سوزی کنم. شرکت بیمه کننده می گوید که در ازای دریافت مبلغ n تومان، در صورتی که تا یک سال خانه ی شما به صورت غیر عمدی دچار آتش سوزی شد، خسارت های وارد شده را من جبران می کنم. همه ی این ها روی کاغذ نوشته می شوند و دو طرف پس از بررسی ، آن را امضا می کنند.

در علم بیمه یک سری اصطلاحات تخصصی وجود دارد که در قسمت بعدی به معرفی هر کدام می پردازیم.

اصطلاحات رایج در بیمه:

بیمه گر:

شرکت بیمه کننده را بیمه گر می گویند. در اصل طرفی از قرارداد که به ازای دریافت مبلغی، خسارت های ناشی از حوادث غیر مترقبه ی وارد شده به طرف مقابل را جبران می کند.

بیمه گذار:

به طرف بیمه شونده، بیمه گذار می گویند. یعنی شخص حقیقی یا حقوقی که با پرداخت یک مبلغ مشخصی به شرکت بیمه گر، این انتظار را دارد که در صورتی بروز حادثه ی غیر مترقبه ای، خسارت های وارد شده را از طرف بیمه گر دریافت کند.

بیمه گذار:
بیمه گذار:

موضوع بیمه:

آن چیزی که بیمه می شود.

مبلغ بیمه شده:

ارزش ریالی شیء بیمه شده (موضوع بیمه). به عنوان مثال شما ماشین 400 میلیون تومانی خود را بیمه می کنید.

اتفاق:

بروز حادثه ای که رخ دادن آن خارج از اختیار بیمه گذار باشد.

خسارت: ضرر و زیانی است که در نتیجه ی بروز اتفاق به بیمه گذار وارد می شود و بیمه گر ملزم به پرداخت آن می باشد.

ارزیابی خسارت:

بعد از وقوع اتفاق، کارشناسانی از طرف بیمه گر به محل وقوع اتفاق مراجعه می کنند. این کارشناسان عمدی و یا غیر عمدی بودن آن را بررسی و سپس بعد از این که غیر عمد بودن آن مشخص شد، به بررسی میزان خسارت وارد شده می پردازند.

فرانشیز:

بعد از تعیین میزان خسارت، بیمه گر همه ی آن را به بیمه گذار پرداخت نمی کند، بلکه مقداری از آن را کم می کند. به این مقدار کم شده فرانشیز می گویند. به عنوان مثال، از نظر کارشناس ماشین شما 10 میلیون تومان آسیب دیده است. بیمه 70 درصد آن را به شما پرداخت می کند. به آن 30 درصد باقی مانده فرانشیز می گویند.

بیمه ی اجباری:

قانون انجام بعضی از بیمه ها را اجباری کرده است. به عنوان مثال مطابق با قانون هر کارفرمایی موظف است که کارکنان خود را بیمه کند.

بیمه ی اجباری:
بیمه ی اجباری:

بیمه ی اختیاری:

بیمه هایی که انجام دادن و یا ندادن آن ها اختیاری و بنا به تشخیص خود فرد می باشد. مثلا بیمه ی بدنه ی ماشین.

بیمه دارای انواع و اقسام متفاوتی می باشد که هر کدام در جای خاصی و برای کاربردهای خاصی طراحی شده اند.

در یک دسته بندی کلی می توان بیمه را به 3 دسته ی بیمه ی اشخاص، اموال و مسئولیت تقسیم بندی کرد. در ادامه به بررسی انواع بیمه به صورت مختصر می پردازیم.

انواع بیمه:

  • بیمه ی اشخاص:

این نوع بیمه همان طور که از عنوان آن پیدا است، مربوط به جان و سلامتی اشخاص می باشد. هر حادثه ای که ممکن است، برای شخصی رخ دهد و جان و سلامتی وی را به خطر بیاندازد، جزء این نوع از بیمه قرار می گیرد. خود این بیمه به دو دسته ی بیمه ی اشخاص گروهی و بیمه ی اشخاص انفرادی تقسیم می شود.

از انواع این نوع بیمه می توان به بیمه ی عمر، درمان، حوادث و تکمیلی اشاره کرد.

بیمه ی اموال:

هر شخصی با توجه به شرایط کاری و اجتماعی اش اموال و دارایی هایی دارد. خانه، مغازه، انبار، اجناس مغازه و انبار،خودرو، وسایل خانه، پول و دلار، اشیای عتیقه و یا لوکس و قیمتی و… جزء دارایی های مهم و حیاتی هر کسی می باشند. حفظ این دارایی ها از خطرات مختلف بحث خیلی مهمی می باشد. حفظ آن ها در برابر آتش سوزی، سرقت و…

بیمه کردن این جور از اموال باعث می شود که خیال شما راحت باشد و به قولی شب به راحتی سرتان را روی بالشت بگذارید. بیمه ی آتش سوزی خانه، انبار، کارخانه،

انواع بیمه ی های خودرو، باربری و مهندسی جزء این دسته از بیمه ها می باشند.

بیمه ی مسئولیت:

این نوع از بیمه شامل مسئولیت هایی است که بیمه گذار در برابر افراد دیگر (اشخاص حقیقی یا حقوقی)پذیرفته است.

به عنوان مثال اگر شما خانه ی خود را تحت پوشش بیمه ی آتش سوزی قرار داده باشید، در صورتی که خانه ی شما طی اتفاقی (طبق تعریف اتفاق) دچار سانحه ی آتش سوزی بشود، بیمه پس از کارشناسی و تعیین خسارت، ملزم است که پس از کسر فرانشیز خود تمام خسارت های وارد شده بر شما را متحمل بشود،

ولی اگر آتش سوزی خانه ی شما به خانه ی همسایه سرایت کند، جبران خسارت همسایه جزء قرارداد بیمه ی آتش سوزی نیست. برای تحت پوشش قراردادن این اتفاق باید از بیمه ی مسئولیت استفاده کنید.

در این مقاله ما قصد داریم راجع به بیمه هایی صحبت کنیم که به سلامت و جان اشخاص مربوط می شوند. همان طور که در همین بخش ذکر شد بیمه ی تکمیلی یک نوع از بیمه ی اشخاص می باشد. در ادامه به تعریف این نوع از بیمه می پردازیم.

بیمه ی تکمیلی:

ما بیمه های درمانی متفاوت و متنوعی در ایران داریم. بیمه ی تامین اجتماعی، بیمه ی خدمات درمانی، نیروهای مسلح، نفت و…

همه ی این بیمه ها با دادن یک دفترچه و یا شماره ی مخصوص به بیمه گذار، در حوزه ی ارائه ی خدمات سلامت و درمان کار می کنند، ولی این نوع از بیمه ها خدمات محدودی را شامل می شوند و شخص برای کارهای محدودی می تواند از آن ها استفاده کند.

برای حل این مشکل و گسترش خدمات بیمه ای، می توان از بیمه ی تکمیلی استفاده نمود. بیمه ی تکمیلی همان طور که از اسمش پیداست، یک نوع بیمه ی کمکی (تکمیل کننده و مکمل) برای بیمه های درمانی می باشد. بیمه گذار می تواند علاوه بر داشتن یک بیمه ی درمانی مثل تامین اجتماعی، از خدمات بیمه ی تکمیلی نیز استفاده کند.

برای استفاده از این خدمات بیمه گذار ماهیانه مقداری پول باید پرداخت کند، اما از آن به بعد بخش عمده و مهمی از بیماری ها و عمل های جراحی خود را می تواند با هزینه ی بسیار کم و ناچیز انجام دهد.

این که چه گزینه هایی زیر پوشش بیمه ی تکمیلی باشند و برای هر کدام چه مقدار از هزینه پرداخت می شود، با توجه به شرکت بیمه گر متفاوت می باشد.

این نوع از بیمه به صورت گروهی، خانوادگی و انفرادی ارائه می شود.

بیمه ی تکمیلی گروهی:

کارفرما می تواند کارمندان خود را به شکل دسته جمعی تحت پوشش بیمه ی تکمیلی قرار دهد.

بیمه ی تکمیلی خانوادگی:

سرپرست خانوار می تواند کل خانواده ی خود و یا حتی تعدادی از آن ها را تحت پوشش بیمه ی تکمیلی قرار دهد.

بیمه ی تکمیلی خانوادگی:
بیمه ی تکمیلی خانوادگی:

بیمه ی تکمیلی انفرادی:

شخص می تواند به صورت انفرادی و شخصی و با پرداخت ماهیانه حق بیمه، خود را بیمه ی تکمیلی کند. اتفاقا پوشش دهی و خدمات بیمه ی درمانی تکمیلی بیشتر می باشد و البته هزینه ی آن هم مقداری گران تر است.

حال که به صورت کلی با این نوع بیمه آشنا شدیم، قصد داریم که بررسی کنیم آیا هزینه ی عمل بای پس معده تحت پوشش بیمه ی تکمیلی قرار می گیرد؟ اگر آره در چه شرایط و ضوابطی؟

عمل بای پس معده با بیمه ی تکمیلی:

شرکت های زیادی هستند که خدمات بیمه ی تکمیلی را ارائه می کنند. هر کدام از این شرکت ها قوانین مربوط به شرایط خود را دارند.

یک شرکت ممکن است، یک مریضی خاص را تحت پوشش قرار ندهد، ولی شرکت دیگر آن را ساپورت کند. یک شرکت ممکن است تا سقف 10 میلیون تومان از یک عمل را پرداخت کند و دیگری تا سقف 15 میلیون. شما بهتر است که قبل از عقد قرارداد با هر شرکتی از لیست خدمات آن مطلع شوید

البته توجه داشته باشید که این لیست ها و قوانین مدام در حال تغییر هستند، اما ما در این مقاله قصد داریم که به صورت کلی این موضوع را بررسی کنیم، ولی بهتر است، برای کسب اطلاعات دقیق تر با شرکت بیمه گر خود تماس برقرار کنید.

عمل جراحی بای پس معده در حالت عادی جزء عمل های زیبایی محسوب می شود. معمولا هیچ بیمه ای هزینه های عمل های زیبایی را تحت پوشش قرار نمی دهد، بلکه فقط هزینه های مربوط به جان و سلامتی شخص تحت پوشش آن ها می باشد.

چاقی و اضافه وزن خطرناک

ولی در صورتی که میزان چاقی و اضافه وزن شما به حد خیلی خطرناک رسیده باشد و یا این که شما بر اثر این چاقی دچار یک بیماری خیلی خطرناک شده باشید که جان و سلامتی شما را تحت تاثیر قرارداده است، بیمه ی تکمیلی می تواند هزینه ی آن را بپذیرد.

توجه کنید که تشخیص مواد فوق بر عهده ی پزشک معتمد بیمه گر می باشد. شما تمامی عکس ها و آزمایشات خود را در اختیار بیمه گر می گذارید. پزشک معتمد (گاها کمسیون پزشکی) با بررسی مدارک شما تصمیم می گیرد که آیا این میزان از چاقی، سلامتی شما را شدیدا تحت تاثیر قرار داده است؟

و یا بیماری خیلی شدیدی که دارید، بر اثر چاقی شماست یا دلیل دیگری دارد. گرفتن نامه از پزشک خودتان و ضمیمه کردن آن به پرونده نیز می تواند، تاثیر خوبی بر روی نظر پزشک معتمد بیمه گر داشته باشد.

ما در مقاله عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی در ابتدا به تعریف چاقی، دلایل و عوامل آن پرداختیم، سپس با روش عمل بای پس معده برای لاغری آشنا شدیم، سپس به توضیح هزینه های این عمل و شرایط بیمه ی تکمیلی برای پرداخت آن پرداختیم. امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

از اینکه تا انتهای پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی ما را همراهی کردید متشکریم و امیدواریم از خواندن پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی بهره کافی را برده باشید.

اگر میخواهید از هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی مطلع شوید پیشنهاد می کنیم پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی را مطالعه نمائید.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

دکتر مهدی سلیمی

دکتر مهدی سلیمی، عضو انجمن بین المللی جراحان چاقی (‌IFSO‌) هستند. همچنین ایشان متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص لاپاراسکوپی پیشرفته و جراح چاقی و متابولیک می‌باشند که مهارت فراوانی در انواع جراحی‌های کاهش وزن به خصوص در جراحی اسلیو معده دارند.‌

نظرات

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
با یک کلیک مشاوره بگیرید