عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی

عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی
فهرست مطالب

امروز ما در این مقاله قصد داریم که در مورد عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی بنویسیم. تناسب اندام در دنیای امروز ما نقش مهمی دارد. بعضی به اقتضای شغلشان و بعضی دیگر به خاطر میلشان به زیبایی همیشه دوست دارند که بدنشان روی فرم باشد.

عمل جراحی چاقی یکی از عمل های رایج در ایران و جهان می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این جراحی با بیمه تامین اجتماعی  توصیه می کنیم از صفحه عمل چاقی با بیمه تامین اجتماعی دیدن کنید.

شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.

09120174510

مقدمه

عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی
عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی

افزایش تعداد باشگاه های ورزشی هم برای خانم ها و هم برای آقایان گواه این مسئله می باشد. میل به زیبایی و پوشیدن لباس های زیبا همیشه برای آدم ها مسئله ی مهمی بوده است.

امکان ندارد که شما حتی برای یک بار در زندگی جلوی آینه نایستاده باشید و اندام خود را تماشا نکرده باشید. اگر اضافه وزن داشته باشید، حتی به مقدار خیلی کم، حتما برای شما پیش آمده است که از لباسی خوشتان بیاید، ولی وقتی آن را می پوشید، برایتان از ناحیه شکم و پهلو تنگ باشد. آن موقع است که کلی حسرت می خورید.

عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی
عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی

هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟

بیمه تأمین اجتماعی با شرط اینکه بیمار دارای BMI  بالای 40 باشد.

احتمالا 11 تا 14 میلیون از هزینه عمل اسلیو را پرداخت می کند و مابقی هزینه را باید بیمار پرداخت کند.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر روی بخش عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی کلیک کنید.

فهرست عناوین:
  • عمل لاغری اسلیو چیست و چگونه باعث کاهش وزن می شود؟
  • هزینه ی عمل لاغری اسلیو چگونه است و چه عواملی بر روی قیمت آن تاثیر گذارند؟
  • بیمه چیست؟
  • انواع بیمه کدام موارد می باشند؟
  • بیمه تامین اجتماعی چیست؟
  • آیا بیمه ی تامین اجتماعی هزینه ی عمل اسلیو را می پذیرد؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی با ما همراه باشید.

ماشینی شدن کارها و افزایش تعداد فست فودها

از عوامل اصلی این مسئله که کل جمعیت جهان رو به افزایش وزن هستند، می توان به ماشینی شدن کارها و افزایش تعداد فست فودها اشاره کرد. دیگر مثل گذشته نیازی نیست، برای انجام خیلی از کارها از خانه خارج بشویم.

خرید اینترنتی، پرداخت های الکترونیکی و… باعث شده اند، همان طور که سر مبل نشسته ایم و تلویزیون تماشا می کنیم، کارهای روزمره خود را نیز انجام بدهیم، همچنین در محل کار هم تعداد کارهای یدی بسیار کم شده اند.

کارهایی که در گذشته به وسیله ی انسان ها انجام می شدند، امروزه عمدتا بر عهده ی دستگاه ها می باشند و انسان وظیفه ی کنترل و مراقبت از دستگاه ها را دارد.

یعنی می توان گفت که عمده ی کارها به سمت پشت میز نشینی و با تحرک پایین می روند. این تغییر روند در شکل شغل ها باعث شده است که جمعیت جهان به سمت چاقی سیر کند.

علاوه بر این تغییر ذائقه ی مردم به سمت غذاهای آماده با چربی و کالری بالا دلیل دیگر افزایش وزن آن ها می باشد. افزایش تعداد فست فودهای موجود در سطح شهر نیز گواه بر این حرف می باشد.

افزایش وزن علاوه بر این که باعث به هم خورن ریتم بدنی شما می شود، سلامتتان را هم به خطر می اندازد. قند، فشار، انسداد رگ ها و… از عوارض چاقی و خوردن غذاهای نامناسب هستند.

اصلی ترین راه های کاهش وزن

اصلی ترین راه های کاهش وزن، ورزش کردن و رژیم می باشند، که البته نیازمند تلاش و عزم راسخ هستند. ورزش سخت و تغییر کلی در عادت های غذایی برای بعضی ها سخت می باشد.

افراد مسن، بیمار، دارای اضافه وزن شدید و کسانی که وقت آزاد زیادی ندارند، معمولا نمی توانند به صورت دائم و پیوسته ورزش کنند. پیشرفت علم و تکنولوژی برای این افراد راه حل هایی در نظر گرفته است. عمل های جراحی و روش های درمان چاقی موضعی از جمله ی این راه حل ها می باشند.

این روش ها اکثرا مفید واقع می شوند و شخص با تلاش کم تر و در مدت زمان مناسب نتیجه می گیرد، اما مشکل اصلی این روش ها هزینه های نسبتا بالای آن ها می باشد. بیمه ی تامین اجتماعی یکی از راه های کاهش هزینه های درمانی می باشد. ما در این مقاله ابتدا قصد داریم که به این سوالات پاسخ مناسب بدهیم.

برای آشنایی با هزینه عمل بای پس معده در بیمارستان های دولتی با بیمه تکمیلی توصیه می کنیم   پست عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی  را مشاهده کنید.

چاقی:

تجمع چربی های مازاد در بدن انسان به صورت غیر طبیعی را چاقی می گویند. طبق نظر کارشناسان چاقی یک بیماری است. چاقی عوامل مختلفی می تواند داشته باشد که در ادامه به بررسی این عوامل می پردازیم، ولی قبل از آن باید بفهمیم که به چه شخصی چاق گفته می شود؟

چاقی:
چاقی:

عده ای (مخصوصا خانم ها) به محض این که ذره ای اضافه وزن پیدا کنند، فکر می کنند که چاق شده اند و عده ی دیگری نیز با بیان این که من چاق نیستم، فقط استخوان بندیم درشت است می خواهند خود را توجیه کنند.

کارشناسان برای پایان دادن به این بحث ها، شاخصی به نام شاخص BMI یا شاخص توده ی بدنی تعریف کردند. این شاخص با در نظر گرفتن وزن فعلی شما، قد، نوع استخوان بندی، جنسیت و فعالیت شما، محدوده ی وزن مناسب برای شما را مشخص می کند.

عدد BMI= (وزن شما بر طبق واحد کیلوگرم) تقسیم بر (قد شما بر طبق واحد متر به توان 2)

چاقی:
چاقی:

شاخص BMI از فرمول بالا به دست می آید. با توجه به عدد به دست آمده از فرمول میزان چاقی و لاغری شما مشخص می شود.

افرادی که نتیجه ی شاخص BMI آن ها کم تر از 16.5 باشد، شدیدا دچار کمبود وزن هستند و اگر این عدد بین 16.5 تا 18.5 باشد، میزان این کمبود وزن معمولی می باشد.

مناسب ترین حالت این شاخص برای کسانی است که جواب شاخص BMI آن ها در بین 18.5 تا 25 می باشد. این افراد از نظر وزنی و تناسب اندام در استاندارد ترین حالت خود می باشند.

لطفا از پست هزینه عمل جراحی چاقی دیدن کنید

شاخص 25 تا 29.9

اگر نتیجه حاصل از فرمول ذکر شده بین بیست و پنج تا 29.9 باشد، این شخص دچار چاقی نیست و فقط مقدار کمی اضافه وزن دارد.

اگر این عدد چیزی بین 29.9 تا 35 باشد، این شخص دچار چاقی کلاس یک و یا درجه یک می باشد. این شخص یک مقدار چاق شده است، ولی هنوز دیر نشده است. او با مقداری تلاش می تواند به وزن ایده آل برسد.

حال اگر این عدد از 35 فراتر رفته باشد و حتی تا 39.9 هم برسد، این شخص دچار چاقی کلاس 2 و یا درجه ی 2 می باشد. اینجا است که زنگ های خطر به صدا در آمده اند.

این شخص زیبایی هیکلش را از دست داده است، لباس های مورد علاقه اش را نمی تواند بپوشد و سلامتی اش در خطر می باشد.

در این مرحله اگر فرد مورد نظر به سرعت دست به کار نشود، ممکن است، دچار چاقی مفرط شود.

آخرین مرحله ی چاقی هم برای کسانی است که مقدار عددی شاخصBMI برای آن ها بالای 40 می باشد. این افراد دچار چاقی کلاس 3 و یا مفرط شده اند.

به این نوع چاقی، چاقیه خطرناک نیز می گویند. این اشخاص به سختی و از جاهای خاصی می توانند، برای خود لباس تهیه کنند، همچنین از نظر تحرکی و انجام کارها نیز به شدت اذیت هستند.

پیشنهاد می شود که این افراد سریعا به دنبال یک روش برای کاهش وزن باشند. درد گرفتن پا، کمر، زانو، فشار خون، قند، چربی و… همگی از عوارض این نوع چاقی هستند.

البته رده ی سنی و جنسیت نیز در این قضیه بی تاثیر نیست.

عوامل چاقی:

عادات بد غذایی:

عادات بد غذایی مثل خوردن بیش از حد قند، شکر، غذاهای چرب، فست فود، زیاد خوری، بد موقع غذا خوردن و…

این عادت ها باعث چاقی می شوند. جالب است که بدانید رایج ترین دلیل چاقی همین عامل است. راه حل آن هم تغییر رژیم غذایی می باشد. با تغییر رژیم غذایی و کم کردن قند و شکر و چربی از وعده های روزانه، این عامل رفع می شود و فرد به مرور زمان وزن کم می کند.

عادات بد غذایی:
عادات بد غذایی:

استرس و افسردگی:

این نوع چاقی ناشی از استرس، افسردگی و فشار زندگی می باشد. عده ای در هنگام ناراحتی به سمت خوردن هله هوله روی می آورند. راه کنترل این نوع چاقی هم یا کنترل استرس است و یا این که فرد هنگام استرس و مشکلات بتواند جلوی خودش را بگیرد و به سمت مواد غذایی نرود.

شما در حال خواندن پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی هستید.

گلوتن:

این نوع از چاقی بیشتر سراغ خانم های در حال یائسه شدن می رود. برای آقایان نیز معمولا کسانی که اختلالات هورمونی دارند، در معرض این نوع چاقی هستند. دوری از سیگار و الکل، ورزش با وزنه و تحرک داشتن راه های اصلی مقابله با آن است.

عوامل اتروژنیکی:

افرادی که کل بدنشان معمولی است و تجمع چربی فقط در ناحیه شکم دیده می شود، دچار این نوع چاقی هستند. این نوع چاقی ممکن است، خطراتی هم داشته باشد. ایجاد مشکلات تنفسی از عوارض این نوع چاقی است. به کسانی که دچار این نوع چاقی هستند، توصیه می شود که مصرف مشروبات الکلی را کنار بگذارند.

چاقی وریدی:

این نوع چاقی که ریشه ی ارثی دارد، معمولا در خانم های باردار اتفاق می افتد. خوردن آب زیاد و پیاده روی راه درمان این نوع از چاقی می باشد.

چاقی وریدی:
چاقی وریدی:

بی تحرکی:

این نوع چاقی معمولا در اشخاصی رخ میدهد که کارهای پشت میزی و بدون تحرکی دارند. راه درمان این نوع چاقی هم ورزش کردن به خصوص پیاده روی می باشد.

گردش خون:

این نوع چاقی که ریشه های ژنتیکی دارد و در دوران جنینی دیده می شود، از طریق پاهای ورم کرده قابل تشخیص است. بهترین راه مقابله با این نوع چاقی، مراقبت از گردش خون می باشد. حتما این اشخاص باید مدام گردش خون خود را چک کنند. خوردن آب زیاد و شنا کردن نیز به این افراد توصیه می شود.

چاقی در ناحیه باسن:

این نوع از چاقی که بیشتر در خانم ها رایج است، ناشی از اختلالات هورمونی می باشد. افراد یائسه، نوجوانان در سنین بلوغ به دلیل اختلالات هورمونی زیاد، بیشتر در معرض این نوع چاقی هستند.

انواع شکل های چاقی:

چاقی شکل سیب:

داشتن بدنی تنومند، شانه های پهن، قفسه سینه پهن و بدنی اعضلانی از خصوصیات این سبک از بدن ها می باشد. تجمع چربی ها در بدن این افراد یک تکه، در ناحیه بالا تنه و شکم می باشد. شکم این افراد به شکل یک سیب بزرگ می باشد.

از چالش های مهم بدنی این اشخاص میل بیش از حد به خوردن و خواب بی قرار می باشد. راه رفع این مشکل هم اول از همه تغذیه سالم و مناسب و بعد ورزش های ملایم مثل پیاده روی می باشد. مصرف آب هم به این افراد توصیه می شود.

مخاطب گرامی شما در حال خواندن پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی هستید.

چاقی شکل گلابی:

در این اشخاص تجمع چربی بیشتر در ناحیه پهلوها، ران و باسن می باشد. این افراد پایین تنه ای بزرگ و بالا تنه ی کوچکی دارند.

دقیقا مثل یک گلابی. این افراد علاقه ی زیادی به چربی ها و قندها دارند. راه حل مناسب برای این دسته از افراد مصرف زیاد میوه های فیبردار، سبزیجات و پروتئین است. ورزش کردن برای این افراد حیاتی می باشد. آن ها باید هر روز ورزش را در برنامه ی خود داشته باشند.

چاقی شکل گلابی:
چاقی شکل گلابی:

چاقی شکل پرتقال (لنفاوی):

دست و پای پف کرده ی این اشخاص، آن ها را از سایرین جدا می کند. از نشانه های این مدل از چاقی علاوه بر پف در ناحیه دست و پا و مچ، شانه و قفسه ی سینه ی متوسط و کوچک می باشد.

دفع سموم بدن برای این اشخاص الزامی می باشد. پس از دفع سموم این افراد باید برنامه ی ورزشی مناسبی برای خود بچینند. نوشیدن آب زیاد در طول روز برای آن ها می تواند بسیار مفید واقع شود.

چاقی شکل موز:

افراد قد بلند، با اندامی باریک و دست و پاهایی بلند و کشیده. این افراد زیاد چاق نمی شوند و فقط در صورتی که اضافه وزن پیدا کنند، در ناحیه پا و باسن قابل مشاهده می باشد. این افراد سوخت و ساز بالایی دارند و معمولا هر چه هم بخورند بدنشان می سوزاند، ولی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام توصیه می شود که این افراد تغذیه ای سالم و ورزش مداوم را داشته باشند.

تا به این جای کار در مورد چاقی، علل و انواع آن و راه تشخیص چاقی صحبت کردیم. در ادامه قصد داریم که شما را با یکی از موثرترین روش های درمان چاقی آشنا کنیم.

جراحی اسلیو معده:

جراحی برای کاهش وزن تنها راه برای کسانی است که بنا به هر دلیلی توانایی ورزش کردن و گرفتن رژیم را ندارند. ورزش کردن عزم راسخ، سلامت بدنی و ذهنی و وقت آزاد می خواهد. شما برای این که از ورزش نتیجه مناسب دریافت کنید، باید تغذیه و استراحت مناسب داشته باشید. عمل اسلیو راه حل پیشنهادی برای این اشخاص است.

جراحی اسلیو معده:
جراحی اسلیو معده:

در این متد جراح حدود 70 الی 80 درصد از قسمت دارای انعطاف معده (قسمت بالایی معده به اسم فوندوس) را که اتفاقا هورمون گرلین نیز در این بخش است، را در می آورد. هورمون گرلین همان هورمون گرسنگی می باشد که وقتی اقدام به ترشح می کند شما گرسنه می شوید.

دقت کنید که به این دلیل بخش بالایی معده حذف می شود که این بخش، بخش حیاتی و ارتباطی برای بدن شما نیست. یعنی این که در این عمل اعضای حیاتی معده مثل پیلور، آنتروم و اعصاب تحریک واگ باقی می مانند،

سپس جراح با استفاده از منگنه های تیتانیومی مخصوص این کار قسمت باقی مانده را ترمیم می کند، همچنین جراح می تواند با تغییر مسیر جذب مواد غذایی باعث شود، هر چیزی که شخص بخورد جذب نشود.

در این عمل بخش عمده ی معده از بدن شما جدا می شود. از این رو این عمل غیر قابل بازگشت می باشد. پس بیمار باید حتما در ابتدا به خوبی تحقیق کند و زمانی که کاملا مطمئن شد دست به چنین اقدامی بزند.

برای چگونگی پرداخت هزینه عمل اسلیو معده از طریق بیمه تکمیلی البرز لازم می باشد صفحه بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده را ببینید.

نحوه ی کاهش وزن پس از عمل:

در این شیوه، حدود 70 تا 80 درصد معده از بدن خارج می شود و در نتیجه معده ی بیمار دیگر ظرفیت زیادی ندارد و او خیلی زود سیر می شود، همچنین با درآوردن هورمون گرلین بیمار دیگر احساس گرسنگی زیادی نمی کند و طبیعتا کم تر به سراغ غذا می رود.

دلیل نامگذاری این جراحی:

پس از عمل، معده ی بیمار شبیه یک موز و یا آستین لباس می شود. معادل انگلیسی آستین اسلیو می باشد. بنا بر همین دلیل، به این عمل آستینی کردن معده هم گفته می شود.

دلیل نامگذاری این جراحی:
دلیل نامگذاری این جراحی:

تاثیرگذاری عمل اسلیو:

در این روش در مدت زمانی حدودا 6 تا 12 ماهه، بیمار تقریبا 30 الی 50 درصد از وزن اضافه ی خود را از دست می دهد. بعد از گذشت 2 سال نیز ممکن است که این کاهش وزن به 70 درصد هم برسد.

عمل اسلیو معده برای چه اشخاصی مناسب تر است؟

تقریبا می توان گفت که عمده ی مردم می توانند از این نوع جراحی استفاده بکنند و نتیجه ی مطلوبی را بگیرند. ما در این قسمت سعی داریم که متوجه شویم، این عمل برای چه اشخاصی بهترین گزینه می باشد.

  • شرایط سنی: بهتر است که سن این افراد بالای 18 سال باشد، اما این عمل به افراد زیر 10 سال اصلا توصیه نمی شود.
  • شاخص BMI: افرادی که شاخص توده ی بدنی بالاتر از 30 دارند.
  • بیمار حداقل 5 سال دچار چاقی باشد و یا میزان چاقی وی در مرحله ی چاقی مفرط باشد.
  • اگر علت چاقی شخص، اختلالات هورمونی خاصی باشد، وی ابتدا باید آن اختلالات را رفع کند.
  • شخص باید از نظر ذهنی، روحی و روانی آماده ی تغییر سبک زندگی باشد. بعد از این عمل جراحی مقدار وعده های غذایی بیمار به شدت کم می شود. دیگر احساس گرسنگی نمی کند و با خوردن مقدار کمی غذا سیر می شود. در صورت پر خوری نیز ممکن است، معده اش اذیت بشود. شخص باید از نظر ذهنی آماده ی این قضیه باشد.
  • افرادی که به مشروبات الکلی وابسته هستند، بهتر است که از انجام این عمل خودداری کنند.
عمل اسلیو معده برای چه اشخاصی مناسب تر است؟
عمل اسلیو معده برای چه اشخاصی مناسب تر است؟

نحوه ی انجام این عمل:

در این روش ابتدا جراح بین 4 تا 6 برش کوچک (تقریبا به اندازه ی 1.3 اینچ) را بر روی شکم بیمار ایجاد می کند. این برش ها برای وارد کردن تروکارها (لوله های باریک و مخصوص) به بدن می باشند.

با کار انداختن تروکارها دسترسی به بخش های داخلی بدن امکان پذیر می شود. دستگاه لاپاراسکوپ که مجهز به یک دوربین می باشد، نیز به وسیله ی این تروکارها وارد بدن می شود.

به وسیله ی این دوربین از اعضای داخلی شکم و معده ی بیمار فیلم برداری می شود و به صورت آنلاین بر روی نمایشگر موجود در اتاق عمل نمایش داده می شود، سپس جراح شکم بیمار را با گاز دی اکسید کربن پر می کند.

دلیل این کار هم این است که با بالا آمدن دیواره های شکم فضا بازتر می شود و اجزای درونی شکم بهتر قابل مشاهده هستند. در این مرحله از عمل جراحی پزشک قصد دارد، برای عدم صدمه دیدن دیگر اعضای بدن، معده را از آن ها جدا کند. از این رو در این مرحله طحال و روده ی بزرگ کاملا از معده دور می شوند.

اگر بین معده و دیافراگم فاصله ی مناسبی ایجاد نشود، این احتمال می رود که به ستون فقرات بیمار آسیب وارد شود، سپس جراح می تواند که حدودا 70 الی 80 درصد معده ی بیمار را خارج کند و در نهایت هم شروع به بخیه (منگنه) کردن معده ی بیمار می کند.

این عمل جراحی حدودا یک ساعت زمان می برد.

نحوه ی انجام این عمل:
نحوه ی انجام این عمل:

اقدامات لازم قبل از عمل جراحی اسلیو معده:

قبل از هر کاری ابتدا باید پزشک حاذق و با تجربه ای را برای این کار انتخاب کنید. مهارت و تجربه ی پزشک در این جراحی بسیار می تواند مهم باشد، سپس چند جلسه ی مشاوره با او بگذارید و راجع به مسائل مختلف با او صحبت کنید.

سعی کنید، در این جلسات مشاوره، تمام ابهامات خور را رفع نمایید. همان طور که در بخش های قبلی گفته شد لازم است که بیمار از یک مدت قبل از عمل شروع به کاهش وزن بکند. کاهش وزن باعث کوچک شدن کبد می شود و همچنین انجام عمل جراحی را آسان تر می کند.

معمولا دکتر برای شما آزمایش خون، ادرار و سونوگرافی می نویسد. نتیجه ی این آزمایشات در این که شما می توانید جراحی شوید، یا نه بسیار مهم است. از یک روز قبل از عمل و یا نهایتا خود روز عمل، بیمار باید در بیمارستان بستری شود و از شب قبل هم چیزی نخورده باشد، (ناشتا باشد).

اقدامات لازم قبل از عمل جراحی اسلیو معده:
اقدامات لازم قبل از عمل جراحی اسلیو معده:

اقدامات لازم پس از جراحی اسلیو معده:

بیمار بعد از جراحی به مدت 1 الی 2 روز باید در بیمارستان تحت نظر باشد. روز بعد از عمل بیمار برای عکس رنگی برده می شود و توسط مایع آبی رنگی تست پس از عمل انجام می شود. التهاب در معده و احساس درد در این ناحیه تا چند روز طبیعی می باشد.

دکتر برای کنترل درد و التهاب دارو تجویز می کند. دکتر برای شما برنامه غذایی تنظیم می کند که پیروی نکردن از آن آسیب جدی به معده ی جدیدتان می رساند.

مصرف مایعات رقیق، یک روز پس از عمل شروع می شود. تقریبا دو هفته زمان لازم است که معده ی شما به جامدات عادت کند.

به همین دلیل رژیم شما 2 هفته ی اول کامل مایعات و غذاهای آبکی می باشد. بعد از 2 هفته می توانید مصرف مواد نیمه جامد، پوره ای را آغاز کنید. بعد از گذشت مدتی نیز معده ی شما به همه نوع غذایی عادت می کند و می توانید همه نوع غذایی مصرف کنید.

رژیم و ورزش مداوم را در برنامه ی روزانه ی خود بگنجانید

بعد از عمل جراحی اسلیو شخص در مدت زمان کوتاهی مقدار زیادی وزن از دست می دهد. برای این که این کاهش وزن ادامه داشته باشد، وی حتما باید رژیم و ورزش مداوم را در برنامه ی روزانه ی خود بگنجاند.

دقت کنید که بعد از جراحی ورزش کردن خیلی می تواند مفید باشد. جدا از این که به روند لاغری شما کمک شایانی می کند، از نظر سلامتی هم برای شما مفید می باشد.

مشکلات و بیماری هایی که در دوره ی چاقی به علت اضافه وزن برایتان پیش آمده بود، با ورزش سریع رفع می شوند، همچنین ورزش روزانه سبک زندگی شما را بهتر و سالم تر می کند.

پیاده روی تند

شما چند روز بعد از عمل اسلیو معده می توانید، پیاده روی تند را آغاز کنید. پیشنهاد می شود که همان ابتدا به خودتان فشار نیاورید. روز اول با 10 دقیقه پیاده روی تند شروع کنید و سپس بعد از گذشت مدتی کم کم به زمان آن اضافه کنید.

بعد از گذشت مدت کوتاهی هم می توانید ورزش هایی مثل شنا، تنیس،دوچرخه سواری و یا هر ورزش دیگری که دوست دارید، را در برنامه ی تمرینی خودتان بگنجانید، البته قبل از شروع حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید.

پیشنهاد می شود، ورزش های سبک و رژیم را قبل از عمل شروع کنید. این کار باعث می شود که زودتر به شیوه ی زندگی جدیدتان عادت کنید. علاوه بر این هر چقدر که شما چاق تر باشید، جراحی برای پزشک چالش برانگیز تر می شود.

بعد از جراحی نیز به مدت 6 هفته، جدا از ورزش های سنگین و بلند کردن اشیاء سنگین خودداری کنید. به مدت 12 هفته هم ورزش های شکمی را کنار بگذارید. ورزش کردن باعث می شود که بیماری های ناشی از چاقی مثل آسم، دیابت، کلسترول، فشار خون، بیماری های گوارشی، آرتریت و آپنه خواب که قبلا در معرض آن بودید از شما دور بشوند.

پیاده روی تند
پیاده روی تند

مزایای عمل جراحی اسلیو معده:

این روش مزایای زیادی می تواند داشته باشد، از مهم ترین مزایای این روش می توان به موارد ذیل اشاره داشت:

  • کوتاهی دوران نقاهت: دوره ی نقاهت این جراحی بسیار کوتاه بوده. بیمار بعد از چند روز به سرعت می تواند از جای خود بلند شود، به سر کار برود و فعالیت های خود در جامعه را از سر بگیرد.
  • عوارض کم: عمل های جراحی معمولا یک مشکل را در شما حل می کنند، ولی در عوض آن چندین مشکل دیگر ایجاد می کنند. عمل جراحی اسلیو معده، عوارض جانبی بسیار کمی دارد و برای بیمار، پس از عمل مشکل خاصی به وجود نمی آورد.
  • عملکرد نرمال معده و بدن: در این عمل به سایر اجزای بدن مثل روده دست زده نمی شود و پس از این عمل نیز، معده ی بیمار دچار نقص در عملکرد نمی شود، همچنین در عملکرد سایر اجزای بدن نیز تاثیری گذاشته نمی شود. فقط بخش اضافه ی معده خارج می شود و حجم آن پایین می آید.
  • عدم ورود جسم خارجی به بدن: در این عمل جراحی جسمی وارد بدن شما نمی شود.
  • ساده بودن جراحی: عمل اسلیو معده یک جراحی ساده و کوتاه می باشد که در مدتی در حدود یک ساعت به پایان می رسد.
  • خونریزی کم: بیمار در حین این جراحی خون زیادی از دست نمی دهد و این یک مزیت مهم برای این روش است.
  • احتمال سوء تغذیه کم: بیمار پس از انجام این عمل، دچار سوء تغذیه نمی شود، بلکه فقط به میزان مورد نیاز غذا می خورد.
مزایای عمل جراحی اسلیو معده:
مزایای عمل جراحی اسلیو معده:

تا اینجا با مبحث مزایای عمل جراحی اسلیو معده آشنا شدید پیشنهاد می کنیم تا انتهای پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی با ما همراه باشید.

هزینه ی عمل اسلیو:

پس از بررسی کامل روش عمل اسلیو معده، شاید اولین سوالی که ذهن مخاطبین را مشغول کند، هزینه ی عمل باشد.

توجه داشته باشید که این عمل، جزء دسته ی عمل های زیبایی محسوب می شود. درست است که چاقی برای سلامتی انسان خطرهای زیادی دارد و شخص با این عمل از آن خطرات دوری می کند،

ولی باز هم ماهیت این عمل یک عمل زیبایی محسوب می شود. از این رو برای خیلی از افراد (اقشار متوسط جامعه) خرج ضروری محسوب نمی شود و فقط در صورتی حاضر به انجام این عمل هستند که توانایی آن را داشته باشند.

هزینه ی عمل اسلیو:
هزینه ی عمل اسلیو:

ما در این قسمت سعی داریم که به بررسی عوامل موثر بر روی هزینه ی این عمل بپردازیم.

دستمزد پزشک:

در قسمت های قبل گفتیم که انتخاب پزشک چیره دست و با تجربه برای این عمل از اهمیت بالایی برخوردار است. طبیعی است که هر چه پزشک، خوش نام تر باشد و به قولی بیشتر اسم در کرده باشد، بیشتر هم می تواند دستمزد بگیرد. دستمزد پزشک، یکی از عواملی است که بیشترین تاثیر را در میزان هزینه ی این عمل جراحی دارد.

دستمزد کادر جراحی:

دستمزد کادر جراحی شامل متخصص بی هوشی، دستیاران جراح، تکنسین اتاق عمل و… نیز در هزینه ی این عمل تاثیر گذار هستند.

دکتر بی هوشی باید قبل از عمل حتما بیمار را ویزیت کند و شرایط وی را برای بی هوشی بررسی کند. بی هوشی مناسب در روند جراحی بسیار تاثیرگذار است،

پس ضروری می باشد که از دکتر بی هوشی درجه یک برای هر عمل جراحی استفاده نمود. توجه کنید که عمل جراحی یک کار کاملا تیمی می باشد، پس کیفیت کادر جراحی نیز در این امر تاثیر بسزایی دارد.

هزینه ی بیمارستان:

مراکز دولتی و یا بیمارستان های شخصی؟ بیمارستان دولتی، به خاطر این که از طرف دولت مورد حمایت قرار می گیرد، قطعا هزینه ی کم تری نسبت به بیمارستان های خصوصی دارد، البته توجه کنید که کادر پزشکی و پرستاری در بیشتر بیمارستان های دولتی عمدتا دانشجویان و افراد تازه کار می باشند.

هم چنین معمولا بیمارستان های خصوصی تجهیزات پیشرفته تری برای جراحی دارند. این که در کدام بیمارستان عمل کنید، بسته به پزشکی است که انتخاب کردید.

پزشکان معمولا با دو یا نهایتا سه بیمارستان همکاری می کنند. اگر به فکر کاهش هزینه ی جراحی هستید، بهتر است که پزشکی را انتخاب کنید که با بیمارستان های دولتی همکاری داشته باشد.

هزینه ی بیمارستان:
هزینه ی بیمارستان:

تجهیزات جراحی:

هزینه ی تجهیزات جراحی در میزان هزینه ی بیمارستان تاثیر زیادی دارد. هر عمل جراحی اصطحلاک خاصی را بر روی دستگاه های جراحی وارد می کند.

هم چنین هزینه ی مواد مصرفی حین عمل مثل مواد بی هوشی، منگنه مخصوص برای بخیه معده، تروکارها و… نیز مهم می باشند. هر چقدر که قیمت این مواد مصرفی و دستگاه های اصلی جراحی بالاتر بروند، مستقیما بر روی هزینه ی عمل شما تاثیر می گذارند.

تورم:

میزان تورم بر روی همه چیز تاثیر می گذارد. با بالا رفتن میزان تورم، قیمت دستگاه ها، لوازم مصرفی، هزینه ی بیمارستان و هم چنین دستمزد کادر جراحی بالاتر می رود.

قیمت ارز:

تقریبا می توان گفت که هر روز قیمت ارز نوساناتی دارد. این نوسانات گاهی اوقات بسیار جزئی و کم دامنه می باشند که معمولا این نوسانات جزئی، تاثیری روی بازار ندارند،

ولی با بالا رفتن دامنه ی این نوسانات معمولا می توانند، همه ی بازارهای داخلی را تحت تاثیر قرار دهند. اگر ارز به شکل چشمگیری بالا برود، در کوتاه مدت و میان مدت تاثیر زیادی بر روی قیمت جراحی اسلیو معده می تواند داشته باشد.

قیمت ارز:
قیمت ارز:

تحریم:

تحریم ها باعث می شوند که مواد مصرفی دستگاه های اساسی جراحی به سختی و با قیمت بالایی گیر بیایند. این سخت گیر آمدن تجهیزات باعث می شود که دلالی در بازار افزایش پیدا کند و این دلالی ها باعث افزایش شدید قیمت تجهیزات و مواد مصرفی می شود.

مالیات:

افزایش نرخ مالیات می تواند تاثیر زیادی در قیمت پایانی عمل جراحی اسلیو داشته باشد.

محدودیت در واردات:

دیده شده است که دولت و مجلس مدام قوانین جدید برای واردات و صادرات وضع می کنند. در صورتی که این قوانین باعث کم شدن دستگاه های جراحی و مواد مصرفی این عمل بشود، باعث می شود که نرخ این وسایل بالاتر برود و نتیجتا هزینه ی عمل نیز افزایش پیدا می کند.

هزینه های پس از جراحی:

اگر تصور شما این است که پس از اتمام جراحی همه ی مشکلات حل شده اند و دیگر نیازی نیست که شما کاری انجام دهید، پس سخت در اشتباه هستید. بعد از عمل شما باید کم کم ورزش و رژیم را شروع کنید تا بتوانید خیلی بهتر نتیجه بگیرید. در ادامه به بررسی هزینه های بعد از عمل می پردازیم.

هزینه های پس از جراحی:
هزینه های پس از جراحی:

پزشک تغذیه:

بعد از عمل، شما حتما باید زیر نظر پزشک تغذیه بروید. پزشک با توجه به شرایط شما برنامه ی غذایی را برایتان تنظیم می کند که اجرا کردن آن خیلی مهم می باشد. توجه داشته باشید که با توجه به شرایطتان،مدام باید برنامه ی غذایی شما تعویض شود.

مکمل های غذایی:

خوردن ویتامین ها و مکمل های غذایی بعد از عمل خیلی مهم می باشد. بیمار شاید تا آخر عمر مجبور باشد که مکمل های غذایی مصرف کند.

ثبت نام در باشگاه:

ورزش کردن باید جزئی از زندگی شما بشود. این ورزش کردن می تواند یک پیاده روی ساده و بدون هزینه باشد، اما برای کسانی که علاقه دارند، حرفه ای تر ورزش کنند، هزینه ی ثبت نام در باشگاه و گرفتن مربی نیز وجود دارد.

خرید لباس:

شیرین ترین هزینه ای که انجام میدهید، می توان گفت که در این مرحله نتیجه ی زحمت ها و هزینه های قبلی را می بینید. بعد از عمل شما شروع به کم کردن وزن و سایز می کنید.

بعد از مدت کوتاهی می بینید که همه ی لباس هایتان برای شما گشاد شده اند. این جاست که به خرید لباس نو می روید و از کاهش وزن خود لذت می برید. بهتر است که صبر کنید و بعد از چند ماه که سرعت کاهش وزنتان کند شد شروع به خرید لباس کنید.

همان طور که مشاهده کردید، عمل جراحی اسلیو مراقبت ها و هزینه هایی دارد که شاید اقشار متوسط و ضعیف جامعه را از انجام این عمل بترساند.

خوشبختانه بخش عمده ی مردم کشور ما تحت پوشش بیمه های مختلف قرار دارند. بیمه در جامعه نقش حمایتی دارد و بیشتر به درد همین اقشار ضعیف و متوسط می خورد. در ادامه به بررسی بیمه، انواع آن و نقش آن در جامعه می پردازیم.

تا اینجا با مبحث هزینه ی عمل اسلیو آشنا شدید پیشنهاد می کنیم تا انتهای پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی با ما همراه باشید.

بیمه چیست؟

بیمه یک قراردادی است که به موجب آن شرکت بیمه به ازای پولی که از شخص حقیقی یا حقوقی دریافت می کند، خسارت هایی که به صورت ناخواسته به بیمه گذار وارد شده اند، را جبران می کند.

بیمه چیست؟
بیمه چیست؟

بعضی از اصطلاحات رایج در بیمه

بیمه گر:

شخص حقوقی که به موجب دریافت حق بیمه، متعهد می شود که در صورت بروز حادثه ای غیر متقربه، خسارت وی را جبران کند.

بیمه گذار:

شخص حقیقی یا حقوقی که طرف معاهده ی بیمه گر می باشد و با پرداخت حق بیمه، بیمه گر را موظف می نماید که در صورت بروز هرگونه خسارت، آن را جبران نماید.

حق بیمه:

مبلغی که بیمه گذار به بیمه گر می دهد، حق بیمه نام دارد.

موضوع بیمه:

آن چیزی را هم که بیمه می شود، نیز موضوع بیمه می گویند.

مبلغ بیمه شده:

مبلغ بیمه شده همان ارزش واقعی شیء مورد بیمه است. در اصل مبلغ بیمه شده آن مبلغی است که بیمه گر تعهد می دهد، در صورت بروز حادثه ای به بیمه گذار پرداخت کند.

اتفاق:

بروز رخدادی که وقوع آن خارج از اختیار شخص بیمه گذار باشد.

خسارت:

خسارت یا غرامت، آسیبی است که در نتیجه ی اتفاقی ناخواسته به موضوع بیمه وارد شده است و بیمه گر متعهد به پرداخت آن است.

ادعای خسارت:

بعد از وقوع اتفاق، بیمه گذار طبق قرارداد می تواند، جهت دریافت خسارت اقدام نماید.

ارزیاب خسارت:

کارشناس معتمد بیمه که از طرف بیمه برای تعیین میزان خسارت، به بررسی میزان خسارت می پردازد.

ارزیاب خسارت:
ارزیاب خسارت:
اسناد بیمه:

مدارک مورد نیاز بیمه گر برای رسیدگی به خسارت.

مدت بیمه:

مدت بیمه حد فاصل بین ابتدا و انتهای قرارداد است. در این بازه ی زمانی بیمه گر متعهد است که در صورت بروز حادثه، خسارت بیمه گذار را جبران کند.

فرانشیز:

قسمتی از هزینه و بهای خسارت که پرداختش بر دوش فرد بیمه گذار می باشد. به عنوان مثال در صورتی که ماشین شما بیمه سرقت باشد، اگر ماشین شما مورد سرقت واقع شد، بیمه گر فقط 70 درصد از مبلغ ماشین را پرداخت می کند.

عقد بیمه:

عقد به این معنی می باشد که 1 یا چند شخص، در برابر 1 یا چند فرد دیگر تطبیق توافق طرفیت تعهد بر امری بنمایند. رابطه ی قانونی و حقوقی که بین بیمه گر و بیمه گذار وجود دارد، منشا این تعهد می باشد.

طی این قرارداد متعهد یا همان بیمه گر تعهد می دهد که در صورت بروز اتفاق ناخواسته ای که جزء موضوع بیمه می باشد، خسارت بیمه گذار را جبران کند.

بیمه ی اجباری:

هر کدام از بیمه هایی که به موجب قانون اجباری می باشند.

حال که با تعریف بیمه و اصطلاحات آن آشنا شدیم، قصد داریم که در مورد تاریخچه ی بیمه در جهان و ایران صحبت کنیم.

امیدواریم تا اینجا از مقاله عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی اطلاعات مفیدی کسب کرده باشید.

تاریخچه بیمه در جهان:

از زمان انسان های نخستین، همواره حفظ امنیت در برابر خطرها و بلایای طبیعی همواره یکی از مهم ترین دغدغه های بشریت بوده است، اما بیمه به شکل امروزی ابتدا در قرن 17 برای دریانوردان و حفظ آن ها در برابر دزدان دریایی شکل گرفت.

امروزه این نوع بیمه را به عنوان بیمه ی باربری دریایی می شناسیم، سپس در سال 1366 بعد از آتش سوزی بزرگی که در شهر لندن رخ داد، مسئولین شهر دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتن برای این که خسارت جبران شود، میزان خسارت را بین همه ی مردم تقسیم کنند.

این بیمه امروزه به عنوان بیمه آتش سوزی شناخته می شود. پس از بیمه ی جا به جایی و حمل و نقل دریایی، کهن ترین فرم بیمه، بیمه ی آتش سوزی می باشد. در آن دوران با توجه به این که اکثر خانه های ایالات متحده چوبی بودند، بیمه ی آتش سوزی به شدت مورد توجه قرار گرفت.

تاریخچه بیمه در جهان:
تاریخچه بیمه در جهان:

تاریخچه ی بیمه در ایران:

بیمه با تاخیری در حدود 3 قرن و در سال 1289 برای اولین بار وارد ایران شد. تقریبا 11 سال بعد از ورود بانکداری به ایران، برخلاف بانکداری که انگلیسی ها آن را وارد ایران کردند، اما این بار روس ها بودند که دست به کار شدند و برای نخستین بار بیمه را وارد ایران کردند.

تا سال 1314 تعداد زیادی شرکت بیمه ی خارجی وارد ایران شدند. در این سال بود که ایرانیان به فکر تشکیل یک شرکت بیمه ایرانی افتادند.

در تاریخ 15 آبان 34 برای اولین بار، یک شرکت بیمه ی ایرانی به نام شرکت بیمه ی ایران تاسیس و در همان روز هم خانه ی علی اکبر داور، وزیر مالیه وقت تحت پوشش بیمه آتش سوزی قرار گرفت. این اولین قرارداد بیمه ی تماما ایرانی بود.

در سال های ابتدایی این شرکت فقط به ارائه خدمات بیمه ی آتش سوزی و حمل و نقل می پرداخت، اما به مرور زمان توانست که دامنه ی خدمات خود را گسترش دهد.

تا قبل از سال 57، یک شرکت بیمه دولتی، 12 شرکت خصوصی و 2 شرکت بیمه ی خارجی در ایران فعالیت می کردند که بعد از انقلاب، 12 شرکت خصوصی به تملک دولت در آمدند و اجازه ی فعالیت از دو شرکت خارجی گرفته شد.

در حال حاضر نیز حدودا 30 شرکت بیمه ای در ایران وجود دارد که در این بین فقط بیمه ی ایران تماما دولتی می باشد.

تاریخچه ی بیمه در ایران:
تاریخچه ی بیمه در ایران:
تاریخچه ی بیمه در ایران:
تاریخچه ی بیمه در ایران:
تاریخچه ی بیمه در ایران:
تاریخچه ی بیمه در ایران:

انواع شرکت های بیمه:

بیمه ی مرکزی:

با گسترش خدمات بیمه ها و همچنین افزایش تعداد آن ها، سازمانی تحت عنوان بیمه ی مرکزی به وجود آمد. این نهاد وظیفه ی نظارت بر فعالیت شرکت های بیمه، تنظیم قوانین برای آن ها، تنظیم بازار، پشتیبانی از شرکت ها و… را دارد.

سازمان تامین اجتماعی:

این سازمان که یک سازمان غیر دولتی محسوب می شود. قانونا تمام کارفرمایان وظیفه دارند که همه ی کارکنان خود را بیمه کنند. این بیمه هم برای آن ها سابقه محسوب می شود و هم در صورت بروز حادثه ای برای آن ها از آن ها حمایت می کند. این سازمان در قبال دریافت قسمتی از حقوق کارکنان، یک دفترچه به آن ها می دهد که با آن می توانند خدمات مختلفی را دریافت کنند.

بیمه ی خدمات درمانی:

این سازمان نیز فعالیتی مشابه تامین اجتماعی دارد. بیمه کردن کارمندان دولت و اصناف از وظایف این سازمان می باشد. این سازمان با عقد قرارداد با مراکز مختلف، در قبال دریافت درصدی از حقوق ماهیانه شخص، خدمات متنوعی را به او ارائه میدهد.

بیمه ی نیروهای مسلح:

این سازمان وظیفه ی بیمه کردن تمامی پرسنل نیروهای مسلح اعم از سربازان، کادری ها و اعضای اداری سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و… را دارد. نیروهای مسلح با دادن دفترچه و تاسیس درمانگاه های مختلف به حمایت از بیمه گذاران خود می پردازند.

سایر بیمه ها:

بیمه ی مختلفی مانند بیمه ی البرز، زاگرس، دانا، آسیا و… برای کارهای جانبی بیمه ای مثل سرقت، خودرو، آتش سوزی و… وجود دارند.

در ابتدای مقاله ما در مورد چاقی و این که اصلا به چه شخصی چاق گفته می شود، صحبت کردیم، سپس به توضیح یکی از عمل های جراحی محبوب لاغری، مزایا و عوامل موثر در هزینه های آن پرداختیم. در ادامه ی مقاله با مفهوم بیمه، انواع آن ها و خدمات متنوعشان آشنا شدیم.

در ادامه می خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم که آیا سازمان تامین اجتماعی هزینه ی عمل اسلیو معده را تقبل می کند؟ اگر خیر چرا و اگر آری در چه صورتی.

هزینه ی عمل اسلیو با بیمه ی تامین اجتماعی:

سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگ ترین سازمان پوشش دهنده ی بیمه ی همگانی، بخش عمده ای از مردم کشور را تحت حمایت دارد. این سازمان خدمات متنوعی به بیمه گذاران می دهد که عمدتا خدمات مربوط به سلامتی هستند.

تقریبا می توان گفت که تمام بیمه های درمانی، هزینه های عمل های زیبایی را بر عهده نمی گیرند و فقط برای انجام عمل هایی که برای سلامتی شما لازم هستند، هزینه می کنند.

روال کار این گونه است که وقتی که پزشک بیمه گذار تشخیص دهد که او باید عمل کند، مدارک و آزمایشات وی باید تحت تاییدیه پزشک معتمد بیمه ی تامین اجتماعی قرار گیرد. در غیر این صورت تامین اجتماعی هزینه ی عمل بیمه گذار را متقبل نمی شود.

عمل بینی، جراحی پلک، کاشت مو، زاویه دار کردن فک، لیفتینگ پوست، بوتاکس، عمل های لاغری و… همگی جزء دسته ی عمل های زیبایی قرار می گیرند. وظیفه ی سازمان تامین اجتماعی حفظ سلامت مردم جامعه می باشد و این سازمان در مورد زیبایی تعهدی ندارد.

چاقی مفرط سلامتی شخص بیمه گذار را تهدید می کند

از این رو سازمان تامین اجتماعی تنها در صورتی پرداخت هزینه ی عمل اسلیو معده را متقبل می شود که به کارشناسان بیمه اثبات شود، چاقی مفرط سلامتی شخص بیمه گذار را تهدید می کند.

اگر شخص بیمه گذار دارای شاخص توده ی بدنی (BMI) بالاتر از 40 باشد، (BMI بالای 40 یعنی شخص دچار چاقی مفرط و خطرناک می باشد) و در صورتی که پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی با انجام آزمایشات و معاینات گوناگون تشخیص دهد که این چاقی سلامتی بیمه گذار را به شدت تهدید می کند،

بیمه موظف است که هزینه ی عمل جراحی وی را متقبل بشود، در غیر این صورت این عمل در دسته ی عمل های جراحی زیبایی قرار می گیرد و هزینه ی آن به صورت آزاد توسط خود شخص بیمار پرداخت می شود.

از اینکه تا انتهای پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی ما را همراهی کردید متشکریم و امیدوارم خواندن مقاله عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی برای شما مفید واقع شده باشد.

اگر میخواهید از هزینه جراحی لاپاراسکوپی با بیمه تامین اجتماعی مطلع شوید پیشنهاد می کنیم پست هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی را مشاهده کنید.

رژیم لاغری رایگان بر اساس قد و وزن
رژیم غذایی
رژیم لاغری رایگان بر اساس قد و وزن

رژیم لاغری رایگان بر اساس قد و وزن، برای افراد برنامه های غذایی مشخصی طراحی می گردد تا از طریق محاسبه ی قد و وزن

روش های درمان دیابت
دیابت
روش های درمان دیابت

در این مقاله سعی می کنیم به این سؤال پاسخ بدهیم که روش های درمان دیابت چیست؟ جراحی چاقی از روش های درمان دیابت با

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک مشاوره بگیرید.📞

Call Now Buttonبا یک کلیک مشاوره بگیرید