رژیم غذایی اورمیک

رژیم غذایی اورمیک
فهرست مطالب

رژیم غذایی مربوط به این قضیه، رژیم غذایی اورمیک نام دارد. ما در این مقاله قصد داریم بصورت کامل به بررسی رژیم غذایی اورمیک بپردازیم و جوانب آن را مورد بررسی کامل قرار دهیم.

شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.

📞  09120174510  📞

مقدمه

بسیاری از افراد ممکن است به دلایل زیادی دچار مشکلات و عارضه های مختلفی شوند که باعث بروز اخلال در سلامتی بدن می شود.

سلامتی بدن از مهمترین نعمت های خدادادی است که نگهداری و حفظ آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این عارضه ها و بیماری های نیازمند اقدامات درمانی است که می تواند منجر به بهبود وضعیت فرد شود.

از جمله مشکلات و عارضه هایی که می توان به آن اشاره کرد، بیماری های کلیوی است که شامل انواع و اقسام بیماری ها و نارسایی های کلیوی است که می تواند باعث بروز مشکلاتی برای افراد شود.

چنین افرادی در معرض مشکلات زیادی قرار دارند. یکی از معضلات مربوط به آن، مبحث چاقی و اضافه وزن است که می تواند برای افراد دارای مشکل کلیه، اضافه وزن بوجود آید. حال چاره کار برای چنین افرادی چیست؟

پیشنهاد می کنیم از پست معنی creatinine در جواب آزمایش دیدن کنید.

رژیم غذایی مناسب

بهترین راه برای چنین افرادی، استفاده از یک رژیم غذایی مناسب برای حل معضلات کلیوی و در عین حال، کمک کننده در وضعیت چاقی است که بتواند کاهش وزن را به ارمغان بیاورد.

در ادامه مبحث به بررسی چاقی و نارسایی کلیوی و همچنین به بهترین روش درمانی کاهش وزن یعنی جراحی چاقی خواهیم پرداخت.

با این حال شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مباحث چاقی و بیماری های کلیوی و همچنین کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جراحی چاقی، نزد جناب آقای دکتر مهدی سلیمی به عنوان یکی از بهترین متخصصین حوزه جراحی چاقی مراجعه نمایید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

رژیم غذایی اورمیک

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، افرادی که دارای مشکلات کلیوی یا نارسایی کلیوی هستند، بایستی از یک رژیم غذایی خاصی استفاده کنند تا بتواند عملکرد کلیه به حالت درست خود بازگردد.

این نوع رژیم غذایی، به رژیم غذایی اورمیک مشهور است. از آنجایی که کلیه ها، وظیفه تصفیه خون را دارند و مواد زائد را از خون پاکسازی می کنند، عملکرد نادرست کلیه، می تواند مشکلاتی را از نظر دفع مواد زائد از بدن ایجاد کند.

رژیم غذایی اورمیک
رژیم غذایی اورمیک

با تجمع مواد زائد در بدن، وضعیتی را در بدن ایجاد می کند که به آن اورمی گفته می شود و باعث بروز مشکلاتی مانند تورم بدن، خستگی و ضعف و بی حالی خواهد شد. در واقع چاقی و اضافه وزن هم می تواند بر اثر این عارضه پدید آید که عارضه ای دیگر هم محسوب خواهد شد.

حال استفاده از یک برنامه غذایی مناسب برای بیماران کلیوی که همان رژیم غذایی اورمیک نام دارد، باعث می شود که علائم اورمی در بدن کاهش پیدا کند و عملکرد کلیه ها هم بهتر از قبل گردد.

این رژیم غذایی با ایجاد محدودیت های مختلفی از جمله پروتئین ها، سدیم، پتاسیم و فسفر، باعث می شود که عملکرد کلیه به حالت درستی بازگردد و در نتیجه تصفیه خون به درستی انجام شود.

egfr در آزمایش خون چیست؟ لطفا برای دریافت پاسخ روی سوال کلیک نمایید.

رژیم اورمیک، بایستی توسط متخصص تغذیه ارائه گردد

لازم به گفتن است که رژیم اورمیک، بایستی توسط متخصص تغذیه ارائه گردد و همچنین متخصصین بیماری های کلیوی هم می توانند در این زمینه صاحب نظران اصلی باشند تا هر فردی با توجه به شرایط خود اقدام به استفاده از رژیم اورمیک کند.

همچنین جناب آقای دکتر مهدی سلیمی به عنوان یکی از بهترین متخصصین حوزه جراحی چاقی، می تواند راهنمایی های لازم را در این خصوص انجام دهد.

رژیم اورمیک، بایستی توسط متخصص تغذیه ارائه گردد
رژیم اورمیک، بایستی توسط متخصص تغذیه ارائه گردد

کاربرد رژیم غذایی اورمیک

رژیم اورمیک در واقع یک رژیم غذایی با محدودیت هایی از نظر پروتئین، سدیم، پتاسیم و فسفر است که می تواند از وخیم تر شدن بیماری کلیه و نارسایی آن جلوگیری نماید.

تحقیقات متعددی انجام شده که نشان می دهد، این نوع رژیم غذایی، به دلیل محدودیت در سدیم و پتاسیم، توانسته است تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از تجمع مایعات در بدن داشته باشد.

از طرفی این رژیم غذایی، با محدودیت مصرف مایعات هم همراه است. البته مصرف مایعات سالم بایستی در این رژیم رعایت شود تا باعث افزایش دفع مواد زائد شود.

کاربرد رژیم غذایی اورمیک
کاربرد رژیم غذایی اورمیک

هدف از ارائه رژیم غذایی اصولی و مناسب برای چنین افرادی این است که بتوانند بیماری کلیه خود را کنترل کنند و در عین حال، افرادی که به هر دلیلی به چاقی هم مبتلا شده اند، بتوانند به کاهش وزن از این طریق برسند. احتباس مایعات در نارسایی کلیه باعث ایجاد چاقی هم خواهد شد که در این مقاله در خصوص آن توضیحاتی ارائه می شود.

اصلاح الگوی زندگی و سبک زندگی مهمترین اصل برای درمان بیماران کلیوی است که بتوانند از این طریق کمک زیادی کنند تا مواد زائد در بدن آن هم تجمع پیدا نکند. این امر رخ نمی دهد مگر با اصلاح الگوی غذایی که از طریق رژیم غذایی اورمیک امکان پذیر است.

در ادامه به برخی از موارد کنترل شده در رژیم اورمیک اشاره خواهیم کرد که می تواند مفید باشد. همچنین جناب آقای دکتر مهدی سلیمی هم می تواند راهنمایی های لازم را در این خصوص انجام دهد.

رژیم غذایی اورمیک کنترل شده برای بیماران چگونه است؟

در رژیم غذایی اورمیک که مربوط به بیماران مبتلا با نارسایی کلیوی است، موارد محدود کننده و کنترل شده زیادی وجود دارد که در ادامه به هریک از آنها خواهیم پرداخت:

نمک:

یکی از عوامل اصلی ایجاد بروز بیماری های کلیوی و همچنین فشار خون و بیماری های قلبی، نمک یا همان سدیم است که در رژیم اورمیک، به مقدار قابل توجه و زیادی، محدود و کنترل شده خواهد بود.

افرادی که اقدام به استفاده از این نوع رژیم کنترل شده می کنند، بایستی از نمک در غذاهای خود استفاده نکنند و در صورت استفاده هم، حتما مقدار مصرف آن توسط پزشک متخصص کنترل شود تا فرد بتواند تاثیرات مثبتی از رژیم دریافت کند.

پروتئین:

یکی از محدودیت های ایجاد شده در رژیم اورمیک، محدودیت های پروتئینی است که می تواند باعث جلوگیری از پیشرفت بیماری های کلیوی شود.

پتاسیم:

از دیگر موارد کنترل شده در رژیم غذایی اورمیک، پتاسیم است که مصرف بیش از حد آن می تواند خطرات زیادی را برای فرد بوجود آورد و باعث تشدید بیماری کلیوی و نارسایی فرد شود.

فسفر:

از دیگر ضروریات کنترل کننده در رژیم اورمیک، فسفر است. فسفر می تواند باعث بروز نارسایی کلیه، بیماری های قلبی و عروقی و حتی بیماری های مفصلی شود و به همین دلیل باید محدودیت هایی در آن ایجاد شود.

کلسیم:

اشباع کلسیم در بدن می تواند باعث تجمع مواد زائد در بدن شود و کلیه ها نمی تواند دفع سریعی را انجام دهند و خون را تصفیه کند. به همین دلیل مقدار مصرف کلسیم در رژیم اورمیک کاهش پیدا خواهد کرد.

مایعات:

محدودیت در مایعات از دیگر وظایف اصلی رژیم غذایی اورمیک است. البته محدودیت در مایعات بیشتر شامل افراد دیالیزی خواهد شد. با این حال افرادی که در وضع نارسایی کلیوی هستند، صرفا باید با نوشیدن آب سالم در طول روز کمک به دفع مواد زائد کنند و در دیگر مصرف مایعات، حتما با متخصص خود مشورت های لازم را انجام دهند.

urea در آزمایش خون چیست؟؟ لطفا جهت دریافت اطلاعات روی مقاله فوق کلیک نمایید.

تفاوت رژیم دیالیزی و رژیم غذایی اورمیک

در برخی مواقع ممکن است اشتباهاتی حتی بین پزشکان رخ دهد و آن هم تجویز رژیم غذایی اشتباه برای افراد مشکلات کلیوی و افراد دیالیزی است.

چنین اشتباهی می تواند صدمات زیاد و حتی جبران ناپذیری را برای افراد ایجاد کند و می تواند باعث تشدید بیماری شود. زیرا رژیم غذایی اورمیک و رژیم افراد دیالیزی، بصورت کامل با یکدیگر تفاوت دارد و نباید این دو مسئله با هم اشتباه گرفته شود.

تفاوت رژیم دیالیزی و رژیم غذایی اورمیک
تفاوت رژیم دیالیزی و رژیم غذایی اورمیک

مهمترین تفاوت در رژیم اورمیک، محدود کردن پروتئین ها است. زیرا افرادی که هنوز در مرحله نارسایی کلیوی هستند و به به دیالیز نرسیده اند، بایستی از رژیم اورمیک در جهت کنترل و کاهش بیماری خود استفاده کنند و پروتئین کمتری مصرف نمایند تا از تشکیل اوره جلوگیری کند.

اما زمانی که فرد به مرحله دیالیز رسیده باشد و در واقع مرحله پیشرفته تر بیماری کلیوی است، بایستی از رژیم مخصوص دیالیزی استفاده شود که در این رژیم، میزان پروتئین حتی از یک فرد عادی هم بالاتر خواهد بود.

زیرا افراد دیالیزی در مرحله کاتابولیک هستند که نیازهای تغذیه بیشتری نسبت به فرد عادی دارند و کمبود مواد معدنی مانند پروتئین می تواند باعث ایجاد عفونت های شدید در بدن وی شود.

بنابراین می توان به این نتیجه رسید که رژیم غذایی اورمیک و رژیم دیالیزی، کاملا در تضاد یکدیگر قرار دارند و بایستی به این مسائل دقت زیادی کنند. این دقت بایستی توسط پزشکان لحاظ شود تا از بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.

پیشنهاد می کنیم از روش جراحی بهترین دکتر اسلیو معده در یزد مطلع شوید.

موارد غذایی مورد استفاده و موارد غذایی منع شده در رژیم غذایی اورمیک

افرادی که دارای مشکلات کلیوی و نارسایی کلیوی هستند، برای کنترل بیماری خود و همچنین کنترل وزن خود، بایستی یکسری اقدامات را در خصوص مصرف مواد غذایی انجام دهند و از موارد مجاز و منع شده مواد غذایی، اطلاعات کافی داشته باشند. این موارد عبارتند از:

موارد غذایی مورد استفاده و موارد غذایی منع شده در رژیم غذایی اورمیک
موارد غذایی مورد استفاده و موارد غذایی منع شده در رژیم غذایی اورمیک

موارد ممنوعیت غذایی

مصرف مواد غذایی مانند حبوبات، شیر، ماست، بستنی، انواع مغزها و دانه ها و آجیل ها، دل، جگر، قلوه، نوشابه های گازدار، آب گوشت، آب انواع خورشت ها، آبمیوه ها، آب کمپوت، سبزیجات پخته شده ممنوع است.

همچنین غذاهای دارای نمک فراوان مانند غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس، انواع سس ها مانند مایونز، گوجه فرهنگی و سویا، انواع چیپس و پفک، گوشت های فراوری شده، انواع شور، غذاهای پرچرب و سرخ شده، نان سبوس دارد و بیسکوییت ها و … ممنوع است.

موارد مصرفی با تجویز پزشک

مصرف برخی موارد مواد غذایی در رژیم غذایی اورمیک، باید کنترل شده تحت نظر پزشک متخصص باشد. از جمله این موارد غذایی می توان به گوشت، ماهی، گوشت مرغ، تخم مرغ و … اشاره کرد. همچنین استفاده از میوه هایی مانند سیب، لیمو ترش، آناناس هم باید بر اساس نظر متخصص تغذیه مصرف گردد.

انواع میوه های تابستانی مانند هندوانه، شاه توت، هلو، انگور، انجیر، گلابی پخته، آلو تازه، توت فرنگی، تمشک، گیلاس و در زمستان انواع میوه هایی مانند نارنگی، گریپ فروت، لیمو شیرین و … هم باید تحت نظر متخصص تغذیه مصرف گردد.

موارد مصرفی در رژیم غذایی اورمیک

مصرف برخی از مواد غذایی و سبزیجات در رژیم اورمیک می تواند آزادتر باشد. از جمله این موارد غذایی می توان به خیار بدون پوست، لوبیا سبز، فلفل سبز، کلم خام، شاهی، پیاز، تربچه، کلم بروکلی، ریواس، کدو سبز، بادمجان، کاهو، کرفس خام، اسفناج خام، هویج پخته و … اشاره کرد.

با این حال شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع مواد غذایی مصرفی و ممنوعه در رژیم غذایی اورمیک، با متخصصین تغذیه مشورت کنید و یا با جناب آقای دکتر مهدی سلیمی تماس حاصل فرمایید.

موارد مصرفی در رژیم غذایی اورمیک
موارد مصرفی در رژیم غذایی اورمیک

نارسایی کلیه چیست؟

حال که با مبحث رژیم غذایی اورمیک که مخصوص بیماران کلیوی و نارسایی کلیوی است آشنا شدیم، توضیحی در خصوص نارسایی کلیه خواهیم گفت. همانطور که می دانید، کلیه ها نقش بسیار مهم و اساسی در سیستم کلی بدن دارد.

در واقع یکی از اصول مهم پایداری و تعادل بدن، عملکرد صحیح کلیه ها است. کلیه باعث می شود که مواد زائد از بدن ره راحتی دفع شود و همچنین باعث تصفیه خون از مواد زائد و سمی خواهد شد.

این عملکرد عادی کلیه می تواند بر اثر عوامل مختلفی دچار اخلال شود. نارسایی کلیوی نوعی عارضه محسوب شده که می تواند عملکرد کلیه بدن را در بخش های مختلف بدن دچار مشکل کند.

نارسایی کلیه چیست؟
نارسایی کلیه چیست؟

ضعف در عملکرد کلیه ها، باعث عدم دفع مواد زائد از بدن، اخلال در عملکرد گلبول های قرمز خون، افزایش فشار خون، چاقی و دیگر عارضه ها شود.

اقدامی درست و به موقع در خصوص درمان نارسایی کلیوی می تواند ما را از خطر مرگ نجات دهد و لازم است به این موضوع توجه ویژه ای شود. حال در ادامه مقاله می خواهیم به یکی از عوامل موثر در ایجاد مشکلات کلیوی یعنی چاقی بپردازیم.

ارتباط بین چاقی و بیماری کلیوی

تحقیقات متعددی انجام شده است که نشان می دهد ارتباطی بین چاقی و اضافه وزن با بیماری های کلیوی وجود دارد. افرادی که دارای اضافه وزن هستند و بخصوص از چاقی شکمی و پهلو رنج می برند، بیشتر در معرض بیماری های کلیوی قرار دارند.

این مسئله بخصوص برای افرادی که دارای شاخص توده بدنی بالایی هستند و چاقی شدیدی دارند، بیشتر نشان خواهد داد که نارسایی کلیوی از عارضه های اصلی چاقی شدید است.

زیرا تجمع چربی ها در بافت ها و اندام های مختلف بدن از جمله کلیه ها، می تواند عملکرد صحیح کلیه را دچار اختلال و ضعف کند.

یکی از نشانه های اصلی این افراد، افزایش فشار خون در بدن است که ناشی از تجمع چربی ها در رگ ها است که مستقیما با عملکرد کلیه ها تاثیر میگذارد و فرایند دفع مواد زائد را دچار مشکل خواهد کرد.

ارتباط بین چاقی و بیماری کلیوی
ارتباط بین چاقی و بیماری کلیوی

از طرفی تجمع چربی ها در رگ های بدن می تواند از انجام عمل تصفیه خون جلوگیری کند و به خودی خود، عملکرد کلیه ها دچار مشکل خواهد شد.

بنابراین لازم است افرادی که در چاقی و اضافه وزن قرار دارند با استفاده از روش های مختلفی به تناسب اندام برسند و از بروز بیماری های کلیوی جلوگیری کنند.

افرادی که دارای شاخص توده بدنی بالایی هستند و چاقی شدید دارند، بایستی از جراحی چاقی استفاده کنند که در ادامه مبحث به بررسی آن میپردازیم.

همچنین جناب آقای دکتر مهدی سلیمی به عنوان یکی از بهترین متخصصین جراحی چاقی می تواند راهنمایی های لازم را در این خصوص انجام دهد.

شاخص توده بدنی چیست؟

یکی از مسائل بسیار مهم در خصوص چاقی و اضافه وزن، تشخیص میزان اضافه وزن و چاقی است که از اهمیت زیادی برخوردار است.

از آنجایی که در مبحث قبلی مقاله رژیم غذایی اورمیک، گفته شد که چاقی می تواند زمینه ساز بیماری های مختلف مانند نارسایی کلیوی شود، تشخیص به موقع چاقی و روش درمانی آن می تواند از بروز خطرات مختلف جلوگیری کند.

شاخص توده بدنی به عنوان یک معیار اصلی و مهم در تشخیص میزان چاقی مورد استفاده قرار می گیرد.

شاخص توده بدنی با علامت اختصاری BMI شناخته می شود و فرمول آن نسبت وزن به قد است که هر چقدر میزان عدد بدست آمده بیشتر باشد، یعنی فرد به چاقی شدیدتری دچار شده است.

شاخص توده بدنی به انباشتگی میزان چربی ها در بدن می پردازد و همچنین با توجه به یکسری بازه های عددی مشخص می کند که فرد در چه محدوده چاقی قرار دارد و روش درمانی مناسبی را پیش روی فرد خواهد گذاشت.

این بازه های عددی بصورت همیشگی و ثابت بوده و هر فردی با بدست آوردن شاخص توده بدنی خود و مقایسه آن با بازه های عددی از میزان وزنی و بدنی خود آگاهی پیدا خواهد کرد.

شاخص توده بدنی چیست؟
شاخص توده بدنی چیست؟

در ادامه به بررسی بازه های عددی شاخص توده بدنی خواهیم پرداخت:

  • اگر فردی دارای شاخص توده بدنی خود را زیر عدد 18.5 ببیند، یعنی فرد از لاغری شدیدی رنج می برند
  • اگر فردی دارای شاخص توده بدنی در محدوده بین 18.5 تا 24.9 باشد، یعنی فرد در محدوده وزنی ایده آلی قرار دارد و صرفا باید رعایت موارد غذایی نماید تا در محدوده خود قرار گیرد.
  • اگر فردی نسبت وزن به قد خود را بدست آورد و عدد بدست آمده در محدوده بین 25 تا 29.9 باشد، این موضوع نشان دهنده اضافه وزن در حد متوسط است.
  • اگر فردی دارای شاخص توده بدنی در محدوده بین 30 تا 34.9 باشد، این موضوع یعنی فرد از چاقی شدید برخوردار است و می تواند مستعد بیماری های کلیوی باشد.
  • اما اگر فردی دارای شاخص توده بدنی بالاتر از عدد 35 باشد، این یعنی فرد به چاقی بسیار شدیدی دچار شده است و می بایست جراحی چاقی انجام دهد.

حال در ادامه مقاله رژیم غذایی اورمیک به بررسی جراحی چاقی خواهیم پرداخت. همچنین جناب آقای دکتر مهدی سلیمی به عنوان یکی از بهترین متخصصین حوزه جراحی چاقی، می تواند راهنمایی های لازم را در خصوص شاخص توده بدنی و جراحی چاقی، انجام دهد.

جراحی چاقی چیست؟

جراحی چاقی یکی از بهترین و موثرترین روش های کاهش وزن و لاغری محسوب می شود. این روش درمانی یکی از جدیدترین روش های جراحی است که با استفاده از روش های نوین و تجهیزات بروز پزشکی انجام می شود.

جراحی چاقی به تغییرات ساختاری در سیستم گوارش انسان خواهد پرداخت. این تغییرات ساختاری باعث می شود که بدن بصورت خودکار، غذای کمتر و کالری کمتر دریافت کند.

در این صورت، بدن برای جبران کالری خود از چربی های انباشته شده در بدن استفاده خواهد کرد. این کار باعث می شود که فرد در مدت زمانی کوتاه به کاهش وزن برسد.

جراحی چاقی یک روش کم عارضه و کم تهاجم محسوب می شود و توسط روش لاپاراسکوپی انجام می گردد. این روش جراحی به دلیل جای زخم بسیار اندک و دوران نقاهت کوتاه، به عنوان یک مزیت اساسی در جراحی چاقی محسوب می گردد.

از اهداف مهم جراحی چاقی می توان به کاهش وزن فرد در مدت زمان کوتاه اشاره کرد که در هیچ یک از روش های درمانی چنین موردی وجود ندارد. همچنین جراحی چاقی کمک کننده در درمان بیماری های مختلف از جمله نارسایی کلیوی است که می تواند یک مزیت محسوب شود.

جراحی چاقی شامل روش های مختلفی است که هر کدام از آنها می تواند کاربرد خاص خود را داشته باشد و در نهایت منجر به کاهش وزن در افراد بسیار چاق خواهد شد.

اینکه کدام روش جراحی چاقی برای یک فرد مناسب است، به عوامل مختلفی مانند شرایط جسمی بیمار و تشخیص پزشک تغذیه دارد. ما در ادامه مقاله رژیم غذایی اورمیک، بصورت خلاصه به بررسی انواع روش های جراحی چاقی خواهیم پرداخت:

جراحی اسلیو معده

عمل اسلیو معده از محبوب ترین و کاربردی ترین انواع روش های جراحی چاقی محسوب می شود. این روش جراحی اقدام به حذف بیش از 80 درصد معده می کند.

شکل باقی مانده معده در بدن فرد، بصورت لوله ای شکل بوده و این کاهش حجم معده، باعث کاهش مصرف مواد غذایی می شود.

فرد با جراحی اسلیو معده می تواند در زمان کوتاهی به کاهش وزن ایده آل خود دست پیدا کند. جناب آقای دکتر مهدی سلیمی می تواند راهنمایی های لازم را در خصوص عمل اسلیو معده انجام دهد.

عمل بای پس معده

عمل بای پس معده از دیگر روش های کاربردی در جراحی چاقی است که در ابتدای جراحی، معده به دو بخش کوچک و بزرگ تقسیم می شود و بخش بزرگ معده از بدن بیمار خارج می شود.

سپس برای کاهش مسیر ورود و خروج مواد غذایی و کاهش جذب غذا، تغییراتی در سیستم روده کوچک اعمال می شود. در نهایت، بخش تغییر یافته روده کوچک به معده کوچک شده متصل می شود و جراحی به پایان خواهد رسید. این جراحی باعث کاهش چشمگیر وزن در فرد خواهد شد.

شما در حال مطالعه مقاله رژیم غذایی اورمیک می باشید.

بای پس با سوییچ اثنی عشری

از روش های ترکیبی در جراحی چاقی، عمل بای پس با سوییچ اثنی عشری است. این جراحی ترکیبی از عمل اسلیو معده و بای پس معده است. در ابتدا، حجم زیادی از معده از بدن بیمار خارج می شود. سپس تغییراتی در سیستم روده کوچک اعمال خواهد شد.

سپس با هدف کاهش ترشح هورمون گرسنگی، کیسه صفرا از بدن بیمار بصورت کامل حذف خواهد شد. این جراحی می تواند باعث کاهش وزن در مدت زمان بسیار کوتاه شود و لازمه انجام آن، استفاده از بهترین پزشک جراح است که جناب آقای دکتر مهدی سلیمی جز بهترین ها در این حوزه محسوب می شود.

حلقه گذاری معده

از دیگر روش های جراحی چاقی، حلقه گذاری معده است. در این جراحی، حلقه ای در قسمت ابتدایی معده قرار داده می شود که باعث کاهش حجم معده خواهد شد. این جراحی برای برخی افراد دارای عوارض است و به همین دلیل از این روش درمانی استفاده چندانی نخواهد شد.

جناب آقای دکتر مهدی سلیمی به عنوان یکی از بهترین متخصصین حوزه جراحی چاقی، می تواند راهنمایی های لازم را در خصوص انواع جراحی چاقی انجام دهد.

نتیجه گیری

ما در این مقاله به بررسی یکی از رژیم های غذایی مناسب برای بیماران کلیوی یعنی رژیم غذایی اورمیک پرداختیم. این رژیم غذایی با هدف محدود کردن موارد مختلفی مانند پروتئین ها، کلسیم، سدیم و … بوجود آمده است و این محدودیت ها باعث می شود که عملکرد کلیه ها اصلاح شود و به درستی عمل کند. همچنین ما در این مقاله در خصوص محدودیت های غذایی و موارد مصرف غذا در رژیم غذایی اورمیک پرداختیم.

نتیجه گیری
نتیجه گیری

یگی از مسائل مهم در خصوص بیماری های کلیوی و نارسایی کلیه، مبحث چاقی است که می تواند باعث بروز عارضه های مختلفی برای کلیه شود.

به همین دلیل چنین افرادی بخصوص افرادی که دارای چاقی شدیدی هستند، بایستی اقدامات لازم برای کاهش وزن خود را انجام دهند که جراحی چاقی، بهترین روش محسوب می شود.

ما در این مقاله در خصوص جراحی چاقی و انواع آن توضیحات کاملی ارائه دادیم. با این حال شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رژیم غذایی اورمیک و اطلاع از انجام جراحی چاقی، با جناب آقای دکتر مهدی سلیمی به عنوان یکی از بهترین متخصصین حوزه جراحی چاقی تماس حاصل فرمایید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

پروتئین پنیر
مواد غذایی
پروتئین پنیر

میزان پروتئین پنیر، بستگی به نوع و مارک پنیر دارد. اما به طور کلی، میزان پروتئین در 100 گرم پنیر حدودا بین 20 تا 30

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک مشاوره بگیرید.📞

Call Now Buttonبا یک کلیک مشاوره بگیرید