در این مقاله می خواهیم درباره درمان دیابت با شما صحبت کنیم، پس با ما همراه باشید. همچنین موضوعاتی که در این مطلب به آن ها می پردازیم عبارت اند از:
اگر با علائم گوناگون دیابت مواجه شدید، بهتر است هر چه سریع تر برای درمان آن اقدامات لازم را به انجام برسانید. چون درمان دیابت در اولویت می باشد.اگر در سوخت و ساز بدن شما اختلالی ایجاد شود مرض دیابت به وجود می آید.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه

بنابراین مشکلی به وجود آمده می تواند سلامتی تمام بدن را تحت تاثیر خود بگذارد و زندگی بیماران را نیز دچار اختلال کند. برای همین باید بتوانید تشخیص این بیماری را از همان ابتدا انجام بدهید و جلوی پیشروی آن را بگیرید تا تبدیل به بیماری مزمن و مشکل ساز نشود.
پیشنهاد می کنیم از پست درمان دیابت در 30 روز دیدن کنید.
درمان دیابت نوع یک به چه شیوه هایی انجام می شود؟
همانگونه که می دانید این بیماری در انواع گوناگونی به وجود می آید. دیابت نوع یک از گونه های شایع این مرض خطرناک می باشد که باید درمان آن را جدی بگیرید.
حمله سیستم ایمنی بدن می توانند در ایجاد این بیماری نقش داشته باشند. یا اگر ویروس های گوناگونی به خاطر بیماری های دیگر خود را به بدن فرد برسانند می توانند این بیماری خطر آفرین را به وجود بیاورند که درمان آن بسیار حائز اهمیت می باشد.
در حقیقت در این بیماری شاهد این موضوع می باشید که بخشی از بدن که مشغول کار خود می باشد و مانند همیشه انسولین می سازد، مورد حمله سلول های دفاعی در بدن یا ویروسهای گوناگون قرار می گیرد0 برای همین مراحل ساخت و جذب انسولین با اختلال مواجه می شود.
این بیماری در اغلب موارد در افرادی شیوع پیدا می کند که چندان سن بالایی ندارند و درمان خاصی نیز در طب نوین برای آن موجود نیست. بلکه با برخی شیوه ها فقط می توان بیماری را کنترل نمود.
همانگونه که در مطالب قبلی بیان کردیم در گام اول برای درمان دیابت باید علائم آن را به خوبی تشخیص بدهید. چون بهترین درمان برای این بیماری تشخیص به موقع آن می باشد. پس از تشخیص نوع دیابت می توانید به راحتی راهکارهای درمانی آن را در پیش بگیرید.
اگر به دیابت نوع یک دچار شده اید باید از تزریق انسولین استفاده کنید. این شیوه درمانی جزو راه هایی است که در طب نوین برای درمان این بیماری به وجود آمده است.
با تزریق انسولین به بدن بیماران می توانید تا حدی این بیماری را درمان نمایید
بنابراین با تزریق انسولین به بدن بیماران می توانید تا حدی این بیماری را درمان نمایید. البته این شیوه هم برای درمان دیابت نوع یک و هم نوع دو مورد استفاده قرار می گیرد.
اما این راهکار می تواند وابستگی در بدن بیماران را پدید بیاورد. یعنی کسانی که دیابت نوع یک دارند مجبور هستند مدام از تزریق این ماده بهره ببرند تا به بهبود خود کمک کنند. اما به تدریج در بدن آن ها به این ماده وابسته می باشد و اگر مدتی تزریق صورت نگیرد، احتمال بالا رفتن سطح خون وجود خواهد داشت.
افزون بر موارد گفته شده امکان دارد در مراحل درمانی این بیماری به شیوه گفته شده، صدمات مختلفی به بدن بیماران وارد شود. در طب سنتی نیز درمان مخصوصی برای این بیماری موجود نیست. همه راهکارها تنها برای کنترل این بیماری به کار گرفته می شود.
تا کنون مشاهده شده است که ترکیب نمودن شیوه های درمانی طب سنتی و طب نوین می تواند تاثیرات بیشتری بر روی کنترل این بیماری بگذارد. برای مثال بره موم می تواند کمک کننده باشد.

این ماده از موادی حیات بخش ساخته شده است و برای دیابت کاربرد دارد، به ویژه درمان دیابت نوع یک. می توانید طبق صلاحدید پزشک این ماده را به همراه قرص های شیمیایی به مصرف برسانید. چون اختلالات ناشی از دیابت را تا حدی بهبود می بخشد، همچنین باید مراقب تداخل دارویی این موارد با یکدیگر باشد.
این نوع بیماری جزو امراض کمیاب به حساب می آید و فقط ۵درصد از کسانی که دیابت دارند، به این نوع دیابت مبتلا هستند. اما برای بهبود بخشیدن به این بیماری باید مدام در حال رسیدگی به خود باشید تا بتوانید آن را کنترل کنید و از پیشرفت آن جلوگیری نمایید تا دچار اختلالات شدید تر نشوید.
اثر قرص متفورمین چند ساعت است؟
آیا دیابت نوع دو قابل درمان است؟
این نوع دیابت می تواند افراد مختلفی را درگیر کند و از دیابت نوع یک شایع تر می باشد. سبک زندگی اشتباه می تواند در ایجاد این بیماری نقش بسزایی داشته باشد و در سنین جوانی یا کهنسالی به وجود بیاید. وراثت هم می تواند در انتقال این بیماری به افراد موثر واقع شود. اما اگر فرد سبک زندگی سالمی داشته باشد می تواند از ایجاد آن جلوگیری نماید.
بنابراین اولین گامی که برای بهبود این بیماری باید طی کنید عوض کردن سبک زندگی و سالم سازی آن می باشد. برای همین به کار گیری داروهای خاص یا شیوه درمانی ویژه برای این بیماری موجود نیست و نمی توان به درمان های دیگر نیز امید بست! تحرک کافی برای کنترل این بیماری و اجتناب از برخی غذاها می تواند برای درمان دیابت نوع دو مفید واقع شود.

به همین خاطر بیماران زیادی گزارش می کنند که در روند درمان این بیماری دچار مشکل می شوند و نمی توانند به خوبی دستورالعمل های پزشکی را به انجام برسانند. چون اجتناب از خوردن برخی غذاها باعث می شود که آن ها به اصطلاح کم بیاورند.
یکی دیگر از موارد درمانی مناسب به کار گیری مواد مکمل می باشد که برای درمان دیابت نوع دو بسیار سودمند است و باید برای استعمال آن حتما از پزشک متخصص مشورت بگیرید. همچنین مقدار اثر بخشی این شیوه در درمان این بیماری قابل بیان نیست، اما می تواند آثار قابل توجهی ایجاد کند.
افرادی که درگیر این مرض هستند در اغلب اوقات احتیاج به مواد قندی دارند
افرادی که درگیر این مرض هستند در اغلب اوقات احتیاج به مواد قندی دارند. برای مثال می توانید عسل طبیعی را که از طبیعی بودن آن اطمینان دارید استفاده نمایید. اما همان طور که می دانید برای خوردن مواد شیرین باید با پزشکان متخصص صحبت کنید و از آن ها اجازه بگیرید، حتی اگر قصد شما میل کردن چند گرم عسل طبیعی باشد.
گرده گل نیز یکی از شیوه های درمانی این بیماری می تواند محسوب شود. بنابراین افراد گوناگونی می توانند از وجود این ماده معدنی نیز بهره ببرند و احتیاجات بدن خود را رفع نمایند. از گزینه برم موم نیز می توانید استفاده کنید که در پاراگراف های قبلی توضیحات آن را ارائه دادیم.
چون این ماده دارای آثار بی نظیری برای کنترل این بیماری می باشد. در صورتی که پزشک معالجتان اجازه استفاده از درمانهای فوق را برای شما صادر کرد، باید در بازه زمانی طولانی از آنها بهره ببرید. تا بتوانید آثار شگفت انگیز آن ها را مشاهده کنید. چون در مدت زمانی کوتاه اثرات چندانی عاید شما نمی شود.

درمان دیابت بارداری به چه صورت است؟
افراد باردار برای درمان چنین بیماری باید هر روز بر میزان قند خون خود نظارت دقیق داشته باشند. در صورتی که سطح قند خون نرمال نباشد. باید از انواع رژیم های غذایی مخصوص دیابتی ها استفاده کنید و فعالیت ورزشی داشته باشید تا بتوانید سطح قند خون خود را به حالت طبیعی باز گردانید.
بر مبنای تحقیقات انجام شده تقریبا ۱۰ تا ۲۰ درصد بانوان باردار که دیابت بارداری دارند. برای اینکه بتوانند میزان قند خون خود را کنترل نمایند. باید از شیوه درمانی انسولین بهره ببرند. اما استفاده از انسولین برای جنین که در حال رشد و نمو می باشد خطری ندارد.

درمان دیابت با رژیم غذایی چگونه انجام می گیرد؟
برای مدیریت بیماری دیابت تغذیه نقش شایان توجهی را ایفا می کند. گاهی اوقات نیز نی توانید رژیم غذایی خود را عوض کنید و فقط با همین شیوه مرض دیابت را کنترل نمایید.
در ادامه به رژیم غذایی مخصوص برای انواع دیابت می پردازیم که عبارت اند از:
-
رژیم غذایی برای درمان دیابت نوع یک:
میزان قند خون شما با محصولات غذایی که میل می کنید ارتباط مستقیمی دارد. چون بر روی کاهش یا افزایش آن تاثیرات زیادی می توانند اعمال کنند. برای مثال مواد غذایی که شیرین هستند یا نشاسته ای می باشند. سبب بالا رفتن سریع سطح قند خون خواهند شد. در این میان مصرف پروتئین و چربی نیز میزان قند خون را به آرامی افزایش می دهند.
برای همین متخصصان این حوزه پیشنهاد می کنند تا محدودیت های غذایی برای خود ایجاد و مصرف کربوهیدرات را پایین بیاورید. در ضمن می توانید در دوز انسولین و مقدار مصرف کربوهیدرات ها با یکدیگر تعادل ایجاد نمایید.
اگر خواستار نرمال کردن میزان قند خون در بدن خود هستید پس باید متعادل سازی کلی انجام بدهید. یعنی از پروتئین، چربی و کربوهیدرات ها به صورت محدود استفاده کنید و در مصرف آن ها اعتدال را رعایت نمایید.

-
رژیم غذایی برای درمان دیابت نوع دو:
اگر از مواد غذایی مناسب بهره ببرید قند خون خود را به راحتی مدیریت خواهید کرد و همزمان قادر خواهید بود وزن خود را نیز پایین بیاورید. در دیابت نوع دو میزان مصرف کربوهیدرات ها در برنامه غذایی بسیار مهم است. باید یاد بگیرید که در وعده های غذایی گوناگون اجازه مصرف چه میزان از این ماده را دارید.
برای آگاهی از این موضوع می توانید به یک متخصص تغذیه مراجعه نمایید. همجنین برای اینکه ثبات قند خون خود را در بدن حفظ کنید می توانید از محصولات غذایی زیر بهره ببرید.
که عبارت اند از:
- سبزیجات
- غلات کامل
- میوه ها
- پروتئین بدون چربی مثل مرغ و ماهی
- چربی های سالم مثل روغن زیتون و آجیل
-
رژیم غذایی برای درمان دیابت بارداری:
بانوان باید ۹ماه از جنین خود در بدن مراقبت کنند و مواظب تغذیه مناسب خود در این مدت باشند. و نیز تعادل مطلوبی میان مواد غذایی مصرفی خود ایجاد نمایند.
بویژه بانوان باردار دیابتی که می توانند به کمک برنامه غذایی اصولی از خوردن داروهای گوناگون این بیماری در امان باشند. اگر جزو مادران باردار دیابتی هستید به نکاتی که در ادامه بیان می کنیم دقت کنید.

برای مثال باید وعده های غذایی خود را در طول روز مدیریت نمایید و از غذاهای خیلی شور یا شیرین اجتناب کنید،. چون هدف از رژیم غذایی ایجاد تعادل در تغذیه می باشد تا با این شیوه بتوانید تا حدی مرض دیابت را کنترل نمایید.
همچنین باید توجه داشته باشید که جنین شما برای رشد به مصرف قند نیز احتیاج دارد. اما از مصرف بی رویه این ماده جدا اجتناب کنید. در نهایت شایسته است تا در عوض درمان های خودسرانه به یک پزشک متخصص حاذق در این حوزه مراجعه نمایید.
راجع به رژیم غذایی مخصوص به خود با ایشان به خوبی مشورت کنید تا یک برنامه غذایی مناسب و بی خطر برای جنین و خودتان پیشنهاد بدهد.
انواع انسولین که برای درمان دیابت به کار می روند کدام اند؟
همانطور که در بخشهای قبلی مقاله گفتیم، انسولین برای درمان دیابت نوع یک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.. چون سبب می شود تا کمبود هورمونی که در بدن شما انسولین می سازد را جبران نماید.
همچنین بدن شما از توانایی ساخت چنین هورمونی محروم می باشد. در ضمن تاکنون ۴ نوع انسولین برای دیابتی ها ساخته شده است که برای درمان آن ها به کار گرفته می شوند. این مواد به دلیل سرعت شروع به کار و مدت زمانی که بر روی بیمار اثر می گذارند به ۴ نوع زیر تقسیم می شوند.
که عبارت اند از:
-
انسولین با اثر سریع:
این نوع انسولین می تواند در طول ۱۵دقیقه کار خود را در بدن آغاز نماید و تا ۳الی ۴ساعت تاثیرات خود را در بدن بیماران حفظ کند. بنابراین سریع ترین انسولین موجود در بازار مصرف می باشد.
-
انسولین با اثر کوتاه:
زمان آغاز این نوع انسولین در حدود ۳۰ دقیقه می باشد و تاثیرات آن از ۶الی ۸ ساعت طول می کشد.
-
انسولین با اثر متوسط:
این انسولین موجود در بازار حدود ۱ الی ۲ ساعت زمان می برد تا شروع به کار نماید و تاثیرات آن از ۱۲الی ۱۸ ساعت در بدن باقی می ماند.
-
انسولین با اثر طولانی مدت:
این نوع انسولین نیز ساعت ها پس از تزریق اثر می کند و در بدن شروع به کار می نماید، اما تاثیرات آن تا ۲۴ساعت یا حتی بالاتر از آن در بدن باقی می ماند.
برای همین طولانیترین اثر ممکن را بر روی بدن بیماران می گذارد. در حالی که پایین ترین سرعت شروع به کار در بدن را نسبت به موارد دیگر دارد. بنابراین برای درمان دیابت می توانید از موارد فوق طبق نظر پزشکتان بهره ببرید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله دیابت انسولین و داروهای خوراکی را مطالعه نمایید.