در این مقاله سعی داریم در مورد جراحی بینی در افراد دیابتی توضیحات جامع و کاملی را بیان کنیم.
مقدمه
همانطور که میدانید جراحی بینی در زیبایی همه ی افراد تاثیرگذار بوده و اعتماد به نفس را نیز بالا میبرد، البته بخشی از این بیماران، بیماران دیابتی هستند که می خواهند از این جراحی برای زیبایی بیشتر صورت خود استفاده کنند که قبل از جراحی باید اطلاعات لازم را در زمینه ی بیماری دیابت به جراح متخصص بیان کرده و از دستورالعمل هایی که جراحان برای این گروه از بیماران عنوان کرده اند، پیروی کنند تا بتوانند جراحی بینی را انجام دهند.
آیا جراحی بینی در افراد دیابتی مجاز است؟
انجام اعمال جراحی بینی در افراد دیابتی مجاز است.
شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر روی بخش اقدامات لازم جراحی بینی در افراد دیابتی کلیک کنید.
در ادامه به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:
- دیابت چیست؟
- نشانه های بیماری دیابت چیست؟
- نشانه ی افزایش قندخون در بیماران دیابتی نوع دو را نام ببرید؟
- چه مشکلاتی برای سلامتی بیماران دیابتی به وجود می آید؟
- انواع بیماری دیابت را نام ببرید؟
- عوامل موثر در بیماری دیابت نوع یک را بیان کنید؟
- علت بیماری دیابت بارداری در بانوان چیست؟
- آیا بیماری دیابت در بیماران قابل درمان است؟
- اقدامات لازم برای انجام جراحی بینی در بیماران دیابتی را بیان کنید؟
- آیا جراحی بینی در بیماران دیابتی صورت می گیرد؟
- جراح بینی دارای چه ویژگی است؟
- آیا مشاوره ی قبل از جراحی بینی برای بیماران دیابتی الزامی است؟
- جراح بینی باید چه اطلاعاتی در مورد بیمار خود داشته باشد؟
- انواع جراحی بینی را نام ببرید؟
- مواردی را که بیماران باید قبل از جراحی انجام دهند؟
- مراقبت های بعد از جراحی بینی را توضیح دهید؟
دیابت
بیماران دیابتی باید و نباید هایی را برای انجام جراحی بینی باید انجام دهند که در ابتدا توضیحاتی در مورد بیماری دیابت می دهیم. بیماری دیابت که با رعایت نکردن بیمار در مصرف مواد غذایی و یا در اثر بالا رفتن میزان قند خون در افراد ایجاد می شود.
منبع اصلی انرژی در بدن که نقش مهمی در سلامتی همه ی انسانها دارد، گلوکز است که این انرژی به سلولهایی که عضله و بافت های بدن را تشکیل می دهند، کمک زیادی می کند، بنابراین گلوکزی که در خون موجود است، از مصرف مواد غذایی به دست می آید.
لوزالمعده هورمون انسولین را ترشح می کند و به گلوکزی که از طریق مواد غذایی مصرفی به دست می آید داخل سلولهای بدن می شود و انرژی آنها را تامین می کند.
برای تشخیص بهترین کلینیک درمان زخم پای دیابتی لطفا از صفحه کلینیک زخم پای دیابتی دیدن کنید.
دلایل مختلف دیابت
علت بیماری دیابت در بدن هر بیمار به عوامل متعددی بستگی دارد که دلیل اصلی این نوع بیماری بر اثر افزایش قند خون در بیمار است. هر چقدر میزان قند در خون این بیماران بالا باشد، مشکلاتی که برای این بیماران ایجاد می شود، جدی تر و حادتر می شود،
مثلا بیماری دیابت بر روی بینایی اثر گذاشته و باعث تاری دید در این بیماران می شود، علاوه بر این ممکن است که قند خون بالا بر روی کلیه ها نیز اثرگذار باشد و به مرور عملکرد کلیه ها را نیز مختل کند و همچنین این عارضه بر روی اعصاب افراد بیشترین اثر را گذاشته و آنها را به شدت عصبی می کند.
به جزء این موارد افرادی که به بیماری دیابت دچار هستند، به بیماری های دیگری نظیر بیماری قلبی و سکته مغزی نیز مبتلا می شوند و از همه چیز مهمتر این است که اگر این بیماری کنترل نشود و یا افراد درمان آن را جدی نگیرند جراحان و متخصصین بیماری دیابت برای درمان بیماران تشخیص به قطع عضو این بیماران می دهند تا عفونت بیشتر به اندام های بدن آسیب وارد نکند.
در مجموع جراحی بینی در افراد دیابتی با محدودیت های همراه است و بیماران دیابتی باید از مراقبت های ویژه ( که شامل رژیم مواد غذایی و ورزش ) در زمان دوران نقاهت استفاده کنند تا از این طریق بتوانند میزان گلوکز خون را نیز کنترل کنند.
یکی از بیماری های مزمن که ممکن است برای اکثر افراد به وجود آید دیابت می باشد برای انجام جراحی پای دیابتی توصیه می کنیم از پست جراحی پای دیابتی دیدن کنید.
نشانه های دیابت
نشانه های بیماری دیابت در تمامی افراد متغیر بوده است. بیمارانی که به تازگی دچار بیماری دیابت شده اند، نشانه های بیماری در این افراد به مراتب نسبت به افراد دیگر که به دیابت مبتلا هستند، کمتر است و با انجام آزمایش می توانند به نوع بیماری پی ببرند.
همانطور که توضیح دادیم افراد دیابتی برای انجام این جراحی زیبایی محدودیت هایی را دارند که اگر یکی از این نشانه ها در این افراد مشاهده شود، باید به جراح خود اطلاع داده و با انجام آزمایشات مراحل درمانی بیماری دیابت خود را قبل از جراحی بینی انجام دهند. نشانه های رایج در بیماران دیابتی شامل موارد زیر میباشد:
مهم ترین علائم دیابت
بیمارانی که به بیماری دیابت دچار هستند، زیاد احساس گرسنگی می کنند و به طور مداوم گرسنه هستند.
بیماران دیابتی عطش زیاد داشته و بیش از حد تشنه می شوند.
این بیماران به دلیل بالا بودن قند خون تکرر ادرار دارند و یا دچار بی اختیاری ادرار می شوند.
بیماران دیابتی ممکن است که بدون هیچ علت با کاهش وزن همراه باشند.
این بیماران بیشتر احساس خواب آلودگی و همچنین خستگی مفرط می کنند.
افزایش قندخون به بینایی این بیماران اثر گذاشته و به مرور این بیماران دچار تاری دید می شوند.
یکی از علائمی که در این بیماران بسیار شایع است، تاول های مکرری است که در ناحیه ی پا مشاهده می شود.
زخم و یا کبودی که در بیماران دیابتی ایجاد می شود، زمان زیادی را می برد تا بهبود یابد.
برای درمان مشکل دیابت در کمتر از 30 روز لطفا صفحه درمان دیابت در 30 روز را ببینید.
خشکی و یا خارش در ناحیه ی پا
یکی از نشانه های دیگری که در این بیماران بیشتر مشاهده می شود، خشکی و یا خارش در ناحیه ی پا و یا پوست پا است که به دلیل افزایش قندخون به وجود می آید.
این بیماران در ناحیه دست و پا احساس گزگز و یا کرختی می کنند که از نشانه های قندخون بالا است.
بیماران دیابتی نسبت به بیماران دیگر بیشتر دچار عفونتی های پوستی، عفونت در ناحیه لثه و بانوانی که به دیابت مبتلا هستند، بیشتر به عفونت مثانه و یا واژن مبتلا می شوند.
مردانی که به بیماری دیابت مبتلا شده اند، یکی از علائمی که در آنها بیشتر مشاهده می شود، 1) توان جنسی آنها کاهش می یابد، 2) اختلال در نعوظ 3) از نظر قدرت عضلانی دچار ضعف می شوند.
بانوانی که به این بیماری مبتلا هستند، علامت های بارز و مشخصی دارند، نظیر 1) عفونت ادرار 2) عفونت واژن 3) و همچنین خشکی و خارش پوست است که نشانه ی بیماری دیابت است.
این نشانه ها از علائمی است که هر فرد می تواند تشخیص دهد که به بیماری دیابت مبتلا شده است و قبل از انجام جراحی زیبایی بینی می تواند با پزشک متخصص خود مشورت کرده و مراقبت های لازم قبل از عمل را انجام دهد تا جراحی بینی در افراد دیابتی صورت بگیرد.
نکته در مورد نشانه ی بیماری دیابت
بیمارانی که به بیماری دیابت نوع یک مبتلا هستند، علاوه بر این نشانه ها با تغییرات در خلق و خو نیز همراه هستند، ولی در بیماران دیابت نوع دو علاوه بر نشانه های عمومی که متذکر شدیم با عفونت های مکرر نیز همراه هستند که دلیل اصلی آن بر اثر افزایش گلوکز در خون است که سبب شده در سلامتی عمومی این بیماران اختلال ایجاد شود.
بیماران دیابتی نوع دو یکی از علائمی که در آنها دیده می شود، مقاومت آنها نسبت به انسولین است که در بدن آنها ترشح می شود، از نشانه های بارز این بیماری 1) تیره شدن پوست گردن 2) تیره شدن زیربغل 3) فشار خون بالا 4)کلسترول بالا 5) عفونت واژن در بانوان 6) بانوانی که دوره ی ماهیانه ی نامنظمی دارند، از نشانه های دیابت نوع دو است.
نشانه های افزایش قندخون در بیماران دیابتی نوع 2
1) بیماران دیابتی که میزان قندخون خود را کنترل نکرده و یا در مصرف مواد غذایی پیشگیری های لازم را انجام نداده اند، با نشانه های نظیر حالت تهوع و یا استفراغ به طور مکرر همراه هستند.
2) این بیماران نفس کشیدن بسیار عمیق و سریع تری نیز نسبت به سایر افراد معمولی دارند.
3) یکی از نشانه هایی که در بیماران دیابتی نوع دو مشاهده می شود، این است که بوی غیرطبیعی نفس همراه هستند.
4) این بیماران به طور مکرر احساس ضعف و همچنین خواب آلودگی را دارند.
5) این بیماران احساس لرزش نیز دارند.
6) یکی از نشانه هایی که در بیماران دیابت نوع دو مشاهده می شود، احساس سرگیجه ای است که این بیماران به همراه دارند.
7) حرکت عضلات بیماران دیابت نوع دو به صورت ناهماهنگ و نامتعادل صورت می گیرد.
با توجه به مواردی که ذکر کردیم و جراحی بینی در افراد دیابتی با محدودیت های همراه است که در صورت بروز یکی از این نشانه ها فرد باید از سلامتی عمومی بدن خود اطمینان داشته باشد و بعد از عمل زیبایی را انجام دهد، زیرا این جراحی بینی در افراد دیابتی با خطرات جبران ناپذیری همراه است و یکی از این خطرات افزایش میزان قند خون بیمار در حین جراحی است.
انواع بیماری در بیماران دیابتی
بیماران دیابتی باید تمامی محدودیت هایی که در مصرف مواد غذایی و نوشیدنی دارند، را انجام دهند، زیرا در صورت رعایت نکردن آنها باعث می شود که قندخون در این بیماران افزایش یابد و برای آنها دردسر ساز شود.
زمانی که گلوکز در خون بالا می رود، این افراد دارای نشانه هایی نظیر تنگی نفس، درد و ناراحتی از ناحیه شکم، استفراغ نیز همراه هستند که منجر به کم آبی در بدن می شوند که در بعضی از موارد این بیماران به اغماء و یا به حد مرگ می رسند. بیماری های دیگری که در بیماران دیابتی مشاهده می شود، شامل:
1)بیماری قلبی 2)سکته مغزی 3) بیماری های کلیوی 4) مشکل در بینایی 5) آسیب به دندان و لثه 6) اختلال در رگه های عصبی 7) یکی از مشکلات بارزی که در بیماران دیابتی بسیار شایع است، در ناحیه ی پا ایجاد می شود.
در صورتیکه بیماران دیابتی به یکی از این بیماری ها مبتلا باشند، جراحی بینی در افراد دیابتی بسیار مشکل ساز و خطرناک می شود که باید قبل از جراحی مراقبت های لازم را انجام دهند،
بنابراین بهتر است که بیمار از وضعیت جسمانی بدن شرح کاملی را به پزشک متخصص بدهد و بعد از اینکه بیماری را کنترل کردند و مراحل درمانی را به طور کامل انجام دادند، بعد با اجازه ی پزشک متخصص و جراح، جراحی زیبایی را انجام دهند.
انواع بیماری دیابت
بیماری دیابت دارای انواع متعددی است که شایع ترین آنها شامل: 1) دیابت نوع یک 2) دیابت نوع دو 3) دیابت بارداری است، بنابراین بیمارانی که تمایل به انجام جراحی بینی را دارند و به یکی از این بیماری ها مبتلا هستند، با محدودیت هایی همراه هستند که باید قبل از عمل آنها را انجام دهند.
دیابت نوع یک
افرادی که به دیابت نوع یک مبتلا هستند، باید بدانند که بدن آنها انسولین به میزان کافی ترشح نمی کند. همانطور که میدانید لوزالمعده هورمون انسولین را ترشح می کند، بنابراین سیستم ایمنی بدن به این سلولها حمله کرده و باعث حذف این سلولها می شود.
دیابت نوع یک بیشتر در بین کودکان و نوجوانان مرسوم است و به عنوان دیابت نوجوانان شناخته شده است، ولی در بین بزرگسالان هم دیده شده است. بیمارانی که به دیابت نوع یک مبتلا هستند، بدن آنها وابسته به انسولین است و برای حیات نیاز به مصرف روزانه ی انسولین ( مصنوعی ) دارند.
دیابت نوع دو
بیمارانی که به بیماری دیابت نوع دو مبتلا هستند، بدن این افراد انسولین به میزان کافی ترشح نمی کند و یا اینکه دیابت برعملکرد بدن از انسولین نیز تاثیرگذار است و بدن این امکان را ندارد که از این انسولین استفاده کند.
دیابت نوع دو در هر سنی و در هر فردی نیز ممکن است که به وجود بیاید، اما طبق نتایجی که پزشکان و متخصصین به دست آورده اند، این بیماری در افراد میانسال و سالخورده بیشتر مشاهده می شود.
طبق آمار به دست آمده یکی از شایع ترین بیماری دیابت، دیابت نوع دو است که با اضافه وزن در افراد پیوند محکم تری دارد. بیماران دیابت نوع دو که می خواهند جراحی بینی را انجام دهند، اگر با اضافه وزن بالای همراه هستند، بهتر است، قبل از انجام عمل وزن خود را کاهش دهند تا از این طریق به درمان دیابت خود کمک کنند.
پیش دیابت
زمانی که قند خون بیش از حد معمول خود باشد، البته نه به میزانی که به عنوان دیابت شناخته شود، را پیش دیابت می گویند.
به طور کلی افرادی که دچار پیش دیابت شده اند، بیشتر از افراد دیگر در معرض دیابت نوع دو هستند که باید برای جلوگیری از روند بیماری و افزایش قند خون از خوردن شیرینی جات و مصرف مواد غذایی پرکالری بپرهیزند تا به درمان خود کمک کنند.
دیابت بارداری
دیابت بارداری مختص به زمان بارداری در بانوان است که متخصصین علت این عارضه را انسولین می دانند که در این دوران حساس تر می شود و فرد دچار دیابت بارداری می شود.
دیابت حاملگی در تمامی بانوان باردار اتفاق نمی افتد و بعد از اینکه بانوان این دوران را پشت سرگذاشتند رفع می شود، اما طبق نتایج پزشکان این بیماران نسبت به افراد دیگر بیشتر به پیش دیابت و دیابت نوع دو در آینده دچار می شوند.
این بانوان نشانه ی مخصوصی ندارند، اما با انجام آزمایش قندخون که در هفته های بیست و چهار و یا بیست و هشت بارداری برای سلامتی جنین باید انجام دهند، این بیماری تشخیص داده می شود.
عوامل تاثیرگذار در بیماری دیابت نوع یک
پزشکان و متخصصین دلایل قطعی و تایید شده ای را که باعث ایجاد این بیماری می شود، را به دست نیاورده اند، اما عوامل احتمالی که باعث بروز این بیماری می شود، را ژنتیک، قرار گرفتن در برابر انواع ویروس، عوامل محیطی بیان کرده اند.
همانطور که میدانید سیستم ایمنی بدن با باکتری ها و ویروس های مضر که در بدن هستند، مبارزه کرده و به اشتباه انسولین تولید شده در پانکراس را حذف می کنند.
بیماری دیابت نوع یک در بیماران زیر نسبت به سایر بیماران دیگر بیشتر است:
- سابقه خانوادگی
سابقه خانوادگی به این معنا است که اگر والدین و یا اینکه خواهر و یا برادر فردی که به بیماری دیابت نوع یک مبتلا است، احتمال اینکه بیماران به دیابت نوع یک مبتلا شوند، بیشتر از افراد دیگر میباشد.
- ژنتیک
ژن های خاصی که در بدن بیماران وجود دارد، یکی از علائم افزایش خطر ابتلا در بیماری دیابت نوع یک است.
- جغرافیا
هر چه افراد از خط استوا دورتر شوند، ابتلا به بیماری نوع یک در این بیماران بیشتر می شود.
- سن
بیماری دیابت نوع یک در هر سنی ممکن است، در افراد دیده شود، اما در بین دو گروه سنی از گروه های سنی دیگر بیشتر قابل توجه است، 1)گروه سنی کودکان بین چهار تا هفت سال و 2) گروه سنی کودکان بین ده تا چهارده سال است.
عوامل تاثیرگذار بر دیابت نوع دو
برخی از عوامل سبب می شوند که بیماری دیابت نوع دو در بیماران نسبت به سایر افراد دیگر بیشتر شود که عبارتند از:
وزن زیاد
با اضافه وزن در افراد و ازدحام بیشتر چربی در نواحی مختلف بدن سلولها نسبت به انسولین تولید شده مقاوم تر می شوند و در نهایت فرد به بیماری دیابت نوع دو مبتلا می شود.
کاهش فعالیت های ورزشی
انجام فعالیت های ورزشی و یا پیاده روی علاوه بر اینکه به کاهش وزن در افراد کمک می کند سبب می شود که گلوکز بیشتری در بدن این افراد سوزانده شود و همچنین سلولها را نسبت به گلوکز ترشح شده حساس تر می کند.
سابقه خانوادگی در بیماران
یکی از عواملی که باعث بروز بیماری دیابت نوع دو در بیماران می شود، این است که اگر والدین و یا خواهر و برادر به بیماری دیابت نوع 2 مبتلا باشند، احتمال اینکه فرد به این بیماری نیز مبتلا شود، بسیار زیاد است.
نژاد
افراد با نژادهای خاص بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دو هستند که این تشخیص دقیق نیست.
سن
همانطور که میدانید با افزایش سن در افراد انجام فعالیت های بدنی و ورزشی کمتر شده و فرد به تدریج دچار افزایش وزن می شود که علت اصلی در بیماران دیابت نوع دو است.
نکته در مورد نشانه های بیماری
همانطور که می دانید نشانه های فردی که به بیماری پیش دیابت و دیابت نوع دو مبتلا شده اند، بسیار شبیه هم بوده پس علل ابتلا هم در هر دو یکسان بوده است.
علت بیماری دیابت بارداری در بانوان
در اثر تغییرات هورمونی که در دوران بارداری در بانوان ایجاد می شود، سبب شده که دیابت بارداری در این دوره ی حساس نمایان شود. علت این بیماری در بانوان این است که جفت هورمون هایی از خود تولید می کند که سبب می شود، سلولهای یک خانم باردار نسبت به انسولین تولید شده حساس تر شود که این عامل سبب شده میزان قند در خون در دوران بارداری افزایش یابد.
درمان دیابت
بیماری دیابت نوع دو قابل درمان بوده است و فرد با کاهش اضافه وزن، انجام فعالیت های بدنی، ورزش، کاهش مواد غذایی پرکالری و پرچرب می تواند به درمان این بیماری کمک کند و میزان قندخون را تا حد زیادی کاهش دهد. این بیماری با انجام آزمایش خون و نشان دادن میزان گلوکز در خون قابل تشخیص است.
در صورتی که بیماری دیابت تشخیص داده شد فرد با مواردی که ذکر کردیم، می تواند به درمان خود کمک به سزایی کند تا یک زندگی سالمی را داشته باشد.
یکی از راههای درمانی که برای بیماران دیابتی عنوان شده است، اندازه گیری منظم قند خون است که به کنترل این بیماری کمک زیادی می کند و همچنین در صورت تشخیص پزشک مصرف دارو و انسولین به طور منظم به درمان این بیماری کمک زیادی می کند،
بنابراین بیماران دیابتی که علاقمند به انجام جراحی بینی هستند، باید قبل از انجام جراحی مراحل درمانی و همچنین پیشگیری های لازم را برای درمان دیابت خود انجام دهند. در مجموع انجام هر جراحی برای بیماران دیابتی خطرات و عوارضی را به همراه دارد،
اما این به این معنی نیست که نمی توانند جراحی بینی را انجام دهند، این بیماران با انجام مراقبت های لازم و مشورت پزشک متخصص قبل از عمل میتوانند اقدامات لازم را برای جراحی بینی انجام دهند.
جراحی بینی در افراد دیابتی
عمل زیبایی بینی در بیماران دیابتی هم امکان پذیر است، البته یکی از مواردی که در جراحی بسیار مهم است، میزان گلوکز خون است.
جراحان به دلیل اینکه برای این بیماران مشکلی پیش نیاید قبل از عمل و همچنین در هنگام عمل سعی می کنند که میزان قند خون بیمار را مرتبا اندازه گیری کنند تا مشکلی خاصی برای بیمار ایجاد نشود.
برای اینکه بیماران میزان قند خون را تا حد زیادی کاهش دهند، باید مصرف مواد غذایی را از برنامه ی غذایی خود حذف کنند و همچنین مواد غذایی را از سه وعده به شش وعده تغییر دهند،
البته به میزان خیلی کم، زیرا این عامل سبب می شود که انسولین به میزان کمتری برای سوزاندن گلوکز در هر وعده ی غذایی وجود داشته باشد. بیماران دیابتی که تمایل دارند، جراحی بینی را برای زیبایی بیشتر مورد استفاده قرار دهند،
قرار دادن مواد غذایی همچون:
بهتر است که در برنامه ی رژیم غذایی خود از مواد غذایی نظیر
1) سبزیجات 2) میوه 3) غلات 4) حبوبات 5) نان سبوس دار استفاده کنند و آنها را جایگزین مواد غذایی پرکالری و پرچربی که برای سلامتی بدن آنها مضر است، قرار دهند.
جراحی بینی در افراد دیابتی که با بیهوشی کامل همراه هست، برای اینکه تحت درمان قرار بگیرند از انسولین و یا داروهایی که باعث پایین آوردن قند خون می شوند، باید استفاده کنند.
جراحان برای اینکه قند خون را در زمان جراحی به طور دقیق کنترل کنند، از رژیم گلوکز، انسولین و یا پتاسیم که یکی از رایج ترین روش های تایید شده برای عمل زیبایی است، استفاده می کنند. شایان ذکر است که تمامی این موارد به شرطی انجام می شود که قند خون به صورت ساعتی کنترل شود.
نکته در مورد میزان قند خون در حین عمل
میزان قند خونی که جراحان در حین عمل برای بیماران دیابتی در نظر میگیرند باید بین صد و بیست تا صد و هشتاد باشد تا در زمان جراحی پزشک با مشکل خاص برای بیمار همراه نباشد.
مواردی که باید بیماران دیابتی به آن توجه داشته باشند تا یک جراحی راحتی تر را انجام دهند، شامل:
1) انجام آزمایش های لازم که نشان دهنده ی میزان قند خون در این بیماران است.
2) استفاده از رژیم غذایی مناسب و انجام فعالیت های ورزشی به عنوان اقدامات اولیه ای است که این بیماران می توانند برای انجام جراحی استفاده کنند.
3) میزان قند خونی که مورد تایید برای پزشکان و جراحان است تا این عمل به خوبی انجام شود، قند خون صد و پنجاه یا کمتر است.
4) بیماران دیابتی که جراحی بینی را انجام می دهند، باید قبل از عمل در مورد سابقه بیماری و به بیماری هایی که مبتلا هستند، شرح کاملی را به پزشک متخصص بدهند.
5) یکی از اصلی ترین اقداماتی که قبل از جراحی بینی در افراد دیابتی انجام می گیرد، پرهیز از مصرف شیرینی جات است که از این میزان طریق قند خون کاهش یابد، باید حدودا از نیمه شب تا زمانی که قرار است، جراحی برای این بیماران صورت بگیرد چیزی میل کنند و فقط می توانند با اجازه ی جراح دو ساعت قبل از جراحی از یک نوشیدنی بدون پالپ استفاده کنند.
بیماران دیابتی با رعایت کردن تمامی این موارد می توانند، جراحی بینی را بدون مشکل و یا عارضه ای انجام دهند.
اقدامات لازم برای انجام جراحی بینی در افراد دیابتی
یکی از کارهای مهمی که بیماران دیابتی قبل از انجام جراحی می توانند انجام دهند، کنترل گلوکز در خون است که بیماران با پیروی از دستورالعمل های پزشکی که جراح برای آنها عنوان کرده اند، می توانند اقدامات اولیه جراحی را انجام دهند.
جراح زمانی جراحی بینی را در این بیماران انجام می دهد که میزان قند خون این بیماران را به طور منظم مورد بررسی قرار بگیرد و همچنین پزشک متخصص بیهوشی برای بیهوش کردن بیماران دیابتی از موادی استفاده می کنند که در میزان قند خون اختلال ایجاد نشود.
عواملی که برای کنترل سخت مورد استفاده قرار می گیرد، به کاهش قندخون در حین جراحی زیبایی کمک به سزایی می کند.
کنترل سخت و یا دقیق
کنترل سخت و یا دقیقی برای بیماران دیابتی نوع یک مورد استفاده قرار می گیرد، شامل انسولین می باشد که برای کنترل گلوکز در خون مورد استفاده قرار می گیرد. به کارگیری از این کنترل سخت برای انجام جراحی بینی در افراد دیابتی از مواردی است که قبل از جراحی موثر است
و این امر سبب می شود، استرسی که افراد از این جراحی دارند و باعث بالا رفتن میزان قند خون می شود، را کاهش دهد. پزشک و جراح متخصص برای اینکه بیماری دیابت را در بیماران کنترل کند از یک رژیم غذایی مناسب برای قبل از انجام عمل برای این بیماران تجویز می کند تا بتوانند گلوکز موجود در خون را تا حد زیادی کاهش دهند.
بیمارانی که به دیابت مبتلا هستند، باید هم این عارضه را با جراح زیبایی و هم با پزشک متخصص خود مطرح کنند تا پزشک مراقبت های قبل و بعد از عمل را برای این بیماران عنوان کرده و همچنین برای این بیماران محدودیت هایی را بیان کند تا جراحی با موفقیت انجام شده و مشکلی برای بیمار ایجاد نشود.
جراح بینی
جراح بینی شخصی است که در حین اثرگذاری مطلوب بر روی ظاهر بینی فرد و همچنین زیبایی بیشتر چهره فرد بتواند بر عملکرد تنفس در بیماران دیابتی بهترین اقدامات را انجام دهد که انجام تمامی این موارد باعث می شود که به عنوان بهترین جراح در بین بیماران دیابتی شناخته شود.
به دلیل اینکه امروزه بیشتر بیماران از جراحی بینی استفاده می کنند، به تعداد جراحان زیبایی نیز اضافه شده است که افراد به خصوص بیماران دیابتی باید از جراحی برای عمل زیبایی خود استفاده کنند که با تجربه و متبحر در انجام این عمل باشد تا قبل و بعد از عمل و همچنین حین عمل نیز میزان قند خون بیماران را به طور منظم اندازه گیری کنند تا مشکلی برای این بیماران پیش نیاید.
بیماران دیابتی یکی از مهمترین کارهایی که برای انجام جراحی زیبایی باید انجام دهند، انتخاب بهترین جراح بینی است که می توانند با اطمینان بیشتر عمل زیبایی خود را نزد این جراح متخصص انجام دهند.
دلایلی که موجب می شود که جراحی بینی در بیماران دیابتی با موفقیت انجام شود، شامل:
1) نوع پوست بینی 2) مراقبت هایی که یک بیمار دیابتی باید بعد از جراحی بینی حتما انجام دهد.
3) تجربه و مهارت جراح بینی
این سه مورد سبب می شود که جراح یک عمل زیبایی موفقیت آمیزی را برای بیماران دیابتی که در شرایط خاصی هستند، انجام دهند تا بر روی میزان قند خون آنها اثر نداشته باشد و در حین عمل با مشکل خاصی این بیماران همراه نباشند.
مواردی که باید در انتخاب جراح بینی به آن توجه داشته باشیم
- یکی از موارد که بیماران دیابتی باید قبل از انجام جراحی بینی انجام دهند، انتخاب یک جراح بینی خوب و ماهر است که این کار را می توانند با انجام پرس و جو در بین اطرافیان خود که قبلا با وجود این بیماری جراحی کرده اند و رضایت کامل را از این جراحی داشته اند بپرسند.
- دومین کاری که این بیماران می توانند انجام دهند تا یک جراح با تجربه و متبحر در این جراحی را انتخاب کنند، جستجو درگوگل است که از این طریق می توانند بهترین جراح را با توجه به بیماری دیابت خود انتخاب کنند.
- یکی از کارهایی که بیماران دیابتی می توانند انجام دهند، این است که نمونه کارهایی که جراح برای جراحی بینی در این بیماران انجام داده است و مشکلی در حین عمل و بعد از عمل ایجاد نشده است، را مشاهده کنند و اطلاعات کامل و جامعی را از این جراحان به دست آورند.
- بیماران دیابتی برای اینکه بهترین جراح بینی را انتخاب کنند، می توانند به صورت حضوری به مطب پزشک مراجعه کرده و از رضایتمندی جراح در مورد این عمل زیبایی با توجه به میزان قند خون به صورت کامل سوالات خود را از بیماران و همچنین جراح متخصص بپرسند.
بیماران دیابتی با توجه به تمامی این نکات میتوانند بهترین جراح مجرب برای جراحی بینی را انتخاب کنند تا حین عمل و بعد از عمل به مشکل برنخورند و میزان قند خون آنها نیز کنترل شود.
ویژگی های جراح بینی
ویژگی هایی که یک جراح بینی متبحر و با تجربه باید داشته باشد تا بیماران دیابتی به آنها اعتماد کنند، عبارتند از:
جراح بینی با تجربه جراحی است که توانایی انجام عمل های زیبایی بینی را داشته باشد و در این زمینه تجربه های خوبی را به دست آورده باشد.
جراح بینی خوب است که وجدان کاری برای آن بسیار مهم باشد، این بدان معنی است که سلامتی، ظاهر و رضایت مشتری را بیشتر مورد توجه قرار دهد تا از این طریق بیماران به این جراح اعتماد بیشتری داشته باشند.
یکی دیگر از ویژگی های یک جراح بینی خوب این است که به علم زیبایی تسلط کامل داشته باشد و با خلاقیتی که در این زمینه دارد، بهترین جراحی را برای بیماران خود انجام دهند.
یکی از ویژگی های جراح بینی خوب این است که از شکل نهایی بینی تصوری داشته باشد و از این طریق می تواند یک نتیجه کلی برای بیماران دیابتی از نظر ظاهری صورت برای آنها عنوان کند.
جراحی بینی خوب است که به تمامی سوالات بیماران دیابتی به طور کامل پاسخگو باشد و بهترین راه های مراقبت از کنترل میزان قند خون را برای بیمار انجام دهد.
اعتماد به نفس
جراح بینی باید اعتماد به نفس بیماران را تا حد بسیاری بالا ببرد تا از این طریق استرس این بیماران که قصد انجام جراحی بینی را دارند و بر میزان قند خون آنها اثرگذار است، را کاهش دهند.
یکی از ویژگی هایی که یک جراح متخصص خوب برای بیماران دیابتی انجام می دهد، این است که مراحل قبل و بعد و همچنین حین عمل را به خوبی برای بیماران دیابتی توضیح دهد. علاوه بر این موارد جراح باید از یک رژیم خاص را برای این بیماران تجویز کند تا از این طریق بتوانند میزان قند خون را تا حد زیادی کاهش دهند.
جراح بینی باید تمامی آزمایشاتی که برای قبل از عمل جراحی بینی برای بیماران دیابتی الزامی است، را تجویز کرد تا از این طریق میزان قند خون را در این بیماران کنترل و کاهش دهند.
یکی از ویژگی های مهمی که جراح بینی باید به آن بسیار توجه کند این است، عمل زیبایی بینی متناسب با کل چهره ی صورت بیمار باشد تا بین بینی و صورت هماهنگی کامل ایجاد شود تا از این طریق رضایت بیمار را جلب کند.
تمامی این موارد از ویژگی های یک جراح بینی است که برای بیماران دیابتی می تواند بسیار حائز اهمیت باشد و با اعتماد کامل جراحی بینی را انجام دهند.
مشاوره با جراح بینی
بیماران دیابتی که تمایل به انجام جراحی بینی را دارند، بهتر است که قبل از انجام جراحی با پزشک خود مشاوره و مشورت در زمینه ی بیماری خود اطلاعات کامل را در اختیار جراح قرار دهند. جراح متخصص با توجه به بیماری دیابتی که بیمار دارد، راه های پیشگیری و مراقبت های لازم را قبل و بعد از عمل را به بیماران به طور کامل ارائه می دهند.
علاوه به بهبود درمان دیابت در این بیماران جراح سعی می کند با بالا بردن اعتماد به نفس در این بیماران استرس و اضطرابی که از جراحی بینی را دارند و بر روی قند خون آنها تاثیر منفی گذاشته و سبب می شود که میزان قند خون آنها بالا برود را کاهش می دهند تا شما یک جراحی خوب و موفقیت آمیزی را انجام دهید و علاوه بر این با انجام رژیم های غذایی که باعث کاهش وزن می شود، به درمان بیماری هم کمک به سزایی کنند.
قبل از جراحی بینی
مواردی که بیمار دیابتی باید قبل از انجام جراحی برای جراح بازگو کند شامل:
- بیمار دیابتی باید در مورد اینکه در گذشته به چه بیماری هایی مبتلا بوده است و یا اینکه چه عمل هایی را انجام داده و پزشکان در زمان جراحی از چه بیهوشی هایی برای او استفاده کرده اند و بر روی میزان قند خون او اثر منفی نداشته است، را به طور کامل در اختیار جراح بینی خود قرار دهد.
- بیمار دیابتی باید از داروهای خوراکی نظیر قرص ها و همچنین از مصرف انسولین که روزانه چندین بار مصرف می کند اطلاعات دقیقی را در اختیار جراح قرار دهد.
- بیمار باید در مورد بیماری های ژنتیکی و همچنین بیماری های دیگر که سابقه ی خانوادگی در آن دخیل است و بر روی میزان قند خون آنها اثر می گذارد توضیحات جامع و کاملی را در اختیار جراحی بینی قرار دهند.
- بیماران دیابتی نوع دو که که در اثر افزایش وزن بالا به این بیماری مبتلا شده اند و از نظر تنفسی در وضعیت نامطلوبی هستند و باید این مشکل را حتما با جراح خود در میان بگذارند.
این اطلاعات سبب می شود که پزشک در مورد بیماری های شایع در بیمار، مصرف دارو و همچنین حساسیت به دارو هایی که این بیماران دارند، اطلاعات مهمی را جمع آوری کنند تا از این طریق در حین عمل بتوانند میزان قند خون بیمار را تحت کنترل داشته باشند.
انواع جراحی بینی
انجام جراحی بینی با توجه به سه هدف اصلی برای بیماران انجام می شود که عبارتند از:
1)جراحی زیبایی بینی 2) جراحی ترمیمی بینی 3) جراحی زیبایی و ترمیمی بینی
هر کدام از این جراحی ها با توجه به تشخیص پزشک انجام می شود و برای بیماران دیابتی انجام این جراحی زیبایی راه های درمانی و جراحی متفاوت تری را در برمیگیرد.
جراحی زیبایی بینی
عمل زیبایی بینی که افراد استفاده می کنند، به این دلیل است که در وضعیت ظاهری بیمار تغییر به سزایی را ایجاد می کند.
افرادی که فرم بینی آنها در وضعیت نامناسبی است، ( گوشتی و یا قوزدار ) و باعث شده که از زیبایی صورت آنها کاسته شود و همچنین اعتماد به نفس را در آنها کاهش می دهد، برای حل این مشکل ظاهری می توانند با مشورت پزشک و جراح متخصص با توجه به مشکل دیابتی که دارند، از عمل زیبایی بینی استفاده کنند. جراحی زیبایی بینی به چند صورت انجام می شود که عبارتند از:
جراحی بینی گوشتی
افرادی که فرم ظاهری بینی آنها ضخیم بوده و همچنین پره های بینی آنها پهن تر است، را جراحان بینی گوشتی می نامند که جراحی این بیماران با ظرافت بیشتری انجام می شود و نسبت به سایر افراد دیگر که جراحی بینی را انجام می دهند، تفاوت هایی را در بردارد.
جراحی بینی استخوانی
بینی استخوانی معمولا به صورت استخوان و یا غضروف ضخیم و پوست نازکی است که در چهره ی ظاهری این افراد تغییر زیادی را ایجاد کرده است و بیماران دیابتی که با این مشکل همراه هستند، برای درمان خود می توانند از عمل زیبایی بینی استفاده کنند.
افرادی که این جراحی را انجام می دهند، نسبت به سایر افراد دیگر که که از جراحی های زیبایی استفاده کرده اند، تغییر بسیار زیادی را در ظاهر خود ایجاد می کنند و این تغییرات از زیر پوست بینی نمایان است.
جراحی بینی معمولی
روش تشخیص بینی معمولی به این صورت است که این بینی ما بین بینی گوشتی و بینی استخوانی است که دارای ضخامت پوستی متوسط بوده و از نظر شکل ظاهری نرمالی را هم دارد و مشکل خاصی نداشته است. افرادی که از عمل زیبایی بینی برای درمان خود استفاده می کنند، تمایل دارند، بینی خود را کوچک و یا به اصطلاح عروسکی کنند تا زیبایی صورت آنها بیشتر شود.
انجام این سه نوع عمل زیبایی در افراد توسط جراح متخصص با تجربه صورت می گیرد که در این کار متبحر باشد و تجربه ی کافی را داشته باشد و جراحی را برای بیمار انتخاب کند که با فرم ظاهری صورت هماهنگی بیشتری داشته باشد،
زیرا اگر جراح فرم بینی را بیش از حد کوچک کند با سایر اندام های بدن هماهنگ نبوده و سبب می شود که فرم ظاهری صورت زشت و ناپسند نمایان شود،
به همین دلیل است که قبل از جراحی بیمار باید در انتخاب یک جراح متخصص و با تجربه دقت زیادی را داشته باشیم. بیماران دیابتی باید در این مرحله بهترین انتخاب را داشته باشند تا از این طریق میزان گلوکز در خون نیز کنترل شود.
جراحی ترمیمی بینی
جراحی ترمیمی بینی بیشتر برای بیمارانی انجام می شود که نیاز به برطرف کردن عارضه و یا اختلال در مشکلات تنفسی آنها ایجاد شده است.
علاوه بر این موارد افرادی که در زمان خواب با مشکل خروپف همراه هستند و یا با بسته شدن مجرای تنفسی همراه می شوند، برای رفع این عارضه ها می توانند از جراحی ترمیمی بینی استفاده کنند تا مشکل آنها درمان شده و نفس کشیدن آنها به راحتی انجام شود. مشکلاتی متعددی که بیماران دیابتی با جراحی بینی ترمیمی می توانند انجام دهند و مشکل را برطرف کنند، شامل:
ترمیم یا از بین بردن قوز بینی
این نوع از جراحی برای اصلاح و کوچک کردن استخوان بینی مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از شایع ترین عواملی که برای جراحی بینی به کار رود عمل بینی ترمیمی است.
افرادی که دارای قوز بینی هستند، این مشکل یا به شکل مادرزادی و یا احتمال دارد که بر اثر ضربه و یا شکستگی بینی در این افراد ایجاد شود.
قوز بینی علاوه بر اینکه باعث زشت تر شدن فرم صورت می شود، در عامل حیاتی انسان که نفس کشیدن است، هم مشکل ایجاد می کند که این بیماران با انجام جراحی ترمیمی می توانند به درمان خود کمک به سزایی بکنند.
پولیپ بینی
پولیپ بینی به عوامل متعددی بستگی دارد که شامل 1) عفونت 2) آلرژی 3) فیبروز کیستیک به صورت توده در بینی افراد ایجاد می شود و باعث انسداد مجرای تنفسی بینی و همچنین سینوس ها در تنفس بیمار به خصوص بیماران دیابتی مشکل زیادی را ایجاد کرده که از نظر پزشکان و جراحان این عارضه را پولیپ بینی می نامند.
این عارضه بیشتر در بیمارانی که به آسم و یا آبریزش بینی که بر اثر آلرژی و یا حساسیت فصلی در آنها ایجاد می شود، دیده شده است.
این بیماران مجرای تنفسی آنها مسدود شده و احساس خشکی و یا دچار خلط از ناحیه گلو می شوند که این بیماران در وضعیت نامطلوبی قرار گرفته و دهان این بیماران بوی بدی نیز می دهد که با انجام جراحی ترمیمی بینی با برداشتن این توده ها که باعث اختلال در تنفس شده اند، به درمان و بهبودی خود کمک زیادی می کنند.
انحراف بینی
زمانی که آسیب به غضروف تیغه ی میان دو حفره ی بینی وارد می شود، از نظر جراحان بینی این عارضه را انحراف بینی می نامند. افرادی که دچار انحراف بینی هستند، از نظر ظاهری مشکلی در چهره ی خود ندارند.
بیمارانی که دارای انحراف بینی هستند، مشکل آنها بیشتر در اثر کجی تیغه ی میانی که سپتوم نام دارد، دچار این عارضه شده اند و این مشکل سبب می شود که مجرای تنفسی این بیماران با مشکل همراه بوده و در زمان خواب خرخر کنند
و همچنین علاوه بر این موارد دچار خشکی گلو و یا خونریزی از این بخش می شوند که زندگی این افراد با مشکل همراه بوده و از کیفیت زندگی مطلوب آنها می کاهد. بیماران دیابتی که با انحراف بینی همراه هستند، برای سلامتی خود می توانند از جراحی انحراف بینی استفاده کنند تا بتوانند زندگی با کیفیت تری را داشته باشند.
جراحی ثانویه بینی یا جراحی ترمیمی بینی
جراحی ثانویه بینی زمانی رخ می دهد که بیمار از جراحی زیبایی بینی خود رضایت کامل نداشته باشد و از عمل زیبایی ترمیمی برای بهتر شدن فرم ظاهری خود استفاده کند.
جراحی زیبایی و ترمیمی بینی
جراحی زیبایی و ترمیمی ترکیبی از عمل زیبایی و عمل ترمیمی است که جراح بینی در افراد دیابتی برای درمان زیبایی و کیفیت زندگی مطلوب تر استفاده می کنند.
به عنوان مثال جراحی که برای بینی گوشتی که با مشکل پولیپ همراه است، انجام می گیرد که جراح نتیجه ی این جراحی را به عنوان درمان پولیپ و همچنین کوچک کردن سایز بینی می داند که در جراحی زیبایی و ترمیمی این کار انجام پذیر است.
توصیه های درمانی قبل از جراحی بینی در افراد دیابتی
بیماران دیابتی باید از حدود تقریبا ده روز قبل برای مشکل بیماری قند خون خود با پزشک متخصص مشاوره و مشورت کرده و مراقبت هایی که جراح برای این بیماران توصیه می کنند، را پیروی کنند تا از این طریق قند خون این بیماران کنترل شود.
بیمارانی که سیگار می کشند و یا الکل مصرف می کنند، باید از حدود چهارده روز قبل مصرف خود را کنار گذاشته و انجام این کار متوقف کنند.
بیماران باید از مصرف داروهای خوراکی نظیر پروفن و یا آسپرین پرهیز کنند، زیرا این کار سبب می شود که در زمان جراحی بینی دچار خونریزی شوند.
بیماران دیابتی باید آزمایشات لازم را قبل از جراحی انجام داده و به بیماری های زمینه ای که دچار هستند، به طور کامل به جراح خود شرح دهند.
این توصیه ها برای تمامی بیمارانی است که تمایل به انجام جراحی بینی را دارند که بیماران دیابتی علاوه بر این آزمایشات باید آزمایشات دیگری را نیز برای اندازه گیری قند خون خود انجام دهند تا جراحی بینی در افراد دیابتی با موفقیت بیشتر انجام شود.
مراقبت های بعد از جراحی بینی در افراد دیابتی
بیمارانی که جراحی بینی را انجام داده اند، بهتر است که برای برطرف کردن کبودی صورت تا مدت بیست و چهار ساعت بعد از جراحی بینی از کمپرس سرد استفاده کنند.
بهتر است که این بیماران تا دو روز از غذاهای نرم و مایعات به عنوان وعده های غذایی استفاده کنند تا از این طریق به عضله های صورت آنها فشاری وارد نشود.
این افراد باید 1) از حرف زدن 2) باز کردن دهان 3) خندیدن حداقل تا چند روز اول پرهیز کنند.
این بیماران تا چندین روز اول با ترشحات خونی در بینی و یا گلو درد همراه هستند که طبیعی است.
بیمارانی که جراحی بینی را انجام داده اند، باید از فین کردن و یا تخلیه شدید بینی بپرهیزند.
o بیمارانی که جراحی بینی را انجام داده اند، به مدت چهارده روز باید در زمان خواب سر را از بدن خود بالاتر قرار دهند و همچنین از خم کردن سر جدا خودداری کنند.
این بیماران باید به مدت یک ماه از بلند کردن و یا کشیدن اجسام سنگین خودداری کنند.
این بیماران باید در زمان عطسه دهان خود را تا حد امکان باز نگه دارند تا از این طریق به بینی فشار کمتری وارد شود.
به مدت دو ماه از رفتن به شنا، سونا و همچنین جکوزی باید صرف نظر کنند
بیمارانی که جراحی بینی را انجام داده اند، یکی از توصیه های پزشکی که جراحان برای آنها بیان کرده اند، این است که به مدت دو ماه از رفتن به شنا، سونا و همچنین جکوزی باید صرف نظر کنند و علاوه بر این موارد از قرارگرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنند.
اگر این بیماران دچار خونریزی شدند بهتر است که از کمپرس سرد برای جلوگیری از خونریزی استفاده کنند.
بهتر است که از پیراهن های دکمه دار و یا پیراهن های گشاد که به بینی فشاری را وارد نمیکند استفاده کنند.
یکی از مهمترین کارهایی که این بیماران باید انجام دهند، این است که در زمان خواب سعی کنند که سرخود را بر روی بالش قرار ندهند، زیرا این عامل سبب می شود که فرم بینی تغییر شکل دهد.
این بیماران بعد از چهارده روز با اجازه ی پزشک می توانند یک پیاده روی ساده در طول روز را انجام دهند.
برای شستشوی بینی بیمارانی که جراحی بینی را انجام داده اند، بهتر است که از سرم های مخصوص و پنبه استفاده کنند که این شست و شو توسط پزشک متخصص برای این بیماران آموزش داده می شود.
مصرف داروهای خوراکی نظیر آنتی بیوتیک و مسکن و همچنین داروهایی که بیماران دیابتی از آنها می توانند استفاده کنند، باید با دستور پزشک متخصص انجام شود.
تمامی این موارد را بیماران دیابتی بعد از جراحی بینی باید انجام دهند تا با توجه به مشکل خود دچار عارضه های متعددی نشوند و درمان به راحتی انجام شود.
عوامل موثر در هزینه ی جراحی بینی
جراحی بینی افراد دیابتی و همچنین افراد دیگر به عوامل متعددی بستگی دارد که شامل:
هزینه بیهوشی
یکی از عواملی که در جراحی بینی تاثیرگذار است، هزینه ی بیهوشی است که این هزینه ها عبارتند از:
– هزینه هایی که برای تهیه دارو برای بیهوشی بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.
– مبلغ هزینه ی تسهیلات بیهوشی که این هزینه شامل استفاده از دارو، مواد به کار برده شده و همچنین کارکنان اتاق عمل بر هزینه ی بیهوشی تاثیر گذار است.
بهتر است، بدانید که بیماران دیابتی هزینه ی بیهوشی آنها نسبت به سایر افراد دیگر بیشتر است، زیرا باید در حین جراحی مرتبا میزان قند خون آنها کنترل شود تا مشکلی برای این بیماران ایجاد نشود.
آزمایش های پزشکی
تمامی بیمارانی که جراحی می خواهند انجام دهند، باید آزمایشات لازم را انجام دهند که در بیماران دیابتی انجام این آزمایش ها متفاوت تر است، زیرا آزمایش کنترل میزان قندخون را نیز باید انجام دهند. جراح بینی در افراد دیابتی آزمایش های کلی را در بردارد که شامل
1) تست شمارش کامل خون (CBC ) را که به منظور اندازه گیری سطح گلبولهای قرمز و گلبولهای سفید خون است.
2) و همچنین Chem که برای چک کردن کارایی کلیه ها صورت می گیرد،
3) پانل کارایی کبد،
4) آزمایش انعقاد خون طبیعی در بیماران
5) انجام آزمایش گازهای موجود در خون برای اطمینان داشتن از سطح اکسیژن موجود در خون، را برای تمامی بیماران به خصوص بیماران دیابتی تجویز میکنند تا با انجام این آزمایشات از وضعیت سلامتی جسمی بیماران اطلاع کافی داشته باشند و در زمان جراحی به مشکل خاصی برنخورند.
استفاده از گن بعد از جراحی بینی
جراح بینی برای بیمارانی که جراحی بینی را انجام داده اند، توصیه می کند که برای بالا بردن وضعیت جسمی خود از یک پوشش مناسب که باعث فشردگی در اطراف گردن می شود، استفاده کنند،
همچنین جراحان در بعضی از موارد از یک پوشش ظریف برای حفاظت بیشتر از ساختار بینی که جراحی در آن صورت گرفته است، استفاده می کنند.
بیمارانی که سابقه انعقاد خون را دارند، برای جلوگیری از این عارضه جراح از پوشش های فشرده سازی در سایز بزرگ که لخته شدن خون را تا حد زیادی کاهش می دهد، استفاده می کنند.
داروهای بعد از جراحی
جراح بینی در افراد دیابتی برای اینکه بیماران بعد از انجام جراحی با عفونت همراه نباشند از داروهایی که حاوی آنتی بیوتیک هستند، برای کاهش این عوارض استفاده می کنند. جراحان برای بیماران دیابتی که جراحی بینی را انجام داده اند، برای تسکین درد استفاده از داروی خوراکی مثل استامینوفن را تجویز می کنند تا از این طریق از میزان درد بعد از جراحی تا حد امکان کاهش دهند.
هزینه جراح
دستمزدی که جراح برای این بیماران در نظر می گیرد، با توجه به تجربه و مهارتی است که در این زمینه به دست آورده است و همچنین علاوه بر این موارد بستگی به محلی دارد که جراح جراحی بینی را انجام می دهد.
بیماران دیابتی برای اینکه تحت نظر باشند، بعد از جراحی باید هزینه هایی را برای ویزیت پرداخت کنند که این هزینه بر هزینه های جراحی نیز تاثیر می گذارد.
در بعضی از موارد بیمه به صورت جزئی و یا بخش زیادی را از هزینه ها را برای این بیماران پرداخت می کند که این هزینه ها به دو بخش هزینه ی سهم بیمار و دوم حق بیمه مشترک است که بیمار باید پرداخت کند.
تمامی مواردی که ذکر شد از عوامل تاثیرگذار در جراحی بینی است که این هزینه در بیماران دیابتی متغیر بوده است و هزینه ی بیشتری را به دلیل کنترل میزان قند خون باید بپردازند تا در زمان جراحی دچار مشکل نشوند. علاوه بر مواردی که در بالا اشاره شد، عوامل دیگری در هزینه جراحی بینی نیز تاثیرگذار است که شامل:
1) تجربه جراح 2) سابقه و شهرت جراح 3) ابزاری که برای جراحی استفاده می کند.
این سه عامل نیز در هزینه جراح بینی اثرگذار است و افراد با انتخاب بهترین جراح بینی می توانند جراحی بینی را نزد بهترین پزشک انجام دهند و از نتیجه ی جراحی رضایت کامل را به همراه داشته باشند.
سوالات رایج در مورد جراحی بینی در افراد دیابتی
سن مناسب برای انجام جراحی بینی در افراد چه سنی است؟
طبق نظر تمامی پزشکان و جراحان بینی زمان جراحی بینی را در دختران سن چهارده سالگی و برای پسرها سن شانزده سالگی در نظر گرفته اند.
جراحی بینی تا سن شصت سالگی امکان پذیر است، به شرط اینکه به بیماری خاصی مبتلا نبوده باشند، می توانند از این جراحی استفاده کنند، البته تمامی بیماران دیابتی نیز می توانند از این جراحی زیبایی برای درمان زیبایی ظاهری صورت خود نیز استفاده کنند. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از متدهای جدید جراحی بینی در افراد دیابتی نیز صورت می گیرد.
آیا افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، می توانند جراحی بینی را انجام دهند؟
این بیماران نخست باید آزمایش هایی که مرتبط با میزان قند خون است، را انجام دهند و در صورتی که قند خون بالا بود اقدامات لازم را برای کاهش میزان گلوکز در خون انجام دهند.
جراحان به این بیماران توصیه می کنند که برای اینکه جراحی بینی را انجام دهند، بهتر است که میزان قند خون آنها در حدود صد و پنجاه و یا کمتر باشد تا جراحی به بهترین شکل انجام شود.
این بیماران در مورد داروها و همچنین انسولینی که به صورت روزانه مصرف می کنند، باید با جراح در میان بگذارند تا جراح در مورد وضعیت جسمی بیمار اطلاعات کاملی را در اختیار داشته باشد.
آیا با انجام جراحی بینی در افراد دیابتی این بیماران دچار مشکل می شوند؟
همانطور که میدانید افراد دیابتی در صورت بروز هرگونه زخم و یا شکستگی از هر ناحیه ای در بدن، زمان بهبودی آنها به مراتب نسبت به سایر افراد عادی بیشتر خواهد بود،
بنابراین بیماران دیابتی که جراحی بینی را انجام می دهند، باید بدانند که برای بهبودی کامل این جراحی به زمان بیشتری نیاز دارند و علاوه بر این تورمی که در ناحیه بینی ایجاد می شود، نسبت به سایر افراد دیگر زمانبر تر است.
جراحی ران یه عنوان یکی از جراحی های زیبایی محسوب می شود که توسط جراح متخصص صورت می گیرد برای اشنایی بیشتر با این جراحی پیشنهاد می کنیم پست عمل چاقی ران را مشاهده کنید.
نتیجه گیری
بیماران دیابتی نیز می توانند از جراحی بینی برای زیبایی خود استفاده کنند. این بیماران باید در مورد بیماری خود و همچنین بیماری های زمینه ای که به آن مبتلا هستند، اطلاعات کاملی را برای جراح خود شرح دهند.
بیماران دیابتی باید سعی کنند که میزان قند خون خود را کاهش داده و تا حد زیادی گلوکز خون و همچنین اضافه وزن خود را که باعث بیماری دیابت نوع دو شده است، را کنترل کنند.
یکی از وظایفی که جراح در حین جراحی بینی در افراد دیابتی انجام می دهد، این است که در زمان جراحی مرتبا میزان قندخون بیماران را اندازه گیری کنند تا برای بیمار مشکل خاصی ایجاد نشود.
جراحی بینی در افراد دیابتی با محدودیت هایی همراه است که این بیماران باید قبل از جراحی با استفاده از یک رژیم غذایی مناسب و پیاده روی منظم وزن خود را کاهش داده و علاوه بر کاهش وزن که ارتباط مستقیمی با قند خون دارد، میزان گلوکز خون را نیز کاهش دهند.
بعضی از بیماران دیابتی از جراحی بینی برای درمان پولیپ بینی که برای آنها مشکل ساز شده است، استفاده می کنند تا از این طریق بهبودی خود را به دست آورند.
اگر میخواهید از هزینه عمل اسیلو با بیمه نیرو های مسلح مطلع شوید پیشنهاد می کنیم پست هزینه عمل اسلیو با بیمه نیروهای مسلح را مشاهده کنید.