همراه ما باشید تا بیشتر با موضوع بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده آشنا شوید.
امروزه با توجه به تغییری که در سبک زندگی مردم رخ داده است، وزن افراد رو به افزایش گذاشته است و چاقی به یکی از معضل ها و دغدغه های همه تبدیل شده است.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
مقدمه
این چاقی در برخی از افراد خود را به صورت اضافه وزن نشان می دهد. اما در برخی دیگر به صورت چاقی مفرط وجود دارد و حتی گاها سبب بروز مشکل ها و آسیب های سلامتی می شود.
بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده چقدر پرداخت می کند؟
اگر BMI بالای ۴۰ باشد، بیمه تکمیلی تقریبا اغلب هزینه عمل اسلیو را میدهد.
اگر BMI زیر ۴۰ باشد بخشی از هزینه های جراحی اسلیو را پرداخت خواهند کرد.
این میزان معمولا نصف هزینه اسلیو خواهد بود.
در ادامه به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:
عمل جراحی لاغری اسلیو معده چیست ؟
پس از انجام عمل جراحی اسلیو معده، چه کارهایی می بایست انجام شوند؟
پزشکان چه مزیت هایی را برای عمل لاغری اسلیو معده متصور هستند؟
روال انجام جراحی لاغری اسلیو معده چگونه است؟
عمل اسلیو معده برای چه افرادی مناسب می باشد؟
چگونگی گذران دوران نقاهت پس از انجام عمل اسلیو معده برای لاغری
چه کارهایی برای بهتر شدن شرایط فرد پس از عمل لازم است تا انجام شود؟
بعد از انجام جراحی لاغری اسلیو معده، فرد می بایست چه برنامه ی غذایی را پیش بگیرد؟
مرحله ی نخست رژیم غذایی پس از انجام عمل اسلیو معده چیست؟
چه مواد غذایی در مرحله ی نخست برنامه ی غذایی پس از اسلیو معده منع مصرف دارند؟
مرحله ی دوم از برنامه ی غذایی پس از انجام جراحی اسلیو معده چیست؟
در مرحله ی دوم برنامه ی غذایی میزان پروتئین دریافتی چگونه باید باشد؟
غذاهای موجود در مرحله ی دوم برنامه ی غذایی پس از اسلیو معده کدام ها هستند؟
مرحله ی سوم از برنامه ی غذایی پس از انجام جراحی اسلیو معده چیست؟
مرحله ی چهارم از برنامه ی غذایی پس از انجام جراحی اسلیو معده چیست؟
عامل های موثر بر هزینه ی عمل اسلیو معده کدام هستند؟
بیمه ی تکمیلی و آشنایی با آن به چه صورت است؟
انواع بیمه های تکمیلی کدام هستند؟
بیمه ی درمان تکمیلی گروهی چیست؟
بیمه تکمیلی درمان خانواده چیست؟
بیمه درمان تکمیلی انفرادی چیست؟
بیمه درمان تکمیلی مسافرهای برون مرزی چیست؟
بیمه های درمان تکمیلی، چه بیماری ها و خدماتی را تحت پوشش خود قرار می دهند؟
چه مواردی تحت پوشش بیمه ی تکمیلی قرار می گیرند؟
آیا بیمه ی تکمیلی درمان، محدودیت سنی هم دارد؟
شرایط استفاده از بیمه ی تکمیلی درمان چیست؟
بیمه ی تکمیلی چه مواردی را تحت پوشش قرار نمی دهد؟
چه مدارکی برای گرفتن هزینه های درمانی بیمه ی تکمیلی البرز نیاز است؟
مدارکی که می بایست برای اخذ معرفی نامه از بیمه به نمایندگی ارائه شوند، کدام هستند؟
چه مدرک هایی برای گرفتن هزینه های درمان از بیمه ی البرز لازم است؟
آیا بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هم خدماتی ارائه می دهد؟
نتیجه گیری
عمل های جراحی
یکی از راه هایی که افراد بسیار چاق می توانند تا به کمک آن کمی از اضافه وزن خود را کاهش دهند، عمل های جراحی است که روی معده یا روده و غیره صورت می پذیرند تا جذب مواد غذایی را در بدن کمتر کرده و در نتیجه سبب کاهش وزن شوند. یکی از این عمل های جراحی که همیشه بسیار مفید بوده و نتیجه های خوبی نیز در بر داشته، عمل اسلیو معده است.
یکی از سوال هایی که همواره در مورد عمل ها و در ارتباط با بیمه وجود دارد، این است که آیا بیمه ی مورد نظر هزینه های این عمل ها را پوشش می دهد؟ اگر پوشش می دهد، تا چه میزانی؟ کدام بیمه بهترین پوشش را برای عمل اسلیو معده ارائه می دهد؟ بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده چه خدماتی را ارائه می دهد و غیره … .
برای اطلاع دقیق از جزئیات هزینه جراحی اسیلو در بیمارستان البرز کرج توصیه می کنیم پست هزینه عمل اسلیو در بیمارستان البرز کرج را مشاهده کنید.
یکی از بهترین پزشک های متخصص که برای انجام این عمل جراحی فعالیت می کند، دکتر سلیمی می باشد که در این زمینه بسیار توانمند و موفق عمل کرده است. در این مطلب قصد داریم تا به طور مفصل در مورد عمل اسلیو معده صحبت کرده و ببینیم که چه فاکتورهایی بر هزینه ی این عمل تاثیر خواهند گذاشت.
سپس در مورد بیمه ی البرز و خدمات آن صحبت کرده و مفصلا راجع به این که بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده چه خدماتی ارائه می دهد، به بحث می نشینیم. با ما همراه باشید.
عمل جراحی لاغری اسلیو معده چیست ؟
پیش از این که به موضوع بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، نخست می خواهیم ببینیم که اصلا عمل جراحی اسلیو معده چیست؟
در حال حاضر یکی از معضل های جوامع امروزی، چاقی مفرط در اکثر افراد جامعه است. این چاقی همواره به گونه ای بوده است که روی تمامی جنبه های زندگی این افراد اثرات خود را نشان داده است و سبب بروز بیماری های مختلفی در این افراد می شوند که از جمله ی آن ها می توان به فشار خون بالا، بیماری قلبی و ریوی، دیابت و غیره را نام برد.
به همین علت هم افرادی که دارای اضافه وزن مفرط هستند، همواره در پی روش هایی هستند تا در کوتاهترین زمان ممکن و به وسیله ی ساده ترین روش ها این میزان وزن اضافه را از دست داده و در مقابل، سلامتی خود را به دست بیاورند.
اگر میخواهید از هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی مطلع شوید پیشنهاد می کنیم پست عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی را مطالعه نمائید.
یکی از بهترین روش ها که اثربخشی آن با سرعت بالایی خود را نشان می دهد
شاید بتوان گفت که یکی از بهترین روش ها که اثربخشی آن تقریبا با سرعت بالایی خود را نشان می دهد، عمل جراحی اسلیو معده است. در این جراحی که برای از بین بردن چاقی بسیار محبوب است، گنجایش معده تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند و به همین دلیل فرد دارای اضافه وزن، اشتهای خود را از دست می دهد و همین امر منجر به لاغر شدن فرد خواهد شد.
اگر بخواهیم به صورت کلی راجع به این عمل صحبت کنیم، در طی پروسه ی انجام آن، بخش فوقانی معده را که دارای هورمون هایی است که در ارتباط با اشتها و تنظیم و کنترل آن هستند، از روال گوارش غذا حذف می کنند.
در این عمل به هیچ عنوان ساز و کار طبیعی معده و نیز شاکله ی آن مختل نمی شود و عمل هضم غذای خورده شده، همانند روند پیشین آن دنبال می شود. به عبارتی می توان گفت که در روند طبیعی بدن اختلال چندانی به وجود نمی آید. فقط اشتهای فرد تحت کنترل قرار می گیرد.
پس از انجام عمل جراحی اسلیو معده چه کارهایی می بایست انجام شوند؟
بعد از این که عمل اسلیو معده انجام شد و به پایان رسید، فردی که تحت جراحی قرار گرفته، می بایست حتما از یک برنامه ی غذایی خاص که پزشک معالج وی به او ارائه می دهد، پیروی کند.
این امر به این علت است که بدن شخصی که تحت جراحی اسلیو معده قرار گرفته است، باید در شرایطی کنترل شود تا بتواند خود را با شرایط جدیدی که به وجود آمده است، وفق داده و بتواند بر اساس آن زندگی خود را بگذراند. پس از انجام جراحی لاغری، شخص می بایست حتما وعده های غذایی که مورد استفاده قرار می دهد را از نظر حجمی کاهش دهد.
اما به جای آن قادر است تا این مواد غذایی را در وعده های متعددی دریافت کرده و به بدن خود برساند. نکته ی مهم در این مورد این است که با وجود این که گنجایش معده ی شخص کمتر می شود و در راستای آن اشتهای او هم کاهش پیدا می کند، اما باز هم این احتمال وجود دارد که فرد به وضعیت پیشین خود که قبل از انجام عمل داشته است، بازگردد.
پس امر مهم در مورد این عمل جراحی لاغری این است که فرد، هم سبک زندگی و عادت های غذایی خود را تغییر دهد و هم اراده ی قوی برای انجام این کار و حفظ آن تا آخر عمر داشته باشد. البته در این میان مشاوره با دکتر سلیمی که از بهترین های عمل اسلیو معده هستند، می تواند بسیار مفید باشد.
پزشکان چه مزیت هایی را برای عمل لاغری اسلیو معده متصور هستند؟
قبل از این که به بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، نخست می خواهیم ببینیم تا این جراحی لاغری دارای چه مزیت هایی است. عموما پزشکان هنگامی که بیماری را برای انجام جراحی اسلیو معده مناسب تشخیص می دهند، برای وی از مزیت های این عمل صحبت می کنند.
به غیر از این که این عمل سبب کم شدن وزن در افراد با چاقی مفرط خواهد شد، فرد تحت جراحی قرار گرفته از برخی مزیت های دیگر هم بهره مند می شود. در ادامه به برخی از این مزیت ها می پردازیم. این مزیت ها عبارت هستند از:
مدت زمانی که جراحی اسلیو معده به طول می انجامد، در مقایسه با بقیه ی روش های جراحی لاغری برای نمونه حلقه گذاشتن در معده و غیره، کوتاه تر است.
یکی از مهم ترین مزیت های این روش لاغری
یکی از مهم ترین مزیت های این روش لاغری این است که روال هضم شدن غذایی که فرد مصرف می کند و نیز دریافت این غذا به وسیله ی معده، به هیچ عنوان دچار مشکل و اختلال نمی شود. علاوه بر این جراحی لاغری اسلیو معده بر روی روده ی فرد هم تاثیر چندانی نخواهد گذاشت و عمل گوارش غذا و پروسه ی آن به کمک روده با مشکل روبرو نخواهد شد.
با این که قسمتی از معده بریده شده و از بدن فرد خارج می شود، اما باز هم فرد به هیچ مشکل گوارشی دچار نخواهد شد.
در این روش از لاغری هیچ آسیبی به پیلور معده نخواهد رسید و این قسمت کاملا دست نخورده باقی خواهد ماند.
در این روش از هیچ وسیله ی بیرونی از جمله حلقه، بالن و غیره در داخل بدن فرد بهره گرفته نمی شود و تنها عملیات بر روی خود عضو صورت می پذیرد.
اثرات این روش خود را در تقریبا یک سال و نیم بعد از انجام عمل نمایش خواهند داد و پس از گذشت این مدت زمان، نتایج و اثرات آن کاملا قابل رویت خواهد بود.
روال انجام جراحی لاغری اسلیو معده چگونه است؟
پیش از این که به ادامه ی موضوع بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، می خواهیم ببینیم که این عمل جراحی به چه صورتی انجام می شود و روال انجام آن به چه صورت است.
برای این که این عمل انجام شود، فرد ابتدا با پزشک معالج جلسه ای مشاوره برگزار خواهد کرد تا پزشک شرایط او را کاملا تحت بررسی قرار داده و ببیند که آیااین عمل جراحی لاغری مناسب این فرد هست یا خیر. پس از این که پزشک به این تشخیص رسید که این عمل مناسب فرد متقاضی هست، شرایط فرد را برای جراحی آماده می سازد.
به وی کارهایی که می بایست پیش از انجام جراحی رعایت شوند را گوشزد کرده و بیمار را برای عمل آماده می کند. روز عمل، بیمار در کلینیک و یا بیمارستان حضور به هم می رساند و پرستاران او را برای حضور در اتاق عمل آماده می سازند.
هنگامی که فرد به اتاق عمل وارد می شود، تکنیسین اتاق عمل دستگاه های مخصوص تنظیم ضربان در اتاق عمل را به فرد متصل می کند و سطح اکسیژن بدن فرد را هم در حالت نرمال نگه می دارد. حال بیمار برای عمل کاملا آماده است و متخصص بیهوشی وارد عمل می شود و فرد را کاملا بیهوش می نماید.
در پروسه ی انجام عمل، کمی بیشتر از یک دم معده توسط پزشک بریده می شود و معده از وضعیت ظاهری یک دایره با سایز بزرگ به یک اندام لوله ای شکل مبدل می شود.
علت نام گذاری این عمل به نام اسلیو
علت نام گذاری این عمل به نام اسلیو هم همین است. واژه ی اسلیو در زبان انگلیسی به معنای آستین می باشد و در این عمل جراحی لاغری هم آن چه از معده باقی می ماند، شبیه به آستین لباس می باشد.
بعد از تمام شدن عملیات برش معده و بخیه زدن آن، نوبت به دوختن شکم در محل شکاف ها می شود. سپس عمل تمام شده و بیمار را به بخش ریکاوری وارد می کنند. در این قسمت، بیمار به هوش می آید و پروسه ی ریکاوری را طی می کند. او را به بخش برده و بستری می کنند.
پس از این که فرد تحت جراحی اسلیو معده قرار گرفته را به بخش می آورند، از وی درخواست می کنند تا برای چند قدم کوتاه راه برود. این امر به این علت است که پزشک می خواهد تا کوچکترین امکان لخته شدن خون در پاها را از بین برده و شخص از این بابت دچار مشکلی نشود.
پس از انجام هر عمل جراحی، قطعا فرد دارای مقیاسی از درد اعم از کم یا زیاد می شود
پس از انجام هر عمل جراحی، قطعا فرد دارای مقیاسی از درد اعم از کم یا زیاد می شود و این امر کاملا طبیعی است. این امر برای عمل جراحی لاغری اسلیو معده هم به همین شکل بوده و این جراحی نیز از این قضیه مستثنی نیست.
عموما درد ایجاد شده در فرد متقاضی عمل لاغری اسلیو به حدی است که قابل تحمل بوده و عموما لازم نیست تا داروهای مسکن خیلی قوی به این شخص تزریق شود.
البته ذکر این نکته ضروری است که آستانه ی تحمل هر فرد با فرد دیگر متفاوت است و ممکن است که هر شخصی، حد معینی از درد را تجربه کند که می تواند کم یا زیاد باشد. در بعضی از افراد این مقدار درد می تواند بسیار شدید باشد و حتی از حد توان او خارج باشد و در این وضعیت بهترین جراح اسلیو معده برای این شخص مسکن هایی بنا بر تشخیص تجویز می کند.
عمل اسلیو معده برای چه افرادی مناسب می باشد؟
قبل از پاسخ به این سوال که بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده چه تعهداتی ارائه می دهد، می خواهیم به این موضوع بپردازیم که انجام این عمل جراحی برای چه افرادی مناسب می باشد.
درست است که این شیوه از لاغری و کاهش وزن بسیار سریع عمل می کند و نتیجه ی آن در زمان کمی قابل مشاهده است، اما برای تمامی افراد مناسب نیست و به همه ی افراد توصیه نمی شود. اگر فردی دارای برخی از شرایط باشد، می تواند کاندید مناسبی برای انجام جراحی اسلیو معده به شمار بیاید.
البته اگر پزشک شما دکتر سلیمی که بهترین دکتر عمل اسلیو هستند، باشد؛ این موارد را برای شما بازگو می کنند.
این شرط ها شامل موارد زیر می شوند:
نخستین مورد، شرایط سنی فرد متقاضی برای انجام اسلیو معده است. این فرد می بایست حتما سنی بالاتر از هشت سال داشته باشد و انجام این عمل روی افراد با سن کمتر از هشت سال امکان پذیر نیست.
مفهومی وجود دارد به نام شاخص توده ی بدنی یا بی ام آی BMI)).این شاخص از تقسیم وزن بر مجذور قد فرد به وجود می آید. برای این که فردی کاندیدای مناسبی برای انجام عمل لاغری اسلیو معده باشد، پزشک ها این شاخص توده ی بدنی را تحت بررسی قرار می دهند. اگر این عدد بیش از 30 باشد، فرد یک گزینه ی مناسب برای انجام این عمل برای لاغری است.
فرد حتما باید دچار چاقی مفرط باشد
مورد بعدی این است که فردی که درخواست انجام عمل اسلیو معده دارد، می بایست حتما دچار چاقی مفرط باشد و این امر برای 5 سال پی در پی در فرد وجود داشته باشد.
فرد مورد بحث می بایست کلیه ی روش های لاغری را تجربه کرده و از هیچ کدام از آن ها نتیجه ی مورد نظر را نگرفته باشد. این تجربه می بایست به شکل کاملا جدی بوده و تنها برای رفع تکلیف نبوده باشد.
این که فرد دارای چنین شاخص توده ی بدنی بالایی بوده و از چاقی مفرط رنج می برد، نباید به علت بیمار بودن فرد و وجود مریضی در بدن وی باشد.
فرد باید به حدی رسیده باشد که آمادگی کامل برای تغییر در سبک زندگی را داشته باشد. این تغییر در لایف استایل می تواند شامل میزان تحرک فرد، عادت های غذایی و رژیم غذایی روزانه ی مورد استفاده در فرد باشد.
فردی که می خواهد تحت عمل جراحی اسلیو معده قرار بگیرد، نباید به نوشیدن مشروب های دارای الکل عادت داشته باشد.
چگونگی گذران دوران نقاهت پس از انجام عمل اسلیو معده برای لاغری
یکی از روش هایی که عمل اسلیو معده می تواند به وسیله ی آن صورت پذیرد، روش لاپاراسکوپی است. در این روش نیاز به شکافتن کامل پوست شکم و لایه های آن نیست، بلکه فقط یک شکاف کوچک بر روی شکم ایجاد می شود و دوربینی از طریق این شکاف به داخل بدن وارد می شود و پزشک جراح می تواند به وسیله ی آن بر انجام عمل نظارت داشته باشد.
با توجه به این که عمل اسلیو معده به کمک روش لاپاراسکوپی هم انجام می شود، در مقایسه با سایر روش های لاغری دوران نقاهت کمتری دارد. بعد از این که عمل به اتمام می رسد، بنا بر تشخیص پزشک و اگر شخص دارای مشکل خاصی نباشد حداکثر تا دو روز بعد از انجام عمل، بستری بوده و پس از آن از بیمارستان مرخص خواهد شد.
دو هفته استراحت مطلق
بعد از این که فرد از بیمارستان مرخص شد و به خانه برده شد، می بایست حتما برای دو هفته در وضعیت استراحت مطلق قرار بگیرد و تحت هیچ شرایطی از جای خود تکان نخورد. به جز برای کارهای ضروری مانند رفتن به دستشویی.
در زمان سپری کردن دوران نقاهت، فردی که تحت عمل جراحی قرار گرفته است، می تواند بسته به شرایط بدنی اش دارای مقیاسی از درد باشد و در ابتدا اندکی برای هماهنگ شدن با برنامه ی غذایی و نیز لایف استایلی که پزشک از وی انتظار دارد، مشکل داشته باشد.
اما پس از این که چند روز بگذرد و فرد با شرایط خو بگیرد و از استرس عمل و آشفتگی های بعد از آن رهایی پیدا کند، می تواند به زندگی معمول پیش از عمل اسلیو خود باز گردد.
چه کارهایی برای بهتر شدن شرایط فرد پس از عمل لازم است تا انجام شود؟
برای این که پس از انجام جراحی اسلیو معده فرد دوران نقاهت را زودتر از سر گذرانده و بتواند دوباره به زندگی عادی و روزمره ی خود بازگردد، بهتر است که یک سری نکته ها رعایت شوند. این نکته ها موارد زیر را شامل می شوند:
- پس از این که عمل به پایان رسید، نباید همانجا و بدون وجود هیچ وقفه ی زمانی ای بیمار از مواد خوراکی استفاده کند.
- در روزهای ابتدایی بعد از عمل، غذاهایی که فرد مصرف می کند، می بایست غذاهایی با هضم آسان و به صورت مایع باشد. در گذر زمان و عادت کردن معده به این نوع غذاها، سپس فرد می تواند تا نوع غذای مصرفی خود را کم کم عوض کرده و روی به غذاهای سفت تر بیاورد.
- فرد نباید بلافاصله ورزش و انجام فعالیت های فیزیکی را در برنامه ی روزانه ی خود قرار دهد. برای شروع این کار می بایست حتما پزشک دستور آن را صادر کرده و سپس فرد این فعالیت ها را انجام دهد.
- فردی که تحت عمل جراحی اسلیو معده قرار گرفته است، تا خوب شدن تمام و کمال نباید تحت هیچ شرایطی وسیله هایی که دارای وزن زیادی هستند را بلند کرده و یا آن ها را جابجا کند.
بعد از انجام جراحی لاغری اسلیو معده، فرد می بایست چه برنامه ی غذایی را پیش بگیرد؟
قبل از پاسخ به این سوال که بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده تا چه میزان تعهدی را متقبل می شود، می خواهیم ببینیم که فرد تحت جراحی قرار گرفته باید دارای چه رژیم غذایی باشد و از چه چیزهایی استفاده کرده و از خوردن چه مواد غذایی پرهیز کند.
همان طور که گفته شد، در این جراحی لاغری قسمت بزرگی از معده برش داده شده و از بدن بیرون آورده می شود و به همین علت است که فرد اضافه وزن خود را که بسیار زیاد هم هست، از دست می دهد و لاغر می شود.
طبق تحقیق ها و گفته های پزشکان و محققان، استفاده از این روش برای لاغری دائمی بوده و برگشت پذیر هم نیست. چرا که قسمتی از معده که بریده شده و از بدن بیرون آورده می شود، حاوی هورمون هایی است که در گرسنه شدن فرد و تحریک اشتهای وی تاثیر بسزایی دارند.
هورمون گرلین
نام این هورمون گرلین می باشد و وظیفه آن در بدن این است که پیام های عصبی را که در مورد احساس گرسنگی هستند، به مغز مخابره می کند.
حال هنگامی که این هورمون در بدن وجود نداشته باشد، فرد اشتهای خود را از دست داده و در نتیجه پرخوری نخواهد کرد و همین امر سبب می شود تا کاهش وزن چشمگیری در فرد مشاهده شود.
عموما برنامه ی غذایی که پس از انجام جراحی لاغری اسلیو برای فرد تجویز می شود، دارای چند مرحله ی مختلف است و اگر بیمار بتواند این برنامه ی غذایی را تمام و کمال رعایت کند، قادر است تا خود را با یک لایف استایل سالم وفق دهد.
گاها پزشک به فرد متقاضی جراحی اسلیو، برنامه ی غذایی برای رعایت کردن پیش از انجام عمل هم می دهد که فرد می بایست حتما آن را رعایت کند تا مشکلی برای وی پیش نیاید. رژیم غذایی که برای پس از انجام عمل اسلیو معده به فرد متقاضی ارائه می شود، دارای چند مرحله است که در ادامه مفصل به آن می پردازیم.
مرحله ی نخست رژیم غذایی پس از انجام عمل اسلیو معده چیست؟
قبل از این که به مبحث بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، لازم است تا در مورد برنامه ی غذایی که در دوران پس از عمل و در یک هفته ی بعد از آن می بایست رعایت شود صحبت کنیم.
مرحله ی نخست از برنامه ی غذایی که پس از جراحی اسلیو معده به بیمار ارائه می شود، برای یک هفته ی نخست بعد از انجام جراحی اسلیو است.
در این قسمت از برنامه ی غذایی، فرد می بایست تنها از مواد غذایی مایع و نوشیدنی هایی بهره ببرد که کاملا شفاف بوده و در آنها هیچ گونه قند و مواد قندی وجود نداشته باشد.
این امر سبب می شود تا فرد علاوه بر این که به مشکل هایی مانند حالت تهوع دچار نشود، در عین حال هم بدن او و شرایط بدنی اش خیلی راحت و در طول مدت زمان کمی به شرایط جدید به وجود آمده عادت کرده و نیز پروسه ی بهتر شدن و بهبودی، کوتاه تر شده و فرد زودتر قادر باشد تا به شرایط ایده آل بدنی خود برسد.
ممکن است در وهله ی اول برای یک هفته تنها با مایعات سر کنید
ممکن است که در وهله ی اول این امر که برای یک هفته تنها با مایعات سر کنید و هیچ چیز دیگری جز مواد غذایی مایع دریافت نکنید، خیلی سخت و نشدنی به نظر برسد.
اما واقعیت این است که فردی که تحت جراحی اسلیو معده قرار گرفته است، تا مدت زمان طولانی ای پس از انجام عمل حس گرسنه شدن نخواهد داشت و اشتهای زیادی برای خوردن غذا از خود نشان نمی دهد.
البته با مراجعه به دکتر سلیمی و گروه متخصصی که در اختیار دارند و از بهترین های اسلیو معده می باشند، جای هیچ نگرانی باقی نمی ماند.
چه مواد غذایی در مرحله ی نخست برنامه ی غذایی پس از اسلیو معده منع مصرف دارند؟
پیش از این که راجع به بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده صحبت کنیم، می بایست به این موضوع بپردازیم که چه مواد غذایی پس از انجام جراحی لاغری اسلیو معده نباید به وسیله ی فرد متقاضی مصرف شوند و حتی مصرف آن ها می تواند سبب بروز مشکل های عمده ای شود. این مواد ممنوعه در هفت روز نخست پس از انجام عمل عبارت هستند از:
- ممنوعیت استفاده از مواد مایع دارای کافئین مانند چای یا قهوه و غیره
- استفاده از آب میوه هم در این دوران مجاز نیست.
- در این هفت روز فرد نباید تحت هیچ شرایط نوشابه های گازدار و یا به طور کلی هر نوشیدنی مانند آب گازدار، دلستر و غیره استفاده کند.
نکته ی مهم در مورد این دوران این است که فرد باید حتما هر روز نسبت به نوشیدن حداقل هشت لیوان آب اقدام کند و مواد نوشیدنی دارای کافئین را با موادی مثل ژله یا چیزهایی از این قبیل جایگزین کنند.
مرحله ی دوم از برنامه ی غذایی پس از انجام جراحی اسلیو معده چیست؟
پیش از این که به بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، لازم است تا کمی در مورد برنامه ی غذایی پس از عمل در حدود یک هفته تا دو روز بعد از آن اطلاعات کسب کنیم. هنگامی که مرحله ی اول پس از گذشت یک هفته از عمل اسلیو معده به اتمام رسید، نوبت به ورود بیمار به مرحله ی دوم برنامه ی غذایی می رسد.
در این فاصله ی زمانی بعد از عمل، فرد کم کم شروع به احساس کردن گرسنگی می کند و کم کم می بایست شروع به خوردن مواد غذایی هایی کند که به او احساس سیری می دهند و حاوی پروتئین و سایر مواد مغذی لازم برای بدن این فرد باشند.
نکته ی مهم در مورد مواد غذایی مایع
نکته ی مهم در مورد این مواد غذایی مایع این است که به هیچ عنوان نباید دارای مواد غذایی قندی و یا دارای چربی، آن هم چربی های مضر باشند. بهتر است، این طور بگوییم که در مرحله ی دوم از برنامه ی غذایی پس از عمل، فرد باید به بدن خود مواد غذایی که از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و در عین حال سالم نیز می باشند، برساند.
این مواد غذایی نباید به هیچ عنوان دارای مواد مضر مانند مواد غذایی دارای قند، مواد غذایی سرشار از چربی های مضر و حتی غذاهای سنگین و با کالری بالا باشد. این امر به این دلیل است که فرد می بایست تمامی انرژی خود را باز یافته و بدن خود را از تحلیل یافتن نجات دهد.
در این مرحله از برنامه ی غذایی فرد مانند مرحله ی قبلی، لازم است که فرد حتما هشت لیوان آب به بدن خود برساند. همچنین این فرد می تواند برای رساندن پروتئین لازم به بدن خود از پودرهای پروتئینی که فاقد مواد قندی هستند، بهره ببرد. نحوه ی استفاده از این پودرها هم به این صورت است که می بایست با آب و یا هر گونه مایع شفافی مخلوط شده و سپس مورد استفاده قرار گیرد.
در مرحله ی دوم برنامه ی غذایی میزان پروتئین دریافتی چگونه باید باشد؟
در مرحله ی دوم از برنامه ی غذایی پس از انجام اسلیو معده، فرد باید به صورت روزانه چیزی در حدود بیست گرم پروتئین دریافت کند تا نیاز بدن خود به مواد دارای پروتئین را تامین کند.
به همین دلیل استفاده از نصف استکان از این پودرهای پروتئینی در هر یک از وعده های روزانه می تواند میزان پروتئین لازم برای هر روز را فراهم آورد.
بعضی از غذاهایی که در این مرحله فرد قادر است تا از آن ها استفاده کند و در دسته ی غذاهای بدون قند قرار می گیرند، عبارت هستند از: انواع سوپ های بدون غلظت بالا و فاقد هر گونه مواد قندی، آب میوه های طبیعی و بدون غلظت بالا، بستنی های فاقد قند، انواع نودل و غیره.
پس از این که بین ده روز تا دو هفته از انجام عمل اسلیو معده بگذرد، شخص تحت عمل قرار گرفته می بایست کم کم و بدون هیچ عجله ای خوردن غذاهای خیلی نرم که کمی سفت تر از حد معمول و مایعات مورد استفاده هستند را شروع کند.
دقت کنید که در این مرحله هم همچنان بهره گیری از ماده های غذایی که دارای قند و چربی بسیار زیادی هستند، مجاز نیست و نباید در رژیم غذایی فرد قرار بگیرند.
غذاهای موجود در مرحله ی دوم برنامه ی غذایی پس از اسلیو معده کدام ها هستند؟
از جمله غذاهایی که در این مرحله از رژیم غذایی فردی که تحت عمل قرار گرفته می بایست مورد استفاده قرار بگیرد، می توان از ماست های دارای درصد چربی پایین، پوره ی سیب زمینی سبک و نرم، انواع کنسروهای تن ماهی، انواع غذاهایی که به صورت پوره در آمده اند و تمامی غذاهای مشابه با این موارد نام برد.
در این دوره ی پس از عمل، فرد می بایست چیزی در حدود هشتاد گرم پروتئین به بدن خود برساند و این میزان از پروتئین را می توان به کمک مصرف مواد غذایی مانند تخم مرغ همزده و یا انواع تن ماهی تامین کرد. در مرحله ی دوم از برنامه ی غذایی پس از عمل جراحی لاغری اسلیو، فرد می بایست تعداد وعده هایی که در روز دریافت می کند را کم کم افزایش دهد.
علاوه بر این، برای این که فرد مقدار لازم پروتئین را به بدن خود برساند و در خود احساس سیری به وجود بیاورد، بهترین کار این است که نخستین وعده ای که در روز مورد استفاده قرار می گیرد، باید از مواد غذایی حاوی پروتئین باشد.
مرحله ی سوم از برنامه ی غذایی پس از انجام جراحی اسلیو معده چیست؟
در مرحله ی سوم از رژیم غذایی پس از عمل لاغری اسلیو معده، فرد می بایست استفاده از غذاهای بسیار نرم را ادامه داده و در طی یک روز چیزی بین شصت تا هشتاد گرم پروتئین مورد استفاده قرار دهد. علاوه بر این در این مرحله فرد باید حتما روزانه هشت لیوان آب را در برنامه ی غذایی خود بگنجاند.
همچنان در این مرحله هم فرد نباید غذاهایی که دارای چربی بسیار بالا هستند، یا شامل مواد قندی می شوند و موادی مانند نان ها، سبزی هایی به صورت نپخته، ماکارونی و پاستا، برنج و سایر مواد از این قبیل را در برنامه ی خود قرار داده و مورد استفاده قرار دهند.
غذاهایی که در این مرحله می توانند مورد استفاده قرار بگیرند، شامل انواع ماهی، تخم مرغ، سبزیجات به صورت پخته شده با بخار، انواع ماست و پنیر با درصد چربی پایین، انواع سوپ های بدون مواد دارای قند، انواع نوشیدنی ها برای تامین انرژی بدن و بازگرداندن قوای از دست رفته مانند انواع معجون ها که به سریع تر شدن روال بهبودی فرد منجر می شود، می باشد. همچنان در این مرحله هم بهتر است که فرد استفاده از مواد دارای کافئین را محدود کرده و حتی اصلا از آن ها استفاده نکند.
مرحله ی چهارم از برنامه ی غذایی پس از انجام جراحی اسلیو معده چیست؟
این مرحله از روز بیست و هشتم به بعد از عمل یا همان 1 ماه یا 4 هفته بعد از عمل را در بر می گیرد. در این زمان دیگر فرد قادر است تا از غذاهایی که به صورت جامد هستند، در برنامه ی غذایی خود استفاده کند.
در این مرحله از رژیم غذایی هم مانند مرحله های پیشین می بایست بین 60 تا 80 گرم پروتئین به صورت روزانه و نیز 8 لیوان آب مورد استفاده قرار بگیرد. البته پزشکان از فرد می خواهند که سی دقیقه پیش از صرف غذا از نوشیدن آب خودداری کنند.
عامل های موثر بر هزینه ی عمل اسلیو معده کدام هستند؟
پیش از پرداختن به بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده، لازم است تا کمی در مورد عامل هایی که بر روی هزینه های این عمل تاثیرگذار است، صحبت کنیم. معمولا هزینه ی این عمل با توجه به موارد مختلفی تعیین می شود.
یکی از این موارد پزشک جراحی است که قرار است کار را به انجام برساند. قطعا هر قدر جراح کارکشته تر و اسمی تر باشد، مانند دکتر سلیمی، مبلغ مورد نظر بیشتر می شود.
یکی از بهترین جراحان در زمینه ی اسلیو معده دکتر سلیمی است که علاوه بر حرفه ای بودن، بسیار خوش برخورد نیز بوده و تعداد عمل های موفق وی بسیار بالا می باشد.
عامل بعدی موثر در هزینه ها کلینیک یا بیمارستانی است که عمل قرار است تا در آن انجام شود. گاها حتی موقعیت جغرافیایی و مکان شخص هم بر روی هزینه ی عمل می تواند اثرگذار باشد.
حال که در مورد این جراحی لاغری اطلاعات کاملی به دست آوردید، وقت این است که به بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بیشتر پرداخته و در مورد بیمه و تعهدات و انواع آن کمی صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
معرفی بیمه ی تکمیلی و آشنایی با آن
پیش از این که در مورد تعهدات بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده صحبت کنیم و ببینیم که آیا این بیمه برای این نوع جراحی مبلغی پرداخت می کند یا خیر؛ لازم است تا آشنایی مختصری با بیمه ی تکمیلی پیدا کنیم و ببینیم تا این بیمه چیست و چه خدماتی را به بیمه شده ارائه می دهد.
اگر بخواهیم به صورت کلی در مورد بیمه و مزیت های آن به صحبت بپردازیم، می توانیم بگوییم که اگر برای شخصی که هزینه های بیمه را پرداخت کرده است و ما وی را به نام بیمه گذار می شناسیم، حادثه ای پیش بیاید که بیمه آن را پوشش دهد و در زمره ی تعهدات بیمه محسوب شود، کلیه ی هزینه هایی که به نام خسارت شناسایی می شوند، به بیمه گذار پرداخت می کند.
این مشکل های پیش آمده و حادثه ها می توانند هم مالی باشند و هم جانی که بدترین نوع آن حادثه های جانی هستند که باعث می شوند تا سلامتی انسان دچار مشکل شود. به همین علت هم از با اهمیت ترین انواع بیمه می توان به بیمه هایی اشاره کرد که در رابطه با خسارت های جانی بوده و یا برای بیماری ها و آسیب هایی ارائه می شوند که برای بدن به وجود می آیند.
هنگامی که فردی از نظر سلامت جسمی دچار مشکل می شود
هنگامی که فردی از نظر سلامت جسمی دچار مشکل می شود، به غیر از مشکل های جسمی یا روحی که به وی متحمل می شود، هزینه های سرسام آور درمان هم برای او پیش می آیند
و عملا مشکل روی مشکل به وجود می آید. حتی گاها ممکن است که این فرد نتواند هزینه هایی که برای درمان از وی خواسته می شود را پرداخت کند و در نتیجه پروسه ی درمان به تاخیر می افتد.
برای رفع این مشکل ها، بیمه ها و به خصوص بیمه ی البرز تمهیداتی اندیشیده اند به نام بیمه درمان تکمیلی. در این روش، فرد به صورت ماهیانه مبلغی را پرداخت می کند و در قبال آن، شرکت بیمه بخش اعظم هزینه های درمانی این فرد را متقبل می شود.
این نوع از بیمه را می توان به نوعی یک سرمایه گذاری و آینده نگری به شمار آورد که در زمان وقوع مشکلات و بیماری ها بار مالی را از روی دوش فرد بیمار برداشته و تا حدودی خیال او را از بابت هزینه های درمان راحت می کند.
انواع بیمه های تکمیلی کدام هستند؟
پیش از این که به بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، نخست می خواهیم در مورد انواع بیمه های تکمیلی درمان صحبت کنیم. انواع این بیمه های تکمیلی به شرح زیر هستند:
- بیمه ی تکمیلی درمان گروهی
- بیمه ی تکمیلی درمان خانواده
- بیمه ی تکمیلی درمان انفرادی
- بیمه ی تکمیلی درمان مسافرهای برون مرزی
در ادامه به هر یک از این انواع بیمه می پردازیم. با ما همراه باشید.
بیمه ی درمان تکمیلی گروهی چیست؟
شاید بتوان گفت که این نوع از بیمه یکی از پراستفاده ترین انواع بیمه در کشورمان می باشد و بیشترین جامعه ی آماری را در بر می گیرد. این نوع از بیمه برای شرکت ها و واحدهای صنعتی و مراکزی از این دست مورد استفاده قرار می گیرد و کارفرما یا مدیر عامل یا به طور کلی شخصی که در راس امور یک کار قرار دارد، کلیه ی افرادی را که برای او مشغول به کار هستند، تحت پوشش این بیمه در می آورد.
این بیمه محدودیت حداقل تعداد نفرات را دارد و تعداد افراد بیمه شده می بایست از حد معینی کمتر نباشند. علاوه بر این هر یک از افراد بیمه شده قادر هستند تا بستگان و خانواده ی درجه یک خود را که شامل پدر و مادر و نیز همسر و فرزندان می شود، تحت پوشش بیمه درآورد.
بیمه تکمیلی درمان خانواده چیست؟
این نوع بیمه را هم می توان یکی از انواع زیرمجموعه های بیمه تکمیلی درمان گروهی به شمار آورد. با این تفاوت که افراد بیمه شده به جای کارفرما یا صاحب کار و غیره به وسیله شخصی که سرپرستی خانواده را بر عهده دارد، بیمه می شوند.
تفاوتی که این دو نوع از بیمه با همدیگر دارند، در این است که در بیمه ی تکمیلی مخصوص خانواده محدودیت و حداقلی برای تعداد افراد تحت پوشش بیمه قرار گرفته وجود ندارد و هر تعداد نفرات که فرد بخواهد، بیمه می شوند.
در حالی که برای بیمه ی تکمیلی گروهی محدودیت حداقل تعداد نفرات موجود است. علاوه بر این، حق بیمه ی پرداختی برای بیمه ی تکمیلی خانواده بیشتر از بیمه ی تکمیلی گروهی است.
در حالی که تعهدات تحت پوشش بیمه ی تکمیلی گروهی از بیمه ی خانواده بیشتر است. در نتیجه بیمه ی تکمیلی گروهی بسیار مقرون به صرفه تر از لحاظ اقتصادی و در عین حال با خدمات و تعهدات بیشتری است و بهتر است که از آن استفاده شود تا بیمه ی تکمیلی خانواده.
بیمه درمان تکمیلی انفرادی چیست؟
یکی از جدیدترین انواع بیمه های ارائه شده به وسیله ی شرکت های بیمه گذار، این نوع از بیمه است که در آن تمامی موارد تحت پوشش قرار می گیرند و در عین حال هزینه ها هم میزان مناسبی است.
بیمه درمان تکمیلی مسافرهای برون مرزی چیست؟
شاید نتوان کاملا این نوع از بیمه را در شمار بیمه های تکمیلی به شمار آورد. اما از طرفی هم شباهتی با این نوع بیمه ها دارد. بیشتر این نوع از بیمه را در دسته ی بیمه های مسافرتی لحاظ می کنند و در عین این که موارد غیر درمانی را در بر می گیرد، شامل برخی پوشش های درمانی نیز می شود.
بیمه های درمان تکمیلی چه بیماری ها و خدماتی را تحت پوشش خود قرار می دهند؟
پیش از این که به سوال اصلی یعنی خدمات ارائه شده به وسیله ی بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده بپردازیم، نخست می خواهیم ببینیم که به طور کلی بیمه ی درمان تکمیلی چه بیماری ها یا خدماتی را تحت پوشش خود قرار می دهد.
این طور می توان گفت که برای هر شرکت بیمه یا شرکت دیگر، تمامی خدمات ارائه شده و نیز کارهایی که تحت پوشش بیمه قرار می گیرند، می تواند با هم تفاوت داشته باشد.
یک سری از این خدمات ارائه شده در دسته ی خدمات اصلی قرار می گیرند و شرکت ها، آن ها را حتما به بیمه گذاران ارائه می دهند، در حالی که بعضی از خدمات جزو اصلی ها نبوده و شرکت با دریافت مبلغی از بیمه گذار آن خدمات را به آن ها ارائه می دهند.
چه مواردی تحت پوشش بیمه ی تکمیلی قرار می گیرند؟
مواردی که شرکت های بیمه ای برای بیمه ی تکمیلی در نظر می گیرند و آن ها را تحت پوشش خود قرار می دهند، عبارت است از:
- خدمات و هزینه های در ارتباط با بستری در بیمارستان ها، انجام عمل های جراحی، سنگ شکن کلیه
- انجام رادیولوژی، آنژیوگرافی و نیز شیمی درمانی
- تقبل هزینه های عمل های جراحی سخت و سنگین مانند مغز، قلب، نخاع، کبد و چشم و غیره
- تقبل هزینه های زایمان طبیعی و سزارین
- تقبل کلیه ی هزینه های پاراکلینیکی مانند سونوگرافی، آندوسکوپی، انواع نوارهای مغز و قلب و اعصاب، شنوایی سنجی و غیره
- تقبل هزینه های در ارتباط با عمل های سرپایی مانند انواع شکستگی ها، بخیه زدن، برداشتن کیست و غیره
- هزینه های انجام آزمایش های مختلف و تشخیصی
- هزینه های مربوط به ویزیت پزشک، دارو
- تقبل هزینه های آمبولانس
- تقبل هزینه های دندانپزشکی به غیر از موارد زیبایی
- هزینه های همراه بیمار
- هزینه های درمان ناباروری
- هزینه ی عینک یا سمعک و این دست وسیله های جانبی
- هزینه های تست غربالگری
سقف تعهدات هر بیمه با بیمه ی دیگر متفاوت بوده و حتی گاها ممکن است که برخی بیمه ها تعدادی از این موارد لیست بالا را تحت پوشش خود به شمار نیاورند.
آیا بیمه ی تکمیلی درمان، محدودیت سنی هم دارد؟
پیش از پرداختن به این که بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده چه خدماتی ارائه می دهد و اصلا این عمل را تحت پوشش خود دارد یا خیر، می خواهیم ببینیم که آیا شرکت های بیمه ای شرایط سنی هم برای بیمه گذاران خود لحاظ می کنند یا خیر.
عموما اگر سن متقاضی از حد معینی بیشتر باشد، شرکت ها این فرد را برای بیمه کردن مناسب به حساب نیاورده و یا او را بیمه نمی کنند یا اگر بیمه کنند با شروط خاصی این کار را انجام می دهند.
براساس قانون های بیمه، اگر فردی بیش از 70 سال سن داشته باشد، شامل بیمه ی تکمیلی درمان از نوع انفرادی نخواهد شد. میزان هزینه ای که برای بیمه ی تکمیلی گروهی می بایست پرداخت شود، تا سن شصت سال برای همه ی متقاضیان یکسان است.
اما برای افرادی که بین شصت تا هفتاد سال سن دارند، این مبلغ 50 درصد افزایش پیدا می کند و برای افراد بالای هفتاد سال، مبلغ بیمه ی پرداختی تا 100 درصد هم بیشتر می شود. نکته ای که در اینجا وجود دارد، این است که برای بیمه های تکمیلی گروهی که بیش از 1000 عضو دارند، شرط سنی وجود ندارد.
شرایط استفاده از بیمه ی تکمیلی درمان چیست؟
برای این که بتوانید تا از بیمه ی تکمیلی استفاده کنید، باید حتما بر اساس یکی از دو روش زیر جلو بروید:
نخستين روش به این شکل است که شخصی که می خواهد بیمه شود، در شرکت بیمه ی مورد نظر حضور پیدا می کند و از آنجا یک نامه برای معرفی به مرکز درمانی که قرار است تا از آنجا خدمات دریافت کند، برای خود می گیرد.
با در دست داشتن این معرفی نامه، شخص می تواند به کلیه ی مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه ی مورد نظر مراجعه کرده و از خدمات آن ها به صورت تمام و کمال بهره بگیرد. یکی از مهم ترین اصل ها برای گرفتن این نامه ی معرفی این است که پزشک معتمد بیمه، رای به این دهد که شما به این خدمات مورد نظر درمانی احتیاج دارید.
روش دوم به این شکل بوده که شما به مراکز درمانی که طرف قرارداد با بیمه ی شما هستند، مراجعه می کنید و درمان های لازم را به انجام می رسانید.
در انتها تمامی مدارک اعم از مالی یا پزشکی و غیره ی این موارد انجام شده را از مرکز درمانی و پزشک دریافت می کنید و همه ی این مدرک ها را به اداره ی بیمه ای که تحت پوشش آن قرار دارید، ارائه می دهید. سپس بیمه، هزینه هایی را که تحت پوشش خود هستند را به بیمه گذار پرداخت خواهد کرد.
بیمه ی تکمیلی چه مواردی را تحت پوشش قرار نمی دهد؟
عموما برخی موارد هستند که شرکت ها، آن ها را تقبل نمی کنند و تحت پوشش خود قرار نمی دهند. این موارد عبارت هستند از:
- تمامی هزینه هایی که در ارتباط با زیبایی باشند و به هیچ عنوان جنبه ی درمانی نداشته باشند.
- از بین بردن عیب های فرد که به صورت مادرزادی در وی بوده اند و در عین حال برای درمان نیستند.
- هزینه هایی که برای سقط جنین می بایست پرداخت شوند.
- هزینه های مربوط به ترک اعتیاد، جنون، خودکشی و غیره
- ضررهایی که بر اثر جنگ یا شورش و اعتصاب و یا حمله های هسته ای و چیزهایی از این قبیل به وجود می آیند.
- بستری شدن فرد در اتاق خصوصی
- هزینه های همراه بیمار به غیر از اوقاتی که بیمار کمتر از 7 سال و بیشتر از 70 سال داشته باشد.
- هزینه های زیبایی برای کارهای دندانپزشکی
- هزینه های مربوط به زایمان برای بچه ی چهارم به بعد
- هزینه هایی برای جراحی های در ارتباط با معلولیت های ذهنی
- هزینه هایی در ارتباط با عمل جراحی فک به غیر از مواردی که به تشخیص پزشک معتمد ضروری باشد.
چه مدارکی برای گرفتن هزینه های درمانی بیمه ی تکمیلی البرز نیاز است؟
برای این که فرد بیمه شده بتواند از بیمه استفاده کند، لازم است تا مدرک هایی را به شرکت بیمه ارائه دهد. یکی از این مدارک، نامه ای است که پزشک به عنوان گواهی یا تاییدیه برای بیمار صادر می کند تا بتواند به کمک آن از بیمه هزینه های پرداخت شده را دریافت کند.
فرد بیمه شده به نمایندگی بیمه ی البرز در محل زندگی خود مراجعه کرده و پس از این که مدرک هایی که به بیمه ارائه کرده، مورد تایید بیمه قرار گرفت، بیمه مبلغی که فرد هزینه کرده است را بر اساس میزان تعهدی که در بیمه نامه ذکر شده است، به وی پرداخت می کند.
مدارکی که می بایست برای اخذ معرفی نامه از بیمه به نمایندگی ارائه شوند، کدام هستند؟
برای گرفتن معرفی نامه از بیمه، لازم است که این مدارک را به همراه داشته باشید:
- نامه ی تایید دکتر معالج که در آن بیماری فرد به صورت مشروح آورده شده و دارای تاریخ مراجعه همراه با مهر نیز هست.
- نامه ی درخواست از سوی فرد بیمه شونده که می خواهد معرفی نامه دریافت کند.
- یک فتوکپی یا تصویر از برگه ی اول صفحه ی نخست دفترچه ی بیمه شده ی اصلی
در اینجا 3 نکته ی مهم وجود دارد که به آن ها می پردازیم:
- اگر زمان بستری شدن فرد بیمه شده به روز تعطیل یا پس از ساعت اداری معمول بیفتد و فرد قادر نباشد تا برای گرفتن نامه ی معرفی به دفترهای بیمه ی البرز برود، می تواند روز بعد از آن در ساعت های اداری به دفتر بیمه ی البرز مراجعه کرده و کارت بستری شدن فرد بیمار را به بیمه ارائه کرده و در قبال آن نامه ی معرفی را دریافت کنند.
- در صورتی که فرد بیمار بیمه شده، نامه ی معرفی را از دفترهای بیمه دریافت کرده باشد، اما آن را مورد استفاده قرار ندهد، می بایست سریعا به دفتر بیمه ی البرز حضور پیدا کرده و نسبت به ابطال نامه اقدام کند.
- اگر فرد بیمار بیمه شده، به یکی از مرکزهای درمانی برود که با بیمه ی مورد نظر قراردادی نداشته باشد، در ابتدا می بایست تمام مخارج درمان را خودش بپردازد. سپس مدرک های موجود و نیز فاکتورهای مالی پرداخت شده را به دفتر بیمه ارائه می کند و بیمه هم تا اندازه ای که در تعهد وی است، مخارج را به بیمار باز می گرداند.
چه مدرک هایی برای گرفتن هزینه های درمان از بیمه ی البرز لازم است؟
برای این که هزینه های درمان را از بیمه تمام و کمال دریافت کنیم، در ابتدا می بایست مدرک ها و نیز تمامی فاکتورهای صادر شده را تمام و کمال به مرکز درمانی پرداخت کند. سپس به نمایندگی بیمه ی البرز رفته و برای گرفتن این هزینه ها اقدام کند. برای گرفتن این هزینه ها مدارک زیر لازم است:
- تمامی فاکتورهای پرداخت شده به محلی که در آنجا درمان صورت گرفته است، می بایست ضمیمه ی پرونده شوند.
- نامه ی تایید دکتر معالج فرد بیمه شده، اگر جراحی دارای بیهوشی باشد، نامه ی پزشک بیهوشی هم لازم است.
- فاکتورهایی که برای دارو و وسیله های مورد نیاز خرج شده است.
- فاکتورهای پرداختی برای آزمایش های انجام شده و نتیجه ی آن ها
- اگر عمل مورد نظر، جراحی باشد، یک رونوشت از شرح عمل و تاریخ آن لازم است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی و هزینه عمل جراحی چاقی را مطالعه کنید.
آیا بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هم خدماتی ارائه می دهد؟
حال که در مورد عمل اسلیو معده اطلاعاتی به دست آوردیم و با بیمه ی تکمیلی البرز و انواع آن و نحوه ی بیمه شدن آشنا شدیم، همچنین به دکتر سلیمی به عنوان بهترین دکتر عمل اسلیومعده مراجعه کردیم؛ نوبت به این موضوع می رسد که ببینیم آیا بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هم خدماتی ارائه می دهد؟ آیا انجام این عمل تحت پوشش بیمه هست یا خیر؟
این دست از جراحی های خاص که برای لاغری صورت می پذیرند، مانند بای پس معده، اسلیو معده، بالن گذاشتن و غیره معمولا در صورتی به وسیله ی بیمه تقبل می شوند که شرایط خاصی بر پرونده ی پزشکی بیمار حکمفرما باشد.
برای این که بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده پوشش بیمه ای در نظر بگیرد، در ابتدا می بایست فرد برای معاینه پیش پزشک قابل اطمینانی که به وسیله ی بیمه ی البرز معرفی می شود، حضور پیدا کند.
سپس این پزشک معتمد، آزمایش هایی برای این فرد تعیین می کند تا انجام دهد و بر اساس نتیجه های این آزمایش ها و سایر نتیجه هایی که از معاینه ی فرد به دست آورده است
و همچنین شرایط کلی فرد مورد نظر تصمیم می گیرد که آیا این فرد برای درمان نیاز به انجام این عمل دارد یا نه؛ انجام اسلیو فقط برای علت های زیبایی و غیر درمانی می خواهد صورت بگیرد.
اگر پزشک معتمد تایید کند که عمل جنبه ی درمانی دارد
اگر پزشک معتمد این را تایید کند که عمل جنبه ی درمانی دارد، بیمه ی تکمیلی البرز کلیه ی هزینه های عمل تا سقفی که در بیمه نامه ذکر شده است را به فرد بیمه گذار پرداخت می کند.
برای نمونه یکی از شرایطی که فرد برای انجام جراحی اسلیو معده می بایست داشته باشد تا عمل جنبه ی درمانی بگیرد و نه زیبایی، بهره مندی از شاخص توده ی بدنی یا همان بی ام آی BMI برابر عدد چهل است.
برای این که بتوانید از خدمات بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده استفاده کنید، لازم است که مدارکی را به بیمه ارائه دهید. این مدارک عبارت هستند از:
- کارت شناسایی معتبر
- تایید نامه ای که پزشک مورد اعتماد بیمه آن را صادر کرده است.
- ارائه ی تمامی مدرک های پزشکی فرد و به طور کلی پرونده ی کامل پزشکی
- پیوست کردن نتیجه های آزمایش های انجام شده توسط فرد از جمله تیروئید، قند خون و غیره
نتیجه گیری
امروزه لاغری به یکی از مهم ترین دغدغه های افراد تبدیل شده است و این امر نه تنها به علت بهره مندی از بدنی خوش فرم و خوش استایل بوده، بلکه از جنبه ی سلامتی و سالم ماندن جسم نیز بسیار حائز اهمیت است.
برای لاغری روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از آن ها که بسیار مناسب درمان چاقی مفرط در شخص است، جراحی اسلیو معده است. البته به شرط آن که به افرادی همچون دکتر سلیمی که از بهترین های اسلیو می باشند، مراجعه کنید.
در این روش قسمت بالایی معده که محل اصلی ترشح هورمون های اشتها و احساس گرسنگی است، از آن جدا شده و از بدن بیرون آورده می شود.
در نتیجه فرد کمتر احساس گرسنگی کرده و با رعایت یک رژیم غذایی مناسب و داشتن سبک زندگی درست به همراه انجام منظم ورزش می تواند وزن خود را تا حد زیادی کاهش دهد.
سوالی که در اینجا پیش می آید، این است که آیا بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هزینه ای پرداخت می کند؟ پاسخ این است که اگر جراحی جنبه ی درمانی داشته و این امر به وسیله ی پزشک معتمد تایید شود، هزینه ها به وسیله ی بیمه پرداخت می شود.