بیمه تکمیلی اسلیو معده

بیمه تکمیلی اسلیو معده
فهرست مطالب

امروز با موضوع بیمه تکمیلی اسلیو معده در خدمت شما عزیزان هستیم.

عمل اسلیو معده به عنوان روشی پر طرفدار برای لاغری مورد توجه تعداد زیادی از افرادی که به عارضه ی چاقی مبتلا هستند، قرار گرفته است. اسلیو در لغت به معنای آستین است

در این روش با یک جراحی ساده قسمتی از معده را برمیدارند، باحذف این قسمت از معده میزان کم تری غذا در معده قرار می گیرد و ‌مصرف غذا توسط فرد کاهش پیدا می کند و در پی آن فرد در مدت کوتاهی میزان زیادی از وزن خود را از دست می دهد.

بیمه تکمیلی اسلیو معده
بیمه تکمیلی اسلیو معده

در این عمل حدود هفتاد در صد حجم معده برداشته می شود و در نهایت یک معده ی باریک باقی می ماند. این عمل برای کسانی که شاخص توده ی بدنی بیش تر از چهل و پنج دارند، مناسب است. در جراحی اسلیو معده بخشی از معده که مربوط به تولید هورمون گرلین است، در پی برداشتن قسمتی از معده، از بین می رود.

هورمون گرلین هورمونی است که مسئول کنترل اشتها است و با کاهش هورمون گرلین فرد احساس گرسنگی کم تری را تجربه می کند.

با توجه به این که بخشی از معده هنگام عمل اسلیو برداشته می شود، کم شدن وزن بعد از این عمل به صورت دائمی خواهد بود و غیر قابل برگشت است.

فرد با انجام عمل اسلیو معده در صورت رعایت رژیم مناسب و‌ دستورات پزشک می تواند تا ٨٠ درصد وزن اضافه خود را ظرف مدت کوتاهی از دست بدهد. که این درصد، میزان قابل توجهی از کاهش وزن در بین روش های لاغری است.

در ادامه در مورد موارد زیر بیش تر صحبت خواهیم کرد:

آیا با سیستم گوارش انسان آشنایی دارید؟

ساختمان معده و شکل ظاهری آن به چه صورت می باشد؟

آیا با هورمون های گوارشی آشنا هستید؟

آیا با آنزیم های معده آشنایی دارید؟

آیا می دانید مهم ترین علت های چاقی کدام موارد می باشند؟

چاقی دارایی چه عوارضی می باشد؟

عمل اسلیو معده برای چه کسانی صورت می گیرد؟

مراقبت های قبل و بعد از عمل اسلیو به چه صورت می باشند؟

بیمه ی تکمیلی چیست؟

در چه شرایطی بیمه تکمیلی هزینه ی عمل لاغری اسلیو معده را بر عهده می گیرد؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیمه تکمیلی اسلیو معده با ما همراه باشید.

آیا با سیستم گوارش انسان آشنایی دارید؟

سیستم گوارش انسان از دهان تا مخرج به صورت یک لوله ی عضلانی است و از بخش های مختلفی تشکیل شده که هر کدام کارهای متفاوتی را انجام می دهند. دهان شامل کام، زبان کوچک و زبان است و دندان ها وظیفه ی انتقال غذای جویده شده به مری را بر عهده دارند.

زمانی که غذا وارد حلق می شود، ورودی نای توسط زبان کوچک مسدود می شود تا غذا به نای وارد نشود.

مری لوله ای است که غذا را از دهان به معده وارد می کند، مری دارای ماهیچه های غیر ارادی است که با حرکات دودی شکل غذا را به معده انتقال می دهد. بین مری و معده اسفنگتر کاردیا قرار گرفته است که از برگشت غذا از معده به مری جلوگیری می کند.

وظیفه معده

معده که وظیفه ی هضم فیزیکی و شیمیایی غذا را بر عهده دارد، به صورت یک کیسه ی لوبیا شکل است. معده از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که هر بخش وظیفه ی تولید هورمون یا آنزیم خاصی را برعهده دارد، بنابرین معده یک غده ی درون ریز و برون ریز است.

بعد از معده دریچه ی پیلور قرار گرفته است که دوازدهه را از معده جدا می کند و مانع برگشت محتویات روده به معده می شود. بعد از دوازدهه، روده ی باریک قرار گرفته است. روده ی باریک با ترشح آنزیم ها و هورمون هایی، هضم و جذب غذا را انجام می دهد.

روده بزرگ وظیفه ی جذب نهایی آب، املاح و انتقال مواد دفعی از روده ی کوچک به مخرج برای عمل دفع را انجام می دهد.

پانکراس، کبد و غدد بزاقی غده های ضمیمه ی گوارش هستند که آنزیم ها و هورمون های خاصی را طی فرایند هضم و جذب غذا ترشح می کنند.

ساختمان معده و شکل ظاهری آن به چه صورت می باشد؟

معده بخش کیسه ای شکل لوله ی گوارش است که ادامه ی هضم غذایی که توسط دهان به صورت فیزیکی هضم شده را انجام می دهد. معده مایع اسیدی و آنزیم های ترشح شده را به غذا اضافه می کند و با حرکات عضلانی خود آن ها را ترکیب می کند و کیموس را تولید می کند، کیموس شکل نیمه هضم شده ی غذا است که برای ورود به روده و‌ مراحل بعدی آماده است.

مخاط معده دارای یک لایه ی سطحی است که در جاهایی فرو رفتگی هایی دارد و چاله های معده را تشکیل می دهد. لایه ی مخاط معده توسط بافت همبند از لایه ی زیر مخاط جدا شده است. از لایه ی مخاطی ماده ای قلیایی به نام موکوس معده ترشح می شود که دیواره ی معده را از اثر اسید معده محافظت می کند.

معده دارای چهار بخش است:

کاردیا، فوندوس، تنه و پیلور

کاردیا نوار ماهیچه ای باریکی است که در محل اتصال مری به معده قرار دارد و از ورود غذای معده به مری جلوگیری می کند، سلول های ناحیه ی کاردیا، موکوس و آنزیم های لیزوزیم را ترشح می کنند. سلول های موکوسی در سراسر لوله گوارش وظیفه تولید موکوس را بر عهده دارند.

فوندوس و تنه پر از غدد فوندوسی است که هورمونها و آنزیم هایی را ترشح می کنند.

شریان گاستریک چپ، شریان گاستریک راست، شریان گاستروپیپیلوئیک راست که شاخه ای از شریان گاسترودئودونال است، شریان گاستروپیپیلوئیک چپ که شاخه ای از شریان طحال است و شریان های کوچک گاستریک که وظیفه ی تغذیه و خون رسانی به معده را انجام می دهند، از شریان های معده هستند.

اعصاب پاراسمپاتیک و سمپاتیک زیادی در معده وجود دارند که پیغام های عصبی مغز را به معده می رسانند. انتقال حس درد، پیغام های سیری، گرسنگی و حرکات عضلانی معده از جمله پیام های عصبی هستند که توسط این عصب ها انتقال می یابند.

معده دارای چهار بخش است:
معده دارای چهار بخش است:

معده از چهار لایه ی اصلی تشکیل شده است:

سلول های مخاطی که سطحی ترین سلول های دیواره ی معده هستند و همانطور که قبلا گفته شد، ماده ی موکوسی ترشح شده از آن ها دیواره معده و سلول های زیرین را از اثر اسید معده محافظت می کند.

زیر مخاط که شامل یک بافت پیوندی است که رگ های خونی فراوانی در آن قرار گرفته است و مخاط را به لایه ی زیرین متصل می کند.

در لایه ی مخاط و زیر مخاط، لایه ی ماهیچه ای قرار گرفته است که شامل ماهیچه های صاف با انقباض غیر ارادی هستند، این انقباضات علاوه بر حرکت غذا در معده، هضم فیزیکی غذا را که از دهان آغاز شده است را کامل می کنند.

لایه ی خارجی معده که دارای بافت پیوندی است و اعضای داخل بدن را به یکدیگر متصل نگه می دارد.

آیا با هورمون های گوارشی آشنا هستید؟

هورمون ها مواد شیمیایی ویژه ای هستند که از سلول های خاصی ترشح می شوند و فقط روی یک سری سلول های خاص تاثیر می گذارند.

هورمون های گاسترین وگرلین هورمون های اختصاصی هستند که از سلول های معده ترشح می شوند. هورمون های گوارشی می توانند باعث ترشح آنزیم ها و هضم شیمیایی غذا بشوند و با تحریک عضلانی لوله ی گوارش، ماده ی غذایی نیمه هضم شده را انتقال بدهند.

برای مثال با تحریک عضلات معده توسط هورمون گوارشی، کیموس به روده انتقال پیدا می کند. هورمون های معده باعث افزایش جریان خون در روده ی باریک می شوند تا جذب غذا به خوبی انجام بگیرد.

هورمون های گوارشی دارای عملکرد جداگانه ای نسبت به آنزیم های گوارشی هستند. هورمون ها موادی هستند که به خون وارد می شوند. کمبود هورمون ها می تواند اختلالات خاصی را ایجاد کند که درمان آن بدون مصرف دارو غیر ممکن است.

اگرچه هورمون هایی که از سلول های معده ترشح می شوند، به صورت مستقیم بر هضم غذا تاثیری ندارند، ولی به بدن کمک می کنند، فرایند هضم، جذب و متابولیسم به بهترین نحو صورت بگیرد.

هورمون گاسترین باعث افزایش اسید ترشح می شود

هورمون گاسترین از سلول های G معده ترشح می شود. هورمون گاسترین باعث افزایش اسید ترشح شده از سلول های معده می شود و در محیط اسیدی ترشح آن سرکوب می شود تا اسید بیشتری تولید نشود. سلول های D در روده ی باریک باعث ترشح گاسترین می شوند و در پی ترشح گاسترین اسید معده افزایش می یابد.

هورمون گرلین که از ٢٨ اسید آمینه تشکیل شده است، از سلول های فوندوس معده و سلول های اپسیلون پانکراس به خون ترشح می شود و غلظت آن قبل از غذا خوردن افزایش پیدا می کند و باعث احساس گرسنگی می شود و با کاهش غلظت آن فرد احساس سیری می کند.

هورمون گرلین در غده ی هیپوفیز، روده، لوزالمعده، معده، غده ی تیموس، غدد جنسی و قلب گیرنده هایی دارد و بر هر کدام تاثیری می گذارد، هورمون گرلین با تاثیر بر غده ی هیپوفیز باعث ترشح هورمون رشد از این غده می شود.

آیا با آنزیم های معده آشنایی دارید؟

سلول های ناحیه ی کاردیای معده آنزیم لیزوزیم را ترشح می کنند که به دیواره ی سلولی باکتری ها حمله می کند و آن ها را از بین می برد. افزایش ترشح اسید معده موجب ترشح آنزیمی به نام پپسین می شود.

سلول های اصلی معده دارای آنزیم پپسینوژن غیر فعال هستند، زمانی که به معده ریخته می شوند و با اسید معده تماس پیدا می کنند، به سرعت به صورت آنزیم پپسین فعال در می آیند.

آنزیم پپسین وظیفه ی هیدرولیز پروتئین ها را بر عهده دارد و پروتئین ها را به پپتید های کوچک تبدیل می کند تا توسط آنزیم های روده به آمینو اسید تبدیل شوند.

آنزیم رنین یکی دیگر از آنزیم های معده است که در معده ی نوزادان وجود دارد و پروتئین شیر یعنی کازئین را رسوب می دهد تا برای هضم آماده شود. رنین یک آنزیم هیدرولازی است و در بزرگسالان وجود ندارد.

سلول های سرتاسر معده به میزان کم آنزیم لیپاز ترشح می کنند که باعث هیدرولیز لیپید ها در معده می شود تا در روده هضم و جذب شوند.

آیا با آنزیم های معده آشنایی دارید؟
آیا با آنزیم های معده آشنایی دارید؟

آیا می دانید مهم ترین علت های چاقی کدام موارد می باشند؟

عوامل زیادی باعث چاقی و اضافه وزن می شوند و از آن جایی که مشکل چاقی عوارض و پیامد های بدی برای فرد دارد و باعث ایجاد بیماری های مختلف می شود، فرد ناچار است، این اضافه وزن را کنترل کند و آن را کاهش دهد.

موارد زیادی باعث ایجاد چاقی می شوند:

در زمان استرس هورمون کورتیزول در بدن افزایش پیدا می کند، این هورمون بر قسمت های مختلف بدن تاثیرات مختلفی می گذارد. در زمینه ی تغذیه هورمون کورتیزول باعث افزایش تمایل به خوردن غذاهای پر کالری می شود که در پی آن عارضه ی چاقی ایجاد می شود.

رعایت نکردن سبک صحیح زندگی یکی دیگر از علل و عوامل چاقی است، این که غذای زیادی بخورید و تحرک کافی نداشته باشید، می تواند وزن شما را به میزان زیادی افزایش دهد.

چاقی می تواند علت توارثی نیز داشته باشد.

تعجب نکنید، کم خوابی هم می تواند باعث ایجاد چاقی شود: چرا که بیدار ماندن تا دیر وقت باعث می شود، در ساعات آخر شب میل به غذا خوردن پیدا کنید که در پی آن کالری دریافتی افزایش پیدا می کند و ‌فرد دچار عارضه ی چاقی می شود.

تخمدان پلی کیستیک و مشکلات هورمونی در زنان باعث عوارض زیادی می شود که عارضه ی چاقی ناحیه ی شکم و اضافه وزن یکی از آن ها است.

بیش تر زنان با نزدیک شدن به یائسگی دچار اضافه وزن می شوند، چرا که با بالا رفتن سن سوخت و ساز بدن کاهش می یابد و ‌چربی در ناحیه ی شکم و باسن و ران ها جمع می شود. از این رو کسانی که در سنین بالا هستند، باید بسیار مراعات کنند که دچار عارضه ی چاقی نشوند.

نیکوتین باعث افزایش سوخت و ساز

افرادی که سیگار مصرف می کنند، بعد از ترک آن حدود ٥ کیلو به وزنشان اضافه می شود. نیکوتین باعث افزایش سوخت و ساز می شود. با ترک کردن سیگار نیکوتین کاهش پیدا می کند و در پی آن سوخت و ساز کم تر می شود.

ترک سیگار به خودی خود باعث تحریک اشتها و ایجاد حس گرسنگی می شود. در این حالت تمایل به خوردن فست فود افزایش پیدا می کند و فرد به صورت ناگهانی دچار افزایش وزن و‌ چاقی می شود.

نیکوتین باعث افزایش سوخت و ساز
نیکوتین باعث افزایش سوخت و ساز

هورمون تیروئید که از غده ی تیروئید ترشح می شود، تنظیم کننده ی سوخت و ساز بدن است، با کاهش یافتن سطح هورمون تیروئید سوخت و ساز کاهش پیدا می کند و ‌فرد دچار اضافه وزن می شود. درمان کم کاری تیروئید تا حد زیادی می تواند اضافه وزن به وجود آمده در پی کم‌ کاری تیروئید را کاهش دهد.

نیکوتین باعث افزایش سوخت و ساز
نیکوتین باعث افزایش سوخت و ساز
قرص های ضد بارداری بر خلاف باور عموم موجب افزایش وزن و‌ توده ی بدنی نمی شوند.

داروهای کورتونی با افزایش تجمع مایع در بدن و افزایش اشتها باعث افزایش وزن می شوند. با قطع کردن دارو مایع جمع شده به مرور زمان جذب می شود و مشکل اضافه وزن بر طرف می شود.

نشانگان کوشینگ در پی مصرف بعضی از داروها ایجاد می شود و باعث ایجاد عارضه ی چاقی می شود، در نتیجه ی مصرف داروهای استروئیدی، نشانگان کوشینگ ایجاد می شود و باعث چاقی گردن و ‌پهلو ها می شود.

دارو های افسردگی و دارو های اعصاب باعث ایجاد چاقی می شوند. پس از مدتی مصرف داروهای ضد افسردگی، فرد به صورت خود به خود چاق می شود.این امر به این علت است که به خاطر بهبود روحیه میل بیش تری به خوردن غذا ایجاد می شود.

در مجموع اگر دارویی باعث ایجاد اضافه وزن شد، باید به پزشک مراجعه کرد.

چاقی دارایی چه عوارضی می باشد؟

چاقی عبارت است، از میزان کالری اضافه بر نیاز بدن که به صورت چربی در بدن ذخیره شده است. به طور کلی باید میزان وزن فرد با قد او تناسب داشته باشد. به هم خوردن این تناسب امری غیر طبیعی و درد سر ساز است. هر قدر نسبت وزن به قد فرد زیادتر باشد، نشان دهنده ی این است که فرد اضافه وزن بیش تری دارد.

چاقی دارایی چه عوارضی می باشد؟
چاقی دارایی چه عوارضی می باشد؟

افراد چاق معمولا سلامت جسمی و روحی خوبی ندارند. اولین عارضه ای که در اثر چاقی به وجود می آید، فشار به اسکلت بدن و‌ مفاصل است، چرا که مفاصل در صورت چاقی اضافه بار بیش تری را باید تحمل کنند.

این اضافه وزن بر اندام های داخلی مانند قلب و ریه ها هم اثر بدی می گذارد.

دیابت نوع ٢ از بیماری هایی است که در افراد چاق بیش تر مشاهده می شود، چاقی منجر به کاهش اثر هورمون انسولین می شود، با کاهش اثر هورمون انسولین قند خون افزایش می یابد که افزایش قند خون باعث آسیب به کلیه ها و بینایی فرد می شود.

افزایش وزن

با افزایش وزن میزان چربی بدن افزایش پیدا می کند. بافت چربی مانند بقیه ی بافت ها به اکسیژن و‌ مواد غذایی نیاز دارد. این نیاز اضافه به سیستم گردش خون و تنفس فشار زیادی را وارد می کند.

با ایجاد اختلال در چربی خون که در پی چاقی ایجاد می شود، احتمال تصلب شریان ها افزایش پیدا می کند. در واقع چربی رسوب شده در عروق کرونر قلب، خون رسانی به قلب را مختل می کند و باعث ایجاد سکته ی قلبی می شود.

افزایش وزن
افزایش وزن

اگر این چربی در عروق مغزی رسوب کند، منجر به سکته ی مغزی می شود.

احتمال توقف تنفس در افراد چاق بیش تر است، علاوه بر این تنگی نفس عارضه ای است که افراد چاق با آن مواجه هستند.

چاقی در زنان باعث ایجاد سرطان سینه، سرطان تخمدان، سرطان رحم و در مردان باعث سرطان رکتوم، کلون و سرطان پروستات می شود.

چاقی باعث افزایش تجمع چربی در کبد و از بین رفتن بافت کبد و سیروز کبدی می شود.

در اثر تجمع چربی در کیسه ی صفرا در افراد چاق احتمال ایجاد سنگ صفرا زیادتر است.

رعایت رژیم غذایی مناسب و‌ ورزش کردن می تواند باعث کاهش وزن شود، ولی در بعضی از افراد تاثیری ایجاد نمی کند. اگر بعد از ٦ ماه تغییری ایجاد نشود، فرد باید به منظور جلوگیری از عوارضی که در پی چاقی ایجاد می شوند، اضافه وزن خود را از طریق روش های دیگری کنترل کند.

افزایش وزن
افزایش وزن

امیداواریم تا اینجا اطلاعات مفیدی در رابطه با بیمه تکمیلی اسلیو معده کسب کرده باشید.

عمل اسلیو معده برای چه کسانی صورت می گیرد؟

در صورتی که سایر روش های درمان چاقی به خوبی جواب ندهند و فرد دچار عوارض شدید ناشی از چاقی مانند فشار خون بالا، کلسترول خون و دیابت نوع 2 باشد، عمل اسلیو معده روش مناسبی برای فرد محسوب می شود.

در این روش نیازی به قرار گرفتن شی خارجی در درون بدن نیست و لاغری بعد از این عمل بدون بازگشت است، زیرا حجم معده به طور کلی کوچک تر از قبل می شود.

اگر فرد در یک بازه ی زمانی شش ماهه نتواند با ورزش کردن ورعایت رژیم مناسب وزن کم کند و شاخص توده ی بدنی بالایی داشته باشد، طوری که میزان اضافه وزن فرد بالاتر از 45 کیلو گرم باشد، می توان برای او عمل لاغری اسلیو معده را انجام داد.

البته فرد باید این آمادگی را داشته باشد که بتواند پس از عمل لاغری سبک زندگی سالم را ادامه دهد و عادات تغذیه ای بد را کنار بگذارد و ورزش را در برنامه ی روزانه ی خود قرار بدهد تا دوباره به چاقی قبل از عمل برنگردد.

عمل اسلیو معده برای چه کسانی صورت می گیرد؟
عمل اسلیو معده برای چه کسانی صورت می گیرد؟

اعتیاد به الکل و مواد مخدر

اگر فرد به الکل و مواد مخدر اعتیاد داشته باشد، گزینه ی مناسبی برای این عمل نخواهد بود.

چنانچه چاقی فرد با بیماری های روانشناسی مرتبط باشد، به گونه ای که بیماری های عصبی و روانی باعث ایجاد عارضه ی چاقی شده باشند، فرد می تواند از روش عمل اسلیو معده به جای روش های دیگر استفاده کند.

فردی که می خواهد عمل اسلیو معده را برای لاغر شدن انجام دهد، باید از سلامت جسمانی خوبی برخوردار باشد.

کسانی که در نتیجه ی چاقی سلامتشان به خطر افتاده است و بیماری هایی نظیر دیابت نوع 2 یک عمر گریبان گیرشان بوده است، می توانند با این عمل سلامت از دست رفته ی خود را تا حدودی بر گردانند.

افرادی که چاق هستند، از اعتماد به نفس پایین تری برخوردار هستند و از این نظر دچار مشکلات زیادی در جامعه می شوند، لذا با لاغر شدن می توانند اعتماد به نفس از دست رفته خود را بر گردانند.

بیماری های مفاصل مانند زانو درد و کمر درد با کاهش شاخص توده ی بدنی پس از عمل اسلیو معده به زودی تا حد قابل قبولی بهبود خواهند یافت.

بیش تر افراد پس از جراحی اسلیو معده با رعایت دستورات پزشک جراح و پزشک معالج می توانند تا 80 در صد وزن خود از دست بدهند و کسانی که به میزان کم تری این دستور العمل ها را رعایت می کنند تا 60 در صد از وزن خود را بعد از عمل اسلیو معده از دست می دهند.

ریزش مو پس از جراحی

ریزش مویی که پس از جراحی اسلیو ایجاد می شود، پس از مدتی کوتاهی با جذب مواد معدنی و تغذیه صحیح بر طرف می شود.

ریزش مو پس از جراحی
ریزش مو پس از جراحی

در جراحی اسلیو معده سلول هایی که هورمون گرلین را تولید می کنند، با برداشتن این بخش از فوندوس معده تا حد زیادی کاهش می یابند که نتیجه ی آن کاهش تولید هورمون گرلین و در پی آن کاهش اشتها می باشد، این کاهش اشتها نیز به خودی خود به فرایند کاهش وزن کمک زیادی می کند.

در بیش تر مواقع جراحی اسلیو معده به روش لاپاراسکوپی انجام می شود، طی این عمل جراح چند برش کوچک روی حفره ی شکم ایجاد می کند. این برش ها در مدت کوتاهی پس از عمل بهبود می یابند.

بعد از عمل اسلیو معده، به مدت دو شب در بیمارستان از فرد مراقبت های لازم به عمل می آید و بعد از انجام آزمایش های لازم فرد مرخص می شود. فرد به پزشک تعهد می دهد تا دو سال بعد از عمل اسلیو معده برای انجام مراقبت های لازم به او مراجعه کند تا مشکلی پیش نیاید.

مراقبت های قبل و بعد از عمل اسلیو به چه صورت می باشند؟

فرد بعد از عمل اسلیو معده به دلیل استفاده از مواد بی هوشی برای انجام کار های شخصی مانند استفاده از سرویس بهداشتی و حرکت کردن به کمک نیاز دارد.

پس از عمل اسلیو معده به منظور جلوگیری از لخته شدن خون در بدن باید راه رفتن را به زودی آغاز کرد. استفاده از جوراب های فشرده یا کفش های فشاری در جلوگیری از لخته شدن خون در پا ها موثر است و باید قبل از عمل این وسایل را تهیه کرد.

پس از انجام آزمایش های لازم فرد می تواند بعد از دو روز از بیمارستان مرخص شود. یکی از این آزمایش ها انجام تست بلع است، در روز دوم بعد از عمل این تست انجام میگیرد.

تست بلع به این صورت است که فرد مایع بی رنگ خاصی را می بلعد تا پزشک مسیر بلع را با استفاده از اشعه ی ایکس مشاهده کند. پس از تست بلع فرد می تواند با نوشیدن مایعات دستگاه گوارش خود را برای خوردن غذا های دیگر به مرور زمان آماده کند.

در حال حاضر شما در حال خواندن پست بیمه تکمیلی اسلیو معده هستید.

استفاده از دارو های مکمل بعد از جراحی

بعد از جراحی اسلیو معده باید از دارو های مکمل خاصی استفاه کرد، چرا که با کاهش ناگهانی حجم غذای مصرفی، میزان مواد معدنی و ویتامین های جذب شده کاهش می یابند و این کاهش ناگهانی وزن را باید با مکمل ها جبران کرد.

اگر فرد به مواد مخدر و الکل اعتیاد دارد، باید سه ماه قبل از عمل مصرف مواد مخدر و الکل را به طور کامل کنار گذاشته باشد.

پس از فرایند بی هوشی حفره شکم فرد توسط چند برش کوچک شکافته می شود و جراح با یک برش در معده بخش بزرگی از معده را برش زده و خارج می کند. عمل جراحی اسلیو معده یک الی دو ساعت زمان می برد.

پس از به هوش آمدن بیمار در اتاق ریکاوری، در صورتی که مشکل خاصی نداشته باشد، فرد بیمار به بخش منتقل می شود. در نهایت بعد از چهار هفته فرد می تواند رژیم غذایی عادی خود را شروع کند.

طبق دستورات پزشک معالج مکمل های کلسیم و ویتامین B12 تا یک ماه پس از عمل باید مصرف شوند تا فرد دچار سوء تغذیه نشود.

بعد از عمل بدن درد، احساس خستگی، خشکی پوست و ریزش موها امری طبیعی است و به مرور زمان بر طرف می شوند.

پس از عمل اسلیو باید رژیم غذایی خاصی را رعایت کرد و مرحله مرحله معده ی جدید را آماده ی پذیرش غذا های عادی کرد. در ابتدا باید مایعات را به صورت کم کم مصرف کرد و بعد از مدتی می توان آب میوه ی طبیعی را به رژیم غذایی اضافه کرد،

هفته ی چهارم

در مرحله بعدی یعنی از هفته ی چهارم می توان شیر کم چرب، سوپ و آب میوه های طبیعی و نکتار های رقیق را به رژیم غذایی اضافه کرد.

کمی بعد می توان از غذا های میکس شده برای فرد استفاده کرد، در این حالت باید مواد غذایی به حدی له شوند که هیچ قطعه ی درشتی در آن حس نشود. در این مرحله باید تعداد وعده های غذایی را زیاد کرد و در هر وعده ی غذایی میزان کمی غذا را به معده وارد کرد تا به معده فشار وارد نشود و مشکلی پیش نیاید.

در هفته ی پنجم و ششم غذا های نرم به رژیم غذایی اضافه می شوند و غذای مصرفی را باید در چهار وعده مصرف کرد و لزومی به خوردن میان وعده نیست.

در هفته ی ششم تا هشتم می توان رژیم غذایی را به حالت طبیعی قبل از عمل بر گرداند. خوردن روزانه سه وعده غذا کفایت می کند.

بعد از عمل اسلیو با گذر زمان می توان کارهای روز مره ی خود را شروع کرد. ورزش های سبک مانند پیاده روی کمک می کند، هر چه سریع تر بهبود پیدا کنید، همچنین احتمال ایجاد لخته ی خون در پا ها کاهش می یابد. بعد از انجام عمل اسلیو معده بهتر است تمریناتی ورزشی ساده ای انجام شوند.

بیمه ی تکمیلی چیست؟

بیماری ها علاوه بر درد سر های روحی و جسمی که برای افراد، خانواده و نزدیکان آن ها ایجاد می کنند، برای فرد هزینه های زیادی به دنبال دارند.

یکی از راه های جبران هزینه های درمان بیمه تکمیلی است. بیمه ی تکمیلی هزینه های درمان را تا حد زیادی برای فرد بیمار جبران می کند.

برای این که بیمه ی تکمیلی هزینه های درمان را به عهده بگیرد، باید با بیمه ی تکمیلی قرار داد بست و هر ساله هزینه ای را به عنوان حق بیمه به حساب ریخت تا بتوان از پوشش و امکانات بیمه ی تکمیلی برخوردار شد.

مخاطب گرامی شما در حال مشاهده پست بیمه تکمیلی اسلیو معده هستید.

بیمه تکمیلی به دو صورت صادر می شود:

در صورتی که کار فرما برای پرسنل خود بیمه ی تکمیلی تهیه کند، بیمه ی تکمیلی به صورت گروهی است. اگر فرد خودش برای خودش و اعضای خانواده اش بیمه تکمیلی تهیه کند، بیمه ی تکمیلی به صورت خانوادگی است.

برای بهره بردن از خدمات بیمه ی تکمیلی لازم است، بیمه ی درمانی اصلی را داشته باشید. پوشش های بیمه ی تکمیلی به شرح زیر است:

پرداخت هزینه ی تشخیص های پاراکلینیکی مثل سونوگرافی و ام ار آی که برای تشخیص روند پیشرفت یا بهبود بیماری انجام می گیرد.

پرداخت هزینه های آزمایش های تشخیص پزشکی مثل رادیو گرافی و نوار قلب.

پرداخت هزینه های درمان نازایی، نا باروری و زایمان.

ضمنا بیمه تکمیلی هزینه حضور همراه برای بیماران زیر هفت سال و بالای هفتاد سال را بر عهده می گیرد.

برای دریافت هزینه ها فرد باید هزینه های خدمات درمان را خود بپردازد و سپس با گواهی پزشک، فاکتور هزینه های پرداختی و اسناد و مدارک پزشکی به یکی از مراکز پرداخت خسارت مراجعه کند و هزینه های انجام شده را دریافت کند.

بیمه تکمیلی به دو صورت صادر می شود:
بیمه تکمیلی به دو صورت صادر می شود:

در چه شرایطی بیمه تکمیلی هزینه ی عمل لاغری اسلیو معده را بر عهده می گیرد؟

اگر چه عمل های جراحی که برای درمان چاقی انجام میگیرد جزء عمل های زیبایی محسوب می شود، ولی با توجه به این که چاقی عوارض و بیماری های زیادی را به وجود می آورد، بیمه ی تکمیلی هزینه های عمل اسلیو معده را بر عهده می گیرد. با این عمل عوارضی که به خاطر عارضه ی چاقی ایجاد شده است تا حد زیادی بهبودی می یابند.

اگر بیماری هایی که در طی چاقی ایجاد شده اند، پیش روی زیادی کرده باشند و درمان این بیماری ها با لاغری بهبود بیابد، در صورتی که روش های دیگر لاغری موثر واقع نشده باشد و نیاز باشد، فرد با سرعت زیادی میزان زیادی از وزن خود را از دست بدهد، عمل جراحی اسلیو معده را انجام می دهند.

در این شرایط بیمه ی تکمیلی هزینه های این عمل را بر عهده می گیرد، البته در صورتی که مدارک پزشکی حاکی از خطرناک بودن چاقی برای سلامت فرد باشد و این مدارک به مراکز پرداخت خسارت تحویل داده شوند.

در چه شرایطی بیمه تکمیلی هزینه ی عمل لاغری اسلیو معده را بر عهده می گیرد؟
در چه شرایطی بیمه تکمیلی هزینه ی عمل لاغری اسلیو معده را بر عهده می گیرد؟

بررسی روش های لاغری

با توجه به این که روش های زیادی برای لاغر شدن وجود دارند، فرد باید تمامی روش های لاغری را به خوبی بررسی کند و بر اساس این که کدام روش برای او مناسب تر است، بهترین روش لاغری را انتخاب کند و چاقی خود را درمان کند.

عمل جراحی لاغری می تواند برای کسانی که از روش های ساده تر نتیجه نگرفته اند بسیار کار آمد باشد و فرد می تواند میزان بیش تری از وزن خود را در زمان کوتاه تری از دست بدهد.

بعد از عمل های لاغری فرد باید رژیم غذایی مناسب و ورزش را در برنامه خود قرار دهد تا اضافه وزن پیدا نکند.

چاقی به خودی خود خطر ناک نیست، ولی عوارضی که در پی آن ایجاد می شود، میتواند بسیار خطر ناک باشد، بنابر این هرچه سریعتر باید با یکی از روش های معمول وزن خود را تا حد قابل قبول کاهش دهید و از این عوارض پیشگیری کنید.

اگر چه عمل های لاغری جزء جراحی های زیبایی محسوب می شوند، ولی در صورتی که فرد با عوارض شدید چاقی مواجه باشد، با ارائه ی مدارک مبنی بر این عوارض، می تواند از امکانات بیمه ی تکمیلی برای جراحی اسلیو معده خود استفاده کند.

از اینکه تا پایان مقاله بیمه تکمیلی اسلیو معده با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم از خواندن مقاله بیمه تکمیلی اسلیو معده نهایت استفاده را کرده باشید.

عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی آسیا
اسلیو معده
عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی آسیا

انجام عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی آسیا، به عوامل و شرایط گوناگونی وابسته است. این بیمه از نظر اقتصادی برای بسیاری از افراد کمک

انواع جراحی باریاتریک
جراحی چاقی
انواع جراحی باریاتریک

انواع جراحی باریاتریک شامل عمل اسلیو معده، عمل بای پس معده و عمل مینی بای پس معده می باشد که در ادامه مقاله، به معرفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک مشاوره بگیرید.📞

Call Now Buttonبا یک کلیک مشاوره بگیرید