واقعاً برای لاغری و تناسب اندام، ایروبیک بهتر است یا پیلاتس؟ در مقاله جامع برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس، با ما همراه باشید تا در مورد مسئله مهمی که در ادامه مطرح خواهیم کرد، صحبت نماییم.
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه

شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
همه ما هنگامی که به دنبال روشی برای کاهش وزن و لاغری هستیم، حتماً به سراغ انواع ورزش های چربی سوز و همچنین انجام رژیم های غذایی مختلفی رفته ایم
و در این میان به دلیل تنوع بالا در این روش ها، گاهی سردرگم و خسته شده و نمی دانیم که باید برای کاهش وزن و بهبود بخشیدن سلامتی بدن، کدام یک از این روش ها و یا ورزش ها را انتخاب کنیم.
در این بین بسیاری از ما در مورد ورزش ایروبیک و همچنین ورزش پیلاتس اطلاعات مختلفی را جمع آوری کرده ایم و می دانیم که هر دوی این ورزش ها می توانند روی سلامتی و کاهش وزن ما تأثیر مثبت بگذارند اما برای انتخاب یک نوع و یک مدل از این ورزش ها، چه عواملی مهم تر است؟
اگر بخواهیم برای کاهش وزن بدن و همچنین لاغری، از یکی از این ورزش ها یعنی ایروبیک و یا پیلاتس استفاده کنیم، باید کدام را در اولویت خود قرار بدهیم و از کدام یک از روش های آن ورزش برای آن که سریع تر به مقصود برسیم، استفاده کنیم؟
فرق بین ورزش ایروبیک با پیلاتس
اصولاً فرق بین ورزش ایروبیک با پیلاتس چیست که می تواند یکی از آن ها برای کاهش وزن و تناسب اندام و همچنین بهبود بخشیدن به سلامتی بدن مفیدتر و سودمندتر باشد؟ و یا در همین دو ورزش، کدام روش می تواند برای ما کاهش وزن سریع تر را به ارمغان آورد؟
در مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس، با ما همراه باشید که به سوالات مهمی که می تواند اطلاعات کافی و کاربردی را به دست آورید تا دیگر برای انتخاب یکی از این دو ورزش به منظور لاغری، سردرگم و ناآگاه رفتار نکنید
و امیدواریم در انتهای مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس، توانسته باشیم بهترین اطلاعات مفید و سودمند را که میتواند شناختی درست از این دو ورزش به شما بدهد، برایتان مطرح کرده باشیم تا شما بتوانید بهترین انتخاب را برای کاهش وزن و تناسب اندام خود انجام دهید.
همچنین در انتهای این فصل به موضوع مهم بی ام آی می پردازیم و به رابطه این ورزش ها با bmi یا شاخص توده بدنی بیشتر اشاره خواهیم کرد. در این راستا می توانید از تجربیات و مشاوره های آقای دکتر مهدی سلیمی بهره مند شوید.
دکتر سلیمی، از معتبرترین متخصصین بین المللی انواع جراحی های لاغری به شمار می روند. پس با ما در مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس همراه باشید تا به اطلاعات مفید در این خصوص دست یابید.
برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس
برای لاغری ورزش پیلاتس بهتر است با اینکه ورزش ایروبیک عضلات بزرگ بدن را به فعالیت وا می دارد.
لاغری و کاهش وزن چه فوایدی دارد؟
شاید کمتر کسی در دنیا وجود داشته باشد که نخواهد بدنی متناسب و متعادل داشته باشد و تناسب اندامی زیبا و متوازن را تجربه کند.
در واقع لاغری و کاهش وزن اگر به صورت درست و اصولی و تحت نظر متخصصین مجرب این حوزه همچون دکتر سلیمی انجام شود، می تواند هم برای سلامتی و جسم ما مفید باشد
و هم می تواند روی سایز بدن و همچنین تناسب اندام ما تاثیر بسیار زیادی گذاشته و آن را به شدت افزایش و یا کاهش بخشد.
در واقع زمانی که ما از یک رژیم غذایی اصولی و منطقی پیروی میکنیم که احتمالاً چنین رژیمهای غذایی توسط متخصصین حوزه سلامت و لاغری برای ما طراحی شده است، به سلامت و تندرستی خود کمک بسیاری می کنیم.

زیرا اگر تنها ۵ تا ۱۰ درصد از وزن بدن را در حالتی که دچار اضافه وزن معمولی هستیم کاهش دهیم، خواهیم دید که چه تاثیر مهم و به شدت مفیدی را بر بدن ما خواهد گذاشت
و از این طریق میتوان گفت که لاغری خود یکی از بهترین راه های پیشگیری از هر گونه بیماری های سخت است. امیرالمومنین علیه السلام حدیثی دارد که در آن می فرماید: دو چیز در یک بدن جمع نمی شود، گرسنگی و بیماری.
باید بدانیم که امروز نیز این موضوع به صورت کاملاً علمی و تجربی ثابت شده است که در افرادی که از پرخوری جلوگیری می کنند و دارای رژیم های غذایی اصولی هستند و حتی گاها برای کاهش وزن و تناسب اندام خود گرسنگی را هم تجربه می کنند، دارای بدنی سالم تر و عاری از هر گونه بیماری خاصی می باشند.
فستینگ که کاهش وزن و گرسنگی را به همراه دارد، می تواند باعث شود تا بیماری های مختلفی همانند سرطان در بدن به وجود نیاید
همچنین طی تحقیقاتی که یکی از دانشمندان ژاپنی در مورد فستینگ انجام داده بود نیز به این نتیجه رسید که فستینگ که کاهش وزن و گرسنگی را به همراه دارد،
می تواند باعث شود تا بیماری های مختلفی همانند سرطان در بدن به وجود نیاید و اگر به وجود آمده است، در مراحل اولیه توسط خود بدن درمان شود. این پزشک و دانشمند ژاپنی به خاطر این تحقیق، برنده جایزه نوبل سال ۲۰۱۷ شد.
پس طبق تعریفی که از اهمیت لاغری و تناسب اندام داشته ایم، دانستیم که هر چقدر بدن در حالت تعادل خود قرار بگیرد
و با روش های مختلفی همچون رژیم های غذایی، ورزش فستینگ و موارد دیگر بتوانیم وزن خود را تا حالت متعادل یا شاخص توده بدنی استاندارد کاهش دهیم،
قطعاً کمک بسیاری به سلامتی و تناسب اندام خود کرده ایم و از بیماری های مختلف که بسیاری از مردم در سرتاسر جهان از آن رنج می برند، جلوگیری می کنیم.
اما اگر بخواهیم در مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس، در مورد فواید لاغری مطالب بیشتری را به اطلاع شما برسانیم، باید به موارد پیش رو توجه نماییم.
بخشی از فواید کاهش وزن از نظر متخصصین
- بالا رفتن انرژی بدن
- افزایش و تقویت حافظه
- کاهش دادن و جلوگیری از انواع سرطان
- بهبود افسردگی
- بهبود روابط اجتماعی
- کاهش علائم آرتروز
- لذت بردن از انجام حرکات ورزشی
- کم شدن هزینه ها
- احساس شادابی و سرحالی
- تغییر طعم غذایی که می خوریم.
- افزایش اعتماد به نفس
- درمان بیماری های مختلفی همچون دیابت
- بهبود مشکلات در خواب
- آسان شدن روند بارداری در بانوان
- تقویت قوه بینایی

همه این دستاوردها و بسیاری از دستاوردهای دیگر که به کاهش وزن و تناسب اندام ما مربوط می شود، به تحقیق و تجربه توسط متخصصین مجرب این حوزه همچون دکتر سلیمی به اثبات رسیده است
که یک نمونه از آن جلوگیری از بیماری سرطان بود که در مطالب پیشین همین مقاله “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس”، بدان اشاره نمودیم.
پس لاغری نه تنها باعث افزایش سلامتی و تندرستی ما می شود، بلکه می تواند بسیاری از بیماری ها را درمان کرده و همچنین در روابط اجتماعی و سبک زندگی ما نیز تاثیر بسیار مفیدی بگذارند.
با ما در ادامه مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس همراه باشید تا در مورد موارد تخصصی تر مقاله یعنی بررسی ورزش ایروبیک و پیلاتس صحبت نماییم و همچنین به مقایسه آن ها با یکدیگر بپردازیم تا شما بتوانید بهترین روش را برای کاهش وزن و لاغری در پیش بگیرید.
ایروبیک و تاریخچه آن
همه ما تا به حال قطعاً نام ورزش ایروبیک به گوشمان خورده است و شاید بسیاری از ما این ورزش هوازی را در برنامه روزانه خود قرار داده باشیم.
ورزش ایروبیک نوعی ورزش هوازی مبتنی بر حرکات موزون می باشد که با حرکات کششی و ورزشی قدرتی مخلوط شده و هدف آن بهبود سطح گردش خون و همچنین آمادگی جسمانی و انعطاف پذیری مفاصل و ماهیچه ها است.

این نکته را نیز باید بدانیم که در ورزش ایروبیک می توان انواع روش های مختلف را یافت که هر کدام از این روش ها برای افراد مناسب و مفید خواهد بود و واضح است که بعضی از این روش ها برای همگان موثر و مفید واقع نشود.
همچنین این نکته نیز قابل توجه می باشد که در ورزش ایروبیک که معمولاً باید استاد و یا مربی به همراه ورزشکاران به تمرین بپردازد تا ورزشکاران ایروبیک بتوانند با مشاهده او دقیقاً همان حرکات کششی و یا قدرتی و تمرینات هوازی را به انجام برسانند.
پیشنهاد می کنیم از پست بهترین ورزش برای لاغری دیدن کنید.
تاریخچه ورزش ایروبیک
جالب است بدانیم که تاریخچه ورزش ایروبیک حدوداً به سال ۱۹۶۹ برمیگردد که فردی آمریکایی به نام جکی سورنسن، ورزش هوازی و مبتنی بر حرکات موزون را ابداع نمود.
و تا به امروز شاید بیش از ۴۰ سال است که ورزش ایروبیک در تمامی جوامع به عنوان ورزشی مفید شناخته شده است و کمتر کسی است که با این ورزش و حرکات آن آشنایی نداشته باشد.
چنانچه بخواهیم در مورد مخترع ورزش ایروبیک یعنی جکی سورنسن مطالب بیشتری را بیان کنیم، باید بگوییم که او هنرمند مشهوری بود
که عقیده داشته این ورزش یعنی ایروبیک که به صورت هوازی انجام می شود، می تواند یکی از بهترین روش ها برای رسیدن به آمادگی جسمانی بالا و مطلوب باشد.
البته باید بگوییم که جکی سورنسن ورزش ایروبیک را به نام جازرسایز یا دنسرسایز معرفی کرد و نام گذاشت، امروزه این ورزش به نام ایروبیک در سرتاسر جهان شناخته شده و معروف می باشد.

جالب است بدانیم که حرکات ایروبیک به انواع مختلفی تقسیم می شود که مهمترین آن ها یعنی ایروبیک استایل به قرار زیر است:
- گام در جا
- گام هفت
- گام ضربه
- گام دوتایی پهلو
- گریپ واین
- تاچ
- سایت تو سایت
- بالا بردن زانو
- گام بالا بردن زانو
- پاشنه به پشت و غیره
در مورد ایروبیک ورزشی و یا به اصطلاح دیگر ایروبیک فری استایل باید بگوییم که این گونه ایروبیک با حرکات رقص آرایی و همچنین ژیمناستیک موزون مخلوط شده و به نوعی میتوان آن را نوعی آکروباتیک نیز در نظر گرفت که در ورزش ایروبیک جایگذاری شده است.
تغذیه مناسب در ورزش ایروبیک به چه شکل است؟
بر کسی پوشیده نیست که چقدر ورزش میتواند بر سلامتی و تناسب اندام ما تاثیر مثبت گذاشته و آن را ارتقا دهد و در برابر ورزش ایروبیک، تغذیه به عنوان عامل مهمی برای به ثمر نشستن این فواید حاصل از ورزش، اهمیت و جایگاه بسیار بالا و خاصی دارند.

همچنین باید توجه نمایید که اهمیت تغذیه مقوی و مناسب در ورزش ایروبیک نیز بسیار مهم بوده و باید به نکاتی که در ادامه در مقاله جامع “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” بیان می کنیم، توجه شود تا بتوانیم در روش های مختلف ورزش ایروبیک به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.
این موارد مهم به شرح زیر می باشد:
توجه کنید که بین وعده غذایی شما و ورزش ایروبیک، باید حدود سه ساعت فاصله باشد تا این ورزش بتواند تاثیر خود را روی بدن بگذارد.
حتماً میان وعده کوچکی را قبل از انجام دادن تمرین های ایروبیک میل کنیم
در مورد دوم باید دقت کنیم که حتماً میان وعده کوچکی را قبل از انجام دادن تمرین های ایروبیک میل کنیم که می تواند شامل مواد مغذی کربوهیدرات ها، پروتئین ها و همچنین چربی ها باشد که به صورت درشت مغذی ها در آمده و انرژی و توان مورد نیاز برای انجام این تمرین های ورزشی را برای ما به ارمغان می آورند.
به عنوان نکته سوم، این موضوع بسیار اهمیت دارد که اگر ورزش ایروبیک ما بیش از یک ساعت ادامه داشت، باید به ازای هر یک ساعت بعدی، ۴۰ تا ۷۰ گرم از کربوهیدرات های ساده را به بدن خود برسانیم
تا بدن دچار مشکلات انرژی و کالری نشود. زیرا در این روش و این گونه ورزش ها، چربی سوزی و کالری سوزی در وسعت بسیاری به انجام می رسد.

نکته بعدی و بسیار مهم در ورزش ایروبیک، مصرف آب می باشد زیرا در این ورزش، به ازای هر ۲۰ دقیقه انجام دادن حرکات هوازی ایروبیک باید حداقل حدود ۲۰۰ سی سی آب مصرف شود تا بدن بتواند آبی که از طریق تعریق از دست داده را دوباره احیاء کند.
اطلاعات تکمیلی تر را از دکتر سلیمی کسب نمایید.
انواع ایروبیک
ورزش ایروبیک به انواع مختلفی تقسیم می شود که بعضی از این روش ها مدرن تر بوده و توسط بعضی از ورزشکاران این رشته ورزشی ابداع شده است و یا بعضی از آن ها مخصوص ورزشکاران حرفه ای در مسابقات میباشد.

اما اگر بخواهیم ورزش حرفهای ایروبیک را به چند دسته و روش مختلف تقسیم کنیم، باید بگوییم که در ایروبیک حرفه ای حدوداً پنج روش و یا پنج نوع حرکات وجود دارد که در هر کدام از این روش ها اهداف خاصی پیگیری و دنبال خواهد شد.
ایروبیک لوایمپکت:
شاید بتوان یکی از ساده ترین حرکات ایروبیک را راه رفتن دانست که همواره یکی از پاها روی زمین قرار دارد و با زمین تماس داشته است
که این موضوع باعث می شود تا فشاری که ناشی از این حرکات بر بدن وارد می شود، کاهش پیدا کرده و این روش از ورزش ایروبیک برای افراد سالمند نیز مفید باشد و آن ها بتوانند در کلاس های ایروبیک به این گونه از ورزش های ایروبیک بپردازند.
نکته مهم در این روش، چربی سوزی بالای آن است که میتواند در طی مدت کوتاهی به صورت متوسط و بدون آن که ضربان قلب به صورت زیادی بالا برود،
فقط با انجام دادن حرکات ورزشی و هوازی مقدار چربی فراوانی بسوزانیم و این روش به افرادی که به دنبال کاهش وزن از طریق ورزش ایروبیک هستند، بسیار توصیه خواهد شد و می تواند آثار مفید و سودمندی را برای آنان داشته باشد.
در این روش همان طور که اشاره کردیم، ضربان قلب به صورت نرمال خواهد بود و حرکات ورزشی نیز فشار خاصی را بر اندام ها و عضلات بدنی وارد می آورد و با آوردن یک فشار نسبی که حتی برای افراد خردسال و همچنین سالمند نیز میتواند آسان باشد، به چربی سوزی و کاهش وزن می پردازد.
البته باید توجه کنیم که اگر با انجام این روش ایروبیک به دنبال کاهش وزن و تناسب اندام هستیم، باید حداقل هفته ای سه بار و در هر جلسه حداقل به مدت ۳۰ دقیقه این تمرین ها را انجام دهیم تا بتوانیم از خواص و آثار جسمانی و فیزیولوژیک این روش استفاده کنیم.
ایروبیک های ایمپکت:
باید این نکته را بدانیم که این روش ایروبیک، بیشتر مخصوص ورزشکاران حرفهای بوده که می خواهند در مسابقات مختلف شرکت کنند. حرکات موجود در این روش از ایروبیک را می توان مشابه حرکات رانینگ دانست.
در این حرکت، در یک لحظه هر دو پا از زمین جدا شده و به نسبت روش قبلی فشار بیشتری بر بدن وارد خواهد شد، زیرا در لحظات مختلف بدن در هوا معلق بوده و به زمین اتکایی ندارد
و این روش در ایروبیک های ایمپکت به صورت پشت سر هم به انجام می رسد و به خاطر فشاری که روی عضلات و بدن پس از انجام این روش از ایروبیک خواهد آمد، معمولاً این روش، مخصوص ورزشکاران در سطح حرفهای و مسابقات است.
ایروبیک های و لو ایمپکت:
در بخش های قبلی در مورد ایروبیک لوایمپکت و ایروبیک های ایمپکت مسائل مختلفی را مطرح نمودیم و از ویژگیهای این روش های ایروبیک مطلع گشتیم. حال باید این دو روش را در روش ایروبیک های و لو ایمپکت ترکیب کرده و به روش سومی برسیم که در میان ورزشکاران با تجربه این رشته مورد استفاده قرار می گیرد.
در این روش، معمولا افرادی که به صورت حرفه ای چند سال به ورزش هوازی ایروبیک می پردازند، دو نوع حرکت ساده که در بخش اول انواع ایروبیک مطرح نمودیم و حرکت هایی همانند رانینگ، به صورت پیوسته و با هم، توسط این ورزشکاران به انجام میرسد و روش خوبی برای فشار آوردن به بدن به صورت تدریجی از کم به زیاد است.
همچنین باید بدانیم که در بیشتر مراکز ایروبیک که به ورزشکاران نیمه حرفه ای خدمات ارائه می دهند، می توان این روش مرسوم را مشاهده کرد.
ایروبیک بدون ضربه:
در این روش ایروبیک که بیشتر شبیه به حرکات کششی و برای گرم کردن است نیز، مربیان در جلسات تمرینی خود استفاده میکنند. این حرکات بیشتر مبتنی بر حرکات قدرتی می باشد که چند مورد از آن را می توان حرکات اسکات و لانچ در نظر گرفت.
پلاویو متریک:
در این گونه از ایروبیک، هدف درگیر کردن عضلات به صورت مخالف و موافق است. این روش از ایروبیک نیز روش و تمرینی قدرتی میباشد که باعث افزایش فشار بر یک ماهیچه و همچنین کشش در ماهیچه مخالف آن حرکت می شود و شامل حرکات انفجاری است که در این سبک، نیروی حاصل از انقباض قبلی به بالا رفتن نیروی کشش در حرکات بعدی کمک شایانی می کند.
در انتها نیز می توان در مورد ایروبیک فری استایل صحبت نمود که مواردی از آن را در همین مقاله ی جامع “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” مطرح نمودیم.
پیلاتس و تاریخچه آن
اگر بخواهیم در مورد پیلاتس به صورت مختصر صحبت کنیم، باید بگوییم که در واقع این ورزش نوعی تمرینات تخصصی محسوب میشود که میتواند روی بدن و همچنین ذهن ما تاثیر شایانی بگذارد و این تأثیر همواره میتواند همانند دیگر ورزشها مثبت و ارتقا دهنده قوای جسمانی و روحی و روانی ما باشد.
در واقع تمرینات پیلاتس به نوعی تلاش کردن برای تمرکز گرفتن و درایت فرد بر عضلات و ماهیچه های خویش و نحوه عملکرد آن میباشد.

معمولاً در تمرینات پیلاتس اگر پیش برویم، به مرور زمان می بینیم که ذهن ما می تواند درک بهتری نسبت به بدن داشته باشد و ذهنمان را متعادل تر و همچنین توانمندتر می سازد.
از طرفی در حرکات پیلاتس، هدف ما از لاتی سطح که در طی روز بیشتر با آن ها سر و کار داشته و از آن ها در فعالیت های روزانه خود استفاده می کنیم مانند نشستن، راه رفتن و همچنین موارد دیگری همچون خم شدن و راست شدن و یا حمل کردن اجسام مختلف، می باشد.
افرادی که تمرین های پیلاتس را در برنامه روزانه خویش قرار می دهند، قطعاً نحوه درست انجام حرکات روزانه خود را بدون این که به بدن آن ها فشار بیش از حد وارد شود، یاد می گیرند
همچنین باید بدانیم افرادی که تمرین های پیلاتس را در برنامه روزانه خویش قرار می دهند، قطعاً نحوه درست انجام حرکات روزانه خود را بدون این که به بدن آن ها فشار بیش از حد وارد شود، یاد می گیرند و از این طریق بر عملکرد بدن و عضلات خود مدیریت اصولی و صحیحی را اعمال خواهند کرد.
البته این نکته نیز بسیار مهم است که در تمرینات پیلاتس، حرکات به گونهای به افراد آموزش داده می شود که مانع از هر گونه بروز خطرات و صدمات در این ورزش گردد.
پس به طور کل میتوان گفت که ما می توانیم از انجام تمرینات پیلاتس، به شناخت بهتر خود از اندام ها و عضلات بدن و همچنین روحیات خود کمک کنیم و اصولاً نوعی ورزش مبتنی بر زندگی طبیعی است و با هر چیزی که می تواند زندگی اصولی و طبیعی ما را دچار خدشه کند، منافاتی جدی دارد.
این ورزش برای کنترل و همچنین درمان بیماری های مختلفی همچون استرس و یا سردردهای شدید و همچنین دردهای مختلف مفاصلی همچون دردهای کمر و گردن استفاده می شود.
شاید بتوان ورزش پیلاتس را مشابه علم کنترل جی یا همان علم کنترل بر اعضای بدن دانست که به ما این اجازه را می دهد تا با ایجاد هارمونی و هماهنگی خوبی بین جسم و مغز و همچنین روح خود، بتوانیم کنترل کلی بدن، اعضا و عضلات خویش را در دست بگیریم و به اصطلاح آن ها را مطیع خود نماییم.
برای لاغری، ایروبیک بهتر جواب می دهد یا پیلاتس؟
برای این که پی ببریم که برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس، باید بدانیم که هر یک از ورزش های ایروبیک و یا پیلاتس می تواند آثار و فواید زیاد و مفیدی را برای بدن به ارمغان بیاورند.
اما قبل از آن که بخواهیم ورزشی را برای هدف خاصی انجام دهیم، باید در مورد آثار و فواید مخصوص آن ورزش و حرکاتی که در آن انجام می شود، تحقیق و بررسی جامعی را به عمل آوریم تا بهترین نتیجه و آثار را از انجام دادن و وقت گذاشتن بر آن ورزش به دست آورده باشیم.
در مورد ورزش ایروبیک و پیلاتس نیز موضوع به همین ترتیب است و باید بدانیم که این دو ورزش هر دو می توانند تاثیرات بسیار خوب و عالی را بر سلامت و تناسب اندام ما به وجود آورند
اما اگر به صورت تخصصی تر در مورد این دو ورزش تحقیق و بررسی داشته باشیم، خواهیم دید که ورزش ایروبیک از نظر تمرینات و حرکات ورزشی می تواند گزینه بسیار مناسب تری نسبت به ورزش پیلاتس برای لاغری و کاهش وزن باشد.
برای آن که تناسب اندام بهتری داشته باشیم و این تناسب اندام بتواند به بهبود سلامتی ما کمک کند، ایروبیک می تواند گزینه بسیار مهم و خوبی باشد
بالا بردن قدرت ذهن و جسم
اما اگر بخواهیم با حرکات ورزشی، قدرت ذهن و جسم خود را در دست گرفته و از این طریق استقامت بدن خود را بالا ببریم، به طور قطع ورزش پیلاتس می تواند گزینه ای مفیدتر و سودمندتر باشد زیرا هدف ما در انتخاب ورزش هایی که انجام می دهیم، رابطه ای مستقیم با انتخاب آن ورزش و نتیجه نهایی ناشی از تمرینات در آن خواهد داشت.
به طور کلی ورزش های هوازی و ورزش هایی که با سرعت و شدت تمرینی بیشتری همراه می باشد، قطعاً بهتر می تواند برای کاهش وزن و تناسب اندام به ما کمک کند. در ورزش ایروبیک نیز این چنین است.
یعنی با انجام دادن تمرین های کششی و همچنین فشار آوردن بر عضلات بزرگ، بدن وادار می شود تا اکسیژن بیشتری به سلول ها برساند و این عامل قطعا باعث می شود خون با فشار بیشتری به سمت سلول های بدن برود و آن ها را از منابع بدن تغذیه نماید و همین عامل باعث خواهد شد تا سوخت و ساز بالا رفته و چربی سوزی با شدت بیشتری در بدن به انجام برسد و در نتیجه موجب کاهش وزن در بدن گردد.
استفاده از یک رژیم غذایی منظم و صحیح
همچنین باید دانست که اگر در ورزش ایروبیک ما به دنبال کاهش وزن و تناسب اندام خود هستیم، حتماً باید با استفاده از یک رژیم غذایی منظم و صحیح، این امر را به انجام برسانیم تا به اندام دلخواه و مطلوب خویش برسیم.
پس در این بخش از مقاله به این نتیجه رسیده ایم که برای انجام دادن هر ورزشی، ابتدا مهم است که هدف از انجام دادن آن ورزش را برای خود تعیین کرده و سپس با انجام اصولی تمرینات آن ورزش و داشتن زندگی متناسب با هدف خویش، به مقصود نهایی دست پیدا کنیم.

با ما در ادامه مقاله جامع “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” همراه باشید تا در مورد سوالات دیگری که می تواند در مورد این دو رشته ورزشی ذهن ما را به خود مشغول کند، پاسخ دهیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر، با دکتر سلیمی تماس بگیرید.
فواید ورزش ایروبیک چیست؟
همان طور که تا این قسمت از مقاله جامع “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” اشاره کردیم، ورزش ایروبیک که ورزشی بسیار سودمند برای سلامت جسم و روح انسان می باشد، شاید بتوان تاثیر این ورزش را همانند بسیاری از ورزش های دیگر بر سرتاسر جسم خود از جمله قلب و ریه مشاهده کرد.
ورزش ایروبیک با تأثیر مستقیمی که بر بافت ها و اندام های مختلفی همچون قلب و ریه می گذارد، می تواند بیماری های قلبی و عروقی را به صورت چشمگیری کاهش داده و در کنترل و همچنین تنظیم عملکرد این اعضا کمک شایانی نماید.
همچنین همان طور که در مورد افزایش سوخت و ساز در ورزش ایروبیک مطالبی را بیان نمودیم، میدانیم که ایروبیک میتواند در کاهش چربی خون و همچنین کاهش کلسترول در بدن بسیار بسیار موثر باشد و آن را تنظیم کند.

همچنین این ورزش سودمند با تاثیراتی که بر متابولیسم بدن می گذارد و به این دلیل که قوای جسمانی انسان را بالا می برد، می تواند از بیماری های شایعی مانند سرماخوردگی جلوگیری کند و با اندروفین زیادی که در خون آزاد می کند، می تواند نقش نوعی مسکن طبیعی را نیز در بدن ایفا نماید.
از دیگر فواید اندروفین، آرامش فکری است که این ماده در بدن برای ما به وجود می آورد. ورزش ایروبیک همان طور که اشاره کردیم، به صورت غیر مستقیم و با افزایش و یا کاهش این ماده در بدن ارتباط دارد.
حال اگر بخواهیم برای ورزش ایروبیک به ترتیب فواید و خاص شناخته شده ای را مطرح کنیم، باید به موارد زیر توجه نماییم:
لاغری و کاهش وزن
- به عنوان فایده و یا خواص اول، باید اشاره کنیم که همان طور که در مقاله جامع “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” بدان اشاره کردیم، ورزش ایروبیک می تواند در کاهش وزن و تناسب اندام ما و همچنین کاهش حجم چربی بدن تاثیر زیادی گذاشته و آن را به شدت کاهش دهد و از این طریق در کاهش بی ام آی بدن نیز می تواند موثر و مفید واقع شود.
لطفا از پست بی ام آی 40 و فرمول bmi برای خانم ها دیدن کنید.
خواص کاهش اضطراب
- به عنوان فایده دوم نیز می توان گفت که یکی از خواستههای مهم ایروبیک، نقش او در کاهش افسردگی استرس و اضطراب می باشد.
داشتن خواب آسوده
- در بخش فواید لاغری و کاهش وزن اشاره کردیم که یکی از فواید کاهش وزن، خواب آسوده و راحت است و ایروبیک نیز با تاثیری که بر آرامش و همچنین کاهش وزن می گذارد، می تواند به صورت مستقیم در این رابطه اثرگذار باشد.
افزایش و بهبود عملکرد دستگاه گردش خون و تنفس
- همچنین در بخش های پیشین اشاره کردیم که ایروبیک با تاثیری که بر خونرسانی و یا تغذیه بافت ها و اندام های بدن دارد، می تواند در نتیجه به عملکرد دستگاه تنفسی ما و همچنین گردش خون ما در اکسیژن رسانی به اندام های مختلف بدن کمک کند و شرایط بهتری را برای فرد رقم بزند.
افزایش استقامت
- یکی از فواید مستقیم ورزش ایروبیک به خصوص در افرادی که به صورت حرفهای تمرین های این ورزش را به انجام می رسانند، افزایش استقامت در بدن فرد می باشد که می تواند در جلوگیری از بیماری های مختلف به او کمک کند.
کاهش بیماری های قلب و عروق
- ایروبیک می تواند به عنوان عامل موثر در کاهش بیماری های قلبی و عروقی ظاهر شود و همانند بسیاری از ورزش های هوازی، سلامتی و تناسب اندام ما را در بهترین حالت حفظ نماید، در واقع ایروبیک یک ورزش پیشگیرانه است.
جلوگیری از دیابت
- ناگفته نماند که ایروبیک خطر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت را به شدت کم کرده و آن را کاهش می دهد.
پیشنهاد می کنیم از پست درمان دیابت در 30 روز دیدن کنید.
افزایش شادابی و انرژی
- عنوان آخرین خواص ایروبیک که در این بخش به صورت گلچین شده آن را مطرح نموده ایم، می توان به تاثیر این ورزش در افزایش انرژی فرد و شادابی او در طی روز اشاره کرد که رابطه مستقیمی با کاهش وزن آن فرد نیز دارد.
با مراجعه به دکتر سلیمی، می توانید اطلاعات بهتری در این زمینه کسب نمایید.
فواید ورزش پیلاتس چیست؟
در مورد ورزش پیلاتس نیز باید بدانیم که این ورزش همانند تمام ورزش های دیگر می تواند بر مبنای نوع حرکات و تمرینات برای قسمت های مختلف بدن مفید بوده و در ارتقاء سطح کیفی زندگی و همچنین در سلامتی و تناسب اندام ما کمکی شایان باشد.
ورزشی مفید برای وضعیت بعد از عمل جراحی
- مثلاً باید بدانیم افرادی هستند که به هر دلیلی دچار بیماری هایی شده و سپس بر مبنای نظر پزشکان و تجویز آنان، اقدام به عمل جراحی نموده اند. در این حالت، ورزش پیلاتس می تواند به عنوان یک ورزش مفید برای دوران پسا عمل جراحی بسیار موثر و حائز اهمیت بوده و به سهل شدن بهبودی و سریع شدن روند معالجه بیمار کمک بسیار زیادی بکند.
گسترش و بهبود عملکرد مفاصل
- به عنوان نکته دوم نیز می توان اشاره کرد که در ورزش پیلاتس و تمریناتی که وجود دارد، این تمرینات به گونه ای طراحی شده است که می تواند در حرکات مفاصل و همچنین توسعه و انعطاف پذیری مفاصل بدن ما کمکی بسیار خوب باشد.
بهبودی عملکرد گردش خون
- همچنین به عنوان نکته سوم و یا خاصیت و خواص سوم ورزش پیلاتس که در مقاله “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” برای شما مطرح میکنیم، می توان به موضوع اهمیت این ورزش در ارتقا دادن سطح گردش خون اشاره کرد که این ورزش میتواند بسیار در این زمینه مفید و موثر واقع شود.
افزایش قدرت و تعادل بدنی
به عنوان خاصیت چهارم نیز می توان تمرینات پیلاتس را یکی از راهکارهای بالا بردن قدرت بدنی و همچنین استقامت و پایداری بدن و مراکز تعادل بدنی در شرایط مختلف دانست.
در ورزش پیلاتس آنچه که اهمیت دارد، تمرکز و حرکاتی میباشد که می تواند قدرت بدنی و همچنین استقامت و پایداری انسان را بالا ببرد. شاید بتوان هدف تمرینات این ورزش را بر مراکز تعادل بدن انسان دانست که قطعاً باعث افزایش تمرکز و تعادل در بدن ما خواهد شد.
افزایش انعطاف پذیری بدن
همان طور که در مورد تمرینات پیلاتس مطالب مختلفی را بیان کردیم و دانستیم که این ورزش میتواند روی انعطاف پذیری و مفاصل ما نیز تاثیر زیادی بگذارد،
به این نتیجه میرسیم که اگر فردی به صورت متداوم و تحت نظر مربیان کارکشته این رشته به تمرینات تخصصی و البته و مخصوص به سطح خود بپردازد، می تواند باعث افزایش انعطاف پذیری بدن و تعادل خود گردد.
جلوگیری از کمر درد و درمان آن
به عنوان نکته آخر نیز می توان اشاره کرد، همان گونه که تا این بخش در مورد پیلاتس موارد و خواص مختلفی را بیان نمودیم و دانستیم که این ورزش میتواند سبب کنترل بیشتر ما بر اعضا و جوارح و به صورت کلی سبب افزایش تمرکز، انعطاف پذیری، تعادل و تنظیم بدنی شود،
تمرینات پیلاتس می تواند در جلوگیری از بیماری هایی همانند کمردرد و دیسک کمر نیز موثر واقع شود و اگر افرادی دچار این بیماری هستند، این ورزش می تواند به عنوان یکی از راهکارهای درمانی نیز برای آن ها مفید باشد.
البته قبل از هر چیزی باید با متخصصین حوزه سلامت مشورت نمود و اگر آن ها این روش را برای درمان موثر و مفید می دانستند، می توان از طریق اصولی برای انجام این حرکات ورزشی که به نام پیلاتس معروف است، اقدام نمود.
با ما در مقاله “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” همراه باشید.
آیا ایروبیک برای همه افراد مناسب است؟
ایروبیک نیز مانند تمامی ورزش ها می تواند برای بسیاری از افراد مفید بوده و برای بعضی از افراد به واسطه شرایط بدنی و جسمی آن ها مضر واقع شود.
در واقع ورزش ایروبیک ضرر خاصی به دنبال ندارد. اما اگر افرادی میخواهند به این ورزش بپردازند، ابتدا باید شرایط بدنی و وضعیت جسمانی خود را در نظر بگیرند و بر مبنای مشکلات و احتمالاً بیماری هایی که با آن دست و پنجه نرم میکنند، با متخصصین این امر مشورت نمود
و سپس اگر ببینند که این ورزش میتواند برای آن ها مفید بوده و آسیب خاصی را برای آن ها در زمینه هایی که دچار مشکل هستند وارد نمیکند، می توانند با خیال آسوده و به صورت منظم و تحت نظر متخصصین این رشته، به تمرین ایروبیک بپردازند.

پس ایروبیک نیز همانند بسیاری از ورزش هایی که نیاز به مربی دارند، باید به صورت حرفه ای و دقیق و همچنین مناسب با شرایط بدنی فرد اقدام کننده به انجام برسد تا بتواند برای او سودمند باشد و او را به هدف مطلوب خویش برساند.
همچنین نوع تغذیه ما نیز میتواند در میزان تاثیر این ورزش بسیار حائز اهمیت باشد که میتواند در این زمینه با متخصصین این امر همچون دکتر سلیمی مشورت و صحبت نموده و سپس به انجام این ورزش ها برای تناسب اندام و کاهش وزن، اقدام کرد.
البته در مورد ورزش پیلاتس نیز اوضاع به همین گونه است.
با ما در ادامه مقاله “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” همراه باشید تا به موضوع و مولفه مهم شاخص توده بدنی و یا همان بی ام آی بپردازیم و آن را برای شما شرح داده و بررسی کنیم تا همه شما عزیزان از اهمیت این روش برای سنجش سلامتی و همچنین تعیین وضعیت کمبود وزن و چاقی خود پی ببرید.
بی ام آی یعنی چه؟
شاخص توده بدنی و یا به اصطلاح انگلیسی و مخفف شده آن بی ام آی، نوعی سنجش و معیار برای اندازه گیری حالت بدنی است که به ما می فهماند، بدنمان در حال حاضر در کدام یک از این قسمت های بدن، کمبود وزن حالت ایدهآل وزنی و یا اضافه وزن و همچنین چاقی قرار دارد،
و بر اساس اطلاعاتی که این شاخص در مورد وزن ما و یا اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم در مورد وزن چربی ما به ما می گوید، می توانیم برای درمان که اعم از کاهش و یا افزایش وزن است و یا حفظ این وزن می باشد، اقدام نماییم.

در واقع در شاخص توده بدنی همه چیز به وزن بدن ما و همچنین میزان قد ما برمی گردد. یعنی اگر قد ما کوتاه باشد قطعاً اگر وزن کمتری هم داشته باشیم به نسبت فردی که دارای وزن بیشتر اما قد بسیار بیشتری است، بی ام آی ما می تواند عددی بالاتر را نشان دهد.
پس در واقع در شاخص توده بدنی و یا سنجش بی ام آی که میزان چربی بدن نسبت به قد او را نشان می دهد، همه چیز در عددی خلاصه خواهد شد که حاصل فرمول اندازه گیری bmi است.
در اندازه گیری bmi عوامل مختلفی همچون جنسیت و سن افراد نیز می تواند ملاک بسیار مهمی باشد
این نکته نیز بسیار حائز اهمیت است که در اندازه گیری bmi عوامل مختلفی همچون جنسیت و سن افراد نیز می تواند ملاک بسیار مهمی باشد
و در این زمینه وقتی ما به متخصصین امر لاغری مراجعه میکنیم و این متخصصین مجرب همچون دکتر سلیمی میزان شاخص توده بدنی و یا بی ام آی را در بدن ما اندازه گیری می کنند، تمام این موارد دقیق همچون سن، جنسیت و وزن و قد و شرایط جسمانی ما را در روند این اندازهگیری محاسبه کرده و لحاظ خواهند کرد
و سپس به صورت دقیق تری نسبت به وضعیت وزن ما و یا وضعیت چربی بدن ما برای ما راهکارهای مختلفی را اعم از رژیم لاغری و یا چاقی و همچنین جراحی های لاغری پیشنهاد خواهند کرد.
البته این نکته نیز ناگفته نماند که اندازه گیری شاخص توده بدنی و یا bmi فرمول بسیار ساده ای دارد که همگان می توانند آن را به صورت تقریبی در منزل خود نیز به انجام برسانند و به صورت تقریبی و حدودی، از شاخص توده بدنی خود آگاه گردند
و در این لحظه اگر می بینند که شرایط وزنی و یا بدنی آن ها در حالت مسائلی نسبت به معیارهای سنجش شاخص توده بدنی و یا همان بی ام آی قرار ندارد، باید به پزشکان متخصصی که در این زمینه تجربه و علم کافی دارند همچون دکتر سلیمی مراجعه نمایند و تحت نظر آن ها به درمان این معضل بپردازند.
با ما در ادامه مقاله “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس، همراه باشید تا در مورد شاخص توده بدنی و راهکارهای متعادل سازی آن مطالب مختلف و مهمی را مطرح نماییم.
رابطه میان بی ام آی و ورزش چگونه است؟
همان طور که در ابتدای مقاله “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” برای شما مطرح نمودیم، می دانیم که ورزش ها می توانند در لاغری و تناسب اندام ما تأثیر بسیار شایانی گذاشته و آن را کاهش و یا افزایش دهند.
حال این ورزش ایروبیک باشد و یا پیلاتس و یا هر ورزش دیگری؛ چندان تفاوتی نمی کند و بر حسب نوع تمرینات و همچنین میزان فشاری که بر اندام های مختلف بدن و همچنین قسمت های مختلف ما وارد می شود،
می توان گفت که آن ورزش برای کدام قسمت از تناسب اندام مفید بوده و یا به طور کلی می تواند وزنم را کاهش و یا افزایش دهد.

حال میدانیم که در رابطه با بی ام آی، یکی از مهمترین معیارها وزن بوده و اگر فردی بتواند وزن خود را پایین تر بیاورد،
قطعاً بی ام آی آن فرد از حالت قبلی خود کمتر خواهد بود زیرا در فرمول محاسبه بی ام آی باید وزن فرد بر حسب مجذور قد در آن فرد محاسبه گردد که از عوامل مهم در سنجش شاخص توده بدنی، وزن و قد فرد می باشد.
همه ما می دانیم که ورزش ها می توانند بر سلامتی و همچنین کاهش وزن ما کمک موثری باشند
همچنین همه ما می دانیم که ورزش ها می توانند بر سلامتی و همچنین کاهش وزن ما کمک موثری باشند، البته اگر به صورت اصولی و با برنامه غذایی مناسبی همراه گردند.
همچنین این نکته را نیز باید در مورد ورزش های مختلف بدانیم که بعضی از ورزش ها می توانند علاوه بر وزن ما، بر قد ما نیز تاثیر بگذارند
و اگر در سنین مختلف رشد نیز باشیم، می توانند قد ما را کاهش و یا در بسیاری از موارد افزایش دهند که از این گونه ورزش ها می توان به ورزش هایی همچون والیبال و بسکتبال و بسیاری از ورزش های دیگر اشاره نمود.
پس تا اینجا دانستیم که ورزش ها هم می توانند در وزن ما موثر بوده و در بسیاری از موارد آن را کاهش داده و در بعضی از موارد به واسطه هدف ورزش خود، آن را افزایش دهند
و همچنین ورزش ها می توانند روی قد ما نیز تاثیر گذاشته و آن را افزایش و کاهش دهند. به خصوص اگر در زمان رشد بدنی نیز این ورزش ها را انجام دهیم، این تاثیر دو چندان خواهد بود.

پس طبق همین تعریف می دانیم که شاخص توده بدنی یا همان بی ام آی به دو عامل وزن و قد بیش از هر عاملی توجه دارد و انواع ورزش ها نیز می توانند به دو عامل قد و وزن تاثیر گذاشته و آن را کاهش و یا افزایش دهند و از این طریق میتوان گفت که بی ام آی و یا شاخص توده بدنی، رابطه های بسیار مستقیم با انواع ورزش ها و نوع تمرینات ما دارد و میتواند آن را کاهش و یا افزایش دهد.
در ادامه مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس با ما همراه باشید تا با کمک دکتر سلیمی، در مورد مسائل مهم تر در موضوع شاخص توده بدنی و یا بیماری و همچنین راهکارها و عوارض بالا بودن این شاخصه، مطالب مختلفی را بیان کنیم.
چگونه می توانیم بی ام آی خود را اندازه گیری کنیم؟
اندازه گیری شاخص توده بدنی و یا همان بی ام آی، فرمول ساده و آسانی دارد که میتوان آن را بر حسب دانستن میزان قد و همچنین وزن خود به سادگی اندازه گیری کنیم و از میزان تقریبی شاخص توده بدنی خود آگاه شویم و نسبت به درمان و متعادل سازی آن اقدام نماییم.
در شاخص توده بدنی، همان طور که گفتیم، قد و وزن ما اهمیت زیادی دارد و در این فرمول نیز از اعداد به دست آمده از قد و وزن، شاخص توده بدنی حاصل خواهد شد. شاخص توده بدنی و یا همان بی ام آی که بر حسب فرمول تقسیم به انجام می رسد، به شرح زیر است:
فرمول شاخص توده بدنی متشکل است از حاصل تقسیم وزن بر مجذور و یا به توان ۲ رساندن قد که در این فرمول، وزن بدن بر حسب کیلوگرم در صورت و قد بدن
برحسب متر و به صورت مجذور شده و یا به توان دو رسانده شده در مخرج قرار می گیرد و عدد حاصله از این تقسیم، به عنوان شاخص توده بدنی تقریبی ما خواهد بود.

با ادامه مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس همراه باشید تا در مورد اعداد ثابت که معیار سنجش شاخص توده بدنی ما هستند و به ما نشان می دهند که عدد به دست آمده و مخصوص شاخص توده بدنی ما در چه محدوده ای از حالات قرار می گیرد، مواردی را بیان نماییم.
معیارهای ثابت بی ام آی چیست؟
به طور کل باید بدانیم که عددهای ثابت برای سنجش شاخص توده بدنی خود با این عددها وجود دارد که توسط متخصصین مجرب محاسبه شده و به عنوان اعدادی که می تواند گویای لاغری مفرط تا چاقی مفرط باشد، قرار گرفته شده است.
در این بین اگر شاخص توده بدنی خود را طبق فرمولی که در بالای همین مقاله مطرح نمودیم، زیر عدد ۱۸.۵ باشد یعنی آن فرد دچار نوعی کمبود وزن می باشد
و هر چقدر که این عدد از حالت معیار کمتر بوده باشد، این میزان کمبود وزن نیز بیشتر خواهد بود و چنین افرادی باید برای درمان سریع و افزایش وزن خود تا میزان طبیعی، به متخصصین امر گوارش و لاغری همانند دکتر سلیمی مراجعه نمایند.
اگر عدد به دست آمده از حاصل فرمول شاخص توده بدنی اعدادی بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹ را به ما نشان داد، این مژده را به ما میدهد که بدن ما در حالت ایده آل و روی فرم خود قرار دارد و ما باید این وزن خود را بر حسب قدرتی که داریم، حفظ کنیم تا دچار کمبود وزن و یا اضافه وزن شویم.

در مورد سوم اگر عدد به دست آمده بین بازه ۲۵ تا ۲۹.۹ باشد
در مورد سوم اگر عدد به دست آمده بین بازه ۲۵ تا ۲۹.۹ باشد، این فرد دچار اضافه وزن بوده و باید برای درمان اضافه وزن، به ورزش و رژیم های اصولی غذایی تحت نظر متخصصین مجربی همچون دکتر سلیمی دست بزند.
و در حالت آخر اگر عدد به دست آمده در شاخص توده بدنی فرد بین ۳۰ تا ۳۹.۹ باشد، یعنی متاسفانه آن فرد از چاقی مفرط رنج برده و هر چقدر که این عدد بالاتر باشد و حتی از ۴۰ نیز بگذرد، می تواند کار را برای بیماران سخت تر کرد
و در مواردی که پزشکان متخصص همچون دکتر سلیمی تشخیص می دهند که باید فرد علاوه بر رژیم های غذایی که می تواند برای او تجویز شود و یا ورزش هایی که می تواند به او کمک کند،
همچنین می تواند به جراحی های لاغری بر طبق شرایط و وضعیت بدنی خود و با مشورت پزشکان متخصصین امر دست بزند که البته باید در این راه کمال دقت را داشت. دکتر سلیمی از معتبرترین متخصصین انواع جراحی های لاغری شناخته می شوند.بهترین حرکات شکم و پهلو را در مقاله فوق مطالعه نمایید.
بی ام آی بالا چه خطراتی را در پی دارد؟
همان طور که همه ما تا این بخش، با اهمیت و ارزش شاخص توده بدنی و یا بیماری چاقی آشنا شدیم و دانستیم که بالا بودن میزان بی ام آی از حد طبیعی مساوی با چاقی و اضافه وزن است، حال می توانیم به صورت کاملاً آشکار و واضح این موضوع را تحلیل کنیم که بی ام آی بالا برابر با چاقی و اضافه وزن می باشد
و چاقی و همچنین اضافه وزن می تواند مشکلات و خطرات مختلفی را برای سلامت و تناسب اندام ما به وجود آورد که به نمونه ای از آن می توان به مشکلات کبدی، مشکلات قلبی، ابتلا به سرطان ها، فشار خون، دیابت و موارد دیگر اشاره نمود.

چرا در افرادی با بی ام آی بسیار بالا، متخصصین؛ جراحی لاغری را پیشنهاد می کنند؟
در این مورد نیز باید بدانیم که همه چیز بستگی به میزان bmi، شرایط جسمی و بدنی و همچنین نظر متخصصین دارد که آن نیز بر حسب شرایط جسمی و وضعیت روانی ما، توسط پزشکان متخصصین امر سنجیده شده و سپس پیشنهاد برای جراحی لاغری و یا گرفتن رژیم های تغذیه ای انجام خواهد شد.
معمولاً پزشکان متخصص و جراحان گرامی مانند دکتر سلیمی، جراحی های لاغری را بر حسب شرایط فرد و میزان bmi آن ها به افرادی پیشنهاد میکنند که در آنها
میزان بی ام آی به حالت چاقی و حتی یا چاقی مفرط کشیده شده و شاید نتوان خطرات مهمی که در کمین این افراد نشسته است را با رژیم های تغذیه و ورزش به سرعت کاهش داد
و برای آن که بتوان از خطرات و آسیب های بیشتر جلوگیری نمود، از روشهای جراحی لاغری استفاده می کنند که بتواند با سرعت بیشتری در آن ها، شاخص توده بدنی را کاهش داده و به حالت های کم خطرتر و تا نرمال برساند.

در راهکارهایی که متخصصین تغذیه برای کاهش bmi و یا همان شاخص توده بدنی ارائه می کنند، موارد مختلفی مطرح میشود
پس در راهکارهایی که متخصصین تغذیه برای کاهش bmi و یا همان شاخص توده بدنی ارائه می کنند، موارد مختلفی مطرح میشود و بر اساس خطراتی که سلامتی فرد را تهدید میکند و سرعت زمانی که می توان با آن روش ها بر حسب شرایط فرد، بی ام آی او را کاهش داد،
بهترین انتخاب حاصل شده و در موارد حیاتی و ضروری تر، دست به انجام جراحی های لاغری زده میشود که باید حتماً تحت نظر متخصصین کار کشته و کاربلد این امر صورت گیرد تا بتوان از این عمل های جراحی لاغری، بهترین نتیجه را کسب نمود.
توصیه اکید ما، ارتباط با دکتر سلیمی می باشد.
تا این قسمت از مقاله جامع “برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس” موارد مختلفی را مطرح نمودیم و در قسمت پایانی این مقاله، بهنتیجه گیری از بحث خواهیم پرداخت تا بتوانیم این مقاله جامع را به پایان برسانیم.
سخن آخر
به عنوان سخن آخر باید بگوییم که هدف ما در مقاله برای لاغری، ایروبیک خوبه یا پیلاتس این بود تا بتوانیم با اطلاعاتی که در مورد ورزش های ایروبیک و پیلاتس و تفاوت هایی که این دو ورزش با یکدیگر دارند، به شما ارائه می دهیم،
سطح آگاهی شما را نسبت به این دو ورزش بالا ببریم، به خصوص ایروبیک که بیشتر می تواند در تناسب اندام و همچنین کاهش وزن به ما کمک کند.

سپس در این مقاله جامع، به ارتباط بین شاخص توده بدنی و یا همان بی ام آی با لاغری و کاهش وزن پرداختیم
و دانستیم که جراحی های لاغری نیز یکی از راهکارهای کاهش وزن در شرایط ضروری است تا از خطرات چاقی و اضافه وزن به سرعت جلوگیری شود و لاغری و تناسب اندام را برای ما به وجود آورد.
اما در این زمینه نیز باید با اطلاعات کامل و جامعی اقدام نمود تا نتیجه مطلوب به دست آید. در این مسیر، از مشاوره های آقای دکتر مهدی سلیمی غافل نشوید.