اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است

اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است
فهرست مطالب

اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است این یکی از سوالاتی است که تمام افرادی که قصد انجام جراحی معده را دارند در اولین جلسه مشاوره خود خواهند داشت.

شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.

09120174510

مقدمه

اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است
اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است

این که اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است بسته به وزن فرد و فیزیک بدنی وی دارد. دو محدوده وزنی برای انجام اسلیو معده وجود دارد که یکی از آن ها در شرایط عادی و دیگری در زمان وجود شرایط خاص برای عمل اسلیو در اولویت قرار می گیرد.

در این مقاله به این پرسش که اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است پاسخ خواهیم داد و در مورد روش اسلیو، مزایا و نکاتی که به نتیجه بخشی بهتر این عمل کمک کننده هستند توضیحاتی را ارائه خواهیم داد و هم چنین به تمام پرسش های زیر در زمینه اسلیو معده پاسخ می دهیم. با این مقاله همراه باشید شاید مشکل شما یکی از پرسش های زیر باشد.

یکی از اتفاقات و مشکلاتی که بعد از عمل اسلیو ممکن است برای بیمار به وجود آید ریزش مو می باشد برای آشنایی بیشتر با این مشکل توصیه می کنیم پست ريزش مو بعد از عمل اسليو را مشاهده کنید.

عدد BMI شما همان شاخص توده بدنی برای این نوع جراحی باید بالای عدد 30 باشد. اگر به زبان ساده تر بخواهیم بگویم حداقل 20 کیلو اضافه وزن باید داشته باشید نسبت به قد و وزن ایده آل تان، تا کاندید این عمل لاغری معده باشید.

اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است؟

عدد BMI یا همان شاخص توده بدنی برای این نوع جراحی باید بالای عدد 30 باشد. اگر به زبان ساده تر بخواهیم بگویم حداقل 20 کیلو اضافه وزن باید داشته باشید نسبت به قد و وزن ایده آل تان، تا کاندید این عمل لاغری معده باشید.

در ادامه به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:

چاقی چیست؟

آیا می توان چاقی را به عنوان یک بیماری به حساب آورد؟

چند نوع چاقی وجود دارد؟

عواملی که باعث ابتلا فرد به چاقی می شوند کدامند؟

عوارض چاقی چیست؟

روش های متداول و مرسوم برای کاهش وزن چیست؟

نیاز به کاهش وزن چه زمانی بیشتر احساس می شود؟

چند نوع جراحی لاغری وجود دارد؟

اسلیو معده چیست؟

عمل اسلیو با چه روشی انجام می شود؟

پیش از انجام عمل اسلیو چه مراقبت هایی باید انجام شوند؟

موانع کاهش وزن کدام است؟

عمل اسلیو برای چه افرادی مناسب تر است و پیشنهاد می شود؟

اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است ؟

پس از جراحی اسلیو چه مراقبت هایی باید انجام گیرد؟

آیا جراحی اسلیو دارای محدودیت های غذایی خاصی است؟

مزایای انجام جراحی اسلیو معده چیست؟

آیا بعد از انجام اسلیو امکان برگشت وزن وجود دارد؟

کاهش وزن بعد از جراحی اسلیو به چه مقدار است؟

آیا بعد از جراحی اسلیو معده نیاز به مصرف دارو است؟

چه عواملی بر نتیجه جراحی اسلیو معده تاثیر می گذارند؟

دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو چقدر زمان می برد؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است با ما همراه باشید.

چاقی چیست؟

چاقی یا فربگی یکی از معضلات بزرگ در دنیای امروز است که با توجه به صنعتی شدن دنیا و ماشینی شدن بیشتر کارها که نیاز به فعالیت انسان را کاهش می دهد این معضل رو به افزایش است. در مقابل به منظور درمان این معضل روش های مختلفی وجود دارند که تمام آن ها علمی نیست و توصیه نمی شود.

چاقی چیست؟
چاقی چیست؟

تعریف چاقی در علم

چاقی، حالتی در بدن است که بافت چربی به صورت توده های حجیم در قسمتی از بدن تجمع پیدا می کند. هنگامی که فرد به چاقی دچار می شود معمولا قسمتی از بدن که دارای توده های چربی است بیشتر از سایر قسمت ها برآمدگی پیدا کرده و در واقع حالت طبیعی خود را از دست می دهد.

در این شرایط معمولا وزن فرد نیز اضافه پیدا می کند. البته این نکته را نیز باید در نظر داشت که هر اضافه وزنی چاقی نیست. در وزشکاران به دلیل عضله شدن چربی ها شکل ظاهری بدن خیلی تحت تاثیر قرار نمی گیرد اما وزن بدن به دلیل عضله بیشتر در بدن زیاد می شود.

تشخیص چاقی

روش های زیادی برای تشخیص چاقی وجود دارد. برخی از این روش ها علمی و برخی از این روش ها، روش های مرسومی است که توسط افراد عادی نیز قابل تشخیص می باشد.

به عنوان مثال بیشتر افراد با پوشیدن لباس های قدیمی خود چاقی یا تغییرات بدنی خود را اندازه گیری می کنند. هم چنین با استفاده از ابزارهایی مانند متر یا ترازو و با اندازه گیری سایز دور کمر یا وزن کردن خود وضعیت اضافه وزن و چاقی خود را محاسبه می کنند.

از دیگر روش های تشخیص چاقی که روشی کاملا علمی، برای محاسبه اضافه وزن دقیق و وضعیت بدنی فرد است که در آن از مجذور قد تقسیم بر وزن فرد استفاده می شود و عدد محاسبه شده را مطابق با یک جدول از پیش تعیین شده با یکی از درجات چاقی یا کمبود وزن محاسبه می کنند.

این روش محاسبه و تشخیص چاقی که بی ام آی یا شاخص توده بدنی نام دارد درجات مختلف اضافه وزن، چاقی، چاقی شدید، چاقی مفرط و خطرناک و کمبود وزن را دارا می باشد.

تشخیص چاقی
تشخیص چاقی

آیا می توان چاقی را به عنوان یک بیماری به حساب آورد؟

یکی از اصلی ترین سوالات در میان متخصصان تغذیه و رژیم درمانی این است که آیا چاقی یک بیماری است و می توان مانند یک بیماری با آن برخورد کرد یا چاقی یک عارضه است که نیازی به جدی گرفتن و نگرانی برای خطرات آن نیست.

چاقی به عنوان یک بیماری

افرادی که چاقی را به عنوان یک بیماری در نظر می گیرند پارامترهای مختلفی را برای این موضوع عنوان می کنند. یکی از پارامترهای محاسبه چاقی به عنوان یک بیماری، مشکلات و بیماری های مختلف دیگری است که در اثر چاقی در بدن به وجود می آید.

به عنوان مثال بیماری های قلبی و عروقی از جمله بیماری هایی هستند که در اثر چاقی به وجود آمده یا حتی تشدید می شوند. از دیگر پارامترهای تشخیص چاقی به عنوان یک بیماری تغییر وضعیت بیماری های مختلفی است که افراد چاق نسبت به افراد عادی با آن روبرو هستند.

به عنوان مثال افراد چاقی که به بیماری دیابت مبتلا هستند بیش از افراد عادی مبتلا به این بیماری در معرض مشکلات قلبی و حتی کمای دیابتی هستند. در صورت چاقی هم چنین بدن ضعیف تر می شود و بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های مختلف قرار می گیرد. به تمام این دلایل می توان چاقی را به عنوان یک بیماری در نظر داشت.

چاقی به عنوان یک عارضه

با این حال در مقابل این گروه افرادی نیز هستند که چاقی را به عنوان یک عارضه در نظر می گیرند. از دید این افراد چاقی تاثیر چندانی در بیماری هایی که فرد ممکن است به آن مبتلا شود ندارد و بیشتر تاثیر آن بر سبک زندگی افراد است.

افراد چاق معمولا مشارکت اجتماعی کمتری داشته و حضور کمتری در اجتماع دارند، دلیل این مسئله کمبود اعتماد به نفس این افراد است که معمولا باعث می شود در ارتباطات اجتماعی با سایر افراد ضعیف عمل کرده و با مشکل مواجه می شوند.

از دیگر مشکلات در زندگی افرادی که به چاقی مبتلا هستند ناتوانی در انجام فعالیت های روزمره به طور صحیح است. افراد چاق معمولا در انجام فعالیت ها زودتر خسته شده و راندمان کاری آن ها پایین تر از سایر افراد با وزن ایده آل است.

هم چنین از دیگر مشکلاتی که افراد چاق در زندگی خود با آن روبرو هستند مشکلات خوابیدن است. کمبود نفس در خواب و خر وپف زیاد افراد چاق گاهی اوقات باعث آزار اطرافیان آن ها می شود.

چاقی به عنوان یک عارضه
چاقی به عنوان یک عارضه

چند نوع چاقی وجود دارد؟

چاقی انواع مختلفی دارد که براساس محل تجمع چربی معمولا آن را در دسته بندی های مختلف قرار می دهند. در این بخش قصد داریم در مورد انواع چاقی و اندام هایی که در هر نوع از چاقی بیشتر تحت تاثیر قرار گرفته و دچار تجمع بافت چربی می شوند توضیحاتی را ارائه کنیم.

چاقی سیبی

یکی از انواع چاقی، چاقی سیبی شکل است. در چاقی سیبی شکل فرد ظاهر بدنی قوی پیدا می کند. افرادی که دارای این نوع از چاقی هستند معمولا شانه ها و قفسه سینه چهن دارند. هم چنین اندام این افراد نسبت به افراد معمولی عضلانی تر دیده می شود. البته علی رغم داشتن قفسه سینه و باسن بزرگ برجستگی این قسمت ها زیاد نیست.

در واقع بیشتر از برجستگی این اندام ها پهن است که باعث می شود گودی کمر در این افراد کمتر دیده شود. به عبارت دیگر می توان گفت زنانی که دارای این اندام هستند بدنی تنومند و مردانه دارند.

چاقی گلابی

افراد دارای چاقی گلابی شکل هستند معمولا پایین تنه بزرگ تری نسبت به افراد عادی دارند. بیشتر بافت و توده های چربی در بدن این افراد در قسمت پایین تنه تجمع پیدا می کند.

در واقع ران و باسن در این افراد معمولا حجم و اندازه بیشتری نسبت به افراد عادی دارد. این افراد معمولا با مشکل دو سایزی بودن روبرو هستند. در واقع بالاتنه آن ها دارای سایز نرمال و پایین تنه آن ها دارای سایز پلاس یا بزرگ است. البته استخوان بندی در این افراد عادی است و تنها چربی باعث چاقی آن ها می شود.

چاقی پرتقالی

از بارز ترین ویژگی های افرادی که دارای اندام پرتقالی شکل هستند می توان به دست و پاهای پف یا ورم کرده اشاره کرد. در این افراد معمولا مچ تا ساق دست و پا ضخیم و پف آلود است اما شانه و قفسه سینه و حتی باسن اندازه کوچکی دارد. البته شکم نیز در این گونه چاقی معمولا حالت برآمده دارد.

معمولا این مدل از چاقی به علت مشکلات لنفاوی به وجود می آید و به ویژه به علت حبس مایعات در بدن افراد بیشتر با این شکل از چاقی روبرو می شوند. این مدل از چاقی باعث می شود افراد نسبت به وزن خود چاق تر به نظر برسند.

چاقی موزی

این مدل از چاقی که چندان مرسوم نیست و تنها در بعضی گروه ها دیده می شود مخصوص افرادی است که به بیماری تیروئید مبتلا هستند. این افراد معمولا به طور کل دارای استخوان بندی ریز هستند. دست و پا در این افراد کشیده است و حتی صورت نیز به شدت لاغر است. ران پا و ساق پا چربی چندانی نداشته اما دارای باسن برجسته و بزرگ هستند.

البته باید توجه کرد که به دلیل بزرگی باسن ممکن است مقدار کمی از پهلوها نیز درگیر چاقی شود. این حالت گاهی اوقات با چاقی گلابی شکل اشتباه گرفته می شود.

چاقی موزی
چاقی موزی

عواملی که باعث ابتلا فرد به چاقی می شوند کدامند؟

چاقی یکی از مشکلات جدی در زندگی افراد است که در صورت جدی گرفته نشدن و عدم توجه و درمان به موقع می تواند زمینه ساز مشکلات دیگر باشد یا فرد را به بیماری های مختلف مبتلا کند. به همین منظور نیاز است که با عواملی که می توانند باعث ابتلا به چاقی شوند آشنایی پیدا کرد تا با کنترل آن ها تا حدی از چاقی جلوگیری کرد.

البته نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که رعایت تمام نکات اصولی برای همه افراد امکان پذیر نیست و گاهی اوقات افراد علی رغم مراعات های زیاد به چاقی مبتلا می شوند.

ژنتیک

اولین عامل در ابتلای افراد به چاقی و اضافه وزن ژنتیک است. ژنتیک به معنای ویژگی هایی است که فرد از والد خود یا یکی از اعضای نزدیک خانواده به ارث می برد. هم چنین یک مشکل یا بیماری ممکن است بین تمام افراد یک خانواده به طور ژنتیک و مشترک وجود داشته باشد. چاقی نیز از جمله مسائلی است که در برخی خانواده ها به طور ژنتیک دیده می شود و افراد زیادی به آن مبتلا هستند.

غذا خوردن نامناسب

اما اصلی ترین عامل ابتلا به چاقی را می توان غذا خوردن نامناسب دانست. غذا خوردن نامناسب به معنای دریافت کالری بیش از توان بدن برای سوزاندن و همچنین مصرف غذاهایی است که به طور مستقیم به چربی تبدیل می شوند.

به عنوان مثال غذاهای قندی و فست فودی علی رغم انرژی اولیه زیاد دیرهضم تر بوده و با مصرف وعده غذایی بعدی به صورت چربی در بدن فرد ذخیره سازی می شوند. هم چنین زیاد غذا خوردن و خوردن غذاهای ناهماهنگ با یکدیگر نیز ممکن است به چاقی فرد منجر شود.

تحرک کم

به منظور هضم مناسب غذاهای مصرفی و جلوگیری از ذخیره آن ها به صورت چربی نیاز است که فرد تحرک مناسب داشته باشد. تحرک مناسب کمک می کند که غذاهای مصرفی زودتر به سوخت و ساز بدن رسیده و احتمال تجمع آن ها به صورت چربی کمتر شود.

به خصوص در دنیای امروز که زندگی ماشینی رواج زیادی داشته و بیشتر کارها پشت میز و با وسیله ابزار آلات انجام می شوند تحرک افراد کمتر شده است. هم چنین آپارتمانی شدن خانه ها نیز باعث کاهش فعالیت های افراد شده است که باعث کاهش متابولیسم بدن و چاقی بیشتر افراد می شود.

بیماری

در نهایت برخی از بیماری ها نیز ممکن است باعث ابتلای افراد به چاقی شود. در واقع با تحت تاثیر قرار دادن سوخت و ساز بدن و کاهش آن باعث می شود که افراد دچار تجمع چربی و چاقی و اضافه وزن شوند.

از جمله این بیماری ها می توان بیماری های زنانه مانند تخمدان پلی کیستیک یا دوران قاعدگی و یائسگی را نام برد. هم چنین مصرف برخی داروهای خاص نیز ممکن است باعث چاقی افراد شود. از جمله این داروها می توان به داروهای هورمونی و کورتون ها اشاره کرد.

بیماری
بیماری

عوارض چاقی چیست؟

بیشترین مسئله و مشکل افراد با چاقی مشکلاتی است که در اثر این عارضه یا بیماری در زندگی فرد به وجود می آید. گاهی اوقات این مشکلات به حدی جدی می شود که باعث می شود فرد از حضور در فعالیت های مختلف و انجام بسیاری از کارها باز بماند.

تشدید بیماری ها

اولین مشکل چاقی برای افراد تشدید بیماری هایی است که فرد پیش از این به آن ها مبتلا بوده است. به عنوان مثال افرادی که به دیابت مبتلا هستند در صورت چاقی دیابت در آن ها تشدید شده و مشکلاتی که از جمله بیماری های مفصلی، قلبی عروقی و… نیز در اثر بیماری چاقی حادتر می شوند.

بیشتر افراد مبتلا به چاقی و اضافه وزن از دردهای مفصلی شاکی هستند. این دردها معمولا به دلیل فشاری است که در اثر اضافه وزن به مفاصل و مهره های کمر وارد می شود.

هم چنین چاقی و فشار آوردن به غضروف ها و مفصل زانو باعث می شود که در اثر سایش این غضروف از بین رفته و در نتیجه در محل مفصل دو استخوان به طور مستقیم به هم برخورد داشته باشند که در نهایت باعث درد در نواحی مختلف بدن فرد چاق می شود.

هم چنین مشکلات قلبی در اثر بیماری چاقی افزایش پیدا می کنند. به طور معمول در افراد چاق رگ ها دچار فشار و تنگی می شوند که این مسئله باعث مشکل اکسیژن رسانی و خون رسانی به بدن می شود.

پیشنهاد می کنیم از پست عمل اسلیو معده در همدان دیدن کنید.

مشکل در ارتباطات اجتماعی

از دیگر مشکلات و عوارض چاقی، مشکلاتی است که افراد در ارتباطات اجتماعی خود پیدا می کنند. امروزه در بیشتر شرکت ها افرادی استخدام می شوند که ظاهر مناسب و وزن ایده آل داشته باشند. دلایل زیادی برای این انتخاب وجود دارد. از جمله آن ها می توان به راندمان کاری بیشتر افراد دارای وزن ایده آل اشاره کرد.

هم چنین افرادی که از اضافه وزن رنج می برند بیشتر از سایرین دچار بیماری شده و نیاز به مرخصی و کمک هزینه های درمانی دارند که از این نظر نیز افراد چاق معمولا کمتر در مشاغل مختلف استخدام می شوند. این مسئله و مشکل در ارتباطات اجتماعی می تواند یک عارضه جدی باشد.

عدم توانایی انجام برخی کارهای شخصی

نه تنها در ارتباطات اجتماعی بلکه در کارها و فعالیت های شخصی نیز افراد چاق بیشتر از افراد عادی با مشکل دچار می شوند. خستگی زودتر باعث می شود افراد چاق کمتر از سایر افراد بتوانند به تفریحات پرداخته و در هنگام فعالیت هایی مانند دوش گرفتن به دلیل مشکلات احتمالی مانند مشکل تنفسی سختی های بیشتری متحمل شوند. افراد چاق معمولا هم چنین با مشکلاتی مانند خرید لباس های مناسب و… مواجه هستند که در روحیه آن ها تاثیر زیادی می گذارد.

کمبود اعتماد به نفس

از دیگر عوارض چاقی می توان به کم کردن و کاهش اعتماد به نفس اشاره کرد. کمبود اعتماد به نفس ناشی از دید و برخورد جامعه با افراد چاق و مشکلاتی مانند سختی پیدا کردن لباس های مناسب و… است. کمبود اعتماد به نفس باعث گوشه گیری و عدم تمایل فرد به حضور در اجتماع می شود که این مسئله باعث ابتلا فرد به مشکلاتی مانند افسردگی و اضطراب شود.

کمبود اعتماد به نفس
کمبود اعتماد به نفس

روش های متداول و مرسوم برای کاهش وزن چیست؟

عوارض ناشی از چاقی معمولا درمان دارویی نداشته و تنها با کاهش وزن قابل درمان است، بنابراین این مسئله به یکی از معضلات روز دنیا بدل شده و همه روزه افراد زیادی به دنبال راهی برای کاهش وزن اضافه خود می باشند.

رژیم غذایی

اکثر افراد به منظور کاهش وزن و رسیدن به اندام ایده آل به عنوان اولین روش رژیم غذایی را انتخاب می کنند. بیشتر رژیم های غذایی در آغاز کاهش وزن سریع داشته و فرد با سرعت وزن از دست می دهد اما با گذشت زمان و عادت کردن بدن به وضعیت رژیم کاهش وزن کندتر شده یا به طور کلی متوقف می شود که به این شرایط استپ وزنی گفته می شود.

هم چنین بسیاری از افراد به منظور رژیم لاغری از روش های خودسرانه مانند حذف یکی از وعده های اصلی غذایی و … استفاده می کنند که باعث به وجود آمدن مشکلات جدی در بدن فرد می شوند.

رژیم غذایی هم چنین در افرادی که اضافه وزن شدید دارند مناسب نیست و پاسخ دلخواه فرد را ندارد. از طرف دیگر محدودیت هایی که در رژیم های غذایی وجود دارد برای تمام افراد ساده نیست و باعث بی نتیجه ماندن این روش می شود.

ورزش

دیگر روشی که توسط بیشتر افراد برای اضافه وزن امتحان شده استفاده از تمرینات ورزشی در خانه یا باشگاه و رفتن به پیاده رویست. اگرچه ورزش به خودی خود سلامت بدن را افزایش داده و باعث بهبود کیفیت زندگی می گردد اما برای کاهش وزن روشی دیر بازده و گاها بدون بازده است.

چه بسیار افرادی که ورزش های سنگین را برای کاهش وزن انجام داده اند اما تنها با خوردن یک وعده غذایی سنگین تمام اثر ورزش را خنثی کرده اند. بنابراین این روش هم باید در کنار روش های دیگر به عنوان مکمل استفاده شود که برای تمامی افراد ممکن نیست.

دارو و دمنوش های لاغری

از دیگر روش های امتحان شده توسط افراد چاقی که قصد لاغری و کاهش وزن دارند می توان به استفاده از داروها و دمنوش های لاغری اشاره کرد.

بیشتر این دارو ها و دمنوش ها باعث مشکلاتی مانند زخم معده یا افزایش یا کاهش اشتها به صورت غیرعادی می شود که در دراز مدت مشکلات جدیتری را در معده به وجود می آورد. هم چنین استفاده از دارو ها و دمنوش های مناسب در برخی مواقع باعث بیماری هایی مانند سکته قلبی یا سرطان می شود.

گن، کمربند و…

روش های دیگری نیز برای لاغری وجود دارد که البته در چاقی های شدید و مفرط پاسخگو نیست. به عنوان مثال استفاده از گن یا کمبرندهای لاغری در بسیاری از افراد یکی از روش های رایج است که معمولا به طور لحظه ای و کوتاه مدت باعث کاهش وزن فرد می شود و در دراز مدت تاثیری نداشته و اثر خود را از دست می دهد. گن ها و کمربندهای لاغری  معمولا هزینه گزاف و سنگینی دارند و به عنوان یک روش برای کاهش وزن دائمی اصلا به صرفه نیستند.

گن، کمربند و...
گن، کمربند و…

نیاز به کاهش وزن چه زمانی بیشتر احساس می شود؟

بر خلاف تصور عموم که تنها مزیت کاهش وزن و لاغری زیبایی است این مسئله مزایای مختلف دیگری دارد که از جمله آنها می‌توان به برخورداری از یک بدن سالم و امکان فعالیت های مختلف سادگی اشاره کرد.

چاقی و لاغری در گذشته

برخلاف دنیای امروز که لاغری به یکی از بزرگترین دغدغه های بشری تبدیل شده در گذشته افراد چاق سالم‌تر شناخته می‌شدند. چاقی در گذشته به عنوان یک نعمت و معیار مهم برای سلامتی به حساب می آمد. تصور عموم در گذشته این بود که افراد چاق توانایی بهتر را برای باروری و به دنیا اوردن فرزندان سالم تر دارند

همچنین تصور عمومی این بود که افرادی که دارای چاقی یا اضافه وزن هستند توانایی بیشتری برای انجام کارها دارند و از قدرت بدنی بالاتری برخوردارند در حالی که در دنیای امروز این مسئله ثابت شده که افراد چاق زودتر از سایر افراد خسته شده و راندمان کاری پایین تری دارند.

بیماری

در زمان ابتلا به بیماری‌های مختلف چاقی ممکن است زمینه ساز آنها باشد یا تشدید کننده نیاز به کاهش وزن و لاغری بیشتر از هر زمان احساس می‌شود.

به عنوان مثال زنانی که دارای چاقی مفرط باشند و قصد بارداری داشته باشند کمتر از سایر افراد احتمال و توان باروری دارند که این مسئله می‌تواند باعث مشکلات زیادی در زندگی شخصی و زناشویی آنها شود.

همچنین افراد چاقی که بیماری قلبی نیز دارند معمولاً بیشتر از سایر افراد بیمار دارای وزن عادی در معرض ابتلا به مشکلاتی مانند سکته قلبی و سکته در خواب هستند.

عمل های جراحی

گاهی اوقات افرادی که انجام عمل های جراحی را دارند به منظور انجام بدیم بدون خطر این گونه عمل ها نیاز به کاهش وزن خود دارند. به عنوان مثال افراد دیابتی که به چاقی مبتلا هستند به منظور جراحی پای دیابتی و سایر جراحی ها در درجه اول نیاز به کاهش وزن خود دارند در غیر این صورت ممکن است در صورت بیهوشی به کمای دیابتی رفته و حتی به مرگ دچار شوند.

زیبایی

اما اصلی‌ترین دلیل کاهش وزن برای بسیاری از افراد را می‌توان زیبایی و تناسب اندام دانست. با توجه به اینکه امروز صنعت مد بیشتر به سمت استفاده از افراد لاغر و دارای اندام متناسب رفته و همچنین بیشترین تولیدات لباس‌ها و تنوع برای افراد دارای اندام مناسب است لاغری و کاهش وزن بیشتر از هر زمانی برای افراد احساس می‌شود.

زیبایی
زیبایی

چند نوع جراحی لاغری وجود دارد؟

آمار چاقی در دنیای صنعتی امروز به شدت بالا رفته و رو به رشد است، بیشتر مشاغل امروزی با کمترین تحرکی انجام می گیرند و به دلیل ساختار منازل و نبودن حیاط، فرد در منزل نیز فعالیت چندانی نخواهد داشت و نتیجه این موارد افزایش وزن می باشد. به خصوص چاقی امروزه در میان جوانان رشد چشمگیری داشته که در صورت عدم درمان به موقع آن مشکلات جدی برای افراد در دوران میانسالی و پیری به وجود می آید.

ساکشن

به طور کلی ساده ترین روش برای کاهش وزن و رسیدن به اندام متناسب و ایده آل را می توان جراحی های لاغری دانست. جراحی های لاغری معمولا زودتر نتیجه داده و افرادی که به وسیله این روش ها اقدام به کاهش وزن می کنند زودتر از سایرین به وزن ایده آل خود رسیده و بیشتر این جراحی ها نیز جز روش های دائمی کاهش وزن و لاغری هستند.

از جمله این روش ها می توان به ساکشن اشاره کرد. در روش ساکشن معمولا چند برش روی بدن فرد بیمار ایجاد شده و از طریق آن ها یک لوله باریک و بلند وارد بدن فرد شده و چربی ها را شکسته و سپس با استفاده از یک مکنده تخلیه می کند.

اسلیو معده

از دیگر روش های جراحی لاغری روش اسلیو معده است که در این مقاله به طور تخصصی به این روش خواهیم پرداخت. اسلیو معده معمولا جز دائمی ترین روش های جراحی لاغری به حساب آمده و نسبت به سایر روش های جراحی آسان تر و کم خطر تر است. هم چنین با توجه به کاهش وزن زیاد در این روش نسبت به سایر جراحی های لاغری این روش طرفداران بیشتری در میان کاندیداهای جراحی لاغری دارد.

افرادی که قصد انجام عمل اسیلو معده در یزد را دارند برای تشخیص بهترین دکتر از صفحه بهترین دکتر اسلیو معده در یزد دیدن کنند.

بالون معده

از دیگر روش های جراحی که مستقیما معده را تحت تاثیر قرار می دهد استفاده و قراردادن بالون در داخل معده است. بالون یک توپ پلاستیکی است که از جنس سیلیکون تولید می شود و در داخل آن از گاز مخصوص یا مایعات به خصوصی پر می شود.

بالون معده را می توان در اندازه های مختلفی انتخاب کرد که بسته به میزان چاقی فرد توسط پزشک متخصص انتخاب می شود. در این روش بیشتر حجم معده با یک بالون پر می شود که باعث زود سیر شدن و دیرتر گرسنه شدن فرد می شود که باعث لاغری و کاهش وزن سریع تر می شود.

 

رینگ معده

از دیگر روش های جراحی لاغری می توان به رینگ معده اشاره کرد. رینگ معده یک حلقه سیلیکونی توخالی است که دور تا دور معده قرار می گیرد. از یک بخش رینگ معده یک لوله خیلی نازک خارج می شود که از زیر پوست رد شده و تا نزدیک ناف کشیده می شود.

این لوله کمک می کند که گاز را به اطراف و فضای خالی حلقه وارد یا خارج کرد که باعث تنگ یا گشاد شدن حلقه می شود و در نهایت حجم معده برای دریافت غذا را کاهش می دهد که این مسئله منجر به لاغری و کاهش وزن فرد می شود.

رینگ معده
رینگ معده

اسلیو معده چیست؟

اسلیو معده یکی از روش‌های جراحی لاغری است که به خصوص در دنیای امروز با توجه به شرایط خاص انجام می دهند طرفداران زیادی داشته و محبوبیت بسیار بالایی دارد.‌

تاریخچه جراحی اسلیو

جراحی اسلیو به عنوان یک روش کم خطر و دائمی برای کاهش وزن قدمت چندان زیادی ندارد و نخستین بار انجام این عمل را می‌توان به سال ۱۹۹۰ میلادی نسبت داد.

در ابتدا جراحی اسلیو معده به عنوان یک جراحی دو مرحله‌ای به منظور تکمیل سایر روش‌های جراحی لاغری انجام می‌شد. به عبارت دیگر ابتدا بخشی از معده برداشته شده تحت جراحی قرار می‌گرفت و سپس در صورت عدم کاهش وزن فرد اقدامات بعدی مانند رینگ معده یا بالن انجام می‌گرفت.

برداشتن حجم معده به حدی کارساز بود که روش های دوم و سوم برای کاهش وزن نیازی نبود و کم کم اسلیو معده به عنوان یک روش مستقل لاغری و کاهش وزن معرفی شد. به طور مستقل جراحی اصلی در سال ۲۰۰۳ یکی از جراحی های لاغری شناخته شد.

برای مقایسه دو جراحی لاغری اسلیو معده یا بای پس توصیه می کنیم پست اسلیو معده بهتره یا بای پس را مطالعه نمائید.

اسلیو معده

اضافه وزن و چاقی های بیش از حد را نمی توان با رژیم و روش‌های مرسوم لاغری از بین برد. به دلایل زیادی مانند خستگی، بی‌انگیزگی و کاهش وزن طولانی مدت با روش های مرسوم نتیجه گیری سخت و گاهی غیر ممکن می شود.

این در حالی است که با استفاده از جراحی های لاغری فرد در مدت زمان بسیار کوتاه و معمولاً به طور دائمی و اضافه خود را از دست داده و به اندام ایده‌ال دست پیدا می‌کند. یکی از روش های جراحی لاغری به منظور رسیدن هرچه سریع‌تر به وزن و اندام ایده آل اسلیو معده است که در آن نزدیک به هشتاد درصد حجم معده برداشته می شود و فرد بیشتر وزن اضافه خود را از دست میدهد.

برای دانستن هزینه های جراحی چاقی اسلیو با بیمه سلامت پیشنهاد می کنیم پست هزینه عمل اسلیو با بیمه سلامت را مشاهده کنید.

دلیل نامگذاری اسلیو

اسلیو معده در نهایت شکل مشابه با آستین پیراهن را برای معده به وجود می‌آورد که به این وسیله در زبان انگلیسی اسلیو گفته می شود. به دلیل شکل لوله مانند و شبیه آستین پیراهن بعد از جراحی و برداشتن ۸۰ تا ۷۰ درصد حجم معده به این جراحی اسلیو می گویند.

دلیل نامگذاری اسلیو
دلیل نامگذاری اسلیو

عمل اسلیو با چه روشی انجام می شود؟

چاقی و اضافه وزن تنها باعث به وجود آمدن اندام نامتناسب می‌شود بلکه در سایر بخش‌های زندگی فردی نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال بیشتر افراد چاق دارای مشکلات مفصلی و درد در زانوها و کمر خود می باشند و همچنین مشکلات قلبی و عروقی از جمله بیماری‌های ثابت در افراد مبتلا به چاقی است.

جراحی اسلیو

در گذشته بیشتر جراحی ها همچنین جراحی های لاغری به روش باز انجام می شد به این معنی که برای انجام عمل یک زخم بزرگ روی بدن فرد ایجاد می‌شد و از محل ایجاد زخم و برش اقدامات لازم برای جراحی انجام می‌گرفت.

این کار خطرات زیادی داشت که از مهم‌ترین آنها می‌توان به خونریزی حین یا بعد از عمل و همچنین عفونت محل بخیه ها اشاره کرد. امروزه بیشتر جراحی ها به خصوص جراحی اسلیو معده با روش لاپاراسکوپی انجام می گردد. لاپاراسکوپی که تنها با چند برش یک سانتی متری روی سطح شکم انجام می گیرد بسیار کم خطر بوده و مشکلات جراحی های قدیمی را ندارد.

ارزیابی اولیه

نخستین قدم برای انجام جراحی اسلیو معده ارزیابی اولیه وضعیت بیمار است. این ارزیابی شامل آزمایشاتی است که توسط پزشک بر روی بیمار تشخیص داده می شود و به وسیله آن ها وضعیت سلامتی بیمار به طور کامل برای پزشک مشخص میشود.

به عنوان مثال ممکن است پزشک در بیماران دیابتی برای انجام جراحی روش خاصی از بی حسی را انتخاب کند که این روش با افراد عادی متفاوت می باشد.

در ارزیابی اولیه علاوه بر آزمایش های تجویز شده بررسی هایی در زمینه سبک زندگی بیمار نیز انجام می‌شود تا در صورت نیاز تغییرات لازم داده شود.

وضعیت جسمی و پرسش های فرد در این مرحله پاسخ داده می شود به عنوان مثال پزشک به پرسش هایی نظیر اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است ، روش انجام اسلیو و… پاسخ می دهد.

تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی

بسته به اینکه سبک زندگی و رژیم غالب غذایی فرد به چه صورتی باشد ممکن است پزشک تغییراتی را نیاز بداند. به عنوان مثال افرادی که غالب تغذیه آنها از غذاهای فست فودی و نیمه آماده تشکیل می شود نیاز دارند که پیش از عمل اسلیو با یک رژیم مناسب تغییراتی را در رژیم روزانه خود لحاظ کنند تا به تغذیه سالم بعد از عمل عادت کنند.

همچنین افراد سیگاری یا افرادی که مصرف دخانیات دارند نیز باید پیش از انجام اسلیو به معده مطابق تجویز پزشک سیگار یا دخانیات را ترک کرده یا برای مدتی کنار بگذارند.

آمادگی جراحی

بعد از انجام اقدامات اولیه که حداقل از دو هفته قبل از جراحی توسط مراجعات به پزشک مشخص میشود فرد برای انجام عمل جراحی آماده می شود. اما برای جراحی بهتر و کم خطر تر گاهی اوقات نیاز است که فرد ۲۴ ساعت قبل از عمل یا حداقل چند ساعت قبل از عمل در بیمارستان یا کلینیک بستری شود.

این عمل به منظور مشخص کردن نوع بیهوشی یا بی‌حسی و همچنین آزمایشات نهایی از نظر اطمینان از آمادگی فرد به منظور انجام جراحی مورد نیاز است. همانطور که گفته شد فرآیند عمل به وسیله روش جراحی لاپاراسکوپی انجام می‌شود که یکی از روشهای کم خطر و ایمن است.

در روش لاپاراسکوپی چند برش که نهایتا یک سانتی متر طول داشته باشند روی شکم بیمار زده می‌شود و لوله لاپاراسکوپ و لوازم جراحی از طریق این برش ها وارد بدن شده و بخش مورد نظر از معده را حذف می‌کند.

بخش برداشته شده از معده به وسیله ابزارهای مخصوص از بدن خارج شده و برش ها بخیه زده می‌شوند که معمولاً به صورت جذبی می باشند.

بستری و ترخیص

در نهایت بیماران بسته به وضعیت جسمی خود از چند ساعت تا یک روز بعد از عمل از بیمارستان ترخیص می شوند. اسلیو معده با توجه به اینکه هیچ گونه ماده و وسیله جانبی را در بدن فرد نیاز ندارد دوران نقاهت کمتری نسبت به سایر روش‌های جراحی دارد و بیمار زودتر از سایر جراحی‌ها می‌تواند به زندگی عادی خود بازگردد.

بستری و ترخیص
بستری و ترخیص

پیش از انجام عمل اسلیو چه مراقبت هایی باید انجام شوند؟

پیش از جراحی اسلیو معده نیز مانند هر جراحی دیگری برخی اقدامات مورد نیاز است تا نتیجه عمل مناسبترین و بهترین نتیجه ممکن گردد. معمولاً این مراقبت ها و اقدامات توسط پزشک در جلسات مشاوره پیش از جراحی به بیمار گفته میشود.

تغییر در رژیم غذایی

ممکن است بیمار یک رژیم غذایی نامناسب را پیش از انجام جراحی داشته باشد که با ادامه آن بعد از جراحی نه تنها کاهش وزن به میزان دلخواه اتفاق نیفتاده بلکه در صورت کاهش وزن مجدداً مقداری از وزن بازگردد. در این شرایط معمولاً پزشکان یک رژیم غذایی مناسب را برای بیمار تجویز می‌کنند که از مدتی پیش از عمل مطابق با رژیم غذایی تغذیه خود را تغییر دهد.

تغییر سبک زندگی

بسته به جنسیت و وضعیت فرد و همچنین میزان تحرک روزانه فرد ممکن است نیاز به تغییراتی در سبک زندگی وجود داشته باشد تا نتیجه عمل مثبت و دلخواه بیمار و پزشک باشد.

به عنوان مثال در افراد کارمند تحرک آنها در محل کار و همچنین منزل کم است ممکن است پزشک برخی تمرینات ورزشی داخل خانه را برای عادت کردن فرد به تحرک و افزایش سوخت و ساز توصیه کند.

همچنین در افرادی که به دلیل ساعت خواب نامناسب در اواخر شب بیشتر احساس گرسنگی می کنند ممکن است پزشکان خوابیدن در زمان مناسب را توصیه کند و این تغییرات را برای قبل و بعد از رژیم ضروری بدانند.

قطع مصرف برخی از داروها

بسته به بیماری های مختلفی که فرد در اثر چاقی به آنها مبتلا است ممکن است برخی داروها توسط بیمار مصرف شوند که به دلیل انجام بهتر عمل و خطرات کمتر این داروها مدتی پیش از انجام جراحی قطع شوند. به عنوان مثال ممکن است که بیمار دیابتی که انسولین مصرف می کند از چند روز تا چند ساعت پیش از عمل از مصرف این دارو پرهیز شود.

کاهش وزن

اسلیو معده باید در وزن مناسبی انجام شود در واقع برای انجام این جراحی یک محدوده وزنی مشخص وجود دارد که افرادی که از این محدوده وزن بیشتر یا کمتری دارند برای انجام بهتر جراحی ممکن است نیاز به کاهش یا حتی اضافه کردن وزن خود داشته باشند.

کاهش وزن
کاهش وزن

موانع کاهش وزن کدام است؟

کاهش وزن لاغری به هیچ عنوان کار آسانی نیست و حتی در صورت انجام بسیاری از جراحی لاغری نیز در صورت وجود موانع احتمال دارد این کار به سختی انجام شود به همین دلیل می‌توان با آشنایی و شناخت موانع لاغری استفاده از روش‌های مطمئن مانند جراحی به طور قطعی به وزن و اندام ایده آل رسید.

خستگی

به خصوص در روشهای مانند رژیم غذایی و ورزش کردن که کاهش وزن و لاغری زمان زیادی برده و فرد باید برای مدت زمانی طولانی سبک زندگی متفاوت تری با سایر اعضای خانواده خود داشته باشد خستگی می تواند یکی از موانع بزرگ برای کاهش وزن شود.

به عبارت دیگر فرد به دلیل طولانی شدن کاهش وزن و خسته شدن از این روند طولانی در انجام تمرین ها و رژیم غذایی خود به طور دقیق کوتاهی کرده و در نتیجه کاهش وزن متوقف شده و حتی زیاد شدن وزن اتفاق می‌افتد این مسئله می‌تواند در مراقبت های بعد از عمل جراحی نیز دیده شود به عبارتی افرادی که جراحی های لاغری انجام می دهند نیز نیاز دارند که تا مدتی مشخص اقدامات و مراقبت های لازم که توسط پزشک مشخص می‌شود را برای نتیجه گیری بهتر انجام دهند.

بی انگیزگی

طولانی شدن و خستگی می‌تواند باعث بی‌انگیزگی فرد شده و این مسئله نیز باعث ناتمام گذاشتن یا نادیده گرفتن دستورات و موارد شودکه توسط پزشک برای کاهش وزن بهتر و سریعتر مشخص می‌شود. به منظور مقابله با بی انگیزگی میتوان جلسات مشاوره با پزشک را به طور منظم انجام دهد تا در صورت بروز هر مشکل به موقع اقدامات لازم را انجام داد.

بیماری ها

برخی بیماری‌ها مانند تیروئید ممکن است مانع کاهش وزن فرد شود. بیماری تیروئید سوخت و ساز و متابولیسم بدن را کاهش می دهد که این مسئله باعث می‌شود علی رغم تلاش های فرد برای انجام کاهش وزن این اتفاق به سختی رخ داده یا به طور کل رخ ندهد. به منظور این مسئله پزشکان پیش از جراحی اسلیو معده اقدام به درمان تیروئید با استفاده از تجویز داروهای مختلف می کنند.

بیماری ها
بیماری ها

عمل اسلیو برای چه افرادی مناسب تر است و پیشنهاد می شود؟

به طور کلی می توان گفت که اسلیو‌معده برای تمام افرادی که دارای چاقی و اضافه وزن مناسب است اما برخی از افراد برای انجام این جراحی در اولویت هستند. گروه افراد اولویت برای انجام عمل اسلیو افرادی هستند که شرایط خاصی در آنها دیده می‌شود و وضعیت آنها نسبت به سایر افراد دارای اضافه وزن  تفاوت هایی دارد.

افراد دارای شاخص توده بدنی چاقی خطرناک

همانطور که گفته شد در شاخص توده بدنی محدوده های مختلف وجود دارد که وضعیت چاقی فرد را مشخص می کند افرادی که قصد انجام عمل اسلیو را دارند باید شاخص توده بدنی آنها ۴۰ یا بیشتر از ۴۰ باشد.

شاخص بدنی ۴۰ نشان دهنده چاقی مفرط و خطرناک است و این مسئله باعث بروز بیماری های جدی و خطرناک در فرد می شود به همین دلیل افرادی که این عدد شاخص توده بدنی آنهاست بیشتر از سایرین نیاز به انجام جراحی اسلیو معده دارند.

افراد دارای شاخص توده بدنی چاقی شدید

به‌طور کلی شاخص توده بدنی ۳۰-۳۵ را چاقی شدید می نامند که افراد دارای این دست از چاقی مشکلات چاقی خطرناک را نداشته اما نسبت به سایر افراد بیشتر در معرض چاقی ناک و همچنین اضافه وزن بیشتر هستند و همین دلیل نیاز دارند که وزن خود را با سرعت بیشتری کاهش داده و زودتر به اندام ایده آل برسند که از طریق جراحی اسلیو معده به سریع ترین شکل ممکن اتفاق می‌افتد به همین دلیل اسلیو‌معده برای این افراد نیز در اولویت است.

افرادی که قصد جراحی دارند

چاقی به خصوص چاقی شدید می تواند مشکلات زیادی را در بدن فرد به وجود بیاورد و حتی در افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت یا بیماری‌های قلبی دارند این مسئله می‌تواند خطرناک در باشد و حتی در صورت تشدید شدن منجر به مرگ و سکته فرد شود به همین دلیل این گونه افراد نیز می توانند با اسلیو معده وزن خود را با سرعت بالاتری کاهش دهند و از خطرات چاقی جلوگیری کنند.

افرادی که دچار مشکل در زندگی شخصی خود شده اند

چاقی می تواند مشکلات زیادی را در زندگی فرد وجود بیاورد که از جمله آنها می‌توان به افسردگی و مشکلاتی که ناشی از عدم توانایی در ارتباطات اجتماعی و موفق به دلیل چاقی و اضافه وزن اشاره کرد همچنین چاقی در بسیاری از زنان باعث عدم باروری شده که این مسئله حتی زندگی خانوادگی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. به منظور حل مشکلات نیز می توان از اسلیو معده کمک گرفت تا کاهش وزن با سرعت بیشتری انجام شود.

افرادی که دچار مشکل در زندگی شخصی خود شده اند
افرادی که دچار مشکل در زندگی شخصی خود شده اند

اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است ؟

به طور کلی اسلیو معده را می توان برای انواع چاقی انجام داد اما یکی از سوالات و دغدغه های اصلی بسیاری از بیمارانی که انتخاب روش جراحی خود را دارند و اسلیو معده را برای خود مناسب می‌دانند این است که اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است در پاسخ به این سوال دو حالت به وجود می آید.

افراد دارای BMI ۳۰-۳۵

همانطور که گفته شد یکی از روش های تشخیص چاقی و قطعی ترین روش برای مشخص کردن میزان چاقی و محدوده وزنی که نیاز است فرد کاهش داشته باشد تا به اندام ایده آل رسیده و همچنین از نظر وضعیت جسمی سالم باشد تست شاخص توده بدنی یا بی ام آی است.

محدوده های مختلفی در این تست وجود دارند که برای انجام عمل اسلیو دو محدوده آن بیشتر پیشنهاد می شوند. اولین محدوده افرادی است که ۳۰-۳۵ کیلو اضافه وزن داشته و در واقع نیاز دارند تا برای رسیدن به وزن سالم حدود ۴۰ کیلو گرم از وزن خود را کاهش دهند.‌

این افراد در صورت ابتلا به بیماری‌های خاص مانند بیماری‌های قلبی و دیابتی در اولویت انجام جراحی اسلیو هستند. در صورتی که این افراد از بیماری خاصی رنج نبرند معمولاً پزشکان روش‌های دیگری جراحی را به آنها توصیه می کنند.

افراد دارای BMI ۳۵-۴۰

افرادی که شاخص توده بدنی آنها ۴۰ و بیشتر باشد دارای چاقی خطرناک هستند که هر آن ممکن است به بیماری‌های مختلف مانند دیابت و سکته قلبی دچار شوند.

اسلیو معده برای افرادی که دارای این محدوده وزنی هستند بسیار مناسب است به این دلیل که کمک می کند وزن خود را به سرعت کاهش دهند و همچنین از مشکلاتی که ممکن است به دلیل اضافه وزن و چاقی مفرط برای آنها به وجود آید خیلی زود جلوگیری کنند.

برای آشنایی با جدید ترین روش درمان دیابت نوع 2 توصیه می کنیم پست جدیدترین روش درمان دیابت نوع 2 را مشاهده کنید.

افراد دارای BMI ۳۵-۴۰
افراد دارای BMI ۳۵-۴۰

پس از جراحی اسلیو چه مراقبت هایی باید انجام گیرد؟

به طور کل در هر عمل جراحی برای نتیجه بخشی بهتر بایدها و نبایدها وجود دارد که این مسائل درجراحی اسلیو معده نیز برقرار است و برخی از مراقبت ها قبل از عمل به بعضی اقدامات بعد از عمل میتوانند به گرفتن نتیجه بهتر و دلخواه از عمل جراحی کمک کنند.

استراحت

اصلی ترین اقدام بعد از عمل جراحی استراحت است. هرچند اسلیو‌معده یک عمل سرپایی است که بیهوشی نداشته و به همین دلیل دوران نقاهت آن بسیار کوتاه‌تر است اما بهترین کار بعد از انجام این جراحی مانند سایر روش‌های جراحی استراحت برای مدت زمان مشخص است. استراحت می تواند به جذب زودتر بخیه ها و کاهش دردهای احتمالی بعد از جراحی کمک زیادی کند.

رعایت رژیم مناسب

با توجه به اینکه در جراحی اسلیو معده نزدیک به ۸۰ درصد از حجم معده فرد برداشته می‌شود معده توانایی مصرف تمام غذاهایی که فرد پیش از جراحی استفاده می کرد بلافاصله بعد از عمل را ندارد.

به این منظور پزشکان برای بیمارانی که جراحی اسلیو معده را انجام می دهند یک رژیم غذایی مناسب را مشخص می‌کنند که در روزهای ابتدایی تنها با مایعات آغاز شده و کم کم با اضافه کردن غذاهای نرم، فرد به تغذیه و رژیم روزانه خود نزدیک می شود.

مصرف داروها

بعد از جراحی اسلیو معده معمولاً داروهای زیادی تجویز نمی شود و در بدترین حالت تنها برخی داروهای مسکن به منظور کاهش دردهای احتمالی بیمار در محل بخیه ها توسط پزشک تجویز می شود یا ممکن است بسته به وضعیت بیمار داروهایی برای انعقاد بهتر خون یا جلوگیری از عفونت تجویز شود که باید مطابق با دستور پزشک در زمان مشخص مصرف گردد.

عدم انجام فعالیت های سنگین

بهتر است بعد از جراحی اسلیو معده فعالیت‌های سنگین را حداقل تا دو هفته و حداکثر تا یک یا دو ماه بعد از جراحی به تعویق انداخت. این مسئله به حفظ انرژی بیشتر فرد و عادت کردن به وضعیت جدید معده کمک می کند.

با توجه به حجم برداشت شده از معده تغذیه فرد به حد زیادی کاهش پیدا می‌کند که این مسئله باعث کاهش انرژی و احتمال خستگی بیشتری نسبت به پیش از عمل می‌شود که می‌توان با کاهش فعالیت های سنگین و ذخیره انرژی کم کم به وضعیت عادی قبل از عمل بازگشت.

عدم انجام فعالیت های سنگین
عدم انجام فعالیت های سنگین

آیا جراحی اسلیو دارای محدودیت های غذایی خاصی است؟

معمولاً پزشکان بعد از جراحی اسلیو معده یک رژیم غذایی مناسب را برای بیمار تجویز می‌کند که این رژیم کمک می کند بیمار خیلی سریع تر به وزن و اندام ایده آل خود رسیده و همچنین با توجه به حذف بخش زیادی از معده بیمار بتواند زودتر به وضعیت جدید معده خود عادت کند.

رژیم در روزهای ابتدایی بعد از عمل

بهترین مواد غذایی برای مصرف بعد از جراحی اسلیو معده نوشیدنی ها هستند البته باید توجه کرد که این نوشیدنی ها حتماً از نوشیدنی های سالم مانند آب و آبمیوه های طبیعی سبک مانند آب سیب تشکیل شده باشند.  خوردن نوشیدنی های کافئین دار و قندی می‌تواند موجب مشکلات گوناگون در هضم توسط معده شده و با توجه به کم شدن قابل توجه حجم معده موجب ایجاد حالت تهوع در فرد شود.

رژیم غذایی در هفته اول

بعد از گذراندن ۴۸ ساعت ابتدایی عمل و استفاده از آب و میوه های سبک می توان موادی مانند آب سبزیجات و عصاره گوشت را به رژیم غذایی بیمار اضافه کرد. به دلیل حجم کم معده بهتر است ابتدا با مصرف غذاهای این‌چنینی معده را برای مصرف غذاهای معمولی آماده کرد.

رژیم غذایی در هفته دوم

در دومین هفته از جراحی اسلیو معده می توان غذاهای نرم مانند سوپ یا گوشت های نرم و برنج را به رژیم غذایی اضافه کرد. البته بهتر است از مواد غذایی یبوست دار یا مواد غذایی که حجم آنها زیاد است و همچنین هضم آنها نیاز به زمان زیاد داشته و به سختی انجام می شود کمتر استفاده کرد.

بعد از این مدت و با عادی شدن مصرف غذاهای نرم می توان غذاهای معمولی مانند ماکارونی و سایر غذاهای مصرفی سالم را به برنامه غذایی اضافه کرد. این دوره از رژیم غذایی بهتر از حدود یک ماه زمان ببرد و بعد از آن نیز از مصرف غذاهایی مانند فست فود و همچنین نوشیدنی های قنددار مانند نوشابه خودداری کرد.

رژیم غذایی در هفته دوم
رژیم غذایی در هفته دوم

مزایای انجام جراحی اسلیو معده چیست؟

همانطور که گفته شد علی‌رغم اینکه اسلیو معده جز روش‌های جراحی نوظهور است که مدت زمان زیادی از انجام و معرفی آن به عنوان یک روش جراحی معده نمی گذرد اما این روش در همین مدت کم محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

کاهش وزن سریع

اصلی ترین دلیل برای محبوبیت جراحی اسلیو معده نسبت به سایر روش‌های جراحی کاهش وزن سریع در این روش است. با توجه به کاهش چشمگیر حجم معده در این روش جراحی فرد زودتر سیر شده و همچنین دیرتر احساس گرسنگی می کند که تمام این مسائل باعث کاهش وزن سریع تر فرد می شود.

بی خطر بودن روش جراحی

در روش هایی مانند بالون معده رینگ معده علی‌رغم و آسان و نتیجه بخش بودن برخی لوازم جانبی وارد معده فرد شده و تا زمان رسیدن به وزن و اندام ایده آل در بدن قرار می گیرند که ممکن است برای تمام افراد خوشایند نباشد. اسلیو معده نیاز به هیچگونه وسیله جانبی درمعده نداشته و تنها با برش بخش از معده فرد را به اندام ایده آل خود می رساند و همین دلیل نسبت به سایر روش های جراحی اسلیو را به روش کم خطرتری تبدیل کرده است.

دوران نقاهت کوتاه تر

با توجه به عدم نیاز به جراحی از وسایل جانبی دوران‌نقاهت در این روش جراحی بسیار کوتاه تر از سایر روش های جراحی می باشد. معمولاً افراد بعد از جراحی اسلیو در همان روزهای ابتدایی می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود بازگردند و بیشتر افراد در هفته دوم فعالیت های معمول خود را از سر می‌گیرند تمام این مسائل باعث محبوبیت بیشتر جراحی اسلیو و تمایل افراد به انجام این روش جراحی گردیده است.

دوران نقاهت کوتاه تر
دوران نقاهت کوتاه تر

آیا بعد از انجام اسلیو امکان برگشت وزن وجود دارد؟

جراحی اسلیو معده را یک روش برگشت ناپذیر می نامند. دلیل نامگذاری این جراحی با این عنوان دو مسئله متفاوت است. اولین عامل حذف بخشی از معده است که به وسیله جراحی برش خورده و به طور کامل از بدن فرد خارج می‌شود و امکان پیوند و بازگرداندن معده فرد حالت اولیه بعد از انجام جراحی اصلی وجود ندارد.

عامل دوم که جراحی اسلیو معده را به یک جراحی برگشت ناپذیر تبدیل می‌کند به ارتباط با عامل اول نیست. به عبارت دیگر با برداشتن بخش زیادی از معده فرد تا پایان عمر از حجم کمی معده برخوردار است که این مسئله باعث می شود میزان تغذیه به شدت کاهش پیدا کرده و فرد خیلی زود احساس سیری پیدا کند که این مسئله باعث همیشگی بودن وزن به دست آمده بعد از جراحی استفاده میشود.

البته در صورت مصرف مواد غذایی نامناسب و تجمع چربی در قسمت های دیگر ممکن است فرد دچار مقداری اضافه وزن شود به همین منظور در کنار جراحی اسلیو بیماران باید یک رژیم مناسب را برای خود انتخاب کنند.

آیا بعد از انجام اسلیو امکان برگشت وزن وجود دارد؟
آیا بعد از انجام اسلیو امکان برگشت وزن وجود دارد؟

کاهش وزن بعد از جراحی اسلیو به چه مقدار است؟

حجم برداشت شده از معده بسته به اینکه اسلیو معده به روش تنگ یا گشاد انجام شود چیزی حدود ۶۰ تا ۸۰ درصد است. افرادی که اضافه وزن آنها مقدار زیادی نداشته باشد معمولا ۶۰ درصد معده خود را از دست می دهند که تا ۷۰ درصد وزن اضافه بدن در این افراد از بین می‌رود

اما افرادی که اضافه وزن آنها مقدار بالایی داشته باشد و در محدوده چاقی مفرط و خطرناک باشند معمولاً ۸۰ درصد حجم معده آنها به روش اسلیو از بین می رود که این مسئله باعث کاهش وزن حتی ۹۰ درصدی افراد می‌شود.

به طور کلی بیمارانی که جراحی اسلیو معده را انجام می دهند در صورتی که با رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن بدن و معده خود را سالم نگه دارند می توانند تمام وزن اضافه خود را در مدت کوتاهی از دست داده و به اندام ایده آل دست پیدا کنند.

کاهش وزن بعد از جراحی اسلیو به چه مقدار است؟
کاهش وزن بعد از جراحی اسلیو به چه مقدار است؟

امیدواریم تا اینجا از خواندن مقاله اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است اطلاعات مفیدی کسب کرده باشید.

آیا بعد از جراحی اسلیو معده نیاز به مصرف دارو است؟

معمولا بعد از جراحی اسلیو معده نیاز به مصرف داروی خاصی نیست و برداشتن حجم مشخص معده به تنهایی می تواند کمک کننده باشد. همچنین با توجه به اینکه این جراحی به روش لاپاراسکوپی انجام می شود مشکلاتی مانند درد و سوزش محل جراحی عفونت در این روش به ندرت مشاهده می شود

اما در صورت وضعیت بدنی خاص فرد و درد در محل بخیه ها بیمار می تواند از مسکن هایی که توسط پزشک تجویز شده است استفاده کند. همچنین بیماران دیابتی میتوانند مدتی بعد از عمل مطابق با دستور پزشک مصرف داروهایی مانند انسولین را از سر گیرند.

آیا بعد از جراحی اسلیو معده نیاز به مصرف دارو است؟
آیا بعد از جراحی اسلیو معده نیاز به مصرف دارو است؟

مخاطب گرامی شما در حال مشاهده پست اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است هستید.

چه عواملی بر نتیجه جراحی اسلیو معده تاثیر می گذارند؟

مراقبت های قبل و بعد از عمل از مهمترین عوامل تاثیرگذار در نتیجه جراحی اسلیو هستند. همچنین مراجعه در جلسات مشاوره پیش از جراحی و مراجعه منظم به پزشک بعد از انجام جراحی اسلیو معده نیز از عواملی هستند که می‌توانند در نتیجه جراحی اسلیو معده تاثیر گذار باشند.

با مراجعات منظم مشکلات احتمالی که در رژیم غذایی یا سبک زندگی فرد وجود دارد به موقع برطرف شده و کاهش وزن به میزان دلخواه در مدت زمان مورد نظر توسط پزشک و بیمار انجام می شود.

از دیگر عوامل تاثیر گذار در نتیجه جراحی اسلیو معده رعایت رژیم مناسب و پرهیز از مصرف غذاهای مضر و چاق کننده بعد از جراحی می باشد.

چه عواملی بر نتیجه جراحی اسلیو معده تاثیر می گذارند؟
چه عواملی بر نتیجه جراحی اسلیو معده تاثیر می گذارند؟

شما در حال خواندن پست اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است هستید.

دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو چقدر زمان می برد؟

با توجه به روش انجام جراحی اسلیو معده و همچنین عدم نیاز به وسایل جانبی در انجام این روش می توان گفت جراحی اسلیو معده کوتاه‌ترین دوران نقاهت نسبت به سایر روش های جراحی را دارد.

بیشتر افرادی که جراحی اسلیو معده را به منظور لاغری خود انتخاب می کنند چند ساعت بعد از عمل از بیمارستان مرخص شده و نیاز به بستری در بیمارستان ندارند و بیماران خاصی که احتمال وجود مشکل بعد از جراحی در آن‌ها وجود دارند نیز نهایتاً ۲۴ ساعت در بیمارستان بستری می شوند.

همچنین بیشتر افرادی که جراحی اسلیو معده را انجام می دهند نهایتاً دو هفته تا یک ماه بعد از جراحی اسلیو معده می توانند فعالیت های معمولی حاد زندگی خود را از سر گرفته و حتی فعالیت‌های ورزشی مختلف مانند پیاده‌روی را انجام دهند.

دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو چقدر زمان می برد؟
دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو چقدر زمان می برد؟

از اینکه تا پایان مقاله اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم از خواندن پست اسلیو معده برای چه وزنی مناسب است بهره لازم را برده باشید.

در پایان توصیه می کنیم، بهترین دکتر جراحی لاغری در شمال را نیز مطالعه نمایید.

عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی آسیا
اسلیو معده
عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی آسیا

انجام عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی آسیا، به عوامل و شرایط گوناگونی وابسته است. این بیمه از نظر اقتصادی برای بسیاری از افراد کمک

انواع جراحی باریاتریک
جراحی چاقی
انواع جراحی باریاتریک

انواع جراحی باریاتریک شامل عمل اسلیو معده، عمل بای پس معده و عمل مینی بای پس معده می باشد که در ادامه مقاله، به معرفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک مشاوره بگیرید.📞

Call Now Buttonبا یک کلیک مشاوره بگیرید