در این مقاله به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت که اثر قرص متفورمین چند ساعت است .
شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان اولیه توسط پزشک متخصص با شماره زیر در تماس باشید.
📞 09120174510 📞
مقدمه
برای تشخیص چگونگی شرایط استفاده از قرص متفورمین برای کاهش وزن پیشنهاد می کنیم پست متفورمین و لاغری را مشاهده کنید.
با ما همراه باشید تا در ادامه مقاله شما را با قرص متفورمین و اثرات آن بیشتر آشنا کنیم تا بدانیم که اثر قرص متفورمین چند ساعت است .
همچنین علاوه بر اثرات قرص متفورمین و مدت زمان اثر این قرص، اطلاعات بیشتری از قرص متفورمین و موارد استفاده این قرص برایتان مطالبی را بیان خواهیم کرد.
همراه ما بمانید تا از به روزترین مطالب آگاه شوید.
اثر قرص متفورمین چند ساعت است
اثر قرص متفورمین را 48 ساعت بعد از شروع مصرف مشاهده خواهید نمود.
فهرست:
قرص متفورمین برای چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟
اثر قرص متفورمین چند ساعت است ؟
عملکرد قرص متفورمین
موارد منع استفاده از قرص متفورمین
چرا برای استفاده از قرص متفورمین، باید زیر نظر پزشک باشیم؟
استفاده از داروهای دیابت برای لاغری
قرص متفورمین برای چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟
قبل از پرداختن به این موضوع که اثر قرص متفورمین چند ساعت است ، ابتدا باید آشنایی مختصری با قرص متفورمین پیدا کنیم.
قرص متفورمین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 یا دیابت غیر وابسته به انسولين تجویز میشود. قرص متفورمین با کاهش علائم بیماری دیابت، تا حدی به بیماران مبتلا به این نوع دیابت کمک میکند.
دیابت نوع 2 یا همان دیابت غیر وابسته به انسولین یکی از بیماری های شایع میباشد. دیابت نوع 2 یک بیماری ارثی است و ظهور آن در بین افراد یک خانواده معمولا به صورت ژنتیکی منتقل میشود.
اما میتوان با رعایت رژیم غذایی و دیگر فاکتورهای سلامتی، احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش داد.
همان طور که گفتیم، دیابت نوع 2 یک بیماری بسیار شایع است که افراد زیادی با آن درگیر هستند. بنابراین برای درمان و یا کاهش اثرات و علائم این بیماری باید تحت نظر پزشک، داروهایی را مورد استفاده قرار داد که یکی از مهمترین داروهای افراد مبتلا به دیابت نوع 2، متفورمین میباشد.
اگر بخواهیم یک توضیح مختصر در رابطه با بیماری دیابت نوع 2 بدهیم باید بگوییم که همان طور که می دانید، سوخت اصلی سلول های بدن ما گلوکز است.
گلوکز یک نوع قند است
گلوکز یک نوع قند است و از تغییر شکل قندهایی که توسط مواد غذایی به بدنمان میرسد، تشکیل میشود و در اختیار سلول های بدن قرار می گیرد. بنابراین گلوکز توسط رژیم غذایی به بدن ما منتقل میشود و بدن به تنهایی قادر به ساختن گلوکز نمیباشد.
این مکانیسم های سوخت و ساز در بدن و افزایش و کاهش گلوکز خون، فرآیندهای بسیار حیاتی در بدن میباشند. به طوری که اگر برای مدت طولانی، این مکانیسم ها از حد تعادل خارج شوند و وارد مرحله کاهش یا افزایش افراطی شوند، فعالیت های بسیار حیاتی بدن مختل شده و سلامت و جان شخص به خطر خواهد افتاد.
به طور کلی بدن توسط دو هورمون، قند خون یا همان میزان گلوکز را کنترل میکند. این دو هورمون انسولین و گلوکاگون نام دارند.
این دو هورمون از یک غده در بدن به نام پانکراس یا همان لوزالمعده ترشح میشوند و با تأثیر بر سلول های کبد، میزان قند خون را کنترل میکنند. قند خون یا همان گلوکز اضافی در بدن به شکل گلیکوژن در سلول های کبدی ذخیره میشود.
هورمون گلوکاگون
زمانی که قند موجود در خون یا همان گلوکز خون کاهش می یابد، میزان این هومون در خون افزایش مییابد و با تبدیل گلیکوژن به گلوکز، میزان قند مورد استفاده سلول ها یا همان سوخت اصلی سلول ها را افزایش میدهد. در نتیجه با این مکانیسم، کاهش قند خون بدن تنظیم خواهد شد.
هورمون انسولین
این هورمون زمانی در خون افزایش مییابد که میزان قند خون در بدن افزایش یافته باشد.
در واقع زمانی که گلوکز موجود در خون از حد طبیعی خود بیشتر باشد، بدن با ترشح هورمون انسولین، این گلوکز اضافی در خون را به گلیکوژن که قند ذخیره ای بدن است، تبدیل نموده و آن ها را در سلولهای ماهیچه ای ذخیره میکند تا بار دیگر اگر میزان قند خون در بدن کاهش یافت، با تبديل این گلیکوژن به گلوکز، قند خون به حالت نرمال برگردد.
اکنون که با مکانیسم کنترل قند خون در بدن آشنا شده اید، میخواهیم بگوییم که دیابت نوع 2 چگونه باعث بروز بیماری میشود.
همان طور که گفتیم، انسولین مسئول کاهش قند خون اضافی موجود در بدن می باشد. در دیابت نوع 2 انسولین در بدن ساخته میشود اما گیرنده های انسولین دچار اختلال میشوند و این اختلال در کار انسولین که کاهش قند خون میباشد، مشکل به وجود میآورد.
در بیمارن مبتلا به دیابت نوع 2 فرآیند کاهش قند خون به خوبی صورت نمیپذیرد
بنابراین در بیمارن مبتلا به دیابت نوع 2 فرآیند کاهش قند خون به خوبی صورت نمیپذیرد. بنابراین بدن فرد با افزایش قند خون با مشکلات عدیده ای از جمله تاری در بینایی، تشنگی مفرط، خستگی و بیحالی، اختلال در ترشح هورمون های جنسی و به دنبال آن اختلال در عملکردهای جنسی بدن و همچنین ابتلا به انواع عفونت ها روبرو خواهد شد.
در نتیجه با ظهور این بیماری، پزشکان برای درمان آن راه های گوناگونی را یافتند.
یکی از رایج ترین داروهایی که در روند کاهش علائم بیماری دیابت نوع 2 مورد تجویز پزشکان قرار میگیرد، قرص متفورمین میباشد.
قرص متفورمین با کاهش علائم مربوط به دیابت نوع 2 تا حد زیادی میتواند از عوارض این بیماری در مبتلایان جلوگیری کند. قرص متفورمین به بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کمک بسیاری میکند و علائم و عوارض این بیماری را تا حد معقولی در این بیماران کاهش میدهد.
چه افرادی نمی توانند از داروی زیپمت برای درمان خود استفاده کنند، برای پاسخ به این سوال صفحه قرص زیپمت برای چیست را ببینید.
به بیماری دیابت نوع 2، دیابت بزرگسالان هم می گویند
به بیماری دیابت نوع 2، دیابت بزرگسالان هم می گویند چرا که این نوع دیابت معمولا در افراد بالای 50 سال بروز میکند. با این حال احتمال ابتلای افراد جوانتر هم به این بیماری وجود دارد.
بنابراین باید با رعایت رژیم غذایی درست و اصولی به سلامتی خود اهمیت بدهیم و اگر دچار چنین عارضه ها و بیماری هایی شدیم، حتما با مراجعه به یک پزشک متخصص و با سابقه از سلامت خود محافظت کنیم.
دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص و با سابقه در زمینه بیماری های مربوط به دیابت میباشند. دکتر سلیمی با توانایی های بالا و علم کافی توانسته است به یکی از پزشکان باسابقه کشور تبدیل شود.
شما هم اگر برای درمان و یا کاهش علائم مربوط به بیماری دیابت خود به دنبال پزشکی متخصص در این زمینه هستید، دکتر سلیمی بهترین گزینه میباشد.
دکتر سلیمی با تخصص خود در این زمینه و مشاوره های پزشکی که به شما درباره بیماریتان میدهد، تا حد زیادی استرس و نگرانی شما را در رابطه با بیماریتان کاهش میدهد.
با مراجعه به کلینیک دکتر سلیمی از تجربه و دانش این پزشک متخصص بهره مند شوید
بنابراین با مراجعه به کلینیک دکتر سلیمی از تجربه و دانش این پزشک متخصص بهره مند شوید و از ایشان در خصوص این که اثر قرص متفورمین چند ساعت است ، اطلاعات کسب نمایید.
یکی دیگر از موارد استفاده از قرص متفورمین، به منظور لاغری و کاهش وزن میباشد.
در واقع در مواردی تحت نظر پزشک برای افرادی که از چاقی رنج میبرند، قرص متفورمین برای کاهش وزن تجویز می شود.
البته مواردی که در آن قرص متفورمین برای کاهش وزن مورد استفاده قرار میگیرد، به هیچ عنوان نباید خودسرانه مصرف شود.
شما برای وزن بالای خود بایستی به یک پزشک متخصص مراجعه کنید و سپس با تجویز پزشک با انجام برنامه های دارویی و غذایی، وزنتان را به حد نرمال برسانید.
استفاده از قرص متفورمین برای درمان چاقی و اضافه وز
استفاده از قرص متفورمین برای درمان چاقی و اضافه وزن هم حتما باید تحت نظر پزشک متخصص این قرص مصرف شود.
باز هم تأکید می کنیم که استفاده خودسرانه از هر دارو و قرصی میتواند برای سلامتی شما تهدیدی جدی به شمار بیاید. چرا که ممکن است دارویی که شما خودسرانه مصرف میکنید، از عوارض جانبی آن آگاهی نداشته باشید و بر عملکردهای داخلی بدنتان تاثیرات مخربی بر جای بگذارد.
اما اگر داروهای دیگر و قرص متفورمین را با مشورت و تحت نظر پزشک متخصص مصرف کنید، حتما با تجویز درست و میزان مشخصی از آن دارو و قرص توسط پزشک متخصص، این داروها تاثیرات مثبت خود را بیش از اثرات منفی بر بدن شما بر جای خواهند گذاشت. بنابراین در استفاده از قرص متفورمین برای لاغری و یا حتی بیماری دیابت باید این کار را با مشورت پزشک انجام دهید.
دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص در زمینه بیماری های مربوط به چاقی میباشند
دکتر سلیمی یکی از پزشکان متخصص در زمینه بیماری های مربوط به چاقی میباشند. شما میتوانید با مراجعه به ایشان و بهره مندی از مشاوره های ایشان و همچنین برنامه های دارویی، برای درمان بیماری دیابت و یا چاقی خود اقدام کنید و از ایشان بپرسید که اثر قرص متفورمین چند ساعت است .
از دیگر موارد استفاده قرص متفورمین میتوان به درمان یا پیشگیری از علائم سندروم تخمدان یا همان پلی کیستیک اشاره کرد.
موارد استفاده از قرص متفورمین برای کاهش وزن و سندروم تخمدان از کاربردهای غیر اصلی این قرص میباشد. کاربرد اصلی و اولیه قرص متفورمین در کاهش میزان قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم میباشد.
اثر قرص متفورمین چند ساعت است ؟
همان طور که گفتیم، متفورمین یکی از داروهای مورد استفاده بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 میباشد. از آنجایی که بیماری دیابت نوع دوم یک بیماری تقریبا خطرناکی تلقی میشود، بنابراین در مصرف داروهای مربوط به آن هم باید نهایت دقت و حوصله را صرف کرد.
اگر شما خواننده این مطلب هستید و مبتلا به این بیماری میباشید، از خطرناک بودن آن هراس نداشته باشید. خطرناک بودن این بیماری به معنای حیاتی بودن آن است. شما میتوانید با رعایت اصول و نکات اولیه، با این بیماری خود سازش داشته باشید و نگرانی های خود را با برنامه ریزی درست کاهش دهید. پس نگران نباشید و با ما در ادامه مطلب بمانید تا از چگونگی مصرف و میزان اثر قرص متفورمین آگاه شوید.
میزان مصرف قرص متفورمین طبق نظر پزشک متخصص تعیین میشود
میزان مصرف قرص متفورمین طبق نظر پزشک متخصص تعیین میشود اما به طور معمول این قرص دو بار در شبانه روز مورد مصرف بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم قرار میگیرد.
در ابتدای مصرف قرص متفورمین، تقریبا حدود 2 روز طول میکشد تا بدن فرد بیمار به این قرص واکنش نشان دهد. بیشترین میزان تأثیر این قرص چیزی حدود 5 تا 8 ساعت بعد از مصرف میباشد.
یعنی 5 تا 8 ساعت بعد از مصرف، قرص متفورمین حداکثر تاثیر خود را خواهد داشت و همان طور که گفتیم، هر 12 ساعت باید مصرف شود.
این یعنی بعد از 8 ساعت که اوج تاثیر قرص متفورمین می باشد، 4 ساعت بعد باید مصرف این قرص تجدید شود. بنابراین اثر خالص قرص متفورمین چیزی حدود 10 ساعت میباشد و بعد از 12 ساعت باید این قرص دوباره مصرف شود تا بار دیگر بدن فرد بیمار در مقابل افزایش قند خون توانایی فعالیت را داشته باشد.
عملکرد قرص متفورمین
همان طور که گفتیم، در بیماری دیابت نوع دوم جایگاه های اتصال هورمون انسولین در بدن دچار اختلال میشوند و در نهایت افزایش قند خون نمیتواند کنترل شود.
داروی متفورمین که برای دیابت نوع دوم تجویز میشود، بر میزان تولید و ترشح انسولین دخالتی ندارد، بلکه این قرص با اثر بر جایگاه ها و گیرنده های انسولین تلاش میکند تا میزان قند خون بدن را به حد نرمال و طبیعی برساند.
عملکرد قرص متفورمین در بیماری هایی مانند سندروم تخمدان و اضافه وزن هم طی یک سری فرآیندهای سوخت و سازی که در بدن شکل میگیرد و در جهت مثبت این بیماری ها جلو میرود، قابل ذکر است.
پزشکان و متخصصان با آزمایش ها و مطالعاتی که انجام داده اند، به این نتایج رسیده اند.
موارد منع استفاده از قرص متفورمین
استفاده از هر دارو و قرصی در یک سری از موارد منع می شود. چرا که هر دارو و قرصی علاوه بر جنبه درمانی و مفیدی که دارد، عوارض جانبی هم برای فرد بیمار بر جای میگذارد.
عملکرد داروها این گونه است که برای فرد مبتلا به یک بیماری، مزیت یک دارو بیشتر از عوارض آن می باشد. همین امر باعث میشود تا داروهای مختلف تحت نظر و مشورت پزشک تجویز شود.
شرایطی که در آن ها استفاده از قرص متفورمین منع می شود، شامل موارد زیر می باشد:
ابتلا به بیماریهای کلیوی حاد
شما هم اگر برای لاغری و کاهش وزن خود به دنبال مصرف قرص متفورمین هستید و از طرفی به یک نوع بیماری کلیوی مبتلا هستید، باید بدانید که یکی از موارد منع استفاده از قرص متفورمین در درمان چاقی و اضافه وزن، ابتلا به بیماری های کلیوی می باشد.
قرص متفورمین با مکانیزمی که در بدن ایجاد می کند، میتواند تا حد کمی بر کلیه ها اثر منفی بگذارد. بنابراین شما اگر به بیماریهای حاد کلیوی مبتلا هستید، با مصرف این قرص بیماری شما شدت می یابد و از این نظر می تواند برای سلامت شما بسیار خطرناک باشد.
باز هم اشاره می کنیم که برای هر گونه استفاده از قرص متفورمین باید با پزشک متخصص مشورت کنید.
ابتلا به انواع بیماری دیابت
اگر شما به یکی از انواع بیماری دیابت مبتلا هستید، حتماً باید برای استفاده از متفورمین با یک پزشک متخصص مشورت کنید که البته استفاده از این قرص در افراد مبتلا به دیابت نمی تواند مناسب باشد.
افرادی که مبتلا به دیابت نوع اول هستند، به هیچ عنوان نمی توانند از این دارو برای کاهش وزن خود استفاده کنند. چرا که داروهایی که در آن ها انسولین وجود دارد، کاری متضاد با قرص متفورمین در بدن انجام می دهند و از این نظر میتواند باعث اختلالات جدی و مهمی در بدن شود و در نهایت به سلامتی شما آسیب جدی وارد کند.
بنابراین استفاده از قرص متفورمین همراه با داروهای انسولینی و دیابتی یکی از موارد منع استفاده از این قرص می باشد.
بیماری قلبی
افراد مبتلا به انواع بیماری های قلبی برای استفاده از قرص متفورمین حتماً باید با پزشک متخصص مشورت کنند.
اما باید بگوییم که بیماری های قلبی به علت شرایط خاصی که دارند، از موارد منع استفاده از قرص متفورمین میباشد. افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی هستند، معمولاً برای تنظیم فشار خون و فعالیت صحیح قلبشان نیازمند استفاده از قرص های رقیق کننده خون میباشند.
بنابراین استفاده از قرص متفورمین که بر میزان گلوکز خون تاثیرگذار است، می تواند با داروهای قلبی تداخل ایجاد کند و نتیجه مثبتی را به دنبال نداشته باشد. بنابراین افراد مبتلا به بیماری های قلبی نمی توانند از قرص متفورمین استفاده کنند.
حتی اگر فردی که بیماری قلبی دارد به بیماری دیابت نوع دوم هم مبتلا باشد، برای کاهش علائم بیماری دیابت خود باید دارویی به غیر از داروی متفورمین را با مشورت پزشک مصرف کند.
بیماری کبدی
یکی دیگر از موارد منع مصرف قرص متفورمین، بیماران مبتلا به بیماری های کبدی میباشند.
از آنجایی که قرص متفورمین بر میزان یک هورمون مؤثر بر کبد تاثیرگذار است، استفاده از این قرص برای بیمارن کبدی مناسب نیست چرا که باعث تشدید بیماری های مربوط به کبد خواهد شد و نتیجه مثبتی را در پی نخواهد داشت. استفاده خودسرانه از قرص متفورمین موارد منع زیادی دارد.
اما شما می توانید با مراجعه به پزشک متخصص مطلع شوید که آیا این موارد منع استفاده از قرص متفورمین شامل حال شما می شود و یا خیر. همچنین مطمئن شوید که اثر قرص متفورمین چند ساعت است .
مراجعه به پزشک از اصلیترین مراحلی است که برای استفاده از قرص متفورمین باید آن را انجام دهید.
پزشکان، با تخصصی که در این زمینه دارند، میتوانند تشخیص بدهند که آیا مصرف قرص متفورمین برای شما مضر است و یا می تواند اثرات مطلوبی را برای شما داشته باشد. به هر حال مراجعه به پزشک، اولین قدم برای مصرف هر دارو و قرص می باشد.
دکتر سلیمی یکی از متخصص ترین پزشکان در کشور می باشد
دکتر سلیمی یکی از متخصص ترین پزشکان در کشور می باشد. دکتر سلیمی با تخصصی که در زمینه پزشکی دارد، توانسته است گام های بزرگی را در حوزه پزشکی و درمان بردارد.
شما هم اگر برای درمان انواع بیماری های خود مانند بیماری دیابت و اضافه وزنتان به دنبال یک پزشک متخصص و متبحر هستید، دکتر سلیمی بهترین گزینه می باشد.
شما با مراجعه به دکتر سلیمی از یک سری مشاوره های پزشکی برخوردار می شوید که در روند درمان شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
چرا برای استفاده از قرص متفورمین، باید زیر نظر پزشک باشیم؟
پیش از این نیز اشاره کردیم که مصرف خودسرانه انواع داروها بدون مشورت پزشک میتواند خطرات جدی را برای سلامتی شما به همراه داشته باشد. بنابراین برای استفاده از هر دارو و قرصی حتماً باید به پزشک مراجعه کرد.
شما اگر به یک سرماخوردگی ساده هم مبتلا می شوید، نباید برای کاهش علائم بیماری خود داروهایی نظیر سرماخوردگی را به طور خودسرانه مورد استفاده قرار دهید. بلکه برای درمان درست بیماری خود باید حتماً به پزشک مراجعه کنید.
هر فردی با توجه به ویژگیهای بدنی که دارد، از درجه سلامت جسمی متفاوتی برخوردار است. این یعنی شاید شما مبتلا به انواع آلرژی ها و یا بیماری هایی باشید که خودتان از آن ها اطلاعی ندارید و در نتیجه مصرف خودسرانه داروها با بیماری های شما تداخل نامناسبی را ایجاد کند و به سلامت شما آسیب جدی وارد کند.
پزشکان متخصص برای تجویز هر دارویی در مرحله اول از علم و دانش خود بهره میگیرند و در مرحله دوم با استفاده از آزمایش ها و راه های تشخیص انواع بیماری ها، به نوع بیماری پی میبرند و درمان مناسب تری را با توجه به درجه سلامت شما برایتان تجویز می کنند.
به دین منظور چه مدت بعد از جراحی اسیلو معده میتواند سیگار کشید توصیه می شود از پست چند روز بعد از عمل اسلیو میتوان سیگار کشید دیدن کنید.
برای یک بیماری خاص در افراد مختلف، ممکن است تجویزهای دارویی متفاوتی صورت بگیرد
در واقع برای یک بیماری خاص در افراد مختلف، ممکن است تجویزهای دارویی متفاوتی صورت بگیرد. این موضوع همان طور که گفتیم، به درجه سلامتی و انواع مختلف بیماری های یک فرد مربوط می شود.
متاسفانه در کشور ما مصرف خودسرانه انواع داروها بسیار رایج است. این مسئله یکی از معضل های بزرگ برای سلامت افراد در کشورمان تبدیل شده است. مصرف هر دارویی با توجه به هر فرد در دوزهای متفاوت تجویز می شود.
شاید شما با همسایه تان دچار یک بیماری باشید اما درجه بیماری شما با همسایه تان متفاوت باشد.
این میطلبد تا یک پزشک متخصص برای درمان و کاهش علائم مربوط به بیماری شما تصمیم بگیرند نه فردی که از هیچ گونه تخصص و دانشی در زمینه پزشکی بهرهمند نیست.
برای آشنایی با آزمایش گلوکز 2 ساعته (2HPP) پیشنهاد می شود صفحه 2hpp در آزمایش خون چیست؟ مطالعه کنید.
آزمايش گلوکز خون 2 ساعته (2hpp)
مصرف خودسرانه قرص متفورمین
با توجه به آن چه گفتیم، مصرف خودسرانه قرص متفورمین میتواند برای سلامت ارگان های مهم بدنتان بسیار خطرناک باشد. بنابراین باید برای مصرف قرص متفورمین به پزشک متخصص مراجعه کنید و با آگاه کردن پزشک مربوطه درباره دیگر بیماری هایتان از عوارضی که قرص متفورمین میتواند برای شما داشته باشد، آگاه شوید و در صورت نیاز مصرف آن را قطع کنید.
ما به شما توصیه می کنیم که به هیچ عنوان از توصیه های پزشکی غیر علمی استفاده نکنید. همچنین از مصرف خودسرانه انواع داروها و قرص ها پرهیز کنید.
برای داشتن سلامت جسمی برای هر مشکل و بیماری باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. دکتر سلیمی یکی از متخصص ترین پزشکان در زمینه بیماریهای مختلف می باشد.
شما می توانید با مراجعه به دکتر سلیمی برای مشاوره و معاینه پزشکی از ایشان راهنمایی بگیرید. دکتر سلیمی با تخصص و مهارتی که در زمینه پزشکی دارد، می تواند در بسیاری از زمینه ها شما را راهنمایی کند.
استفاده از داروهای دیابت برای لاغری
یکی از داروهای دیابتی، قرص متفورمین می باشد.
همان طور که اشاره کردیم، از قرص متفورمین علاوه بر درمان دیابت برای کاهش وزن و لاغری هم مورد استفاده قرار میگیرد.
طبق نظر پزشکان، استفاده از قرص متفورمین تا حدی میتواند بر لاغری و کاهش وزن افراد مبتلا به اضافه وزن موثر باشد. اما باید به نکاتی درباره مصرف قرص متفورمین برای لاغری توجه کرد.
در قسمت های قبلی مقاله اثر قرص متفورمین چند ساعت است ، در رابطه با عملکرد قرص متفورمین و تاثیر این قرص بر اضافه وزن صحبت کردیم.
اگر پزشک متخصص برای شما مصرف قرص متفورمین را برای کاهش وزنتان تجویز کرد، باید بدانید که قرص متفورمین به تنهایی نمیتواند وزن شما را کاهش دهد، بلکه رعایت رژیم غذایی مناسب، ورزش و در کنار آن مصرف قرص متفورمین میتواند کاهش وزن شما را حاصل کند.
برای آشنایی با یکی از قرص های ضد دیابت که برای درمان بیماری دیابت تجویز می شود توصیه می کنیم صفحه قرص پگلیمت را ببینید.
منبع:
سلام
سلام
برای بهترین نتیجه مصرف قرص باید در جهت زمانی باشد
سلام
قرص متفورمین بطور معمول وبا رعایت رژیم غذایی متناسب قند خود ۱۲۰ را تا چه حدی میتواندکاهش میدهد
فقط می تونم بگم این قرص گاهی آب بر آتش هست و عالی کار میکنه.
سلام من بعد از تزریق واکسن کرونا اختلالاتی در بدنم ایجاد شد مثل بهم خوردن آنزیم های کبد و دیابت نوع ۲
وقتی چکاپ دادم پزشکم تشخیص داد آنزیمهای کبد بهم خورده و دیابت نوع۲
برای کبد داروهایی داد که بعد از ۸ _ ۹ ماه خیلی بهتر شدم و برای دیابت قرص متفورمین (گلوکوفاژ) که خدا رو شکر قند خونم تحت کنترل است
سوالم از جناب دکتر سلیمی
آقای دکتر آیا ممکن است بمرور زمان دیابت من به حالت اول برگردد چون باعث این بیماری تزریق واکسن کرونا بوده البته دو تزریق بیشتر انجام ندادم و واکسن سوم و چهارم را دیگر نزدم
سلام. مدام باید استفاده بشود.